Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Olimpia. Salon fryzjerski

Zawód: Fryzjer 
Adres: Mazowieckie, 96-500 Sochaczew Warszawska 5a
Telefon: 468629592
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 100% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 13x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 5845
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Olimpia. Salon fryzjerski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam pierwszy raz w tym salonie i jestem pod wraźeniem miłej i profesjonalnej obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta Krawczyk dnia: 2014-10-28 23:15:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta to świetny fachowiec i cudowny człowiek. Jestem klientką Pani Marty od kilku lat i proszę mi wierzyć nie ma mowy o stosowaniu rozjaśniacza(jestem blondynką), więc nie wiem o co chodzi w poprzedniej opinii. U Pani Marty w zakładzie używa się profesjonalnych farb-bardzo dobrej jakości. Poleciłam ten zakład kilku osobom, które zostały stałymi klientkami-jak ja. Super atmosfera, można liczyć na szczere porady i dobór trafionej fryzury. Nigdy się nie zawiodłam SZCZERZE POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: aneta dnia: 2013-06-19 14:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam serdecznie Pani Marta to profesjonalistka jako fryzjerka i cudna osoba.Nigdy nie wyszłam z salonu niezadowolona zawsze wszystko było na wysokim poziomie a fryzury były zjawiskowe.Pracuję w Warszawie i kilka razy zatrzymywały mnie Panie na ulicy pytając o fryzjera ,który stworzył tak piękną fryzurę .Jestem klientką od kilku lat poprzednio jeździłam do fryzjera do Warszawy teraz nie muszę MAMY W SOCHACZEWIE PANIĄ MARTĘ I JEJ SALON.Jeszcze dodam ,że wielu osobom poleciłam ten salon i też są stałymi klientami.Co do balejażu to już od długiego czasu Pani Marta robi mi jako refleksy (trzy odcienie) farbą nie rozjaśniaczem nie wiem skąd ten zarzut z poprzedniej wypowiedzi .GORĄCO POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bardzo zadowolona klientka Sylwia dnia: 2013-06-05 21:44:49 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeśli chodzi o Panią Matrę to bardzo miła osoba - nie mam zastrzeżeń i to mnie przyciąga do tego salonu. Plus fajnie obcina włosy - przynajmniej mi się podoba. Minusem jest to, że często długo czeka się zanim usiądzie się na fotel a poza tym sam czas obsługi też jest długi(farbowanie z pasemkami lub balejażem 3 godziny! - do poprawy:)). Kolejny minus to brak postępu w farbowaniu - od wielu lat robione balejaże na rozjaśniaczu ( w przypadku blondynek) i ten balejaż już niezbyt modny, często jest wałkowany - wszystkie blondyny na jedno kopyto - efekt popielata blondi. Pani Marto niech Pani zaproponuje klientce farbę + parę pasemek / refleksów - będzie modniej i zdrowiej dla włosów. Bo po tych balejażach z rozjaśniacza to straszne siano robi się na włosach. I cena za niemodny balejaż na rozjaśniaczu ok 120-130zł też uważam za wysoką - za modną fryzurkę można tyle zapłacić -ale nie za rozjaśniacz.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-03 13:43:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zadowolona z usług pani Marty ale tylko jej bo nie mogę tego samego powiedzieć o drugiej pani która tam pracuje moze i jest dobra ale nie na tyle żebym mogła znowu powierzyć jej swoje włosy
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: kaja dnia: 2013-02-12 08:32:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mega pozytyw dla tego salonu i Pani Marty. Włosy po zabiegu SPA są super. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-07-10 00:00:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tylko raz w zyciu mialam tak super fryzure
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-20 20:10:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzis byłam pierwszy raz w tym salonie i jestem miło zaskoczona. To prawda ja również czułam się tak jak bym tam była stałą klientką. Zaproponowano mi zabieg SPA na wŁosy i REWELACJA włosy są jak "masełko" POLECAM SERDECZNIE i dziękuję Pani Marcie za miłą obsługę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-06-12 22:38:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajnie że jest taki portal i można wyrazić swoją opinię. Ja trafiłam do tego salonu dzięki waszym opinią i bardzo Wam dziękuję, jestem zadowolona z usługi a jeszcze bardziej z atmosfery jaka tam panuje. Ja byłam pierwszy raz a czułam się jak bym tam już była długoletnią klientką. Ceny jak na Sochaczew też niskie. Napewno skorzystam jeszcze z usług tego salonu. Pozdrawiam wszystkich. Renata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2012-03-29 11:20:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Marta to świetny fachowiec,doskonała fryzjerka,od ponad 10-iu lat korzystam z usług.Nigdy nie wyszłam z salonu nie zadowolona,moje fryzury zachwycają nie tylko mnie,ale też innych,często robią też zdjęcie moim włosom,bo naprawdę wyglądają jak dzieło sztuki.Każde uczesanie jest starannie dopracowane wręcz dopieszczone.Pani Marta używa świetnych kosmetyków i zna się doskonale na aktualnych trendach.Polecam wszystkim ,jeśli chcą zmienić uczesanie,tu można liczyć na profesjonalną,szczerą i bardzo trafną poradę .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Evita dnia: 2012-01-30 21:15:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jestem zadowolona. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2012-01-30 14:54:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon Fryzjerski Olimpia w Sochaczewie u Pani Marty jest najlepszy ,profesjonalny ,miła obsługa , naprawdę polecam Ten Zakład każdemu , Sami wszyscy zobaczcie .
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-19 08:23:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze jestem zadowolona.Bardzo miła obsługa, profesjonalne kosmetyki i profesjonalne doradztwo. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga Sochaczew dnia: 2011-07-22 00:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem w pełni zadowolona z wykonanej usługi,napewno skorzystam jeszcze z usług tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2011-02-24 14:53:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, zawsze wychodzę zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nikita dnia: 2010-05-17 22:54:02 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją