Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

mebledrogosz

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-524 radomsko-Przybyszów 21 Przybyszów 21
Telefon: 044-6810023 Kom. 603065854
Adres e-mail: drogosz1(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: meble Słowa kluczowe: meble

Ocena: 40% pozytywna 4x 6x

Jakość usług: 33% wysoka 3x 1x 6x
Terminowość: 50% bez zastrzeżeń 4x 2x 4x
Ceny usług: 33% niskie 2x 4x 4x
Ilość opinii w serwisie: 10
Ilość odsłon profilu firmy: 2402
Data utworzenia profilu: 2011-02-21 20:03:35
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-21 20:03:35 

Opinie o mebledrogosz

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy oznajmili mi, że montują dwie/trzy kuchnie dziennie.....u mnie zeszło im 6 dni :) Fachowiec numer jeden powiada - tam się oszuka i nie będzie widać. Fachowiec numer dwa - pan chce byśmy meblami ściany prostowali - nie da się! Przecie przyjeżdżają na pomiary i znają stan kuchni! To meble mają dostosować do wnętrza - jednak podczas montażu okazuje się, że prawie wszystko nie pasuje. Pokrótce - złe pomiary, potem rzeźba i próby ukrycia niedoróbek, presja na szybkość montażu a nie na jakość i zadowolenie klienta. Nie polecam szczerze....no chyba, że jesteś złotą rączką i wiesz jak z takimi gadać i czego oczekujesz nie dając się zbyć.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: z opóźnieniami
Opinia dodana przez: Latający Czestmir dnia: 2015-07-24 16:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę.Moje meble byly zrobione w trzy tygodnie i pasowały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-16 14:04:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam firmy, przestrzegam wszystkich. Meble żle wymierzone. Poprawki nie można się doczekać. Zwodzenie przez kilka miesięcy. TRAGEDIA!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-24 08:59:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chlopaki przyjmuja zasade ze kuchnie sklada sie na kilka razy. Tak mierza ze zawsze cos nie pasuje. Szef mistrz klamca na potege. PRZESTREGAM PRED ROBIENIEM ZAMOWIENIA U TYCH PANSTWA!!!!!!!!!!! STRES I ZMARNOWANE DNIOWKI CZEKAJAC NA SPECJALISTOW..... Do pozytywnych opini: Panie DROGOSZ sam sobie pan te opinie na 5 i 5+ wystawia? Drugi pozytywny po 8 miesiacach dodaje pozytywna opinie? SMIECH... NAWET GOSCIE Z USTERKI SIE Z NIMI NIE MOGA UMOWIC NA SKLADANIE MEBLI.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: XXX dnia: 2015-02-18 17:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane zgodnie z zamówieniem. Świetny kontakt z fachowcami, którzy potrafili doradzić, przy czym jeśli chodzi o jakieś poprawki to nie było problemu z załatwieniem. Jednym słowem obsługa na 5. Polecam firmę MEBLE DROGOSZ, na obecną chwile nie mamy nic do zarzucenia. Pozdrawiamy z Wrocławia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientki z Wrocławia dnia: 2015-02-13 16:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,meble wykonane zgodnie z zamowieniem.Fachowe doradztwo.Ekipa montażowa na 5+,meble są u mnie już 4 miesiace nic sie nie z nimi zlego nie dzieje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie bylo takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2014-11-29 21:46:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM!!Jedna wielka banda osz...ów.Meble zamówione w czerwcu do tej pory nie są dokończone.Miały być po 3 tygodniach doczekaliśmy się we wrześniu niekompletnych.Wykonane nie tak jak na projekcie, braki elementów przy montażu.Panowie źle docięli blat po czym chcieli to zatuszować i pozostawić.Do tej pory nie można się doprosić o poprawki przez co opóźniają nam przeprowadzkę.Dodatkowo cena uległa zmianie pomimo ustaleń. Najgorszemu wrogowi nie polecam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie odbierają telefonów tylko wysyłają smsy, trudno doprosić się o swoje zapłacone meble
Opinia dodana przez: S&M dnia: 2014-10-31 17:15:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam firmę. Jakość wykonania mebli kuchennych poniżej jakiegokolwiek poziomu. Montarzyści na jaką kolwiek uwagę co do ich pracy odpowidają fochem i gorszą jaością pracy. Na uwagi co do jakości wykonanych mebli właściciel wyszedł bez słowa. Duże problemy aby wyegzekwować poprawki wykonanej usługi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: trudno osiągalni pracownicy, właściciel nie odbiera telefonu
Opinia dodana przez: siostra dnia: 2014-03-07 22:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam meble kuchenne od 8-mc nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-09-18 13:49:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne zrobione fatalnie. Zawiasy w drzwiczkach liche po paru otwarciach wyskakują z płyt.Szafki w meblach latają w cały swiat - krzywe. Szuflady zrobione jak w latach 70 decha i liche prowadnice - po 3 mieiacąch użytkowania totalnie rolki zdarte, płyta w szufladach ze wszyskich stron daje cięzkośc niesamowitą. Reklamacja przyjęta lecz nieuwzgledniona żadnej reakcji ze strony sprzedającego pomimo ,iż był problem zapisany . Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2012-05-01 13:49:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją