Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Restauracja Lancelot

Zawód: przyjęcia i imprezy - organizacja  
Adres: Pomorskie, 82-200 Malbork Ul. Ceglana 9
Telefon: Kom. 693-073-085
Adres e-mail: restauracja.lancelot(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.lancelot.malbork.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 20x

Jakość usług: 100% wysoka 20x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 20x
Ceny usług: 100% niskie 19x 1x
Ilość opinii w serwisie: 20
Ilość odsłon profilu firmy: 814
Data utworzenia profilu: 2014-07-09 09:55:32
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-09 09:55:32 

Opinie o Restauracja Lancelot

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam! Restauracja jest bardzo dobra. W Malborku jest wiele świetnych lokalów,ale nigdzie nie ma tak rodzinnej atmosfery jak w Restauracji Lancelot.Stek z antrykotu wołowego z grilla z frytkami i grillowanymi warzywami bardzo mi smakował,a lody waniliowo-truskawkowe podawane z bitą śmietaną, owocami i polewą czekoladową dziecka zachwyciły :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-08 12:55:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie w tej restauracji, to istny majstersztyk! Prawdziwa domowa kuchnia z nutkami nowoczesności, więc to daje doskonały smak i wygląd. Estetyka na talerzu również. Można liczyć tu na ciepłe, pełne miłości dania, które spełnią oczekiwania najbardziej wymagających.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-27 00:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wołowina po burgundzku na czerwonym winie z kaszą pęczak i sałatami zaskoczyła mnie in plus ;) lokal na piątkę z plusem, bo mimo dużej ilości gości obsługa naprawdę sprawnie wydawała dania i na czas przekazywała gościom. Na pewno do Was wrócę, bo tak przyjemnej obsługi i dobrego jedzenia, dawno nie widziałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-16 22:56:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jadłam tutaj wiele pysznych rzeczy, ale chyba najbardziej zasmakował mi filet z Sandacza w sosie śmietanowo-cytrynowym. No wspaniała rybka, ten sos taki idealnie delikatny. Razem... rozpływało się w ustach. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-05 01:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Restauracja Lancelot jest pięknym lokalem. NAPRAWDĘ. Jedzenie smaczne, nie jest drogie. Na pewno wrócimy do tej restauracji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-09-14 12:39:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomite jedzenie w dobrej cenie. Cieszę się, że przyszliśmy z mężem właśnie tutaj. Zawsze wydawało nam się, że jest tu mega drogo, ale jednak menu nas pozytywnie zaskoczyło. Na pewno wrócimy ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-14 16:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo nam smakuje.Restauracja Lancelot potrafi zaskoczyć smakiem i estetycznym podaniem dania. Ceny nie są wygórowane, choć na pierwszy rzut oka kiedy widzi się restaurację można tak pomyśleć. Mylne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alina M. dnia: 2016-02-24 07:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy już stałymi bywalcami imprez w Restauracji Lancelot. WSZYSTKO SUPER !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2016-02-08 23:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Restauracja Lancelot, to kwintesencja elegancji i luksusu. Tutaj każdy gość jest traktowany indywidualnie. I to mnie się najbardziej podoba. Zaklepaliśmy sobie już restaurację na wesele, więc mam nadzieję, ze i w tej kwestii nas nie zawiodą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-18 08:29:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie mają naprawdę dobre. Dawno nie jadłem tak dobrej ryby, jak również dawno nie miałam okazji spotkać się z tak kulturalną i elokwentną obsługą. Razem z żoną wyszliśmy z restauracji najedzeni i zadowoleni. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-25 08:19:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Bardzo elegancka restauracja z miłą obsługa. Jadłem tutaj łososia z grilla, choć uważam, że był troszkę drogi. 35 zł za łososia.. hmm... ;) No ale... za to jaki pyszny :) Szybko podany. Wrócę na pewno ponownie. Pozdrawiam, J.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-10-30 07:29:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyborne jedzenie. Bardzo dobre ceny i miła obsługa. Na dania czekaliśmy nie dłużej niż 10 minut :) Super. Prosimy o więcej takich restauracji w Polsce :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-10 10:21:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem tą restauracją oczarowana! Elegancka, nowoczesna, świetnie zaaranżowana, do tego z super jedzeniem. Zorganizowanie tutaj jubileuszu moich rodziców było doskonałym rozwiązaniem. Z przyjemnością będziemy tutaj przyjeżdżać na rodzinne obiady :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-07 07:36:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Również nie mam uwag :) Byłam co prawda po raz pierwszy, ale po tym co jadłam, w jakim miejscu, w jakim klimacie, to z chęcią odwiedzę to miejsce ponownie. Rodzinny obiad w takiej restauracji na poziomie, to musi być coś ;) Ogólnie - przekonują mnie niewygórowane ceny, indywidualne podejście , krótki czas oczekiwania na danie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-20 07:26:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Malownicza restauracja. Uwielbiam ją. Kuchnia doskonała i rozpływająca się w ustach. Jak dla mnie rewelacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Eliza dnia: 2014-12-19 12:03:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie znakomite! To jedyna restauracja w Malborku, która spełniła moje oczekiwania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2014-11-28 09:58:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsze miejsce w Malborku. Rodzinne imprezy zawsze organizujemy tutaj. Jedzenie jest naprawdę wyborne a porcje spore. Do tego wszystko podane w niezwykle apetyczny sposób. Pełen pozytyw.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-11-06 14:01:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszukując dobrej restauracji w Malborku trafiliśmy przypadkowym trafem na Restaurację Lancelot. Naszym oczom ukazała się nowoczesna, zadbana restauracja na poziomie. Nie wchodząc jeszcze wewnątrz lokalu można było wyobrazić sobie prestiżowe miejsce, w którym jada się eleganckie potrawy przy czystych i designerskich stołach. Jednak.... mimo, że nasze wyobrażenia się sprawdziły, to co do jedzenia zostaliśmy pozytywnie zaskoczeni. Spodziewaliśmy się MENU z różnorakimi zagranicznymi daniami, a tu proszę.. domowe dania w eleganckiej postaci, w nowoczesnym podaniu. Z mężem bardzo się ucieszyliśmy, bo mieliśmy ochotę na dobrą zupkę i drugi danie jak u mamy. Ja osobiście wybrałam klasyczny rosół z makaronem i marchewką, a na drugie danie grillowaną pierś kurczaka faszerowaną kurkami w sosie estragonowym, podaną z frytkami i gotowaną marchewką. Proszę państwa PYCHOTA! Ale zaczynając od rosołu... Nie mogłam się nacieszyć tak znakomitym smakiem. Oczka pływające na rosole dużo znaczyły, a makaron musiał być robiony własnej roboty, bo takiego smaku nie odczułam z paczkowanych makaronów. Mile mnie zaskoczyli. Jednak drugie danie, to było dopiero mistrzostwo. Nie spodziewałam się, że grillowana pierś będzie tak mięciutka, tak rozpływając się w ustach, a w połączeniu z kurkami, zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Muszę przyznać, że byłam z tego obiadu bardzo zadowolona, w szczególności, że wraz z mężem czekaliśmy na zupki jakieś 8 minut, a na dania główne 13! - z zegarkiem w ręku! We wcześniejszych restauracjach nie ceniono tak naszego czasu. Poza tym... Obsługa o wysokiej kulturze osobiste, elokwentna, chętna do pomocy. Przemiła i ładna kelnerka, która nas obsługiwała znała MENU jak własną kieszeń i potrafiła fachowo pomóc w wyborze odpowiedniego dania. Sama restauracja przekonywała stylem i elegancją, czego brakowało nam w innych malborskich restauracjach, które dotychczas odwiedziliśmy. Bardzo dobrze,że restauracja posiada klimatyzację - mimo upału, w lokalu było bardzo przyjemnie. Dużym atutem miejsca są ceny, które po prostu powaliły mnie na kolana. Np. duża porcja rosołu, którą zamówiłam kosztowała jedynie 6 zł. Ostatecznie zapłaciliśmy 62 zł za dwa obiady. Uważam, że jak na taki poziom, takie standardy, to jest to śmieszna cena. Warto było odwiedzić to miejsce i spróbować domowych dań, w eleganckiej wersji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gość dnia: 2014-10-21 09:24:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super restauracja. Na wysokim poziomie. Wg mnie mogłaby konkurować z niejedną najlepszą zagraniczną restauracją. Na dania czekałem prawdę mówiąc kilka chwil. Mimo dużej ilości gości bardzo dobrze poradzili sobie z opanowaniem każdego zamówienia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-08 09:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ta restauracja jest znakomita. Regularnie przychodzę tu ze znajomymi na kolacje. Bardzo podoba mi się wystrój tego wnętrza. Jest on bardzo elegancki. Dodatkowo serwowane jedzenie jest doskonałe. Porcje są naprawdę spore, a ceny bardzko konkurencyjne. Tę restaurację mogę zarekomendować z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-08-04 15:09:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją