Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pizzeria Niki

Zawód: restauracje  
Adres: Śląskie, Bielsko-Biała Międzyrzecka 109
Telefon: 333070202
Adres e-mail:
Strona internetowa: pizzerianiki.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: pizzeria bielsko-biała

Ocena: 80% pozytywna 17x 4x

Jakość usług: 77% wysoka 14x 4x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 16x 1x 1x
Ceny usług: 85% niskie 12x 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 21
Ilość odsłon profilu firmy: 1648
Data utworzenia profilu: 2013-09-04 12:49:01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-09-04 12:49:01 

Opinie o Pizzeria Niki

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość produktu bardzo słaba. Pizza "funghi" smakuje jak zapiekanka, a nie jak pizza. Ktoś, kto robi tam pizze chyba nie wie, że wyjątkowość pizzy polega na minimalnej ilości produktów, a nie "nawaleniu" wielkiej ilości wszystkiego. Smak sosu pomidorowego - dramat. Miałam ochotę na pizzę i gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądało nie zamawiałabym tam pizzy. Za dowóz do Mazańcowic z Bielska (ok 5km) liczą sobie opłatę, a promocja widniejąca na stronie internetowej o cenie pizzy "rodzinnej" w cenie "średniej" obowiązuje tylko przy odbiorze własnym. Ponadto Pani obsługująca mnie telefonicznie - baaaaaardzo nie przyjemna, swoją osobą odpycha. Pan kierowaca +
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: zdegustowana dnia: 2016-09-27 20:45:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAŻAJCIE!!!!!!!!WPISUJĄ KLIENTÓW NA CZARNĄ LISTĘ! OBSŁUGA NIEMIŁA,ZAMIAST POZYSKIWAĆ KLIENTÓW STRASZĄ CZARNĄ LISTĄ,PO PÓŁTOREJGODZINNYM OCZEKIWANIU NADAL NIE DOSTARCZYLI JEDZENIA.JESZCZE OKŁAMUJĄ KLIENTA,ŻE KIEROWCA WYJECHAŁ. NIE POLECAM! TAKIE TRAKTOWANIE TO ZA PRL-U A NIE TERAZ JAK KONKURECJI JEST PEŁNO DO OKOŁA.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MALWINABB dnia: 2016-02-13 15:44:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostarczyli pizze ze śmierdzącym, zepsutym sosem. Sama pizza też nie była smaczna - gorzki sos pomidorowy, rozmoknięte, miejscami przypalone ciasto. Zraziłem się do tej pizzeri.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zniesmaczony dnia: 2015-05-13 14:47:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kebab
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gwizdz dnia: 2015-02-01 20:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę pizzerię, mają na prawdę znakomite ciasto i sosy, duży wybór, kazdy znajdzie coś dla siebie. Ciekawe promocje i rabaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-03-19 12:44:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja ulubiona restauracja oprócz pysznej pizzy serwują tam także świetne dania, moje ulubione fileciki na ostro, coś wspaniałego, duże porcje, kluski śląskie najlepsze jakie jadłem. Dobre ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-02-25 12:26:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajna pizzeria. Mieszkam na osiedlu gdzie mniej więcej jest umiejscowiona. Zawsze zamawiamy z Niki. Świetny ser zawsze, sos niebo w gębie. Nie spotkałem się z żadną pizzą przypaloną od dołu, a zamawiam często. Polecam innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beren dnia: 2014-02-06 17:37:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna pizza, moja ulubiona Liworano, bardzo dobre ciasto, świetna kompozycja, nie trzeba czekac dlugo na zamówienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-04 13:10:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bywałam jeszcze w pizerri Niki, kiedy mieściła się w Jaworzu, wtedy wspominam cudowne smaki, wyjątkowy sos czosnkowy,który był lekko różowawy, za każdym razem kiedy pomyslałam o tym miejscu byłam zachwycona, ostatnio dowiedziałam się, ze pizzeria została przeniesiona do wapienicy w BB, wiec pojechałam z nadzieją na pyszną pizze, w zamian za to otrzymałam pizze z sosem koncentratowym, szynką konserwowa z puszki, a sos czosnkowy nawet nie mial smaku,dodam ze pizza była baaardzo slona, nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Nico dnia: 2014-01-18 15:43:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna pizzeria, dopiero niedawno ją odkryłam i się zachwyciłam, od tego czasu już kilka razy zamawiałam od nich pizzę, zawsze dojeżdża ciepła, składniki są świeże, naturalne, ciasto chrupiące. Najlepszy sos czosnkowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Izka dnia: 2014-01-15 10:37:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgdazam się, pizzeria Niki wymiata w naszym mieście, super promocje, wczoraj ze znajomymi kupilismy rodzinna w o wiele tańszej cenie, znakomity kucharz i kelnerki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-18 11:38:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię pizze FROMAGIO - nie oszukuja na serach i sa to dobre gatunki, minimum raz w mieściącu przychodze do nich na ta pizze, lokal jest fajny i podoba mi się jego wystrój.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-12-11 09:45:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To moja ulubiona pizzeria, panuje w niej świetny klimat, a poza tym moja najlepszą pizzę w okolicy, ich pizza Diabelska daje popalić, znakomita
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-11-25 10:26:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki dowóz do domu, pizza zawsze pyszna i świeża. Polecam ten lokal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-21 19:24:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjna pizzeria, mają w swojej ofercie najlepszą pizzę serową, tak bogatego wyboru dodatków serowych nie spotkałam w żadnej inne pizzeri, znakomity lokal, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janka dnia: 2013-11-14 09:36:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pizzeria Niki jest moja ulubioną pizzerią. Znakomite, chrupiące ciasto, pyszne sosy. Szeroki wybór, dobre ceny. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-30 09:18:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam, najlepsza pizzeria w Łodzi, wyśmienita pizza na chrupiącym cieście, z dużą ilością dodatków, przygotowywana ze świeżych składników, to czuć. Polecam, pizza grzechu warta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2013-10-14 12:15:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mmmmm...moja ulubiona pizza Mexicana! Rewelacja!! Po prostu kocham tą pizzerię!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-07 14:17:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w pizzerii Niki można się najeść. Pyszne jedzenie za niskie ceny. Do zestawu obiadowego dodali mi zupę. Wyszłam najedzona i szczęśliwa. Tu jest pysznie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-01 11:01:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry lokal. Przytulne wnetrze. Pyszne jedzenie. Miła obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2013-09-19 12:57:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pyszna pizza. Dodatki rewelacyjne. Chrupiące ciasto. Lubię ten lokal
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-04 12:50:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją