Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Restauracja Orientalna Li Long

Zawód: restauracje  
Adres: Śląskie, 41-902 BYtom Bytom Podgórna 2
Telefon: 327823067 Kom. 88-000-88-06
Adres e-mail: lilong(małpa)lilong.pl
Strona internetowa: http://www.lilong.pl/
NIP:
6271037567
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 6x

Jakość usług: 100% wysoka 6x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 6
Ilość odsłon profilu firmy: 575
Data utworzenia profilu: 2014-04-16 10:45:04
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-16 10:45:04 

Opinie o Restauracja Orientalna Li Long

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Li Long! Wszystko wspaniale przyprawione, a na koniec deser ananas w cieście!Przepyszny! Obsługa bardzo mila i konkretna, no i kucharz mistrzunio;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Borys Skowron dnia: 2014-08-19 17:38:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bywam regularnie, perfekcyjne sushi i to w dobrej cenie! Smaczne zupy. Dobry lokal ze średniej półki, czysto i klimatycznie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gregory dnia: 2014-06-14 11:48:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna restauracja chińska w której można zjeść przepyszne jedzenie, miła obsługa, dogodne ceny obiadowe. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-21 13:06:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podpisuję się pod opiniami poprzedników,znakomite miejsce gdzie można smacznie zjeść.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-05-08 22:15:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do tego lokalu można wybrać się ze znajomymi, dobrze zjeść, bardzo dobra atmosfera.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Miłosz dnia: 2014-05-04 15:23:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam tam niedawno po raz pierwszy bardzo mi smakowała kuchnia chińska,dawno już takiej nie jadłam. A ceny maja konkurencyjne Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-04-16 10:46:00 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją