Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

kajakimlyn.pl

Zawód: sportowe i turystyczne artykuły i sprzęt - detal  
Adres: Pomorskie, Korne Korne 18
Telefon: Kom. 607815317
Adres e-mail: kajakimlyn(małpa)kajakimlyn.pl
Strona internetowa: kajakimlyn.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 756
Data utworzenia profilu: 2013-08-30 11:42:14
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-30 11:42:14 

Opinie o kajakimlyn.pl

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo polecam zorganizowałam już kilka spływów jednodniowych dla 40 osób w tej firmie pierwszy raz wszyscy byli naprawdę zadowoleni za organizacje panów,super czyste kajaki,kapoki,na pewno wrócimy polecamy Kajakimłyn.ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-07-23 21:09:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomicie zorganizowany spływ kajakowy, bardzo podobał nam się szlak 5 rzek, świetne widoki, dobrej jakości sprzęt.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada dnia: 2014-03-04 20:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wraz z kajakimlyn przezyłam wspaniałą przygodę na spływie kajakowym. Zapłacilam niewiele i jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-12 08:10:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeżyłam niesamowitą przygodę wraz z grupą znajomych. Płynąć kajakiem wzdłóż Wdy to prawdziwe przeżycie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-22 10:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To wspaniały pomysł na wakacje ze znajomymi pod namiotem na terenie ośrodka znajduje się pole namiotowe, gdzie można spokojnie się rozstawić, a same spływy kajakami to niezwykła przygoda, zachęcam do skorzystania z oferty kajakimlyn.pl
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-12-20 09:51:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra organizacja spływów kajakowych. Spływ rzeką Wierzyca to niezła przygoda. Piękne krajobrazy, aktywny wypoczynek, bardzo bezpieczny sprzet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2013-12-09 19:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita wypożyczalnia sprzętu do spływów, sprzęt dobrej jakości, a wypożyczenie nie kosztuje wiele, znakomita obsługa, potrafią znakomicie doradzić odpowiednie wyposażenie, polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Danuta dnia: 2013-11-13 09:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W ubiegłe wakacje skorzystałam z ich wypożyczalni kajaków, są znakomitej jakości, świetnie się pływa po wyznaczonych przez nich trasach, piękne i malownicze okolice
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lila dnia: 2013-11-05 10:04:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super wypozyczalnia kajaów, rewelacyjny sprzęt, dobra cena i bardzo świetnie ogranizowane spływy. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-25 12:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spływy kajakowe organizowane przez kajakimlyn to gwarancja udanej zabawy i przygody. Posiadają bardzo dobry sprzęt. Profesjonalne podejście. Uwielbiam kajaki
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-11 11:29:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uczestniczyłam w szalku pięciu rzek organizowanym przez kajakimlyn.pl, to moja najlepsza wyprawa,świetna organizacja, bardzo dobry, nowy i czysty sprzęt. Świetnie dobrana trasa. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-09 08:11:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna organizacja spływów kajakowych. Bawiłam się rewelacyjnie. Lubię tę formę spędzania czasu wolnego, więc była to dla mnie wspaniała przygoda. Polecam
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-30 11:43:20 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją