Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Centrum Kosmetyczne ELSA

Zawód: kosmetyka - usługi  
Adres: Podkarpackie, 35-222 Rzeszów Okulickiego 7
Telefon: Kom. 662 555 017
Adres e-mail: info(małpa)centrumelsa.pl
Strona internetowa: www.centrumelsa.pl
NIP:
813-128-61-07
Opis działalności: Usługi kosmetyczne, kursy i szkolenia kosmetyczne Słowa kluczowe: kosmetyczma Rzeszów, salon kosmetyczny Rzeszów, gabinet kosmetyczny Rzeszów, Centrum Kosmetyczne Rzeszów, salon urody Rzeszów

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 13x
Ceny usług: 100% niskie 9x 4x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3361
Data utworzenia profilu: 2011-12-02 12:39:35
Data ostatniej aktualizacji: 2011-12-02 12:39:35 

Opinie o Centrum Kosmetyczne ELSA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa i miła obsługa. Czas oczekiwania na usługę zadowalający. Właścicielka bardzo rzetelna i fachowa. Potrafi odmówić wykonania usługi jeżeli stwierdzi,ze nie przyniesie oczekiwanego rezultatu. Jednym słowem POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2015-03-05 09:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon. Miło przyjemnie i fachowo. Ceny bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2013-12-09 23:22:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-07 09:17:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: OCeniam ich bardzo pozytywnie, bo spełniono moje oczekiwania, efekty są bardzo fajne. Super ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-02-04 08:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaglądam do tego salonu zawsze kiedy potrzebuję. Chyba się uzależniłam. Zawsze wychodzę bardzo zadowolona :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2013-01-30 12:43:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nikomu nie zaszkodzi gdy zadba o siebie:)Zgadzam się ze wszystkimi opiniami przedmówców.Każda wizyta poprawia mój stan skóry i samopoczucie. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-08 08:41:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piotrze teraz męzczyźni też korzystają z salonów piękności. Mój mąż robi sobie manicure bo lubi zadbane ręce tak jak ja . Więc chodzimy do CK ELsa razem:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-12-13 08:41:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam, Może to głupio zabrzmi ale jako facet bardzo polecam ten gabinet . Bardzo mi pomógł z problemami z trądzikiem , później także przed ślubem zgłosiłem się do Nich na manicure :)) Wszystko super i z dobrymi cenami . Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-11-01 17:34:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja korzystam u nich z różnych usług, sa tacy delikatni i dokładni. Zawsze spełnią moje oczekiwania. Ciepła atmosfera i tak powinno byc. Godne polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-25 12:27:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pierwszy raz byłam na manicure japońskim- wyszedł przepiekny! Bardzo lubię taki efekt. Kosmetyczka sympatyczna, przegadałyśmy całe swoje życia ;p
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-01 10:55:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo rzetelna i fachowa obsługa. Zabiegi są wykonywane z perfekcyjnie i zawsze wychodzę zadowolona. Polecam wszystkim kobieta takie zabiegi. Przedłużanie rzęs i depilacja po prostu super.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-09-03 13:27:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, sympatyczna obsługa. Byłam tam na hennie brwi i rzęs z regulacją i za każdym razem wychodziłam zachwycona efektem. Teraz chodzę już tylko tam:) Korzystałam też z depilacji nóg i również byłam zadowolona. Polecam wszystkim!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-08-01 16:34:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry salon kosmetyczny. Przyjemna i fachowa obsuga. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daria dnia: 2012-01-22 11:33:53 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją