Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

DJ Jean Janusz Wiśniewski

Zawód: Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Pomorskie, Sopot Leśna 3/1
Telefon: Kom. 510 507 851
Adres e-mail: djjanusz(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.djjanusz.pl
Opis działalności: Prezenter muzyki - DJ, Disc-Jockey, Dee Jay. Słowa kluczowe: muzyka, oprawa muzyczna, imprezy okolicznościowe, DJ

Ocena: 93% pozytywna 14x 1x

Jakość usług: 100% wysoka 14x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 14x
Ceny usług: 100% niskie 15x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1440
Data utworzenia profilu: 2013-05-09 11:00:22
Data ostatniej aktualizacji: 2013-05-09 11:00:22 

Opinie o DJ Jean Janusz Wiśniewski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękujemy za świetną zabawę weselną o jaką zadbali DJ. Niespodziewaliśmy się,że oprawa muzyczna jaką nam zapewnił okaże się tak dobra i na tak długo zapadnie nam w pamięci. Polecamyyy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ada i Irek dnia: 2015-10-14 07:40:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za rewelacyjną zabawę weselną! Wszyscy Nasi Goście są pod ogromnym wrażeniem. Jesteśmy zachwyceni, bo dzięki DJ Nasze wesele było takie jak sobie wymarzyliśmy! Był profesjonalizm, świetny humor i power!:) Dziękujemy!:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcjanna dnia: 2015-08-13 06:47:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni w 100%, świetna zabawa super muzyka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gośka dnia: 2015-07-10 08:24:10 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wesele prowadzone utartym schematem. Mało elastyczny, nie zastosował się do sugestii.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-29 20:19:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny człowiek, zabawa trwała do białego rana super muzyka!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2015-06-11 11:27:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Janusz to urodzony prezenter. Piękny,charyzmatyczny głos, świetne poczucie humoru. Goście byli zachwyceni tym jak impreza została poprowadzona. W dużej mierze dzięki Panu ten dzień pozostanie najpiękniejszym w naszym życiu. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia i Adam dnia: 2014-11-17 12:35:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu dziękujemy. Było pięknie. Zasłużył Pan, Panie Janku, na słowa pochwały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KiP dnia: 2013-10-07 14:51:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko fajnie to wyszło. Jestem bardzo zadowolona. Imprezę będę długo miło wspominać ;) Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-17 09:34:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bawiłam sie bardzo fajnie, ale to wszystko dzięki Panu Januszowi. On doskonale wie jak rozkrecic impreze ;) Fajnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-09-16 11:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo doświadczony prezenter muzyki. Wziąłem go do imprezy firmowej, aby zabawił gości i puszczał muzę. No i muszę przyznać że ze swojego zadania się znakomicie wywiązał. Goście będą bardzo dobrze wspominać tą imprezę i właśnie mi o to chodziło.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-08 11:20:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabawa była świetna i o to nam chodziło. Pan Janusz jest bardzo fajny. Przygotował się super na nasze wesele. A to światełka a to nagłośnienie. Udało mu się kilka razy rozbawić nas wszystkich ;) Zdązyłam go polubić. DZiękuje.Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-17 09:35:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że zdecydowałam sie skorzystać z oferty, bo bardzo mi sie podobało. Fajna muza. Goście bawili się na całego. Super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-05 10:50:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zapewnił oprawę muzyczną na bardzo wysokim poziomie. Człowiek z bardzo dobrym sprzętem. Widać było że lubi to co robi i że mu to przynosi radość. Obserwował gości i wiedział jaki rodzaj muzyki wybrać aby wszyscy się świetnie bawili. Polecam. Warto z niego skorzystać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-18 12:40:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam grają jak z nut;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marzena dnia: 2013-05-10 00:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bez wątpienia polecam. Rewelacyjnie się zaprezentował na bankiecie. Wcześniej o nim w ogóle nie słyszałem, więc nie wiedziałem jakie możliwości w nim drzemią. Mile jednak mnie zaskoczył, podobnie jak i pozostałych pracowników. Poza tym da się z nim zamienić słówko, w porządku facet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-05-09 11:01:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją