Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Sauna M+J Jan Łupkowski

Zawód: sauny i solaria - budowa, sprzedaż, wyposażenie  
Adres: Mazowieckie, Warszawa Kolibrów 17
Telefon: Kom. 691513096
Adres e-mail: sauna(małpa)sauna.net.pl
Strona internetowa: sauna.net.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: sauna, budowa sauny

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 1120
Data utworzenia profilu: 2013-09-06 09:09:55
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-06 09:09:55 

Opinie o Sauna M+J Jan Łupkowski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici fachowcy, wykonali saune na specjalne zamówienie, o nietypowych wymaiarch. Doświadczona firma, widać że mają duży staż w tej dziedzinie. Sprawnie wszystko zamontowali, użyli wysokiej jakości materiałów. Dali gwarancje serwisu gdyby coś się miało stać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-24 17:52:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko i profesjonalnie wybudowali łaźnię parową w moim hotelu, jestem bardzo zadowolona z rezultatów ich pracy, to świetni fachowcy, znają się na swojej robocie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-02-28 11:10:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, jestem zadowolony z budowy sauny fińskiej w moim spa, nie miałem dużo miejsca ale spisali się doskonale. Polecam ich usługi. Znają się na tym, posiadają ogromne doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 14:48:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałam podwyższyć standard mojego ośrodka wczasowego dlatego też zdecydowałam się na budowę sauny, Firma sauna m+j szybko i profesjonalnie uporała się z realizacją zamówienia. Wszystko wygląda bardzo ładnie i doskonale spełnia swoją funkcję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-12-18 08:47:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetni fachowcy, szybko i profesjonalnie zamontowali sauny fińskie w moim hotelu, goście bardzo sobie chwalą tę atrakcję, dzięki czemu z sezonu na sezon mamy coraz więcej gości, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2013-12-11 09:28:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomici profesjonaliści, ykonali szybko i profesjonalnie saunę fińską w moim odmu, dzięki nim mogę się spokojnie relaksować w niej w zaciszu własnego mieszkania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-25 11:36:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonaliści w każdym calu, rewelacyjnie poradzili sobie z montażem sauny w moim domu, znakomici fachowcy, gorąco polecam ich usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2013-11-14 13:42:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma, zakładali saune fińska w moim domu odnowy biologicznej,jestem bardzo zadowolona z efektów pracy i jej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-10 15:03:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma M+J szybko wykonała dla mnie saunę. Ich projekt przypadł mi do gustu. Sauna zrobiona ze starannością. Są konkurencyjni na rynku. Cieszę się że im zaufałam bo mam teraz odrobinę luksusu za korzystne pieniądze. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 11:43:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze wybudowana sauna. Jestem z tego powodu bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: L. dnia: 2013-09-19 12:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna firma, dostosowują się do wymagań klienta. Budowa sauny szybka i solidna. Dobra jakość materiałów i usługi. Jestem zadowolona z wyboru tej firmy
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-06 09:10:54 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją