Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Rezydencja pod Wiatrakiem

Zawód: kosmetyka - usługi Fryzjer 
Adres: Śląskie, 44-274 Rybnik Konarskiego
Telefon: 324210512
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Spa&Wellnes Słowa kluczowe:

Ocena: 81% pozytywna 26x 1x 6x

Jakość usług: 90% wysoka 27x 2x 3x
Terminowość: 86% bez zastrzeżeń 25x 4x
Ceny usług: 88% niskie 15x 10x 2x
Ilość opinii w serwisie: 33
Ilość odsłon profilu firmy: 4589
Data utworzenia profilu: 2013-07-13 09:45:27
Data ostatniej aktualizacji: 2013-07-13 09:45:27 

Opinie o Rezydencja pod Wiatrakiem

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia !! Jedzenie bardzo niesmaczne , odgrzewane i zimne, w dodatku nie zgadzało sie z tym co zostało zamówione .Obsługa niemiła , nie zwracała uwagi na gości mojej imprezy. W pokojachc hotelowych brak ręczników. Wstyd zapraszać gości w takie miejsce , ceny nie sa adekwatne w stosunku do jakości i ilości jedzenia , bardzo drogo za bardzo niski standard ! wielkie rozczarowanie !!!!!
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: Anonim dnia: 2015-07-14 13:33:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam i sprawdziłam. Polecam. Fajne miejsce, gdzie można skorzystać z kilku usług w jednym miejscu. Obsługa na wysokim poziomie w ekskluzywnym miejscu za rozsądne pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Krystyna B. dnia: 2015-06-14 00:22:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam. Szkoda, że tak mało osób wie, że w małym Popielowie jest takie cudeńko jak spa. Polecam przede wszystkim Panią fryzjerkę Kamile. Jestem bardzo zadowolona z obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie miałam nigdy żadnych zastrzeżen
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-06-12 21:32:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam zabiegi kosmetyczne u Pani Agaty. Wiedza poparta doświadczeniem rzadko spotykana w dzisiejszych czasach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2015-05-05 20:54:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jedzenie bardzo dobre, obsługa ok, wnętrza obiektu zachwycające. Polecamy :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-24 20:55:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mega pozytyw! Polecamy. Byliśmy w niedzielę. Naprawdę pyszne jedzenie. Brawo za pyszny sos, mięsa i za poprawienie smaku czerwonej kapusty. Teraz już na pewno będziemy częstymi bywalcami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-24 14:02:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mieliśmy przyjemność w niedziele spróbować kuchni..zarezerwowaliśmy stolik na 8 osób było niebiańsko DZIK DZIK DZIK !!!!!!!! reszta dań również mistrzostwo..będziemy polecać!!!p.s(proszę poprawcie jakość obsługi to taka moja uwaga)..
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: .... dnia: 2015-01-19 09:14:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Napisze krótko: Kuchnia nr 1(gęsi pycha), ceny zadowalające, Spa i kosmetyka super, jedynie ta fryzjerka hmmm. Znam ją z poprzedniego salonu. Na pewno nie skorzystam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2014-12-08 19:40:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gesi i kaczka numer 1. Kuchnia zachwyca!!!!!!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-01 09:04:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiekt sam w sobie pełen uroku. Wnętrza gustowne, nieprzesycone. Jedzenie pyszne, ceny opcjonalne. W niedzielę można świetnie zjeść zamawiając zestaw firmowy, który moim zdaniem zaspokoi głód 2 dorosłych osób i dwojga dzieci a koszt tylko 45,00zł. Trochę zniechęca mnie brak umiejętności przekazywania informacji o daniach przez kelnerów a zwłaszcza kelnerki. A tak wszystko super! Gorąco polecam i pomimo przeczytanych negatywnych opinii jestem pozytywnie zdziwiona, że nic się nie potwierdziło :) Kontakt z Panią menager w najlepszym porządku :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2014-11-26 09:53:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny obiekt...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-01 21:00:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Już kilka razy odwiedziliśmy Rezydencję i jesteśmy bardzo zadowoleni z poziomu ich usług. Jedzenie w restauracji ma niepowtarzalny smak, faktem jest że trzeba dość długo czekać, jednak uważam że warto, gdyż jedzenie jest ciepłe i świeże! Niedawno odwiedziliśmy SPA i było bardzo miło, Panie które tam pracują były uśmiechnięte i bardzo uprzejme, wszystko dokładnie nam wyjaśniły i odpowiedziały na każde pytanie. W SPA było bardzo czysto i elegancko. Jedynym minusem jest kontakt telefoniczny z managerem, często zamiast do biura dodzwaniałam się do SPA. Serdecznie polecam zarówno restaurację jak i SPA. Pozdrawiam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-28 11:04:30 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tylko złe wspomnienia z wizyty. Czas oczekiwania na dania porażka , kucharz musi się jeszcze wiele uczyć bowiem to co podaje to nawet dzieciaki ze szkoły rzemiosł w Rybniku z klasy pierwszej kucharz 100 x lepiej zrobią jeżeli chodzi o smak .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: mili dnia: 2014-09-25 09:36:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Restauracja porażka! Zamówiłam stolik na niedzielny obiad dla 5 osób, w ustalony dzień i godzinę kiedy zjawiliśmy się w restauracji kelner zaprowadziła nas do sali bankietowej, kompletnie nie przygotowanej na przyjmowanie gości- otwarte okna, część stolików bez obrusów. Kelner przyjął zamówienie- czas oczekiwania 30 minut, po 45 minutach mąż dostał zamówiony ZIMNY rosół, a reszta rodziny dalej czekała ( sala powoli się zapełniała innymi gośćmi)następnie po godzinie i 10 min przyniesiono zamówione dania, nie wiem czy dzień wcześniej było wesele i były to resztki z tego wesela ale była to tragedia, dodatkowo 2 osoby otrzymały nie to co zamówiły np zamiast kaczki wołowinę - może to był test na znajomość mięsa? Dodatkowo w karcie proponują soki Cappy, a do szklanek leją sok z Biedronki w kartoniku... Dodam jeszcze że siedzącym przy stoliku obok po 1,5 godzinie oczekiwania okazało się że zgubili zamówienie! PORAŻKA !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-21 17:53:56 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda tylko że wszystkie komentarze pisze ta sama osoba nachalnie reklamując obiekt. Trochę to niesmaczne.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-05 18:08:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcieliśmy zamówić imprezę-zależało nam żeby się odbyła w tym lokalu ponieważ Rezydencja ma pokoje dla gości,umawialiśmy się z Panią która pełni funkcję menadżera po czym przyjechaliśmy i Pani nie było,w ogóle ciężko się dodzwonić żeby cokolwiek załatwić a gdy człowiek się już dodzwoni to odbierają Panie ze spa. Naszym zdaniem jest to nieeleganckie,i lekceważenie klientów. Po długich staraniach,skontaktowania się z osobą kompetentną po prostu zrezygnowaliśmy.
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-08-22 00:43:17 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda że nie ma już tam Pani fryzjerki,korzystałam z usług Pani Ewy bardzo często a teraz nie mam pojęcia gdzie pracuje,dobrze się czułam w jej towarzystwie a Pani Ewa była zawsze uśmiechnięta i profesjonalna. Szkoda że tak duża inwestycja nie ma fryzjerstwa,ponieważ ludzie się przyzwyczaili że jest tam Pani Ewa. Moja koleżanka również miała umówioną wizytę u Panie fryzjerki i niestety tak jak poniżej odmówiono. Moim skromnym zdaniem jest to mało korzystne posunięcie dla Rezydencji. Niestety stracą Państwo dużo klientów,a szkoda.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2014-08-09 13:33:33 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam umówioną wizytę u Pani fryzjer w Rezydencji,parę dni przed wizytą jedna z Pań z Rezydencji zadzwoniła do mnie i poinformowała że Pan fryzjer już u Nich nie pracuje i nie mogę przyjść na wizytę mimo tego że to był bon na którym jest wyraźnie napisane,do wykorzystania na konkretny zabieg fryzjerski.Kiedyś już byłam u tej Pani fryzjerki i bardzo mi się ten zabieg spodobał i nie umiałam się doczekać kolejnej wizyty a tu takie coś. Niestety Rezydencja straci nie mając fryzjera,w moich oczach już straciła bo bardzo się zawiodłam. Kiedyś byłam bardzo zadowolona,ale to jest "słabe" szczerze mówiąc gdy ktoś ma prezent można powiedzieć był stałym klientem a nie może zrealizować prezentu który się dostało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-02 09:52:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byliśmy nie dawno w Rezydencji a konkretnie w SPA, świetny wystrój na prawdę ekskluzywne miejsce, czysto i klimatycznie. Panie na recepcji bardzo miłe i profesjonalne oraz uśmiechnięte :) Na pewno będziemy wracać i nie tylko do SPA ponieważ planujemy skorzystać z innych usług:) Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-05-09 19:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przede wszystkim dobra organizacja pracy. Od fryzjera na paznokcie i do kosmetyczki na zabieg. Obiekt robi wrażenie. Wystrój, miła atmosfera i dobra kawa :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-02-24 19:44:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Spa oraz fryzjerstwo bardzo ładne, czysto i przyjemnie !! Korzystałam z usług fryzjerskich oraz ze strefy mokrej Jestem bardzo zadowolona i zachwycona obsługą! :) Chcę również skorzystać z usług Pani kosmetyczki i Pani która robi paznokcie mam nadzieję że będzie tak samo przyjemnie jak u Pani fryzjerki :) Pozdrawiam Katarzyna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-02-03 15:24:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Milo, ładnie, czysto. Przede wszystkim ceny świetne. Można sobie pozwolić na wizyty nawet w tak trudnym okresie finansowym. Profesjonalnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2013-12-27 18:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "Czarnowłose" Panie bardzo śliczne!!! ;) i profesjonalne!! Pozdrowienia dla Pani Fryzjerki ;))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anonimmm dnia: 2013-11-03 15:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Lokaj bardzo ładny robi wrażenie! bardzo czysto,i sympatycznie:) Korzystamy z usług Pani fryzjerki jak i Pani kosmetyczki i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziewczyny odpowiedzą na każde pytanie no i co najważniejsze profesjonalnie i bardzo dobrze wykonują swoją pracę!! :) Panie dobrze się komunikują i stąd taka sympatyczna atmosfera że nie chce się wychodzić ;) Pozdrowienia dla "czarnowłosych " Pań ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-16 09:59:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno uczestniczyłyśmy z koleżankami w imprezie na SPA. Było cudownie. Polecamy!!!! Pomimo to, iż zostawiłyśmy "mały bałagan" Panie z uśmiechem na twarzy zaprosiły nas ponownie :D Na pewno skorzystamy już niedługo.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-14 19:15:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kompetentny personel,przemiłe dziewczyny po prostu atmosfera jak w domu:) byliśmy u Pani kosmetyczki i Pani fryzjerki jesteśmy strasznie zadowoleni z wiedzy i profesji Tych Pań na każde pytanie potrafiły Nam odpowiedzieć.Jesteśmy bardzo zadowolone z usług Rezydencji a przede wszystkim zadowolone z pracy Pań:) Gorąco Polecamy i Pozdrawiamy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-09-10 09:29:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Śliczne dziewczyny , miłe i bardzo profesjonalne.. Czego chcieć więcej..;) Gorąco Polecam!! Pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: On dnia: 2013-08-27 19:58:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miło, ładnie, czystooooo!!!!! Pozdrawiam na pewno wrócę i do Spa i do restauracji :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia! dnia: 2013-08-15 14:22:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem b.zadowolona z lokalu jedzenie rewelacja obsługa bez zastrzeżeń lokal godny polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-08-09 21:36:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo śliczne i zawsze uśmiechnięte Panie..;) Serdecznie Polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2013-08-02 19:37:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony!!!Byliśmy z żoną w spa,żona korzystała z usług Pani kosmetyczki a ja się obcinałem u bardzo sympatycznej Pani fryzjerki która ostrzygła mnie tak super że nie mam żadnych problemów z układaniem,nie dość że Pani bardzo miła,i profesjonalna to cena super!! moja żona też jest bardzo zadowolona z Pani która robiła jej buzie.. Jednym słowem Personel w Spa jest zadziwiający bo mało się spotyka Panie które są sympatyczne,profesjonalne i dobrze się razem komunikują.. Nie wiemy kogo mamy pozdrawiać bo nie znamy imion ale obie Panie miały czarne włosy;) więc je Pozdrawiamy i serdecznie polecamy!!! ps. Obiadki w Rezydencji również pyszne!! Pozdrawiamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A&B dnia: 2013-07-28 19:25:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak najbardziej! Byłem w Spa! Świetna obsługa, atmosfera taka jak ma być!!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2013-07-17 14:46:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obiekt Rezydencji powala z nóg!! Byłam u Pani fryzjerki Ewy na koloryzacje i ścięcie włosów i jestem bardzo zadowolona włosy układają się świetnie, natomiast kolor jest rewelacyjny!! Pełen profesjonalizm.. Wszystkie dziewczyny bardzo sympatyczne.. Na pewno będę wracać:) Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-13 09:47:58 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją