Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ad Astra

Zawód: Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Wielkopolskie, 61-688 Poznań Os.Przyjazni
Telefon: Kom. 603 841 056
Adres e-mail: aobremski(małpa)interia.pl
Strona internetowa: http://dastraband.pl
Opis działalności: Świetny, porywający wokal, super brzmienie, inteligentna konferansjerka- wszystko to gwarancją odjazdowej zabawy.Zapraszamy na naszą stronę - posłuchaj nas! Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 17x 1x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 690
Data utworzenia profilu: 2016-09-21 14:45:16
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-21 14:45:16 

Opinie o Ad Astra

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści!Gwiazdą zespołu jest Pani Natalia,która potrafi zaśpiewać wszystko.Jej głos zachwycił wszystkich!Wykonanie Ave Maria w kościele poruszyło każdego! Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika i Patryk dnia: 2019-02-28 10:12:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zespół Ad Astra trafiliśmy szukając kapeli z saksofonem. Wybór okazał się idealny, bo oprócz wymienionego instrumentu zespół zaprezentował wiele innych zalet. Co najważniejsze, goście bawili się dobrze od początku do końca wesela, a my odbieraliśmy pochwały za bardzo udaną imprezę. Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danka i Łukasz dnia: 2019-02-25 11:07:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy polecić wszystkim zespół muzyczny Ad Astra. Swoim występem na naszym weselu zasłużył sobie na najwyższe oceny nasze i naszych gości. Dziękujemy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza i Romek dnia: 2019-01-31 14:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalisci w kazdym calu. Zgrany zespol wspaniale glosy utwory wybierane ze smakiem pan Andrzej prowadzil impreze na 6! Pani Natalia przepiekny glos az ciarki przechodzily! Goscie do dzisiaj komplementuja nasz wybor. Na pewno nie zalujemy i mamy nadzieje zobaczyc sie z wami w przyszlosci! Zyczymy duzo sukcesow i bardzo bardzo dziekujemy za wyjatkowe wspomnienia ktorych jestescie zasluga !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia i Albert dnia: 2019-01-25 15:02:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół ,który doskonale sprawdził się na naszym weselu, naprawdę porywający wokal przy którym nie da się siedzieć obojętnie, bawiliśmy się wraz z gośćmi znakomicie aż do białego rana. Dziękuję raz jeszcze!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia i Bartek dnia: 2019-01-18 13:31:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy tą drogą podziękować zespołowi muzycznemu AD ASTRA za wspaniałą muzykę, która zagrzała do tańca wszystkich naszych gości oraz za zabawy, które rozbawiły nas do łez. Dodatkowo byliśmy wszyscy pod wrażeniem pięknego głosu pani Natalii. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja i Janusz dnia: 2019-01-07 11:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie polecamy, goście do dzisiaj wspominają wspaniałą zabawę! Pozdrawiamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malwina i Łukasz dnia: 2018-12-18 11:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszymy się, że wybraliśmy zespół Ad Astra na nasze wesele. Wiemy skądinąd, że trudno znaleźć dobry i rzetelny zespół, ale w przypadku Ad Astra nie zawiedliśmy się. Wszystko było jak trzeba a nawet lepiej. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza i Jarek dnia: 2018-12-14 09:12:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega pełen pozytyw. Wszyscy goście się świetnie bawili. Muzyka dla starszych jak i dla młodszych. Polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2018-12-10 11:49:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny zespół, goście doskonale się bawili przy muzyce i podczas zabaw. Wokalistka jest obdarzona przepięknym głosem, jej śpiew sprawił, że uroczystość kościelna była niezapomniana. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika i Michał dnia: 2018-11-30 10:01:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Możemy polecić z czystym sumieniem zespół Ad Astra. Wszyscy goście zachwalali muzykę. Wystarczy zresztą posłuchać utworów demo, one nam wystarczyły, aby podjąć słuszną decyzję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam i Sylwia dnia: 2018-11-26 10:44:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy Całemu Zespołowi za Niezapomniany i Magiczny Wieczór. Jesteście Wspaniali!!! Pozdrawiamy! Renata i Mariusz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata i Mariusz dnia: 2018-11-22 11:00:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Grają i śpiewają na najwyższym poziomie, porwali do tańca wszystkich gości. Do tego tradycyjne dodatki weselne - zabawy, umiejętnie dobrane i poprowadzone. Szczerze polecamy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona i Paweł dnia: 2018-11-14 13:11:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcemy gorąco podziękować zespołowi Ad Astra za doskonały występ i świetną konferansjerkę na naszym ślubie i weselu. Zarówno Pani Natalia jak i obaj Panowie Andrzej i Janusz są profesjonalistami najwyższej klasy! a także niezwykle życzliwymi i kulturalnymi osobami. Cudowny głos Pani Natalii - szczególnie gdy śpiewała "Ave Maria" przed naszym ślubem, jak i podczas pierwszego tańca ("Hallelujah") - zachwycił zarówno nas, jak i Gości; i wzruszył wiele osób do łez. Całe wydarzenie poprowadzone zostało elegancko i z klasą, dokładnie tak, jak tego oczekiwaliśmy. Cieszymy się bardzo, że byliście Państwo z nami w tym cudownym dniu. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy - i gorąco Państwa polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka i Alexander dnia: 2018-11-03 18:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Ad Astra znaleźliśmy na portalu Wesele z klasą i wybraliśmy spośród wielu innych po przesłuchaniu ich utworów demo. Możemy potwierdzić, że na żywo brzmią nawet jeszcze lepiej, co razem z umiejętnym poprowadzeniem całego wesela zapewniło świetną zabawę. Polecamy. Ania i Hubert
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Hubert dnia: 2016-11-29 12:07:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcielibyśmy na forum internetowym wyrazić nasze podziękowanie i uznanie dla zespołu muzycznego AD ASTRA, który porwał do zabawy wszystkich naszych gości. Wysoka kultura muzyczna plus rewelacyjna wokalistka. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna i Grzegorz dnia: 2016-11-25 13:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękujemy zespołowi muzycznemu Ad Astra za uświetnienie wspaniałą muzyką naszej uroczystości weselnej - najważniejszej uroczystości w naszym życiu. Agnieszka i Paweł
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka i Paweł dnia: 2016-09-28 11:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco rekomendujemy zespół muzyczny Ad Astra. Zespół polecili nam znajomi, na których weselu grał i byli z niego bardzo zadowoleni. Teraz my polecamy i będzie nam miło, jeśli nasza opinia dopomoże komuś przy wyborze zespołu. Powiemy tylko, że wszystko było tak, jak wcześniej z Panem Andrzejem zaplanowaliśmy, a wykonanie na najwyższym poziomie. Dziękujemy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Jacek dnia: 2016-09-21 14:45:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją