Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Klinika Kosmetologii Natalia Sudoł

Zawód: Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice gliwice Berbeckiego 2/6
Telefon: Kom. 606880520
Adres e-mail: kontakt(małpa)klinikasudol.pl
Strona internetowa: www.klinikasudol.pl
Opis działalności: Klinika kosmetologii Słowa kluczowe: kosmetologia, medycyna estetyczna, podologia

Ocena: 100% pozytywna 10x

Jakość usług: 100% wysoka 10x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 10x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2959
Data utworzenia profilu: 2012-07-04 12:39:26
Data ostatniej aktualizacji: 2013-08-23 18:42:21 

Opinie o Klinika Kosmetologii Natalia Sudoł

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Wszystko zostało wyjaśnione przed zabiegiem, na pewno tam wrócę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-11-06 21:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! W salonie regularnie korzystam z zabiegów na twarz i paznokci żelowych. Wszystko na najwyższym poziomie. Miła atmosfera, wysoka jakość i przystępne ceny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2016-11-08 21:16:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wizyt w salonie. Regularnie korzystam tam z peelingów chemicznych ponieważ mam dość spory problem z trądzikiem. Pani Natalia sprawiła, że moja skóra wygląda znacznie lepiej! Profesjonalizm, miła obsługa, fajna atmosfera. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2015-12-01 12:11:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Trafiłam do salonu p. Natalii przed ślubem i zostałam po dzień dzisiejszy. Potwierdzam wcześniejsze komentarze, naprawdę nikt tam nie naciąga tylko przy pierwszej wizycie pyta ile chcemy pieniędzy przeznaczyć na zabieg, profesjonalizm bije z daleka naprawdę! Żadna kosmetyczka mi tak nie wytłumaczyła samego zabiegu, jak i nie doradziła co powinnam robić sama w domu! I nigdy nie było problemu jak musiałam przełożyc wizytę czy coś ;) Także POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-07-29 09:11:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nareszcie znalazłam swoją kosmetyczkę w Gliwicach! Bez naciągania i mydlenia oczu, p.Natalia powiedziała wprost jakich efektów mogę się spodziewać i ile muszę zrobić zabiegów. Zaczęłam serię kwasami i już po pierwszym zauważyłam widoczną poprawę kondycji mojej skóry. Wykonałam też paznokcie żelowe - jestem bardzo zadowolona! Super jakość, a cena naprawdę niska. Polecam wszystkim Gliwiczanom!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2014-05-16 13:52:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM! Jestem ogromnie zadowolona z wizyty u p. Natalii. Efekty po nowym zabiegu Retises CT, który poleciła mi p. Natalia są faktycznie niesamowite:) Choć za wcześnie na ostateczne efekty to powiem, że moja skóra już po pierwszym razie wygląda super!:D Choć na początku faktycznie się łuszczyła, ale zostałam o tym uprzedzona. Czekam z niecierpliwością na kolejną wizytę!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2013-02-14 17:40:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon i panią Natalię - przesympatyczna osoba. Miałam wykonywany zabieg peelingu migdałowego na twarz i zapisałam się już na kolejny. Cena może nie jest niska, ale sprawdziłam i wszędzie kosztuje tyle samo albo więcej, a efekty dziewczyny naprawdę są rewelacyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia P. dnia: 2012-10-09 17:30:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja również polecam ! Poszłam na jeden zabieg a zapisałam się juz na dwa kolejne ! Na prawdę warto się tam wybrać..nareszcie porządna kosmetyczka w katowicach !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2012-09-23 10:40:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon rewelacja ! POLECAM !!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-26 17:49:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam u pani Natalii, i jestem bardzo zadowolona z zabiegu, pani kosmetyczka dobrała wszystko co jest najpotrzebniejsze dla mojej skóry..i nie tylko powiedziała, przedstawiła mi całą ofertę jak powiedziałam, że mnie na coś nie stać to starała się zastąpić to innymi zabiegami, które mają podobne działanie.Efekty są faktycznie takie jakich mialam sie spodziewać. Będę tam wracać na pewno ! Polecam z czystym sercem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2012-07-04 12:42:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją