Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

pracownia projektowa ARCHITEKT Piotr Chowaniec

Zawód: architekci Architekt 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 609 467 906
Adres e-mail: chowaniec.architekci(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://www.chowaniecarchitekci.pl
Opis działalności: Projekty architektoniczno-budowlane: domy jednorodzinne, wielorodzinne, usługowe, adaptacje, rozbudowy. Bardzo duże doświadczenie zawodowe - ponad 16lat /również nadzory budowlane. Profesjonalnie, szybko i w konkurencyjnych cenach Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 35x

Jakość usług: 100% wysoka 33x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 31x
Ceny usług: 100% niskie 19x 1x
Ilość opinii w serwisie: 35
Ilość odsłon profilu firmy: 4725
Data utworzenia profilu: 12.05.2013 00:34:27
Data ostatniej aktualizacji: 02.03.2021 13:59:34 

Opinie o pracownia projektowa ARCHITEKT Piotr Chowaniec

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała współpraca z Panem Piotrem. Szybko odpisywał na maile. Zawsze przedstawiał kilka wariantów aby dostosować projekt do naszych oczekiwań. Gorąco polecamy usługi Pana Piotra
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Anna i Jacek dnia: 12.04.2022 14:58:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt wykonany szybko i starannie. Wszystkie poprawki naniesione zgodnie z ustaleniami. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 25.02.2022 21:39:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i profesjonalna realizacja oceny możliwości inwestycyjnych działki. Dobry kontakt z odpowiedziami na dodatkowe pytania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 07.02.2022 20:06:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr to wspaniały fachowiec, otwarty na pomysły, doradza w trudnych tematach. Jestem bardzo zadowolony z projektu i szczerze polecam współpracę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: michal_sk dnia: 20.12.2021 22:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i do tego miło. Wszystko pod klienta. Pan Piotr pracuje sprawnie, odpowiada rzeczowo, rozwiewa wątpliwości i odwodzi od słabych pomysłów. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Magda i Piotr dnia: 09.09.2021 11:25:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr wykonał projekt nie tylko zgodnie z naszymi oczekiwaniami,nie tylko tak jak chcieliśmy, zrobił to lepiej. Wykorzystał każdy metr powierzchni, dopasowując projekt do potrzeb naszej rodziny. Polecamy jego usługi wszystkim tym, którzy cenią sobie pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jarek Bożkiewicz dnia: 06.05.2021 22:23:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity fachowiec. Bardzo dokladny i rzetelny a jednoczesnie z wyobraznia. Doskonale zna sie na tym co robi. Zyczylbym sobie i innym zeby wszyscy w Krakowie byli tak profesjonalni jak Pan Piotr.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radoslaw dnia: 05.03.2021 17:35:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowe i fachowe podejście do tematu projektowania. Bogate doświadczenie zawodowe Pana Piotra pomogło nam uniknąć błędów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sławek dnia: 05.03.2021 08:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały kontakt, pełen profesjonalizm, szybka realizacja. Pan Piotr doradził rozwiązania i uwzględnił w projekcie nasze uwagi. Bardzo polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 04.03.2021 09:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Piotrem przebiegała bez zarzutu. Szybko odpowiadał na maile. Cierpliwie wyjaśniał wszystkie wątpliwości. Przygotowany przez niego projekt spełnił nasze oczekiwania. Serdecznie polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 26.02.2021 18:36:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do wykonywanego projektu. Pan Piotr błyskawicznie odpowiadał na wszelkie pytania i dostosowywał projekt do naszych wymagań i potrzeb, sugerując odpowiednie rozwiązania. Nieoceniona pomoc w załatwianiu wszelkich formalności w urzędach. Jeszcze raz wielkie podziękowania!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 16.11.2020 13:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca na wysokim poziomie, fachowe doradztwo z uwzględnieniem wszystkich zgłoszonych potrzeb. Bardzo dobry kontakt, projekt w 100% zgodny z oczekiwaniami. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 30.10.2020 16:15:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt, szybko i bardzo dokładnie wykonany projekt, wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie pytania. GORĄCO POLECAM Pana Piotra!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ranisz dnia: 04.08.2020 12:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Piotrem od samego początku do końca realizacji projektu przebiegała bezproblemowo , wszystko przez maila i telefonicznie , zawsze doradził co można pozmieniać w projekcie , słuchał nas czego oczekujemy w projekcie i realizował nasze zamysły. Dziękujemy i POLECAMY !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina i Maciej dnia: 29.04.2020 08:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług. Pan Piotr podszedł do naszej sytuacji bardzo profesjonalnie, pewnie i odpowiedzialnie. Na każdym etapie procesu na bieżąco utrzymywany był kontakt telefoniczny lub mailowy. Zawsze można było liczyć na poradę i chęć do rozwiązania problemu. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 12.03.2020 21:57:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z panem Piotrem. Doskonały kontakt zarówno emailowy jak i telefoniczny, miało to dla nas znaczenie, bo wykonywaliśmy projekt na odległość. Błyskawiczne nanoszenie korekt, zmian. Dzięki panu Piotrowi, udało się wykonać pilny projekt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia i Krzysiek dnia: 16.02.2020 10:44:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo udana współpraca przy tworzeniu mojego projektu. Architekt, który dokonuje adaptacji projektu.. był w szoku bardzo dobrze wykonaną pracą POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rboert dnia: 23.12.2019 16:00:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna współpraca! Pan Piotr przygotowywał nam projekt domu, dzielnie znosil nasze marudzenie i sporo nowych pomyslow (bo niestety nie chcialy powstac wszystkie od razu, wiec co kilka dni dosylalismy kolejny pomysl co jeszcze zmienic w projekcie). Wszystko bylo wykonywane w ekspresowym tempie. Bardzo cenimy sobie ludzi kontaktowych, a z Panem Piotrem w tej kwestii nie ma zadnych problemow. To co chyba jest najwazniejsze dla wielu osob cena realizacji projektu tez jest bardzo atrakcyjna!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Mirek z dzieciakami dnia: 23.12.2019 12:16:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr otrzymał od nas zlecenie zaprojektowania dosyć trudnej przestrzeni apartamentu 2-poziomowego (skosy na antresoli i w salonie). Projekt miał uwzględniać zarówno przeróbki budowlane jak i aranżacje wnętrz. Pan Piotr poradził sobie z tym wyzwaniem znakomicie. Należy również nadmienić, iż wszelkie nasze uwagi były na bieżąco uwzględnione - otrzymywaliśmy wczesne wizualizacje jeszcze w trakcie realizacji projektu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z końcowego projektu i szczerze polecamy usługi pana Piotra.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Patryk z małżonką dnia: 30.08.2019 09:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z Panem Piotrem przebiegała wzorcowo, a efektem był nasz wymarzony dom jako Projekt indywidualny na wąską działkę. Kompletny Projekt powstał stosunkowo szybko, z przedstawioną kolorową wizualizacją. Dziękuję za owocną współpracę :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roland Przywara dnia: 20.06.2019 12:02:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt przy uzgadnianiu projektu wraz z bardzo sprawnym wprowadzaniem korekt w projekcie. Zmiany i propozycje rozwiązań architektonicznych pan Piotr przesyłał wraz z wizualizacjami co przyspieszało i ułatwiało podejmowanie decyzji. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 14.06.2019 18:24:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam współpracę z Panem Piotrem. Cały proces projektowy przebiegł szybko i sprawnie. Pan Piotr przeanalizował wszystkie nasze potrzeby i zaproponował najlepsze rozwiązania, które jak najbardziej nam odpowiadały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kinga Szerszeń dnia: 21.01.2019 16:34:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z panem Piotrem była dla nas przyjemnością. To architekt, który umie słuchać inwestora. Kontaktowy, sumienny i pracowity. Każde nasze widzimisie analizował i próbował przedstawić w projekcie tak, byśmy byli zadowoleni, ale jednocześnie zgadzało się to z prawem i ,, sztuką budowlaną''. Szukał niestandardowych rozwiązań. Był słowny i szybki. Projekt był zrobiony w ekspresowym tempie. Miało się wrażenie, że jego czas jest tylko dla nas. Polecam serdecznie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Edyta Bieniek dnia: 16.01.2019 19:16:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt dobrze przemyślany. Kontakt bardzo dobry. Wszystko ok. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JL dnia: 26.07.2018 00:16:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr bardzo sprawnie przeprowadził nas przez cały proces administracyjny związany z budową domu - od przygotowania wniosku o wydanie warunków zabudowy przez wniosek o odstępstwo od przepisów techniczno-budowlanych do uzyskania pozwolenia na budowę. Przygotowany przez niego na projekt w pełni spełniał nasze najdrobniejsze wymagania. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Tytus dnia: 25.07.2018 10:48:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekcyjne podejście do klienta wzorowy kontakt a projekt dokładnie taki jak chcieliśmy każda rada pana Piotra bardzo cenna ! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr dnia: 25.07.2018 09:26:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam Pana Piotra ,podejście do pracy pełen profesjonalizm!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 14.01.2016 12:39:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi architektoniczne Pana Piotra. Zaprojektował dla nas dom jednorodzinny z garażem na wąskiej działce, na którą nie umieliśmy znaleźć pasującego nam gotowego projektu. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pana Piotra, ponieważ nie tylko proponował swoje rozwiązania i koncepcje, ale także słuchał naszych wymagań i je uwzględniał. Załatwił także dla nas wszystkie urzędowe sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof Loska dnia: 27.07.2015 22:50:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr zrobił wszystko jak należy czyli doradził ,pomógł w wyborze rozwiązań .Projekt wykonał szybko i zgodnie z naszymi oczekiwaniami.Polecamy !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Kar dnia: 08.07.2015 17:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr wykonał dla projekt rozbudowy domu. Jestem bardzo zadowolony z wykonanego projektu. Polecam architekta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marek dnia: 02.05.2015 16:14:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobra współpraca na każdym etapie projektu. Pan Piotr oferuje usługi na wysokim poziomie. Rzeczowe podejście do tematu. Polecam1
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 03.02.2015 17:49:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr oferuje usługi na wysokim poziomie. Polecam architekta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 24.10.2013 23:44:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Projekt wykonany w terminie i przede wszystkim w przystępnej cenie. Pan Piotr udzielił mi wiele cennych porad. Polecam tego architekta!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 13.09.2013 20:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam architekta Pan Piotr projektował dla mnie dom jednorodzinny Bardzo miłe i rzeczowe podejście do tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 29.07.2013 13:25:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalny architekt z dużą wiedzą techniczną Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: jola dnia: 12.05.2013 00:39:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją