Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ibi.pl

Zawód: drukarnie  
Adres: Mazowieckie, Leoncin Ośniki 25A
Telefon: Kom. 604118555
Adres e-mail: ibi(małpa)ibi.pl
Strona internetowa: ibi.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: druk cyfrowy, druk offsetowy, drukarnia

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 693
Data utworzenia profilu: 2013-09-17 09:27:27
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-17 09:27:27 

Opinie o Ibi.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem zareklamować moją restaurację, w tym celu udałem się do drukarni Ibi, gdzie wykonano bardzo fajny projekt, czytelny i zrozumiały, następnie bardzo szybko wydrukowano, świetna jakość, dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-24 11:02:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki nim moja firma nabrała rozgłosu. Projekt reklamy w prasie jest ciekawy, oryginalny. Przyciąga uwagę. Bardzo dobra współpraca. Z jakości ich usług jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-25 10:17:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici specjaliście profesjonalnie i z ogromnym zaangażowaniem wykonali projekty rekalmy mojej restauracji do lokalnej prasy, jestem bardzo zadowolona z rezultatów ich pracy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-02-11 08:22:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici specjaliście profesjonalnie i z ogromnym zaangażowaniem wykonali projekty rekalmy mojej restauracji do lokalnej prasy, jestem bardzo zadowolona z rezultatów ich pracy, umieścili wszystkie niezbędne informacje a do tego ujęli to w ciekawej formie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 08:14:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od jakiegoś czasu drukuję w tej firmie ulotki i foldery, jestem zadowolony, krótki termin realizacji, dobre ceny no i świetna jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kazimierz dnia: 2014-01-20 10:33:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalnie i z ogromnym zaangażowaniem wykonali projekty rekalmy mojego sklepu do lokalnej prasy, jestem bardzo zadowolona, umieścili wszystkie niezbędne informacje a do tego ujęli to w ciekawej formie. Mój sklep stał się rozpoznawalny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krysia dnia: 2013-12-18 13:40:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjnie się spisali wykonaując kalendarze trójdzielne z logo mojej firmy, znakomici fachowcy, jestem bardzo zadowolony z efektów ich pracy, szybko i profesjonalnie. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2013-12-10 11:29:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, jestem bardzo zadowolona z ich usług, wykonali piękne bombki na đirmową choinkę z umieszczonym na nich logo, znakomici fachowcy, ich praca o prawdziwe dzieło sztuki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-25 08:32:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita firma, szybko i profesjonalnie zaprojektowali i wykonali piękne ulotki dla mojej firmy, znakomicie się spisali, gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-11-14 10:02:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi ibi.pl. Zamówiłam u nich zaproszenia. Ich projekt jest oryginalny. Staranne wykonanie. Zaproszenie wygląda bardzo ładnie.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-30 08:42:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaprojektowali na potrzeby mojej firmy kalendarz trójdzielny z umieszczonym jej logo, spisali się znakomicie, prace wykonali szybko i solidnie. Polecam ich usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2013-10-14 13:56:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Współpraca z tą firmą przebiega na najwyższym poziomie. Wykonują kalendarze trójdzielne z nazwą firmy dzięki czemu mój biznes jest bardziej rozpoznawalny i jest to dobry gadżet dla moich klientów. Szybko wykonują zamówienie. Wysoka jakość wydruku.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-03 09:48:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetna drukarnia. Szybko wykonują zlecenie. Mają świetne pomysły na wygląd ulotek. Bardzo dobra jakość, zarówno pierwsza wydrukowana ulotka jak i ostatnia nie różnią się jakością. Jestem zadowolona z tej drukarni. Niskie ceny. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 09:28:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją