Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Subtil Paris. Pyrz A.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 00-382 Warszawa Solec 81b
Telefon: 888654142
Adres e-mail: artur.pyrz(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 83% pozytywna 5x 1x

Jakość usług: 83% wysoka 5x 1x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x 1x
Ceny usług: 50% niskie 1x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 3170
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Subtil Paris. Pyrz A.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy stylista w Warszawie. Inteligentny, kulturalny i bardzo sympatyczny. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: thomasso dnia: 2012-03-29 08:27:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Artur Pyrz jest bardzo dobrym, wysoce wykwalifikowanym fryzjerem. Zna się na najnowszych trendach, robi fajne, nowoczesne fryzury i używa profesjonalnych kosmetyków. Poza tym jest bardzo komunikatywny i sympatyczny. Chodzę do niego od 10 lat i zawsze jestem zadowolona z efektów jego pracy. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-13 10:06:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zadufany bufon, bez wyobraźni i orientacji w modzie. Pan Artur nie daje paragonów ani faktur, także nie ma możliwości rozmowy o reklamacji. Nie polecam a wręcz przestrzegam przed naciągaczem!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Niezadowolona dnia: 2011-09-02 14:44:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Arti the best !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: e... dnia: 2011-03-16 12:44:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam z usług tego fryzjera już od kilku lat i muszę przyznać, że jest w 100% profesjonalistą i kocha to, co robi. Nigdy nie wyszłam niezadowolona z jego salonu. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: kingab dnia: 2011-02-16 22:18:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jedyny w swoim rodzaju, klasa sama w sobie :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: :) dnia: 2010-02-28 19:20:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją