Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ASK Sylwia Kaczmarek

Zawód: restauracje  
Adres: Wielkopolskie, 61-699 Poznań os. Wichrowe Wzgórze 119
Telefon: Kom. 601 315 241
Adres e-mail: biuro(małpa)askcatering.pl
Strona internetowa: www.barask.pl
NIP:
7811071813
Opis działalności: Usługi gastronomiczne. Słowa kluczowe: gastronomia, catering, bary

Ocena: 100% pozytywna 8x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 5x
Ceny usług: 100% niskie 6x
Ilość opinii w serwisie: 8
Ilość odsłon profilu firmy: 1229
Data utworzenia profilu: 2013-12-12 08:37:52
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-12 08:37:52 

Opinie o ASK Sylwia Kaczmarek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Monża się najeść za niewielkie pieniądze, atmosfera przyjazna i co najważniejsze jest naprawdę smacznie. Dobrze, ze powstają takie miejsca gdzie stać każdego aby coś schrupać :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-14 09:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przypasowali mi od samego początku. Dania bardzo mi smakują. Wszystko przygotowują na bieżąco i mają świeże potrawy. Obsługa bardzo miła. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-09 13:13:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam tu przychodzić. Dania u nich bardzo mi smakują i nie jest tak drogo. Panuje tu zawsze miła atmosfera. Elegancko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-09 12:31:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można tam zawsze dobrze zjeść w dobrym towarzystwie. Co najważniejsze zjeść smacznie i niedrogo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-11 09:30:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam bar na Dąbrowskiego. Moim ulubionym przysmakiem stąd jest stek z kurczaka w sosie. Po prostu niebo w gębie.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dobrze jest dnia: 2014-02-10 13:56:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedyne 9 zł za zestaw obiadowy. I to nie są jakieś małe ilości czy resztki, lecz pełne talerze. Jak najbardziej się opłaca.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 13:18:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Raz w tygodniu podchodzę do baru na obiad, bo nie mogę sobie pozwolić na powrót do domu w trakcie dłuższej przerwy na uczelni. Zauważyłem, że dużo osób korzysta z ich oferty.
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-13 11:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajne miejsce. Jestem zadowolona,ze można u nich dobrze zjeść. Nie jest drogo, duży wybór. Najbardziej mi smakuje kapuśniak :) Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-07 08:53:32 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją