Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Dane zostały zapisane i czekają na akceptacje Redakcji. Dziękujemy!
Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Chróścielewska & Chróścielewski

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-442 Łódź Aleja Kościuszki 98/5
Telefon: 426780078 Kom. 666609065
Adres e-mail: magdalenachroscielewska(małpa)poczta.onet.pl
Strona internetowa: https://chroscielewska-chroscielewski.com
Opis działalności: Kancelaria Chróścielewska & Chróścielewski specjalizuje się w sprawach rozwodowych, prawie rodzinnym, spadkowym, cywilnym, karnym, prawie pracy oraz ubezpieczeń społecznych. Nasze usługi świadczymy na najwyższym poziomie. Słowa kluczowe: rozwód, prawo rodzinne, prawo spadkowe, prawo cywilne, prawo karne, prawo pracy, prawo ubezpieczeń społecznych

Ocena: 100% pozytywna 45x

Jakość usług: 100% wysoka 45x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 45x
Ceny usług: 100% niskie 45x
Ilość opinii w serwisie: 45
Ilość odsłon profilu firmy: 1142
Data utworzenia profilu: 11.06.2021 12:27:48
Data ostatniej aktualizacji: 11.06.2021 12:27:48 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Chróścielewska & Chróścielewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecamy Kancelarię Adwokacką CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI ,sprawa wygrana ,adwokavi pracujący z powołania ! Jeszcze raz dziękujemy ,w końcu możemy spać spokojnie. Nie wiem nawet jak mam dziękować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada Siwiec dnia: 02.02.2024 02:50:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Komunikacja na Najwyższym poziomie. Osobiście jestem bardzo zadowolony z współpracy z kancelaria I polecam każdemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan Wieczorek dnia: 03.01.2024 05:49:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kancelaria adwokacka, z którymi mieliśmy do czynienia. Przygotowanie do sprawy, potem reprezentacja - wszystko w jak najlepszym wydaniu. Do tego wygrana jak z marzeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada Piopil dnia: 02.01.2024 06:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, Empatia, Umiejętność słuchania. Dla nich nie istnieje słowo ,,problem’: tylko ,wyzwanie’. Wyzwanie do którego podchodzą z odpowiednim zaangażowaniem, dbałością o detale, pełną wiedzą merytoryczną. To wszystko znajdziemy w Kancelarii CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI Polecam. Naprawdę WYGRYWAJĄ. Będę Ich zawsze i wszędzie polecał.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patryk Kujak dnia: 17.07.2023 15:48:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm, Empatia, Umiejętność słuchania. Dla nich nie istnieje słowo ,,problem’: tylko ,wyzwanie’. Wyzwanie do którego podchodzą z odpowiednim zaangażowaniem, dbałością o detale, pełną wiedzą merytoryczną. To wszystko znajdziemy w Kancelarii CHRÓŚCIELEWSKA & CHRÓŚCIELEWSKI Polecam. Naprawdę WYGRYWAJĄ. Będę Ich zawsze i wszędzie polecała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Kliszak dnia: 02.07.2023 13:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Merytoryczny, sprawny kontakt, poczucie poświęcenia czasu i uwagi oraz najwyższej jakości obsługa prawna. No i wygrana. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Witt dnia: 09.06.2023 09:40:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z pełną odpowiedzialnością usługi Kancelarii. Sprawa załatwiona szybko i z sukcesem czyli profesjonalnie. Pełna transparentność i komunikacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Grzanek dnia: 05.05.2023 22:35:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w każdym calu!!! Poza rzetelnym doradztwem prawnym i „życiowym” :)oraz skutecznym działaniem, otrzymaliśmy życzliwe i przyjacielskie wsparcie. Dziękujemy całemu zespołowi adwokatów kancelarii adwokackiej Chróścielewska&Chróścielewski za to, że możemy liczyć na fachową pomoc i za to, że możemy oprzeć się na profesjonalistach w podejmowaniu ważnych decyzji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Gradzik dnia: 05.03.2023 11:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Kancelarię. Niesamowicie zaangażowana w sprawę. Zawsze możliwy kontakt i sprawne wyjaśnienie wszystkich kwestii. Uzyskaliśmy rewelacyjny rezultat w mojej sprawie. Bardzo dziękuję za współpracę i serdecznie polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Paprocka dnia: 27.01.2023 13:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowe i rzeczowe podejście do zagadnień\problemów które wymagają konkretnych rozwiązań. Jednym słowem kancelaria spełnia w 100% swoje zdanie i rozwiązuje każdą sprawę. Polecam i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga Loch dnia: 23.01.2023 02:13:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi świadczone przez Kancelarię. Zawsze szybka i wyczerpująca odpowiedź na każde pytanie. Skutecznie oraz płynnie przeprowadzona sprawa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta Halik dnia: 21.01.2023 02:52:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria adwokacka godna zaufania. Wykonali swoją obowiązek na maksa?? Uzyskali pozytywną decyzję w procesie sądowym. Jestem bardzo wdzięczny za profesjonalizm i indywidualne podejście. Mega skuteczni????
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej Wrocko dnia: 15.01.2023 15:12:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria adwokacka z powolania, osoba kompetentna, rzetelna, sumienna, empatyczna, ale przede wszystkim skuteczna. Pelen profesjonalizm, potrafi sluchac i zawsze dobrze doradzi. Na rozprawie dba o klienta i walczy do konca z oczekiwanym skutkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adamczuk dnia: 10.01.2023 12:58:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm, proponowane rozwiązania zdecydowanie trafne poparte szeroką wiedzą i bogatym doświadczeniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwan Karolina dnia: 07.01.2023 13:32:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja relacja z partnerem nie należała do łatwych, nie czułam się bezpiecznie z dziećmi będąc z nim. Gdy przyszłam do kancelarii, dostałam więcej niż oczekiwałam, bo nie tylko pomoc prawną, ale też zrozumienie i wysłuchanie, a nawet namiary na psychologa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Pogodzka dnia: 23.08.2022 09:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej kancelarii adwokackiej panuje niezwykle przyjazna atmosfera, gdyż jest prowadzona właśnie przez takie osoby. Przez 3 lata zmagałam się sama z zwiększeniem alimentów, gdybym od razu tutaj trafiła zaoszczędziłabym mnóstwo czasu. Jesteście wspaniali.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Milczarek dnia: 12.08.2022 10:06:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria. Sprawa o podział majątku między mną, a byłym mężem potoczyła się bardzo pomyślnie. Dziękuję!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Wit dnia: 03.08.2022 09:49:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała kancelaria, która bez najmniejszego problemu pomogła mi wygrać sprawę o podział majątku. Niezawodni z ogromną wiedzą. Z czystym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Gzik dnia: 01.08.2022 11:15:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria. Pomogli mi tutaj przejść przez trudną sprawę rozwodową z mężem przemocowcem. Dzięki nim dostałam wyłączne prawo opieki nad dziećmi. Jestem bardzo wdzięczna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Piecel dnia: 26.07.2022 12:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz trafiłam na tak bardzo zaangażowaną w moją sprawę kancelarię. Czułam chęć pomocy przy sprawie spadkowej po mojej mamie. Nie należała ona do najłatwiejszych, jednak poradzili sobie z nią bez żadnych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Tkacz dnia: 14.07.2022 10:13:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To renomowana kancelaria adwokackaspecjalizująca się w sprawach rodzinnych, działająca od wielu lat i odnosząca ogromne sukcesy. Bardzo trudno jest się tam umówić na wizytę bo nie maja wolnych terminów ale jak już mi się udało to jakbym wygrała w totka. I mówię wam, warta każdej zlotówki.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania Walczyk dnia: 10.07.2022 11:23:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pełna podziwu z jak ogromnym zaangażowaniem funkcjonuje ta kancelaria. Jestem zadowolona ze wspólpracy z nimi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Turoszek dnia: 05.07.2022 23:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm i absolutne zaangażowanie w sprawę. Skuteczna analiza i co za tym idzie zwycięstwo na korzyść klienta!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka Szczyk dnia: 01.07.2022 22:30:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria zawsze pod telefonem i odpowiada na każde nurtujące pytanie. Wszystko w terminach i bardzo profesjonalnie. Jeśli kiedykolwiek będę miała problem natury prawnej, na pewno skontaktuję się ponownie. A najważniejsze : WYGRYWAJĄ.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 30.06.2022 11:10:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie i szczerze polecam Kancelarię Pirożek & Pirożek. Pełen profesjonalizm i elastyczne podejście do klienta. Konkretne zajęcie się sprawami dzięki szerokiej wiedzy ! :) Jeśli będę kiedykolwiek jeszcze potrzebował, na pewno zwrócę się do Państwa Kancelarii z prośbą o pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Krocikowski dnia: 26.06.2022 09:59:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Genialna kancelaria! Miałem problemy dotyczące rozwodu, jednak w tym miejscu wszystko stało się łatwiejsze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Warszyk Adam dnia: 24.06.2022 09:02:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kancelaria w okolicy - traktują klienta z szacunkiem, a powierzone sprawy prowadzą z dużym zaangażowaniem i dlatego wygrywają.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Wilczyk dnia: 19.06.2022 22:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100% tę kancelarię- rzetelna z ogromną wiedzą. Bez owijania w bawełnę działa szybko i skutecznie. Pełen profesjonalizm i ogromne zaangażowanie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Wrocek dnia: 17.06.2022 10:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zasłużone 5 gwiazdek, teoretycznie przegrana sprawa została rozstrzygnięta na moją korzyść, z czystym sumieniem polecam jeśli chodzi o sprawy karne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Bladosz dnia: 07.01.2022 02:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Same plusy skorzystania z usług kancelarii. Na każdym kroku duży profesjonalizm i zaangażowanie. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aleksandra Mroczek dnia: 03.01.2022 01:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie na każdym etapie mojej sprawy. Bardzo dziękuję, Pozdrawiam Serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria Olech dnia: 02.01.2022 04:37:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od wielu lat profesjonalnie i rzeczowo. Szeroki zakres współpracy i podejmowanych zagadnień oraz satysfakcja z osiąganych efektów to powody dla których z przekonaniem polecamy podjęcie współprac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aprox dnia: 31.12.2021 18:23:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profefesjonalnie i konkretnie dzieki czemu sprawa wygrana na 1 terminie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamil S. dnia: 02.12.2021 21:39:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz pierwszy korzystałem z kancelarii adwokackiej, jestem pod ogromnym wrażeniem profesjonalności, bardzo dobry kontakt na każdym etapie sprawy. POLECAM usługi tej Kancelarii.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam Wrocik dnia: 30.11.2021 20:58:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko super. Sprawa załatwiona w trymiga i z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Heniekyr%Olk dnia: 02.11.2021 22:09:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję za poprowadzenie mojej sprawy o alimenty. Mąż nie płacił alimentów długi czas, ale w końcu przy pomocy kancelarii udało się je wywalczyć. Polecam bez wahania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JolaJurczyk dnia: 09.10.2021 10:50:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję Kancelarii za wsparcie i za dużą wiedzę w ciężkich sprawach prawniczych!!!! Najlepsza kancelaria w Łodzi. Naprawdę. Życzę tylko nowych zwycięstw!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek€43Piotrowicz dnia: 15.08.2021 00:22:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria godna polecenia! Przemiła Kancelaria, która bardzo mi pomogła. Bardzo kompetentna i podchodząca do sprawy z pełną personalizacją.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izabela Traczyk dnia: 30.07.2021 11:31:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po zatrzymaniu prawa jazdy za jazdę po alkoholu (1,5 promila) prokurator zaproponował mi dobrowolne poddanie się karze. Dzięki kancelarii sąd warunkowo umorzył postepowanie w mojej sprawie karnej. Szczerze polecam usługi Kancelarii. Dodatkowym atutem instytucji jest to że prowadzi swoje usługi na terenie całej Polski.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek5367o dnia: 17.07.2021 12:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Udało się odebrać mężowi-alkoholikowi władzę rodzicielską. Nie miał właściwie wyjścia. Duże naciski Kancelarii, wszystkie moje kwestie rozwodowe zostały idealnie uregulowane. Całe szczęście wyszłam w porę z toksycznego związku. Błędy młodości. Jak pierwszy raz miałam konsultacje to odzyskałam wręcz pewność siebie. Dobrze, jak ktoś taki rozwód prowadzi. Można się wyspać przynajmniej i nie ma takiego stresu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sarna Kasia dnia: 26.06.2021 10:42:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam tę Kancelarię Adwokacką. Pomoc prawna na najwyższym poziomie. Rzetelność i zaangażowanie w załatwianiu spraw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Joschke dnia: 20.06.2021 10:48:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Zostałem poinformowany o wszystkich możliwościach i przebiegu sprawy, jako klient czułem się bardzo dobrze. Nie uniknąłem kontaktu z sądem jednakże po kilkunastu miesiącach wygrałem wszystko. Polecam. Najlepsza kancelaria z jakią miałem do czynienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna Wegrzyn dnia: 13.06.2021 20:01:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naszą sprawę prowadziło dwie kancelarie z warszawy. Nie byliśmy zadowoleni ze współpracy. Zasięgnęliśmy języka w środowisku prawniczym i polecono nam tę kancelarię . Mieliśmy ogromne szczeście trafiając na Nich. Dzięki Nim wygraliśmy. Specjaliści o dużej wiedzy prawniczej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Julek W. dnia: 12.06.2021 17:18:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo mi pomogli.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza Witaczak dnia: 12.06.2021 17:11:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię sobie dobry kontakt ze specjalistami, między innymi dlatego właśnie polecam tę kancelarię. Super kontakt - i na żywo, i przez telefon. Zleconą przeze mnie sprawę załatwili bardzo skutecznie. Będziecie zadowoleni z Ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Franciszek Kot dnia: 11.06.2021 14:56:47 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją