Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Taboo. Atelier fryzjerskie. Czarnik M.

Zawód: Fryzjer 
Adres: Małopolskie, 33-100 Tarnów Sikorskiego 6
Telefon: 146929182
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer,tarnow, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 75% pozytywna 6x 1x 2x

Jakość usług: 100% wysoka 6x 1x
Terminowość: 75% bez zastrzeżeń 3x 1x
Ceny usług: 100% niskie 1x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3081
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2012-01-01 21:55:44 

Opinie o Taboo. Atelier fryzjerskie. Czarnik M.

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich widzę pozytywne opinie:-)) szkoda tylko że panowie tym się nie mogą pochwalić kiepska jakość dla meżczyzn byłem parę razy i niestety jakoś te fryzjerki rozkojarzone:-)))
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pan dnia: 2014-06-23 17:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzis odwiedzilam ten wlasnie salon.Strzygla mnie jakas pani w okularach imienia nie znam,i powiem ze jestem mega zachwycona.mialam mega spalone wlosy po dekoloryzacji w innym salonie,wlosy roznych dlugosci pokruszone w fatalnym stanie nie mowiac o strzyzeniu,dramat wiec nie liczylam na spektakularny efekt ale jestem milo zaskoczona co ta pani mi wyczarowala.mam fajna fryzurke typu Tatiana Okupnik:)dodam jeszce ze do uslugi dostalam gratis szampon i odzywke do uzywania w domu.Napewno tam wroce!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zimka dnia: 2013-04-04 18:54:54 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam wszystkich mimo wielu prób kontaktu z serwisem z którego właśnie państwo korzystacie, w celu poprawy danych adresowych .Wybrałem taki sposób poinformowania państwa o zmianie nazwy na Salon Fryzjerski Wyczesani mariusz czarnik oraz zmianie lokalizacji na ulice słoneczną 29 to jest centrum handlowe zenit . wszystkich zainteresowanych zapraszamy.
Opinia dodana przez: mariusz czarnik dnia: 2013-03-03 12:32:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bradzo profesjonalny salon!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2011-11-28 17:16:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Dawid ma niesamowitą rękę do włosów! Jeszcze nigdy nie byłam aż tak zadowolona ze swojej fryzury! Fachowa obsługa, zero szarpania i wyrywania :) Pan Dawid potrafi wysłuchać i jest bardzo sympatycznym facetem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2011-10-12 16:49:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ŚWIETNA OBSŁUGA POZYTYWNA EKIPA I PRZEDE WSZYSTKIM EKSTRA POMYSŁY PAN DAWID MA RĘKĘ!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KLIENT dnia: 2011-09-01 14:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U pana Mariusza strzygę się już kilka lat, zawsze wychodzę zadowolona. Potrafi doradzić i ma świetną rękę, fryzura nie traci kształtu nawet po kilku miesiącach nieobecności w salonie. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: sammy dnia: 2011-05-16 15:47:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam juz kilka razy i w 100% polecam,odwazylam sie i zaufalam nawet w kwesti dekoloryzacji i jestem bardzo zadowolona!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: ona fajna;) dnia: 2009-12-09 21:51:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: możesz sie umawiac na dokladna godzine a zostaniesz przyjety dopiero po odczekaniu 3 kwadransow. i sie nie maluj bo przy myciu glowy zostaniesz oblana.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2009-11-09 12:07:21 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją