Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Pos-Glanc Łukasz G

Zawód: Posadzkarz 
Adres: Wielkopolskie, Konin
Telefon: Kom. 723-338-141
Adres e-mail: posadzki_glanc(małpa)onet.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Wykonujemy posadzki, wylewki, betonowe, mixokretem. Posiadamy wieloletnie doświadczenie. Więcej o firmie na www.posadzkiwylewkimaszynowe.pl Słowa kluczowe: Posadzki, szlichty, maszynowe, mixokretem, wylewki, betonowe, agregatem, jastrych, cementowy

Ocena: 100% pozytywna 12x

Jakość usług: 100% wysoka 12x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 12x
Ceny usług: 75% niskie 3x 8x 1x
Ilość opinii w serwisie: 12
Ilość odsłon profilu firmy: 2248
Data utworzenia profilu: 2011-03-11 19:10:24
Data ostatniej aktualizacji: 2011-03-11 19:10:24 

Opinie o Pos-Glanc Łukasz G

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna ekipa! Posadzki równe, wykonane szybko i sprawnie. Trzeba dodać, że Posglanc wykonuje robotę bardzo czysto i z dbałością o pracę innych fachowców (zabezpieczyli podłogówkę i narożniki). Polecamy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania i Bartek dnia: 2014-03-30 21:03:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo z mężem szukaliśmy firmy do posadzek, firmę PosGlanc polecono nam na forum budowlanym, byliśmy zobaczyć ich prace i zdecydowaliśmy się. Jesteśmy bardzo zadowoleni, obiecałam że jak będę zadowolona to będę polecać znajomym, na forum i w internecie. Firma zasłużyła na to w 100% nie mam do czego się doczepić. Dziękuję wam i POLECAM WSZYSTKIM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: przy takim wykonaniu nie ma reklamacji:)
Opinia dodana przez: Magda i Dominik z Łodzi dnia: 2014-02-02 12:48:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma POSGLANC wykonała mi pod koniec 2013r posadzki w domu, (numer dostałem od znajomego)i muszę dodać pozytywną opinie w internecie ponieważ podejście do klienta mają jak mało kto, doradzili, wytłumaczyli wszystko i naprawdę solidnie i równo wykonali posadzki. Cena w porównaniu do jakości dla mnie niska (ceny konkuręcyjne, wykonanie perfekcyjne:)). Jestem z nich bardzo zadowolony (znajomy również:))polecam tu i będę wszystkim znajomym polecał. Dziękuje i pozdrawiam Jacek B.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Jacek B. dnia: 2014-01-27 16:18:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma PosGlanc wylała u mnie podbeton wiosną, miesiąc temu posadzkę na parterze oraz podaszu. Firma godna poleceniu, załatwili część materiałów, doradzili. Nie trzeba ich pilnować, chodzić za nimi wiedzą co robią. Jestem bardzo zadowolony posadzki równe, nie pękło nigdzie. Dobry miły kontakt ekipa synpatyczna i zdrana chciałbym same takie ekipy na budowie:) panowie od wykonczenia sprawdzali posadzki i są zadowoleni podzielają moje zadowolenie żę to godna firma którą można polecać. Dziękuje za fachowe wykonanie i Pozdrawiam Tomek Słodków k. Turku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek Słodków dnia: 2013-11-10 14:04:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam tą ekipę osobiście, wylali u mnie ponad 500 m posadzek - za każdym razem szybko i solidnie - bez patrzenia na ręce i zegarek, bez martwienia się czy zdążą do wieczora. Terminowo i bez dodatkowych kosztów czego nie mogę powiedzieć o np innej firmie ekipie tynkarzy. Szczerze polecam. Ceny takie jak ogólnie na rynku więc nie czułem się jako przepłacający - a z drugiej strony miałem spokój i pewność że usługa jest wykonana fachowo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-11-02 11:02:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły kontakt, profesjonalne wykonanie, wysoka jakość wszystko na TAK POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: DawKow dnia: 2013-09-07 18:31:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: posadzki zrobione na 100% jestem bardzo zadowolony , szczerze moge wszystkim polecić tą firme - masz posadzki to tylko PosGlanc. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Posada Jarek dnia: 2013-08-28 20:35:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posadzki wykonane szybko, sprawnie, terminowo. Dobry, miły kontakt. Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2013-08-25 18:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posadzki zrobione solidnie, równo, profesjonalnie doradzili, Polecam Wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2013-08-18 11:52:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wszystkim, bardzo dobra firma, godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: wszystko ok
Opinia dodana przez: Tomek Konin dnia: 2013-03-14 16:44:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ekipa miła zgrana solidna i precyzyjna w tym co robią nikt nie pyta co maj robic każdy wie co ma robic, posdzki zrobili równe, nigdzzie nie pęka doradzili jestem bardzo zadowolony podpowiedzieli w wielu sprawach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam Łódz dnia: 2012-09-22 21:33:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: równe oraz solidne wykonanie posadzki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: gwarancja na poziom oraz jakość wylewki
Opinia dodana przez: darek dnia: 2011-03-11 19:12:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją