Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

SYLWIA MIKOŁAJEWSKA

Zawód: Fryzjer 
Adres: Pomorskie, Gdańsk GDAŃSK
Telefon:
Adres e-mail: sylwia-mikolajewska(małpa)wp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: salon fryzjerski solarium kosmetyka paznokcie Słowa kluczowe: fryzjer,diamond,salon,przymorze,starówka,sylwia,loreal,matrix,solarium,paznokcie,kosmetyka,

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 8x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 2x 4x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 3406
Data utworzenia profilu: 2010-07-29 18:29:37
Data ostatniej aktualizacji: 2011-08-01 21:20:03 

Opinie o SYLWIA MIKOŁAJEWSKA

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwielbiam przychodzić tam na zabiegi ponieważ panuje tam rewelacyjna atmosfera. Nie da się opisać tego w słowach ale już od wejścia ją czuć więc sprawdźcie sami o czym mówie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2012-10-19 15:29:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Robiłam u p. Agi makijaż na ślub. Efekt był taki, że mój mąż powiedział tak:) Makijaż był naprawdę śliczny, delikatny, subtelny a jednoczesnie był dopełnieniem całego stroju. P. Agnieszka jest bardzootwarta na sugestie klientek co mi się bardzo spodobało. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-10-16 17:14:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super!!!!!!!!! POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magastern dnia: 2011-10-30 10:17:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SYLWIA SIE PRZENIOSŁA DO INNEGO SALONU http://www.excellentq.pl/
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zosia dnia: 2010-10-21 10:13:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z całą odpowiedzilnością polecam ! Pani Sylwia to prawdziwa mistrzyni nożyczek! Tnie jak nikt inny w Gdańsku-totalne show! Podpowiada jaka fryzurka pasuje do twojego kształtu głowy, twarzy,jak lubisz je układać, czy prostujesz,jakie poprostu lubisz mieć! wspaniale masuje główkę podczas mycia....totalny odjazd.... Polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Lola dnia: 2010-07-29 23:15:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowe doradztwo,dokładność oraz bardzo milutka atmosferka z kawką i ciasteczkiem :)Polecam,naprawde warto!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jola dnia: 2010-07-29 22:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm w kazdym tego slowa znaczeniu. Dokladna, sumienna, punktualna, wszystko co najlepsze:) do tego przesympatyczna:) Polecam
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia Tiszer dnia: 2010-07-29 19:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudownie dobrana fryzura do kształtu twarzy, kolor idealny a pasemka dokładnie co do jednego położone. Za każdym razem tak jak chcę! Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ella dnia: 2010-07-29 18:49:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM .DOKŁADNY BALEJAGE
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-29 18:30:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją