Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PROMAXX

Zawód: budowlane usługi i remonty  
Adres: Małopolskie, 31-620 Kraków Krakow Bohaterow Wrzesnia 1j/31
Telefon: Kom. 727610293
Adres e-mail: kornasiewicz.piotr(małpa)gmail.com
Strona internetowa: http://Firma-Remontowa-Krakow.pl
Opis działalności: Remonty i wykończenia wnętrz Firma-Remontowa-Krakow.pl Słowa kluczowe: firma remontowa kraków,remonty kraków,wykończenie wnętrz kraków,firma remontowa,firma remontowo-budowlana kraków,promaxx,remont mieszkania kraków,fliziarz kraków,malarze kraków,usługi remontowe kraków

Ocena: 94% pozytywna 16x 1x

Jakość usług: 94% wysoka 16x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 16x 1x
Ceny usług: 100% niskie 15x 2x
Ilość opinii w serwisie: 17
Ilość odsłon profilu firmy: 10607
Data utworzenia profilu: 2010-11-12 22:29:00
Data ostatniej aktualizacji: 2016-09-03 10:01:18 

Opinie o PROMAXX

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa wykonana niefachowo , brak profesjonalizmu , próby wykonania poprawek nie powiodły się . Lekceważenie klienta , nie odbieranie telefonów , brak kontaktu .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak obsługi , brak kontaktu z firma.
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2017-07-16 14:30:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr to swietny fachowiec. Wspolpracowalismy z nim na odleglosc, poniewaz jeszcze mieszkaamy za granica.Wykonczenie mieszkania perfekcyjne, dopilnowanie wszystkiego lacznie z zakupami , ktore takze musielismy powiezyc Panu Piotrowi. Jest to osoba godna zaufania, do swojej pracy wklada serce i poswiecenie.Oby wiecej takich fachowcow!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-14 19:15:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cała ekipa bardzo solidna i porządna. Pan Piotr zawsze doradził jak trzeba było i pomógł. Bardzo szybko wszystko sprawnie zrobione. Polecamy- Oby więcej takich fachowców.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila B. dnia: 2014-01-13 17:52:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo wysoka jakosc uslug,przepiekne wykonczenia wnetrz,niskie ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monika dnia: 2013-11-09 14:24:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma naprawdę godna polecenia - panowie są fachowcami - pracę wykonują bardzo solidnie, terminowo, potrafią doradzić, nie naciągając klienta na zbędne wydatki. Ważne jest także to, że po wykonanej pracy nie okazuje się nagle, że koszt robót jest wyższy niż ustalona cena. Do tego bardzo sympatyczni pracownicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bbar dnia: 2013-07-20 07:45:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie nt. firmy Promaxx. Ekipa znająca się na rzeczy, terminowa i schludna. Bezproblemowy kontakt telefoniczny o każdej porze :) Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zborowski dnia: 2013-07-12 10:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen PROFESJONALIZM !!!Panowie są rewelacyjni, prawdziwi fachowcy których na rynku remontowo-budowlanym ze świecą szukać. Ciekawe pomysły, mieszkanie zostało wykończone mega dokładnie!!!żadnych usterek, poprawek, praca wykonana z wielkim, rzetelnym zaangażowaniem i terminowo!!! MEGA CZYSTA EKIPA !!! polecam tą ekipę, brak słów dla ich profesjonalizmu !!!pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję bardzo !!! POLECAM TYLKO i WYŁĄCZNIE TĄ EKIPĘ !!!!!!!inni powinni uczyć się pracowitości i sumienności od tej firmy !!!POLECAM !!!!!!profesjonalizm=PROMAXX
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-05-17 19:20:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sumienni pracownicy, ciekawe pomysły, dobre wykonanie, świetny kontakt. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń!
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2012-05-10 10:55:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam!!! Panowie są sympatycznie, kulturalni , pracowici i przede wszystkim to prawdziwi fachowcy. Tanio i na czas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Czesława B. dnia: 2011-04-26 19:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem szczęście. Miałem szczęście, że trafiłem na firmę Pana Piotra. Polecam wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-03-13 20:40:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firmę Pana Piotra znalazłem w necie, ale po rozmowie i obejrzeniu realizacji nabrałem do niego zaufania. Nie zawiodłem się bo prace wykończeniowe obejmujące całe mieszkanie tj. wykończenie ścian, posadzek, łazienki i kuchni od A do Z oraz montaż mebli i osprzętu były wykonane bardzo dobrze, fachowo i terminowo. Pan Piotr i jego brat służyli fachową radą i byli bardzo zaangażowani w swoją pracę. Współpracowałem już z wieloma fachowcami ale właściwie tylko Pana Piotra mogę polecić z czystym sumieniem. Przeczytałem inne opinie tu zamieszczone i z wszystkimi się zgadzam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiesław Adam dnia: 2011-02-26 13:07:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER! Naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić pana Piotra. Bardzo wysoka jakość wykonywanych usług. Rzetelność, dbałość o każdy szczegół, 100% zaangażowania, terminowość i pełne zaufanie. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tadeusz Basta dnia: 2011-01-09 20:49:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na firmę Pana Piotra natrafiłam przypadkowo, jednak jak okazało się w niedługim czasie - trafiłam najlepiej jak tylko mogłam. Sumienność, pracowitość i poczucie estetyki na wysokim poziomie to jedynie niektóre z cech, które przyświecają tej Firmie (celowo piszę przez duże F, bo nie spotkałam się jeszcze z tak solidną ekipą). Od czasu kiedy Panowie ukończyli prace u mnie, polecam (co ważne-z czystym sumieniem :) ) PROMAXX znajomym. Jeśli więc chcecie Państwo remontować - ta Firma ułatwi Wam osiągnięcie celu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zuzanna Pagacz dnia: 2011-01-02 18:57:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzeczowe podejście do tematu, od samego początku gra w otwarte karty, ale w przyjemnej atmosferze. Jak dotąd najlepsza ekipa na jaką trafiłem. Słownie, terminowo i nawet mieli odkurzacz do kurzu! Praca wykonana skrupulatnie od A od Z! Chyba rzadko się zdarza żeby taką pewnością móc polecić fachowców dalej. W tym przypadku właśnie tak jest. Podpisuje się pod tym. Polecam :) !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2010-12-13 21:43:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyznam ze taka ekipa to rzadkosc, jestem mile zaskoczona. Polecam wszystkim planujacym remont lub wykonczenie mieszkania. Prace, które myslalam ze beda trwaly miesiac wykonano starannie w kilka dni. :)bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta Smialkowska dnia: 2010-12-12 11:46:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco wszystkim! Perfekcja wykonania. Terminowość. Konkurencyjna cena. I przede wszystkim kreatywność oraz fachowe doradztwo - dzięki sugestiom Pana Piotra zmieniłam wcześniejsze plany, co pozwoliło na zmniejszenie kosztów remontu oraz znaczące poprawienie funkcjonalności remontowanych pomieszczeń.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa Zborowska dnia: 2010-11-21 23:52:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prace wykonane bardzo starannie, tempo wykonania robi wrażenie, sympatyczna ekipa. Polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystian Kralewski dnia: 2010-11-18 21:54:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją