Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Doriano. Studio fryzjersko - kosmetyczny

Zawód: Fryzjer 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Szosa Lubicka 168j
Telefon: 566456465
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 41% pozytywna 30x 6x 43x

Jakość usług: 51% wysoka 30x 15x 28x
Terminowość: 67% bez zastrzeżeń 41x 13x 20x
Ceny usług: 3% niskie 2x 15x 50x
Ilość opinii w serwisie: 79
Ilość odsłon profilu firmy: 7176
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2010-10-10  

Opinie o Doriano. Studio fryzjersko - kosmetyczny

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złe traktowanie praktykantów przykładem jest uczennica, która dostała od Sz. Michalczyszyn, aby doprowadziła klozet do porządku szczoteczką do zębów... Kolejna uwaga to zmuszanie uczniów do ścięcia włosów... Odradzałbym zatrudniania się w tym salonie, bo nie przyjmują uczniów do nauki strzyżenia włosów, lecz do sprzątania i wysługiwania...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-24 16:20:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Każdy ma oczywiście inna wizję ale ja trafiłam do Agnieszki zupwłnie z przypadku, doradziła mi biorąc pod uwage moje prośby, dziewczyny są zawsze miłe i kulturalne, w salonie czysto i przyjemnie, miła atmosfera , a po każdej wizycie jestem mega zadowolona. mam trudne włosy puszące się gęste a od kąd chodze do Agnieszki nie mam z nimi żadnego problemu. Nigdy nie byłam u zadnego fryzjera więcej niz 3 razy bo zawsze cos psuł a u Agi byłam juz ok 6 razy i zostaje tam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-09-01 13:37:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam Age!Niesamowity talent!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-15 12:16:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem (a właściwie mogę powiedzieć, że byłam) Klientką Pani Agnieszki od kilku lat. Niestety poziom świadczonych usług z wizyty na wizytę pogarszał się. Włosy nie układały się, były krzywo przycięte. Po ostatniej wizycie stwierdziłam, że już więcej nie odwiedzę tego salonu. Pani Agnieszka miała swoją wizję mojej fryzury i nie interesowała się tym, że "ja" źle się czuję w takim uczesaniu. Usłyszałam: "Taka teraz moda. Przyzwyczai się Pani." Może inni klienci również tak są traktowani? W salonie ostatnio nigdy nie trafiałam na dużą ilość klientów, mało dzwoniących telefonów. Mam wrażenie, że liczy się tylko "kasa", a nie zadowolenie klienta. Najczęściej słyszane komentarze do stanu włosów klientów, to: zniszczone, przesuszone, niezadbane - proponuję taki, albo inny zabieg i wszystko będzie OK. Mojej znajomej (z zupełnie prostymi włosami)sprzedano wosk do układania włosów - KRĘCONYCH. Zauważyła to dopiero w domu, instrukcja na opakowaniu była tylko po angielsku, niemiecku i jeszcze innym obcym języku, ale ani słowa po polsku. Panie sprzedające ten wosk "w promocji" też chyba nie wiedziały, co sprzedają. Tytuł MISTRZA zobowiązuje. Baner reklamowy z T.Jacykowem nie załatwi sprawy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-01-28 21:23:47 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka Doriano od dwoch lat. Trafiłam do salonu przypadkiem z voucherem groupon nie mając pojęcia o Pani Agnieszce , nie czytając żadnych opinii o salonie. Po pierwszych kilku wizytach byłam bardzo zadowolona, faktycznie P. Agnieszka miała ciekawe pomysły, namówiła mnie na radykalna zmianę koloru, bardzo korzystną. Z czasem jednak - wydaje mi sie zbiegło sie to ze zdobyciem tytułu mistrza - stało sie bardzo zauważalne u niej traktowanie klientek z gory. Podsłuchując jej rozmowy z innymi klientkami wiem ze cytaty przytaczane w opiniach poniżej sa prawdziwe. Tak faktycznie szefowa odzywa sie do klientek. Przy pierwszych wizytach zawsze zaczyna od krytyki zastanego na głowie stanu i powiedzenia " Kto Pani to zrobil"??? Mozna wyrazić swoja opinie ale nie w tak ostentacyjny sposób. Za pieniadze które tam sie placi , oprócz dobrej obsługi oczekiwałabym po prostu milego traktowania. Przelom nastapil do czasu mojego slubu. Fryzure probna P. Agnieszka wykonała w max pol godziny , rozpadła sie po 4 godzinach. Na fryzure namówiła mnie, twierdząc ze moj pomysl na upiecie jest juz nie modny, tak sie nie nosi itd. Z płaczem wróciłam do salonu ( pomijam fakt ze nikomu sie fryzura nie podobała, ani narzeczonemu, ani rodzinie, ani Paniom w salonie sukien slubnych ktory tego dnia rowniez odwiedzalam). P. Agnieszka stwierdziła ze przesadzam, nie miala czasu uczesac mnie ponownie( a wykonujac fryzure gwarantowała ze bedzie trzymac sie do rana!) , wolnych terminow do dnia mojego slubu nie bylo, wiec fryzure sluna wykonywałyśmy spontanicznie. Gdyby nie to ze nie bylo czasu szukac i testować nowego fryzjera na pewno bym sie nie zdecydowala na powrot do niej. Sama fryzura slubna wyszła dobrze, tylko dlatego ze uparłam sie na moj pomysł , wrecz żądając masy lakieru i porządnego utrwalenia.Dodam iz odświeżając kolor przed fryzura probna stalo sie tak ze pasma blond wyszly siwe, wrecz biale. Wraz z reklamacja na fryz. probna poprosilam aby cos z tym Pani zrobily - nalozono mi szampon, w wyniku czego wlosy sie skruszyly. Po dobrych kilku miesiacach wrocilam do P.Agnieszki ponownie - powitaly mnie slowa - Kto Pani to zrobl??To chyba nie wymaga dodatkowego komentarza. Szefowa zrobila sie mocna opryskliwa, niesympatyczna, nie mam zupelnie ochoty zostawiac swoich, niemalych pieniedzy takiej osobie. Po tym wydarzeniu dwukrotnie zapisalam sie do innej fryzjerki w tym salonie, zostalam obsluzona w o wiele przyjemnieszy sposob. Nadal chodze tam tylko dlatego ze uzywaja faktycznie dobrych kosmetyków i trochę z przyzwyczajenia. Stawki sa jednak bardzo wysokie, uderza w oczy zwykle naciagactwo i nastawienie na zysk np. traktowania wlosow za ucho jako półdługich,wymaganie od klienta zdecydowania sie na ułożenie wlosów ( wyprostowanie prostownica) aby moc dobrze podciac , co jest dodatkowo liczone, z góry nigdy nie wiadomo ile finalnie bedzie kosztowała usluga, co jest dla mnie zupełnie niepojęte. Kto idzie do klepu i bierze produkt nie wiedząc ile on kosztuje?? Dodatkowo razi mnie chodzący po salonie mąż szefowej który sprawia wrażenia jakby miał za zadanie patrzeć na ręce personelowi i liczyć spływające do kasy "dudki". Zaczynam rozglądać się za innym salonem, docelowo na pewno nie będę korzystać z ich usług. Dodam również ze poleciłam salon dwóm koleżankom, były wręcz zbulwersowane odzywkami P. Agnieszki, co zdominowało niemiłe wrażeniem po usłudze , pomimo całkiem niezłych fryzur.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ostateczniie wykonają, ale nie sa to miłe sytuacje, wyczuwalna jest niechec do klienta w takich sytuacjach
Opinia dodana przez: Ola B. dnia: 2013-12-31 14:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo, jestem klientką p. Agnieszki od chyba już 4 lat. Tyle ile miałam w tym czasie fantastycznych fryzur, to chyba nie zliczę. Koleżanki wędrują do p. Agnieszki co jest normalne kiedy widzą takie efekty i moje zadowolenie. Ale to, że obce kobiety zaczepiają mnie na ulicy z pytaniem kto mi zrobił tak fantastyczną fryzurę, mówi samo za siebie. Żal mi tej bandy krytykantów, no cóż, takich nie sieją...sami się rodzą. A może jakby dodali trochę uśmiechu, a nie zgnuśniałe miny, to może pasowałyby lepiej te "niedobre" fryzury. Spróbujcie maruderzy, to działa. Życzę udanego dnia :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie potrzebuję tego terminu w tym salonie :-)
Opinia dodana przez: Sylwia Cz. dnia: 2013-11-12 10:41:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wizytę u Pani Agnieszki czekałam z wielką nadzieją, niestety zawiodłam się bardzo!! Na początku Pani na moją niechęć do farbowania oświadczyła bez zahamowań, że włosy mam szare i szarą cerę i należy je ocieplić (moje włosy są kasztanowe a cera śniada), potem oświadczyła, że niechętnie przyjmuje nowe klientki, ponieważ między nią a klientem musi wystąpić chemia -jak w związku a ona ma już tak ugruntowaną pozycję na rynku i woli zająć się swoimi stałymi klientkami (gratuluję!), fryzura, jaka powstała po szarpanych cięciach brzytwą przypomina te z filmów o obozach koncentracyjnych...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 18:00:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem skąd tyle negatywów. Osobiście pierwszy raz wyszłam zadowolona od fryzjera kiedy udałam się do Pani Agnieszki. Nie miałam okazji strzyc się u innych Pań tam pracujących ale z doświadczenia wiem że salon jest zawsze pełen, i zawsze jestem miło traktowana. To chyba konkurencja wypisuje takie bzdury. Polecałam ten salon wielu znajomym i zawsze wszyscy byli zadowoleni, może nie z ceny bo jednak dla studentów jest to trochę drogo ale warto. Mi nie żal bo jak już wspomniałam pierwszy raz wyszłam zadowolona od fryzjera właśnie od Pani Agnieszki. Nie pójdę już nigdzie indziej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magdalena dnia: 2013-09-28 23:26:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodzęi czuję żechodzi tylko o kasę
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ania dnia: 2013-09-26 12:14:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziwią mnie te negatywne opinie. Byłam wiele razy w tym salonie i go już nie zmienię na żaden inny tańszy odpowiednik! Do Pani Agnieszki nigdy nie udało mi się zapisać, ale reszta personelu jest równie kompetentna co ona. Klientki P. Agnieszka z moich obserwacji zawsze wychodzą z salonu zachwycone efektem jej pracy. Drogo no bo drogo bo dobre kosmetyki używają.. po co oszczędzać na włosach. Raz wydane na miesiąc pieniądze, ale jaka to przyjemność! Polecam. Zawsze jestem zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-22 11:01:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do poprzednika. Dlaczego zawsze w salonie jest dużo ludzi?!? Proste - myślisz, że skoro dużo płacisz to zostaniesz profesjonalnie obsłużony! Ja chodziłam do salonu w którym co chwila pojawiały się nowe, niezbyt doświadczone fryzjerki (praktykantki, stażystki) i stwierdziłam, że skoro i tak sporo płacę to wolę dołożyć te 10 - 20zł. i iść do profesjonalnego salonu i zostać ostrzyżona przez kogoś z kilkuletnim doświadczeniem. Tak więc poszłam do Doriano i żałuję do tej pory! Od wizyty w tym salonie nie noszę rozpuszczonych włosów! Zostałam tak fatalnie ostrzyżona, że teraz tylko czekam aż włosy mi odrosną i jakaś stażystka naprawi to co zniszczyła "profesjonalistka". Podsumowując: Profesjonalnie wyglądający salon, niestety nie oznacza profesjonalnie wykonanej usługi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-02 11:56:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oj,oj. Chyba dużo konkurencji jest tutaj. Nie czytaj komentarzy!!! Idź i sprawdź! Ja byłem tam 6 razy i bardzo dziwią mnie negetywne komentarze i jakoś dziwnie, że za każdym razem jest pełno ludzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Reklamacji nie składałem, więc poprostu nie wiem.
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2013-08-01 22:42:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam! Salon odwiedzałam kilka razy i byłam naprawdę zadowolona - niestety wszystko do czasu. Ostatnio byłam tam ponad miesiąc temu i pierwszy raz obcięcia nie można było określić mianem "udane". Nie było tragedii, jednak włosy się nie układały. Po kilku tygodniach wróciłam do salonu. Fryzjerka (niezadowolona z mojej wizyty) stwierdziła, że włosy są dobrze obcięte i nie wie o co mi chodzi. Powiedziałam czego oczekuję – a poprosiłam jedynie o podcięcie i cieniowanie najdłuższych włosów, dzięki czemu pasowałyby do tych krótszych na czubku głowy. Niestety pani obcięła mnie identycznie jak poprzednio! Ponadto (co odkryłam w domu) najwidoczniej pani "omsknęły się" nożyczki gdyż przy szyi mam całkiem grube pasmo 10 cm włosów!!! I niestety właśnie do nich będę musiała dociąć resztę – oczywiście już w innym salonie, bo do tego nie wrócę – a szkoda, bo na początku było naprawdę dobrze i planowałam chodzić tam regularnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-28 16:09:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze studio w Toruniu i dlatego wzbudza tak wiele kontrowersji i negatywnych komentarzy które wychodzą w większości przez namowy konkurencji. jestem klientka od 4 lat i co dla mnie jest istotne jakość wykonywanych usług , kosmetyki są najważniejsze by włos wyglądał zdrowo i pięknie i naprawdę proszę mi uwiezyć nigdzie tego nie ma - brak sprzętów i odpowiednich kosmetyków a w butelkach po szamponach ch... wie co jest. Ludzie nie badzcie złośliwi Pani Agnieszka i tak sobie poradzi a prawdziwi wierni kliencinie zmiwnia salony przez komentarze. każdy ma prawo wyboru gdzie chce się ścinać itd... więc chodzcie sobie gdzie chcecie i nie oczerniajcie innych. Tylko zauważcie jak pójdziecie do innego fryzjera ile ma klientów ?? ile osób czeka na kanapach ?? pewnie 1,2 i WŁAŚNIE TO ŚWIADCZY O TYM CZY KTOS JEST DOBRY CZY NIE !!! NIE OPINIE A ILOŚC OSÓB KTÓRA W DORIANO ZAWSZE JEST I BĘDZIE.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: E dnia: 2013-06-26 14:26:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiam się skąd tak różne opinie na temat fachowości fryzjerskiej p.Agnieszki. Moja koleżanka chodzi do niej i jest zadowolona. Ja byłam u niej 3 razy i nigdy nie zrobiła mi takiej fryzury jaką chciałam - postarzała mnie. Ostatnio zamiast ciemnego blondu położyła mi prawie czarny i wmawiała mi, że tak mi ładnie. Nie wspominając już tym, że gdy przyszłam umyto mi głowę i kazano czekać na sofie pełnej "innych zmokłych kur". Czekałam 20 min. bo pani Agnieszka musiała zapalić papierosa i pogadać z koleżanką. Totalna olewka klienta. Chyba stara się tylko dla stałych klientek, inne traktuje taśmowo, bez entuzjazmu i polotu. Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-03 01:01:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mam zaliczone niemal wszystkie salony fryzjerskie w Toruniu,i nie wiem dlaczego nigdy nie trafiłam do Pani Agnieszki,po mojej wizycie w Doriano mogę tylko powiedzieć jedno: Agnieszko dobrze ,że jesteś!Nie ma osoby ,która nie pochwaliłaby mojego nowego wyglądu,dziękuję Pani za to.Pani kompetencja na najwyższym poziomie,teraz wiem co znaczy Mistrzostwo ,jeszcze raz dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2013-04-05 23:23:43 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dziwią mnie te wszystkie komentarze dlaczego?? ponieważ tam jest ciągle dużo klientów. Ja osobiście nie korzystam z usług ale często przechodzę i widzę co tam się dzieje... czy to piszą zawistni i zazdrośni pozostali fryzjerzy z tej ulicy?? Ceny ok wysokie zgadzam się ale chyba wypadałoby się najpierw zapytać za ile jest usługa a nie rozsiąść się jak królewna na tronie i czekać na metamorfozę...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nie klient dnia: 2013-03-28 17:15:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: witam. pomimo opini które czytałam zdecydowałam sie sprawdzić, generalnie tragedi nie miałam na głowie ale zadowolona nie byłam natomiast znam salon w toruniu w którym poziom jest o wiele wiekszy generalnie nie polecam. Na na tytuł mistrza to ona nie zasługuje, przereklamowana firma.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: żaneta dnia: 2013-03-26 19:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny fakt są wysokie ale uważam że najlepsze studio fryzjerskie w Toruniu! ja osobiście jestem BARDZO zadowolona !! A co do ekipy tam pracującej to wszystko na WYSOKIM pozioomie ! duza wiedza i doświadczenie ... POLECAM !! A Pani Agnieszka to dla mnie MISTRZYNI pod każdym względem !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia L. dnia: 2013-03-07 19:42:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem ich stałą klientką. Fakt ceny wysokie, ale są bardzo kompetentni zawsze dobrze doradzą i mają różnorodność usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2013-02-28 16:27:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kochają klientów z dużą kasą- wiedzą jak można zarządzać ich wydatkami. Zrobią Ci na głowie ''ekstra nawilżenie'' rzekomo dobrą marką- rzekomo na dobrej jakości produktach- a nie wszyscy maja świadomość co kryje się w środku opakowania. Nie liczą się ludzie- liczy się pieniądz. Sprzedają jak najmniej produktu za jak największą kaskę. i aż mnie dziwi, patrząc po opiniach jakie tu widnieją, że zarabiają na głowach swoich drogocennych klientów takie pieniądze- a nie umieją nimi dysponować- wynajęte mieszkanie i problemy z płatnościami? I jeszcze ten kręcący się gość po salonie, który podejrzewam, ze pisał tą drugą opinie pode mną. Która z nas użyłaby zdania "Teraz wprowadzają usługi laserowej odbudowy mieszka włosa" MIESZKA WŁOSA?!?!?! - to pisał klient? wątpię, ze by to tak 'profesjonalnie' zapamiętał.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie ma czegoś takiego jak 'reklamacja' w tym salonie! Jesli cos jest nie tak- to tylko placac drugi raz (nie male pieniadze) mozna to zmienic.
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-14 11:59:11 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wciskanie klientom kosmetykow .a ich na to nie stac
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: krysia dnia: 2013-01-21 17:02:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super salon wszystkie negztywy pisane z zawiści od konkurencji to dopiero trzebz byc bez inteligecji żeby pisać takie głopoty , jak np. To że tytuł Mistrza Polski we fryzjerstwie to ma każdy , Mistrzostwa obywają się raz w roku a jedynym mistrzem do tej pory z Torunia to pani Agnieszka Michalczyszyn a porównanie tytułu mistrza Polski do tytułu mistrza w zawodzie to dopiero zanik inteligecjii totalna pomyłka pojęć. Konkurecję tak to gryzie żeby wypisywać takie głupoty ale to jest proste nie mają pracy i piszą to z nudów i z zawiści . Ja za każdym razem jak jestem na usługach w salonie to zawsze jest dużo pracy . Teraz wprowadzają usługi laserowej odbudowy mieszka włosa . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-03 12:31:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mistrz Grzebienia roku 2012 z Mężem Żyją na kredyt .... Żyrują na bazie długów Rodzinnych nie spłaconych od 7-miu lat. Takie tytuły są nie godne dla ludzi nie prawych i nie zatraconych w pogoni za kaską.Trzeba zawsze mieć dobro klienta na celowniku ponad swoje siły ażeby biznes się kręcił i zadowolić klienta w 100% i to z wielką GODNOŚCIĄ. Ale do tego trzeba mieć klasę i inteligencję i być uczciwym wobec klientów i samych siebie. Czytam wszystkie opinie i się nie dziwię że macie takie odczucie . sssorki mało jest pozytywów .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-20 20:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższa jakość w Toruniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-08 10:40:01 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem mężczyzna w podeszłym wieku i jest prawdą ,iż wlosów za wiele nie mam ,ale pomimo to paniAgnieszka obiecała mi że zrobi ze mnie anioła...hehe szkoda ze to tylko slowa,nic zero poprawy mojego wizerunku,a ile krytyki jak to mam strasznie zaniedbane włosy ,aż mi wstyd było tych uwag słuchać,nic tylko krytyka ,krytyka,krytyka,a na koniec rachynek myślałem ze zawału dostane tak mnie w dołku zacisneło jak musiałem zapłacić połowe mojej renty ,a ten własciciel chyba maz pani Agnieszki tylko chodzi i sie podsmiechuje pod nosem i ręce zaciera że pieniazki lecą za kiepskie usługi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: antoni dnia: 2012-11-14 16:12:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wiem czy inne opinie są rzeczywiste, ale chciałabym dodać własne spostrzeżenie , które nie jest podyktowane zawiścią czy zazdrością. Jestem normalną dziewczyną , która chciała skorzystać z usług w tym salonie. Umówiona byłam na próbną fryzurę ślubną, niestety - to był błąd. Pojawiłam się i na wstępie odczułam snobistyczną atmosferę, jakiś dziwny brak życzliwości i chęci zaspokojenia pragnień klienta. Aby wykonywać dobrze jakikolwiek zawód -trzeba w niego wkładać serce. Tu tego nie było. Zamiast chęci zadowolenia klienta, panowała atmosfera samouwielbienia i nastawienie na pieniądz. Usługa wykonana byle jak "na szybko", bo już było późno. Uczesanie nie podobało mi się, ale nie zaobserwowałam chęci ze strony p. Agnieszki aby ją jakkolwiek urozmaicić, pozmieniać cokolwiek. Wcześniej informowano mnie ,że w tej cenie będę miała parę stylizacji fryzur , aż któraś mi się spodoba. Oczywiście po jednym byle jakim uczesaniu i braku zainteresowania moją fryzurą ..przyszedł czas płacenia. Było to 200zł!! jak dla mnie ..to bardzo dużo pieniędzy.Usługa niegodna tej ceny. Po powrocie do domu -natychmiast zepsułam to upięcie (nikomu się nie podobało z rodziny, ani narzeczonemu) .Dodam tylko że na ślub wolałam się uczesać sama niż skorzystać ponownie z usług tego salonu.Bardzo źle wspominam tą wizytę, odradzam wszystkim koleżankom ten salon. Nigdy nie zapomnę tego uczucia..człowiek czuje się jak takie nic ..zamiast jak ktoś ważny ..Najważniejsi są tam fryzjerzy, a w szczególności właścicielka. Także jeśli chcecie się tam wybrać to lepiej się nastawić na różne doświadczenia.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-13 13:19:09 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za 3 pasemka na grzywce zapłaciłam 100 zł więc nigdy tam nie wróce. Cały personel nie miły i traktujący ludzi jak smieci . Spędziłam w salonie prawie 3 godziny( 3 pasemka)...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: tam czegos takiego nie uznają.
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-10-01 15:56:33 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam w salonie pani Agnieszki,gdyż namówiła mnie koleżanka,ale nie doświadczyłam cudownej metamorfozy,za to cena ,którą musiałam zapłacić.260 zł.za farbę i podcięcie końcówek ułożenie fal,szok,zgadzam się również z opinią zadzierania niska przez obsługę salonu.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Lola dnia: 2012-09-27 15:13:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE SPOTKALAM SIE Z TAKIM BRAKIEM KULTURY,AROGANCJA BYCIEM BEZCZELNYM.USLUGA ZOSTALA WYKONANA W BARDZO NIEPROFESJONALNY SPOSOB,POMIJAM OCZYWISCIE ZAPLATE ZA NIA.PO PRZYBYCIU Z REKLAMACJA ZOSTALAM POTRAKTOWANA JAK INTRUZ!ZBYTA I NIEMAL ZE WYPROSZONA Z SALONU,W ZYCIU NIE SPODZIEWALAM SIE TAK NISKIEJ KULTURY ZE STRONY PANI MICHALCZYSZYN!OCZEKIWALAM JEDYNIE POPRAWKI PO DEKOLORYZACJI,GDYZ EFEKT OSIAGNIETY OKAZAL SIE FATALNY,RUDE ODROSTY I CZARNE KONCE WLOSOW!BRAK PROFESJONALIZMU TOTALNY!ZWYKLA IGNORANTKA KTORA NAWET NIE POTRAFI SLUCHAC KLIENTA!WLOSY MOJE ZOSTALY OCENIONE JAKO "DOMOWA ROBÓTKA"BO TAKI JEST ICH STAN NA TA CHWILE PO DEKOLORYZACJI W DORIANO!!!NIKOMU ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!!PROSTOTA I SLOMA Z BUTOW WLASCICIELI!!!
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: CAPRI dnia: 2012-09-25 14:08:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczywiśćie , pani agnieszka tnie jak chce i nie patrzy w czym komu do twarzy. Bezguście totalne. Nie wiem jaka sztuka jest jej hobby , ale na pewno nie fryzjerska.Byłam dwa razy i wiecej nie poddam sie pani Agnieszce, ani nikomu z tego zespołu.Może nie miała dobrego dnia, gdy mnie strzygła, bo była przepita po imprezach w pubach . nie polecam!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Lilka dnia: 2012-09-10 17:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Doriano od dawna. Ścinam się u pani Ewy i jestem bardzo zadowolona. Panią Ewę mogę polecić z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie wiem
Opinia dodana przez: marta dnia: 2012-08-15 14:37:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: He śmieszne te negatywy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-25 00:14:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: hej cos duzo wiem na ten temat bylam uczniem u nich tragedia tylko oszukuja ludzi taki mistrz z niej ze nie potrafila przygotowac mnie do gzaminu bo nic nie umie wiec odeszlam i poszlam do kogos innego i egzamin zdalam mieli salon na wrzosach takich dobrych fryzjerow ale jak nie potrafili szanowac to odeszli wspolczuje wszystkim co byli u pani agnieszki bo ona strzyze jakchce i nie potzy czy komus pasuje czy nie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ola dnia: 2012-07-12 17:48:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oj!!!!!!!Agnieszko za k...a...s.....a pogon a gdzie poczucie ..............za traciłaś się za pomiałaś .....czym jest ,,,godnos ść.... sławnym sie bywa a człowiekiem trzeba zawsze być.......czuje smutek kolezanko co pieniadze z TOBA zrobiły
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: TOJA dnia: 2012-07-09 20:48:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: żenujące te wszystkie negatywne opinie. Ludzie co ma tytuł technika w zawodzie fryzjera a co ma wystartowanie , udział w mistrzostwach. Samo to już jest ogromnym wyzwaniem. co ma lokalizacja do nazewnictwa czy to salon czy zakład. liczy się wielkość lokalu i jakość świadczonych usług.A w Doriano wysokiej jakości nie brakuje,a jakiego fryzjera można nawać salonem może te co widzimy w galeriach handlowych, saloniki na maksa 50 m2 ico z tego jak wszystkie upadają . Tytuł mistrza polski to tosamo co technik fryzjerski he dobre. Zobaćcie ci fryzjerzy wypisują
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-03 22:54:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja jestem klijentkom tego salonu i nie zgadzam sie z opiniami negatywnymi jest tam bardzo wysoki standart choc denerwuje ze do p agnieszki sa takie dlugie terminy a z drugiej strony niema co sie dziwic p agnieszko te opinie zle to ludzie bez ambicji i nigdy p nie dorownajom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-22 20:18:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: TO JAKAS POMYŁKA straszna obsługa reklamacji.......juz mnie nikt tam nie zobaczy...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: bez komentarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Opinia dodana przez: Waldek dnia: 2012-06-22 11:30:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agnieszko to mistrzostwo zdobyłas w czym ????????????bo napewno nie w byciu fryzjrka z zamiłowania do zawodu a do pieniedzy ....to straszne i zenujace byc taka osoba.....im wiecej chcesz tym więcej tracisz.......zwolni bo sie zatracasz
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nawet nie podchodze ,,,,,zenada
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2012-06-21 14:25:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani AGNIESZKA powinna się nad sobą zastanowić...poprzewracało się w główce...strzyżenie w wykonaniu tej pani makabra,to co mi zrobiła na głowie zostawia wiele do zyczenia......jeszcze trzeba się uczyć...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: straszna
Opinia dodana przez: KLIENTKA dnia: 2012-06-20 14:11:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład ? Nazywa się zakładem SALONEM a powinien nazywać się obciachem , do SALONU to dużo im brakuje to zakład Fryzjerski na Peryferiach miasta Toruń Osiedlowy Grajdoł jak w każdej aglomeracji po między blokowiskami. Szefowa sama się reklamuje wychwala jaka z niej mistrz Polski Dziś każdy profesjonalista z tytułem Technik Fryzjer ma Mistrza Polski w swojej dziedzinie . Ceny jak z kosmosu obok w zwykłym zakładzie zapłacę za tę usługę o 50 % taniej i nikt mi włosów nie spartoli - spali i odstawi jak idiotę .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: DNO
Opinia dodana przez: Marek . W. dnia: 2012-06-09 16:37:41 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niewierze jaka dobrze zorientowana klientka a może to ta Ewa napisała? Ha ha ha , Agnieszko zastanów się dobrze kogo zatrudniasz.
Opinia dodana przez: dnia: 2012-06-07 22:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DRODZY FRYZJERZY!!! DAJCIE LUDZIE SOBIE SPOKÓJ I WEŹCIE SIĘ ZA PORZĄDNĄ PRACĘ I REALIZACJĘ SWOICH PASJI. JESTEM FRYZJEREM Z WARSZAWY , 18 MARCA BRAŁEM UDZIAŁ W MISTRZOSTWACH POLSKI NIESTETY POLEGŁEM. WPISAŁEM IMIĘ I NAZWISKO MISTRZYNI POLSKI BO CHCIAŁEM SIĘ O NIEJ COŚ WIĘCEJ DOWIEDZIEĆ I ŚMIECH MNIE OGARNĄŁ . U NAS W WARSZAWIE JEST RZECZYWISTY WYŚCIG SZCZURÓW ALE TAKIEJ ZAWIŚCI JAKĄ MA TEGOROCZNA MISTRZYNI POLSKI TO JEJ WSPÓŁCZUJE . A PRO PO TYCH 3 UCZESTNIKÓW ŚMIECH NA SALI . UCZESTNIKÓW BYŁO 74 A TAK NAPRAWDĘ CZY 3 UCZESTNIKÓW CZY 74 TO I TAK TRZEBA MIEĆ PASJĘ I BARDZO SILNY CHARAKTER ABY MIEĆ ODWAGĘ WYSTARTOWAĆ I WALCZYĆ O TYTUŁ . ZACYTUJE SŁOWA PANI EWY MINGE "IM WIĘKSZY SUKCES TYM WIĘCEJ WROGÓW." ŻYCZĘ DALSZYCH SUKCESÓW I TRZYMAM KCIUKI .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KACPRIAN dnia: 2012-06-06 23:04:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DORIANO!?? Agnieszka Michalczyszyn? phha mistrz Polski? hahaha w czym? we fryzjerstwie damskim? Do tego pewnie wszyscy słyszeli i czytali, gdzie tylko mogli, że było ponad 70 uczestników, tak? hahahaha PRAWDA JEST TAKA, ŻE BYŁO ICH 3 WRAZ Z PANIĄ AGNIESZKĄ MICHALCZYSZYN! JEJ mąż Arek wszystkim "cztery litery" liże żeby zrobić tylko darmowa reklamę i pozyskać kase na tym. 15 czerwca ma przyjechać pan Tomek Jacyków, tak? Kolejne podlizywanie się i wystawianie się na pokaz, tak? Podobnie Agnieszka robi z Arturem Cieciurskim (no bo po co być skromnym i robić swoje dobrze trzeba się lansować, prawda?!) ! Ciekawe czy się pochwalą Tomeczkowi jak oszukują klientów jeśli chodzi o ceny oraz usługi, które wykonują w swoim salonie i o zabawach w kotka i w myszkę z komornikami i Urzędem Skarbowym. Dlatego to wszystko jest na kredytach: wycieczki, chevrolety, chanellki i cały ten ich majątek. Pokazywanie co to nie oni "mistrzowie Polski"- nie skomentuję tego! Żyjąc z utargu dziennego nie są wstanie wypłacać pensji pracownikom na czas. Każdy klient jest obsługiwany według zasobu ich portfela. Z moich informacji wynika, że nie jestem odosobniona w tym poglądzie, wystarczy wejść na facebookowy profil salonu Doriano. JEDYNĄ OSOBĄ, KTÓRA TAM JEST NA PRAWDE DOBRA W TYM CO ROBI I KAŻDEGO KLIENTA TRAKTUJE Z NALEŻYTYM SZACUNKIEM I TO PANI EWA! I TO ONA JEST TAM MISTRZEM! UCIEKAJ DZIEWCZYNO Z TEGO SYFU, BO SIĘ MARNUJESZ! Bez ciebie oni są NIKIM! Razem z Tobą odejdę ja- Twoja klientka i tak zrobi każdy rozsądny. Podkreślam, że nie piszę tego z zazdrości albo żeby psuć komuś opinię, tylko po to żeby ludzie poznali prawdę! O "Mistrzu" i jej Szopie!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-06-01 17:20:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ogólnie w tym salonie moda na irokezy w każdym wydaniu:) podczas mojej wizyty tam właśnie prawie wszystkie kobiety wychodziły z czymś takim na głowie..pani Aga.ok,miła wzbudzająca zaufanie,ale reszta ekipy zadzierająca noska troszkę ,jakaś taka znieczulica dla zwykłego klienta ,czuć taką atmosferę przynajmniej...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: iga dnia: 2012-05-16 18:20:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fatalne strzyżenie przez samą mistrzynię polski wręcz oszpecenie z powodu narzuconej fantazji przez pania agnieszkę kobieta zaczyna od krytyki jak natura była bezlitosna i obdarzyła mnie wlosami ciemniejszymi od tęczowki oka i szerokimi ramionami to nalezy zmienic i wielka czarodziejka przystapila do dzieła.To co uczyniła na mojej głowie to tragedia.Ta kobieta nie przyjmuje do wiadomosci czego klient oczekuje poprzez strzyżenie.Po zgloszeniu reklamacji skwitowala chyba nie zrozumialyśmy się.Nawet nie raczyla cokolwiek poprawić wyreczyla się pracownikiem .Myslę że ta Pani powinna zrozumieć że włosy są ozdobą i należy zrobić tak jak klient proponuje a nie narzucać swoje chore wizje ktore w ogóle nie pasują do rzeczywistosci albo narzucać tandetę w formie farby gdzie kolor wymyślony przez pania w ogóle nie odnosi sie do urody. Proponuje tej pani aby osoby niezadowolone z jej usługi z pokora wysluchala i az na język nasuwa sie słowo przepraszam ale duma tej kobiety ją przerasta . Nie polecam tej pani nikomu pomimo wielkiego tytulu ta pani jest malutka .
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: .
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-21 20:32:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: porazka!!!! najgorszy salon w Toruniu, zgadzam sie z wszystkimi opiniami negatywnymi
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-06 11:12:57 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: WYŻEJ S.... NIŻ GŁOWĘ MAJĄ PORAŻKA TAK TO JUŻ JEST ŻE NA WYZYSKU PRACOWNIKÓW WZBOGACAJĄ SIĘ TYLKO ŻE LUDZIE WIDZĄ TĄ SŁOMĘ Z BUTÓW CO IM WYSTAJE HAHA PROSTACTWO
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: XXX dnia: 2012-03-29 23:29:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny z kosmosu, nowy pan fryzjer - powinien nauczyć się jeszcze wiele za nim stanie przy jakiejkolwiek klientce - szczególnie przy klientce pani Agnieszki - gdyby nie ona - po obsłudze pana Krzysia w ogóle nie wróciłabym do salonu. Fajne imprezy, świetne promocje - w ostatnim czasie wiele się dzieje - ale na Boga - ten Krzysztof - niech się do mnie nie zbliża.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-03-22 14:03:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trafilam do tego salonu i na wstępie uslyszalam ,,Ma Pani wlosy jak wiesniara". To jeszcze nic: zwykla dekoloryzaja ponad 100 zl. Skora glowy popalona,a wlosy jak guma. Uslyszalam wtedy,ze mialam tak zniszczone wlosy jak przyszlam i ze powinnam raz w tygodniu przychodzic na maseczka za jedyne 60zl, no chyba ze mnie nie stac to bede miala takie wlosy. Wlosy z srednio dlugich obcieto mi na krotko, na chlopaka po czym uslyszala,, zrobi sobie Pani dluzsza kreske eyelnerem i bedzie Pani jak kobieta". Mial byc blond,a byl zoty. Trzeba bylo wlosy znowu farbowac. Wychodzilam z tego salonu z placzem i wstydzilam sie wyjsc z domu. Tragedia... Zostawilam tam 350 zl i za co? Za oszpecenie!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Emilia dnia: 2012-03-07 19:09:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Salon Fryzjerski w mieście!!! Jestem klientką tego salonu od 5 lat, jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu. Bardzo miła i profesionalna obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2012-01-18 00:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy salon w mieście, moje włosy"po tatusiu" sa cienkie, w nie najlepszym stanie..w Doriano, nie ma naciągania, nie masz nie chcesz to nie robisz zabiegów pielęgnacyjnych, ci fachowcy robią to od wielu lat, czytają szkolą się, idą za trendami, Aga mistrzyni wizażu osiągnęła wielki sukces, przede wszystkim osobisty-kobieta z pasją, ci którzy wystawiają złe opinie nie wiedza co to jest!!!sukces zawodowy! jezeli cie nie stac na doriano idż do rossmana po farbe i do sasiadki na podcięcie. Byłam u kilku fryzjerów w Toruniu, farba po tygodniu się wypłukiwała..Polecam Doriano i uwielbiam...szefową!powodzenia i do zobaczenia w przyszłym tygodniu, Kami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2011-12-15 21:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja Pani Agnieszka rewelacja , makijaż permanentny też sobie zrobiłam i jest super . Nie rozumiem tych negatywnych opinii to bzdury wypisywane przez nieporadną konkurencję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-28 14:50:53 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ludzie.! ten salon,nawet nie powinien nazywac sie salonem . raczej zakłład!!!to co robi ta cala pani agnieszka to jest tylko jej wyobraznia . nie słycha klienta. przez nia plakalam na własnym weselu. podmienia srodki z tanich bubli przelewa do ekskluzywnych pojemnikow.malo tego spalila mi skore glowy ,twierdzac ze to taki zabieg (talasoterapia)-na dzien dzisiejszy podaje ja do sondu o odszkodowanie.jestem w strasznym stanie psychicznym.a samymi sztuczkami i gadanym bo to potrafi nie utrzyma ludzi.potrafi nawet ponizyc .jesli widzi ze ktos ma kase to nawet palec w d. w sadzi, a jezeli nie to to daje innym fryzjera a nawet ucznia. porazka,i smie sie nazywac profesjonalista. a te dyplomy :pracuje w firmie drukarskiej a jej maz jest stalym klientem.kolejne oszostwo.a wiekszosc pozytywnych opinii wystawiaja smi i kaza to robic pracownika...cos okropnego. sama nie wiem dlaczego mam odwage o tym wszyskim was poinformowac,ale trzeba otworzyc oczy.ludzie zwykli naciagacze. az strach zaufac teraz stylita
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-27 12:03:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic szczególnego,byłam z synkiem na strzyżeniu,młody fryzjer chodził wokół niego głaskał,przyciął parę włosków i skasował nieziemsko.Fryzura nie zmieniła się nic a nic.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: julia dnia: 2011-10-17 20:27:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Włosy jak włosy, doriano i pani Agnieszka może i się na tym zna, ale makijaż permanentny, który wykonałam w tym salonie to jest maaaaaaasakra!!!!!!!!!!!! krzywo, kanty kwadratowe, lichy barwnik, wyglądam z tymi brwiami beznadziejnie i powinnam ich do sądu cywilnego podać o odszkodowanie za brak jakichkolwiek kompetencji i spowodowanie u mnie kompleksów.
Jakość usług: Przecięta
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-16 14:00:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: popieram negatywne opinie - naciąganie klientów - olewanie klienta - bezczelność właścicieli
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-19 13:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Agnieszka rewelacja polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Edyta dnia: 2011-08-09 18:33:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się ze wszystkimi opiniami negatywnymi... Salon naciąga, a pani A. nie jest kompetentna jeżeli chodzi o zagęszczanie włosów. Odradzam wszystkim ten salon!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: aniela dnia: 2011-08-05 13:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam P.Agnieszkę jest to fachowiec który nigdy mnie nie zawiódł wcześniej jak robiłam blondy to zawsze była masakra jak trafiłam do P.Agnieszki to mam takie blondy ze ludzie na ulicy mnie zaczepiają więc ciesze się ze mamy tu w Toruniu P.Agusie i oby nam nie uciekła do Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2011-07-26 09:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam popieram Szache ja również przeszłam szkolenie u P.Agnieszki i jestem zachwycona jaką ta kobieta ma wiedzę i pasje ja jestem zaszczycona ze taka osobowość mnie szkoliła polecam z całego serca P.Agnieszke naprawdę warto!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaja dnia: 2011-06-24 15:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Negatywna opinia osoby, która szkoliła się u Pani Agnieszki wstrząsnęła mną ponieważ jest to bełkot przepełniony zadrością. Osobiście byłam szkolona przez Panią A. która pomogła mi pogłębić wiedzę praktyczną i teoretyczną. Jestem zadowolona ze szkolenia. Nie oszukujmy się jeśli ktoś nie ma drygu do fryzjerstwa to nawet jakby się szkolił u Mistrza Świata to i tak się niczego nie nauczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Szacha dnia: 2011-06-17 12:53:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wrażeniem tego co przed chwilą przeczytałem ponieważ od 2 lat jestem stałym klientem firmy Doriano a Agnieszka Michalczyszyn osobiście dba o mój wizerunek sceniczny z którego jestem bardzo zadowolony. Wielokrotnie zostało to pozytywnie podkreślone na forach internetowych oraz programach telewizyjnych DDTVN,You Can Dance,Kuba Wojewódzki itd.itp. Agnieszka robi świetną robotę i za to jestem bardzo wdzięczny,a wszystkie negatywne opinie na jej temat są powodem zazdrości odniesionego sukcesu w dziedzinie fryzjerstwa co jest rzeczą normalna na co dzień !!! Prace Agnieszki doceniły celebrytki takie jak: Patrycja Kazadi,Jolanta Pieńkowska,Małgorzata Kożuchowska,Tomasz Jacyków itd. Dowodem jej fryzjerskich sukcesów jest zajęcie 1-go miejsca w Polsce jako ekspert roku 2009,2010 w firmie Farouk. Pisać mogę jeszcze dużo pozytywnych opini na jej temat bo dla mnie jest najlepszym stylistą w Polsce :))) Pozdrawiam i do zobaczenia w salonie "Doriano" Artur Cieciórski
Opinia dodana przez: Artur Cieciórski dnia: 2011-06-17 11:37:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sukces firmy Doriano polega na bezlitosnej pazerności właścicieli, nie mają stałego cennika, ceny dobierają po zapoznaniu się ze statusem majatkowym klienta. Pani Agnieszka organizuje kursy, które niby mają uprawniać do wykonywania zawodu fryzjera, po czym okazuje się na końcu iż to kompletna bzdura i nic nie zgadza się z opisem zawartym w umowie. Ponadto nie poświęca kurstantowi tyle czasu ile powinna, olewa jego modeli, których zresztą sam musi sobie łatwić [a podobno modeli miała łatwić Agnieszka]. Do tego jest arogancka, bezczelna, nie znosi krytyki, a swoich klientów traktuje z góry, czego byliśmy naocznymi świadkami. Oszukuje i naciąga ludzi, czego my jesteśmy przykładem. Nasza sprawa będzie miała finał w sądzie. W związku z tym ostrzegamy przed podejmowaniem pochopnych decyzji i uczestniczeniu w jakichkolwiek szkoleniach organizowanych przez Doriano. Pozdrawiam
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Milena i Sławek dnia: 2011-06-09 00:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientką Pani Agnieszki ok roku. Przetestowałam wielu naprawdę dobrych fryzjerów na rynku toruńskim, ale to co "tworzy" Pani Agnieszka na mojej głowie jest genialne. Potwierdzeniem tego jest fakt, ze praktycznie nie ma dnia, w którym ktoś nie zaczepiłby mnie w sklepie, na ulicy, gdziekolwiek i nie kogo chodzę strzyc włosy. Ceny, to prawda, wyższe, ale za jakość się płaci. Nie można kupić mercedesa w cenie malucha. Bardzo polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-04-19 12:17:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam a wręcz ostrzegam przed tym salonem!! Szefowa ewidentnie mnie obrażała, cytuję jej słowa: jeśli nie ma Pani możliwości finansowych (ponad 400 zł!!! na dekoloryzację i farbę) to nic fajnego nie da się u Pani zrobić, przychodzi Pani tak rzadko a jeszcze musi sobie odmawiać??, w tym ciemnym kolorze wygląda Pani strasznie!!!, czy tak odzywa się do Klienta??? już nigdy w życiu tam nie pójdę, jak można tak obrażać ludzi, mimo że wydałam 150 zł czułam się jak śmieć!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: były klient dnia: 2011-04-18 10:23:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ceny strasznie wygórowane, przerost formy nad treścią, właściciel salonu może i ma przebyte szkolenia, jednak pracownicy nie. Nie słuchają klienta, narzucają swoje zdanie - za które sowicie się płaci. Wciskają, wmawiają produkty, farby, za kilka ścięć liczą około 200 złotych. Z pewnością tam już nigdy nie wrócę, nie jestem zadowolona. A co ciekawe, nie wydają paragonów fiskalnych, z uwzględnieniem reklamacji ciężko. Nie chcą po sobie robić poprawek, pieniędzy nie oddają, a dodatkowo za poprawkę trzeba zapłacić!!!!! ŻENADA!!!! NIE POLECAM !!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2011-03-21 13:04:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byla niedawno i moje wrazeni super doradzono mi fryzure wfosy mi sie ukladaja fajnie, ceny troche wysokie ale profesjonalizm trzeba zaplacic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: emilka dnia: 2011-03-04 22:59:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: za te pieniądze to bym kupiła wiele farb dobrej klasy tak naprawdę to oni mają tanie farby tylko są nauczone drogich regułek i wciskania kitu a mąż pani agnieszki zgadzam się jak wchodzi do salonu to mi się chciało wyjść
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-27 07:02:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo drogie usługi nieadekwatne do efektów.....Fryzjer dla ludzi z kasą i tylko takich tam szanują....Usłyszałam tekst "wszystko zależy od finansów jak masz 1000 zł to moge zrobić z ciebie blondynke w 2 tyg"....żenada ....za durne, rude pasemka (których nie chciałam) zapłaciłam 210 zł więcej tam nie pójdę ....Wszystkie jak walnięte maja fioletowe grzywki i myslą, że są wielkimi mistrzami fryzjerstwa
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: oburzona dnia: 2011-01-13 10:47:13 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani agnieszka bardzo sympatyczna denerwujące jest naciąganie na usługi typu maska odżywka skóra głowy ceny koszmar a mąż pani agnieszki prawdziwy pan i władca zero szacunku do ludz i do żony też polecam pani agnieszce zmianę na lepszy model
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: pani agnieszka bez zastrzeżeń ale jej mąż jak wchodzi do salonu jak prawdziwy pan i władca zero szacunku towidać nawet dla pani agnieszka polecam zmianę na lepszy model
Opinia dodana przez: dnia: 2011-01-08 07:51:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z nielicznych fryzjerów który potrafi dobrze ciąć zawsze wracając od fryzjerów a przerobiłam ich sporo miałam ten sam problem gdy umyłam włosy czar prysną nie potrafiłam ułożyć włosów teraz jest ok i to chyba ten proferjonalizm :). Jestem stałą klientką tego salonu od 2 lat czasami cos mnie drazniło w fryzurze ale zawsze mówiłam że to mi nie pasuje w tym się źle czuje i w efekcie wychodziłam zadowolona.Zgadzam się co do ceny jest drogo ale nie ma stylisty na takim poziomie w toruniu. Zresztą kilkakrotnie byłam światkiem jak młode dziewczyny korzystały z usług P. Agnieszki mówiąc że mają np 100 pln i nie było problemu by i one skorzystały z metamorfozy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-25 10:48:45 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naciąganie ludzi.!!!!!!!!! Jak widać duży przpływ personelu o czmś to świadczy....
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-10-10 21:44:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cena odzwierciedla jakość farb Faruk jeżeli to coś komuś mówi. Nie londa czy coś po czym wypadną włosy. Pracuje tam Aga która jako jedyna umie uzuskać prawdziwy bląd nie żółte włosy przy czym ich nie spali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-20 21:59:00 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsz ogromne braki i kadrze pracowniczek jest bardzo mało fryzjerów po ukonczeniu czeladnika.Nie informują że klijentem ma się zająć uczeń,wogóle nie słuchają co się do nich mówi i o co prosi.Strasznie zawyżone produkty nawet o 200% i jeśli widzą że jest klijent pezy kasie kasują ile wleźie.Jestem strasznie nie zadowolona i więcej razy tam się nie pokaże!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-14 17:03:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety zawiodłam się. Gdy byłam u pani Agnieszki 7 lat temu doradzała i miała super pomysły na metamorfozę. Byłam jesienią 2009 i miała mi zmienić fryzurę. Umyto mi głowę i kazano czekać - ok. 25 min. Bo pani poszła na papieroska. Później lekko podcięła mi włosy "tak po całości" i w czekoladowym kolorze (króry miałam) wrzuciła mi 3 miedziane pasemka grubości ok 1,5-2 cm. Byłam w szoku - to miała być metamorfoza. To zwykłe naciąganie klienta za 190zł. Już tam nie wrócę.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie uznają - "to tak miało być"
Opinia dodana przez: hana dnia: 2010-05-04 23:37:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Balejaż z odrostem za 250 zł!!! Tragedia już nigdy tam nie pójdę! Szkoda pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: ipa
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-22 21:30:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwornie drogo!!!!Kilka drobnych pasemek,podcięcie i odżywka 230 zł !!Herbatka i kawka to nie gratisy od firmy,o nie ....wszystko jest wkalkulowane w koszty.Fryzjer próbuje narzucić swoje zdanie,bo sam wie najlepiej,co jest najlepsze dla klienta.Nie czułam się tam komfortowo i nie byłam zadowolona z efektu.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Czarna dnia: 2009-09-14 11:01:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: strasznie drogo. dopłaty są za wszystko np. za masaż przy myciu głowy. Ciekawe czy za to ,że obsługa się do mnie usmiechała też sobie policzyli? za Kok zapłaciłam ponad 200 zł SZOK.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Malina dnia: 2009-08-26 12:34:24 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją