Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Springer Cezary. Salony fryzjerskie

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Olsztyńska 8 (Carrefour)
Telefon: 566625395
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 62% pozytywna 5x 3x

Jakość usług: 71% wysoka 5x 1x 2x
Terminowość: 40% bez zastrzeżeń 2x 1x 3x
Ceny usług: 0% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 2202
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Springer Cezary. Salony fryzjerskie

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Atmosfera bardzo przyjemna, można podyskutować popijając jednocześnie herbatę. Obsługa bez zastrzeżeń, można liczyć na poradę co do doboru odpowiedniej fryzury, a potem fachowe, dokładne czary-mary z włosami. Dostępność terminów w porządku, a opóźnienie trwające kwadrans czy dwa z uwagi na obsługę innej klientki mi nie przeszkadza, to naturalne. Plus za powiadomienia o godzinie wizyty. Co do komentarzy o farbowaniu; przecież każde włosy są inne i inaczej reagują na środki chemiczne, nie da się w 100% przewidzieć końcowego efektu. Polecam Pana Cezarego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-11 16:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd takie opinie... Ja jestem klientką Pana Cezarego od paru lat i zawsze byłam bardzo zadowolona z tego co wyprawiał na mojej głowie. Najpierw wyprowadził moje okropnie zniszczone włosy farbowaniem na blondy. Potem dzięki zawsze bardzo dobremu obcięciu udało mi się "wyhodować" włosy do ramion. A obecnie w bardzo praktyczny sposób przedłużył mi włosy za mniej niż 300 zł!!! Może faktycznie kiedyś się spóźnił na umówiony termin i to ponad pół godziny, ale w ramach przeprosin dostałam upust. Ja ze swojej strony gorąco polecam!!! Moje koleżanki, które namówiłam na wizytę u Pana Cezarego, również zostały jego wiernymi klientkami. Dla mnie nie ma lepszego fryzjera w Toruniu od niego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-08-19 14:58:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny rewelacyjnie zostałam ostrzyżona.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2012-07-09 15:50:49 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: straszna obsługa,pani fryzjerka w połowie nakładania farby poszła na papierosa i cała pachnąca,wróciła do moich włosów.Błagałam,żeby tylko blond był stonowany,chłodny bądż neutralny,ale w żadnym wypadku nie żółty.Zrobiła mi więc kurczakowo żółciutki wciskając,że nie jest TAKI żółty!tupet!zapłaciłam i w otoczeniu szyderstw i obelg w moim kierunku(jakby mnie tam w ogóle nie było)doczekałam się pana C.Nie zaproponował nawet zwrotu pieniędzy.Był nietakowny,wręcz wulgarny.Płacąc za usługę płacisz też za obsługę,atmosferę,odczucia i doznania a nie tylko towar-nowy kolor włosów!do dziś jestem wstrzaśnięta jego zachowaniem.Dobry biznessman,ha ha, całą pewnością nie fzryzjer
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-14 16:17:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fryzjer rewelacja,chodzę do Pana Cezarego od około 2 lat, a moja mama chyba już od 5 i nigdy nie mogłam narzekać na jakość wykonanej usługi dla mnie rewelacja zawszę wychodzę zadowolona z rewelacyjnie ostrzyżonymi włosami
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Małgosia dnia: 2010-11-23 01:01:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: potwierdzam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-22 16:55:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: !!UWAGA!! Prosze omijac z daleka ten pokoj co udaje byc salonem na garbarach i tego pseudo fryzjera, pana cezarego. BARDZO NIEPROFESIONALNY! Najpierw umowilam sie na Bielanach,bo nie moglam dodzwonic sie na Garbary,nikt nie odbieral (swoja droga to byl znak by tam nie isc,jeden z wielu). Kiedy tam dojechalam z miasta bylam pol godz wczesniej. Podeszlam zobaczyc czy juz jest,bo moze akurat jest wolny. Powiedziano mi ze juz jest w drodze i zebym pryzszla pol godz pozniej. Zjawilam sie pol godz pozniej i slysze ze pan cezary jest na pogrzebie. Dziewczyna ktora tam pracuje takiego buraka strzelila ze szok, biedna klamac na zadanie nie potrafi. Miejsza z tym, umowilam sie na nastepny dzien na garbarach. Przychodze a pan fryzjer ani dzien dobry na moje dzien dobry, ani nawet przyjaznego usmiechu, normalnie olewka. Bylam na umowiona na konkretna godzine, ale co tam mozna sobie czekac, klienci maja czasu bez liku. pan cezary musial sobie z mama pogadac o sobotniej imprezie minimum 40m. Normalnie powinnam wstac i wyjsc. W koncu zaczal mnie obslugiwac, ale na widok 2 nastpnych klientek nerwica go wziela, z jakiego powodu?? Moich wlosow chyba! Srednio dlugie wlosy to nie cos co lubi pan cezary. Jak mnie poinformowal w chamski sposob, zaden fryzjer by mnie nie przyjal z moimi wlosami. on chyba jeszcze dlugich wlosow w zyciu nie widzial!! Co to za burak a nie profesionalista zeby tak sie odzywac do klientow. (Teraz sobie mysle, wiedzial co robil, juz tam sie nie pojawie,a przeciez srednio dlugie wlosy to problem dla niego, wiec juz nie ma problemu). Mialam juz kilka pazlotek na glowie, spadajacych de facto i siedzialam jak wryta. Patrzac na znudzone czekajace klientki wpadl na pomysl, ze balejaz zrobi mi na czubku glowy i pod spodem, na wypadek gdybym spiela wlosy by wszystko wygladalo ok, co za tupet!! W srodku wlosy nietkniete!! Jak pokazalam to nastepnemu fryzjerowi to normalnie caly salon boki zrywal z jego 'dziela'. Nawet krzywo mi wlosy obcial. Czy on potrafi zrobic cokolwiek dobrze?? Chyba sama sobie lepszy balejaz bym zrobila. Wlosy to nie koszula ktora mozna zmienic; to wizerunek i jak place 180 zl za usluge to mi sie chyba normalna fryzura nalzey. Na koniec jedynie dodam, ze w salonie spedzilam prawie 5 godzin, a jak juz mialam zmyta farbe wlosy mi sie rozplywaly w dloni!!!! dlaczego??? zagadal sie z inna kilentka - ja nie gadam farmazonow wiec o mnie zapomnial. Jak mu to pokazalam powiedzial ze to normalne!!! Sama nie wiem czemu mu za to zaplacilam. Klient jest zawsze przegrany u fryzjera, dostalam dobra lekcje, jak mi sie cos takiego jeszcze przytrafi to wstane i wyjde nawet z mokra glowa. Naprawde, prosze z daleko omijac tego fryzjera, bo szkoda pieniedzy, czasu, nerwow i przede wszystkim wlosow. Zajmie mi troche czasu zanim dojda do siebie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-09-19 18:34:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cezary Springer!!! - NO WAY! PO pierwsze jesli tak wyglada dobra obsluga to chyba tylko w polsce moze sie zdazyc.... Umowila sie do owego super fryzjera n 11.15 - 2 tyg wczesniej, i czekalam na niego 2 GODZINY!!! W trakcie oczekiwania Czarus zadzwonil ze 2 razy, raz ze sie spozni 10 minut, a potem ze bierze prysznic (?!) i za chwilke przybedzie, to jakis zart, czekalam bo byla zdesperowana i chcialam zobaczyc GO na wlsne czy i se przekonc iz on taki fajny. Powinnam byla po prostu sie przywitac i wyjsc - bo normalnie jakis skandal, jak juz wkoncu zasiadlam na foteliku, pan C, w trakcie kladzenia farby odbieral cigle telefony ;/, ZENADA. na sam koniec rachuneczek 165 zeta - zastanawiam sie czy oczekiwanie wliczone
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: lajze dnia: 2010-02-07 18:46:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją