Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Trendy Hair Fashion Oświęcim

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim Pl. Kościuszki 14
Telefon: 33 844 21 79
Adres e-mail: poczta(małpa)trendyoswiecim.pl
Strona internetowa: www.trendyhair.pl
Opis działalności: Usługi fryzjerskie Słowa kluczowe: fryzjer, koloryzacja, fryzura ślubna, koki, upięcia

Ocena: 77% pozytywna 28x 2x 8x

Jakość usług: 82% wysoka 29x 3x 6x
Terminowość: 96% bez zastrzeżeń 29x 3x 1x
Ceny usług: 25% niskie 4x 17x 12x
Ilość opinii w serwisie: 38
Ilość odsłon profilu firmy: 6341
Data utworzenia profilu: 2013-02-07 20:00:38
Data ostatniej aktualizacji: 2013-02-07 20:00:38 

Opinie o Trendy Hair Fashion Oświęcim

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w salonie poczatkiem tygodnia ogolnie wyszlam zadowolona , lecz widac ze wlasciciele niezwracajauwagi na to w jakim stanie jests pracownica, mianowicie dziewczyna widac bylo ze jest chora, blada,zakatarzona itp. W tak renomowanym salonie nie powinny sie zdarzac takie sytuacje bo obsluga i komfort klienta sa na pierwszym miejscu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kati dnia: 2015-09-02 21:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką i bardzo chwalę sobie ten salon. Moja fryzjerka zawsze doradzi mi coś ciekawego, nigdy się nie zawiodłam. Nawet jeśli chodzi o szalone koloryzacje :) polecam gorąco tym którzy cenią sobie czas na relaks w kulturalnym miejscu przy kawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewka dnia: 2015-07-14 08:54:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam zakład fryzerski Marilyn Monroe w Oświęcimiu. To był szok...., który będzie mi się po nocach śnił. Dziękuję paniom z Trendy za poprawienie mojej kolorystyki włosów. Zniknęły łzy, jest u mnie uśmich. I to jest cudowne Polecam wszystkim ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-07-14 07:11:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam do salonu z zamiarem zmiany dotychczasowej fryzury, bo poleciła mi go znajoma. Fryzjerka dokładnie wypytała czego chcę przed rozpoczęciem cięcia. Poza tym w salonie panuje miła i kulturalna atmosfera, można się zrelaksować. Jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-05-17 14:39:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz pojawilam sie w salonie celem zmiany koloru,kolor wyszedl duzo bardziej intensywny niz ten ktory ustalilam z fryzjerka,zaplacilam bardzo duza sume za cos czego nie chcialam,drugi raz pojawilam sie, by powrocic do naturalnego koloru poniewaz z tym nie dalo sie wytrzymac.Zaplacilam znow duzo pieniedzy.Fryzura fatalna,brak pomyslow,brak warsztatu,przydaloby sie Pania wyslac na szkolenie,fatalny kontakt z klientem.Nie polecma!!!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-31 16:03:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: brak pojecie o tym co się robi fryzjerka nie wiedziała jak mnie obciąć, nie umiała nic doradzić, nie polecam drogo! 50 zł strzyżenie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2015-03-10 09:20:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W SALONIE ZNALAZŁAM SIĘ PRZEZ PRZYPADEK BO NIE BYŁO MIEJSCA TAM GDZIE CHODZĘ ALE MYŚLAŁAM ZE TAKI RENOMOWANY SALON BĘDZIE OK... POWIEM KROTKO NIGDY WIĘCEJ I NAWET NAJGORSZEMU WROGOWI NIE ŻYCZĘ ŻEBY TAM SIĘ ZNALAZŁ, WŁOSY FATALNIE ŚCIĘTE NIE CHCĄ SIĘ UKŁADAĆ.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-27 13:32:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo mi przykro ale muszę wystawić negatywny komentarz jestem bardzo rozczarowana sobotnia wizytą, myślałam ze w takim salonie to się nie zdarza ale niestety... totalny brak profesjonalizmu fryzjerka nie umiał mi nic kompletnie zaproponować!!! powiedziałam ze może zetniemy 5 cm ona ok, ja a możne więcej tak z 10 cm? ona ok, wiec ja się pytam to w końcu co mi pani proponuje na co ona odparła no ja nie wiem bo raz pani chce 5 raz 10. ;) tak w skrócie wyglądał moja wizyta, moja koleżanka polecała mi inny salon ale pomyślałam ze trendy to jakaś renoma, niestety myliłam się, nie wyróżniają eis niczym od innych salonów. Jeśli chodzi o moją fryzurę to w końcu kazałam podciąć końcówki i wymodelować i efekt taki tego modelowania ze wyprostowała mi włosy i wyglądałam jak plastuś ;( musiałam w domu sama modelować.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2013-11-18 09:48:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wychodzę z salonu zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R..... dnia: 2013-11-02 19:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak na razie w salonie byłam dwa razy. Raz na samym podcięciu, drugi raz na koloryzacji. Jeśli chodzi o obsługę nie mam żadnych zastrzeżeń, Panie są bardzo miłe, doradzą jeśli mamy jakieś pytania. Usługa jest wykonywana precyzyjnie bez żadnego pośpiechu. Jedynym minusem są jednak ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-09-19 09:01:06 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DO SALONU TRENDY CHODZĘ OD 2 LAT ALE CHYBA CZAS NA ZMIANY! JUŻ, KTÓRYŚ RAZ Z RZĘDU WRACAM Z TRENDÓW Z POCZUCIEM NIESMAKU - FRYZJERKI ŚPIESZĄ SIĘ I WYKONUJĄ PRACE BYLE JAK... OT SZYBKO 'ZAŁATWIĆ' KLIENTA I OSKUBAĆ Z PIENIĘDZY. USŁUGI KOSZTUJĄ TYLE CO W EKSKLUZYWNYM SALONIE W KRAKOWIE A WYKWALIFIKOWANIE KADRY,JAKOŚĆ USŁUG ORAZ CZAS POŚWIĘCONY KLIENTOM ZDECYDOWANIE NIE IDZIE W PARZE Z CENĄ. DZIŚ ZAPŁACIŁAM 88ZŁ ZA 15MIN ROBOTY...
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Fiołek dnia: 2013-08-19 15:18:52 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: byłam dziś na strzyżeniu, chciałam zmienić fryzurę coś nowego modnego myślałam ze jak salon trendy to będę mieć super fryzurkę a w sumie to pani podcięła mi same końcówki i powiedziała żebym nic nie zmieniała bo potem długo będę zapuszczać, a ja miałam ochotę na coś innego nowego, a ma fryzurę tą samą i 60 zł mniej w portfelu ;(
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 21:00:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa na najwyższym poziomie. Stylizacja jak i cięcie nie posiada żadnych zarzutów co najmniej u Pani Magdzi. Zadowolenie zostaje po każdej wizycie w salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyba dnia: 2013-06-04 21:43:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Edyto, dokładamy wszelkich starań, aby świadczone przez nas usługi były na jak najwyższym poziomie. Jeżeli nie była Pani do końca zadowolona z koloryzacji, wystarczyło poinformować o tym fakcie Fryzjera, lub Recepcjonistkę. Spróbowalibyśmy wtedy wspólnie rozwiązać problem. Po wykonaniu usługi pytamy każdego klienta, czy wszystko jest w porządku, wtedy zawsze można zgłosić swoje wątpliwości, czy zastrzeżenia. Pozdrawiam i zapraszamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2013-06-04 21:33:35 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ZGADZAM SIĘ Z EWELINĄ "jakoś nieadekwatna do cen" Jeszcze nigdy nie miałam tak fatalnego koloru! zrobili mi jak oni to nazwali "przecierkę" masakra odrosty jak miała tak mam do tego w słońcu wpadają w zielony, mąż chciał mi zrobić prezent i ufundował tam wizytę i 230 zł poszło na marne mino ze wyszłam nie zadowolona nawet się tym nie przejęli i nie zaproponowali ze coś poprawią nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: edyta dnia: 2013-04-19 17:08:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie dodajemy sami opinii, tylko opinie zostały dodane przez naszych fanów na facebook'u na nasz apel. pozdrawiam ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sylwia dnia: 2013-03-24 17:22:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szkoda ze sami dodajecie sobie opinie.....
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-14 12:00:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ja niestety nie jestem zadowolona z obsługi, włosy mam cienkie i ciężko się je ścina żeby się układały, ale tak fatalnie to chyba jeszcze nigdzie mnie nie obcięli. ja nie polecam jakoś nieadekwatna do cen.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: ewelina dnia: 2013-02-11 08:30:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa + piękne fryzjerki = wszystko jak w najlepszym porządku :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: TomekW dnia: 2013-02-10 08:58:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pelen profesjonalizm. mila obsluga. jestem zawsze zadowolona z efektu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ewa maciazka dnia: 2013-02-09 13:42:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w salonie zawsze klieni sa przyjamowani o czasie,znaja sie na fachu w tym co robia,fajnie doradzaja,ale ceny sa wygruowane
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-08 17:38:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, wyszkolony personel. Polecam w 100% :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-02-08 09:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła, konkretna i profesjonalna obsługa. Salon godny polecenia. Zachęcam min raz sie przejść i zobaczyć o co chodzi a z pewnością zostaniecie stałymi klientami !!! :) Jeśli chodzi o ceny usług to rzeczywiście są wyższe niż w innych salonach w okolicy - ale raz na te trzy tygodnie warto wydać zamiast 15 to 29 zl (facet) bo cały proces obsługi i jakosc wykonania bije na głowę te inne salony. Wychodzi sie z uśmiechem na twarzy. :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak reklamacji
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2013-02-08 00:07:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% zadowolenia ! Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: T.M dnia: 2013-02-07 22:03:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie w DECHE :D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: farmerrros dnia: 2013-02-07 21:59:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za każdym razem zadowolona :-) polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewku dnia: 2013-02-07 21:48:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z usług korzystam od 3 lat, nigdy nie było problemów i zawsze otrzymywałem efekt taki, jaki sobie życzyłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Zaznaczyłem opcję przecietne dla cen usług, ponieważ nie można uzyskać takich usług i wygody, jakie oferuje ten salon za niskie ceny. POLECAM!
Opinia dodana przez: andre dnia: 2013-02-07 21:01:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobrzy są:D Polecam serdecznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak jakiej kolwiek reklamacji
Opinia dodana przez: BoBi dnia: 2013-02-07 20:54:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa, sympatyczna a przede wszystkim zawsze ekspresowa obsługa zarówno Pań fryzjerek jak i Pani recepcjonistki. Regularnie korzystam z usług tego salonu i zawsze wychodze zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 20:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od lat korzystam z usług Trendy Hair Fashion w Oświęcimiu i zawsze byłem zadowolony. Ceny może nie są najniższe ale jakość obsługi są w pełni jej warte ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Niedzwiedz dnia: 2013-02-07 20:20:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa, cięcie farbowanie czesanie na wysokim poziomie Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MAziak dnia: 2013-02-07 20:17:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsługa. Dobrzy fachowcy szczególnie pani Agnieszka ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nigdy się nie zgłaszałam z reklamacją ;)
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-02-07 20:16:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen Profesjonalizm!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-02-07 20:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon na wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 20:11:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie jestem zadowolony z usług, znakomita obsługa oraz profesjonalizm który oferują fryzjerki, miła atmosfera... można tylko żałować że włosy tak wolno rosną :)Sam relax! pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: adrian dnia: 2013-02-07 20:10:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowość, miła obsługa, miła atmosfera w salonie. Nie mam zastrzeżeń. Dotychczas zadowolony byłem z każdej wizyty w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-02-07 20:09:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dla mnie BOMBA!!!! :D Tylko ceny troszeczkę za wysokie :P
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Ara dnia: 2013-02-07 20:08:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsługa, terminowość, uprzejmość, miła atmosfera, profesjonalne usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ewa dnia: 2013-02-07 20:08:03 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją