Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

mebledrogosz

Zawód: Stolarz 
Adres: Łódzkie, 97-524 radomsko-Przybyszów 21 Przybyszów 21
Telefon: 044-6810023 Kom. 603065854
Adres e-mail: drogosz1(małpa)vp.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: meble Słowa kluczowe: meble

Ocena: 33% pozytywna 6x 12x

Jakość usług: 29% wysoka 5x 1x 12x
Terminowość: 43% bez zastrzeżeń 7x 2x 9x
Ceny usług: 33% niskie 4x 5x 8x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 3585
Data utworzenia profilu: 2011-02-21 20:03:35
Data ostatniej aktualizacji: 2011-02-21 20:03:35 

Opinie o mebledrogosz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko wykonane zgodnie z projektem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kąty Wrocławskie dnia: 2016-09-02 23:02:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Drogosz zachowuje sie jakby spadł z ksiezyca.Pomiary wykonuje byle jak a przy montazu nic niepasuje i wieczne odbijanie piłeczki ze to TAK PRZECIEZ MIALO BYC!! Drzwi w szafach kilkukrotnie odpadły poniewaz panowie uzyli zamalych wkretow na co Pan D. odpowiedzial ze te drzwi sa za ciezkie. Ciagle jakies poprawki a o terminowosci juz niewspomne . Meble poskrecane byle jak szczeliny kazda inna a o odpryskach podczas transportu niewspomne.Ostrzegam innych poniewaz ja sie juz dałem oszukac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: TRAGEDIA !!!!!!!!!!!!1
Opinia dodana przez: MARCIN dnia: 2016-08-11 10:42:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: facet powinien wypasać krowy na wsi a nie zajmować sie meblami o których nie ma zielonego pojęcia!!! Z terminami o wykonanie i poprawki trzeba dzwonić do usranej śmierci i sie prosić!!! jakoś mebli w stosunku do ceny taragiczna!!!facet na oko wymierza meble,póżniej nic nie pasuje około 12 poprawek,poprawki do dalszych poprawek!! meble po 4 miesiącach-rozpadają sie!!! jak wytrzymają dwa lata to bedzie cud
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: paweł dnia: 2016-07-19 11:03:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam u tego Pana kuchnie i naprawdę z czystym sumieniem moge powiedzieć że jestem bardzo zadowolona, cena jaka była uzgodniona podczas zamawiania nie uległa zmianie mimo tego że miałam kilka zastrzeżeń do frontów. Panowie podczas montażu powiedzieli że wszystko co mi się nie podoba zabierają z powrotem do lakierni i poprawią i tak też się stało (bez dodatkowych kosztów i w terminie). Jakość mebli naprawdę bardzo dobra i wykonanie również.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina z Suchego Dworu dnia: 2016-03-14 12:07:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne dotarły na czas, ale... W kilki miejscach są podrapane lub z odpryskami, szafki mają nierówne szczeliny. Byle jak skręcone, półka druciana niedopasowana-wygięta, zainstalowana na siłę.Najgorsza jest szafka cargo odstaje i ciężko się wsuwa. Ciche domykanie to również porażka. Na domiar wszystkiego meble śmierdzą. Omijać szerokim łukiem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-11 09:07:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zaczęło się od pomiaru, Pan D. obliczal w pamięci i notował na karteluszce, na efekty nie trzeba było długo czekać, przy montażu okazało się, że brakuje 60cm bieżących mebli !!! Na to Panowie od montażu stwierdzili, że to nie ich wina , ale zapłata się należy bo" oni za darmo tu nie robili"! Do tej pory czekam na dobranie szafki żeby całość wyglądała spójne.Wlasciciel sprawia wrażenie jakby nie wiedział co się dzieje i odcina się od problemu i po prostu nie odbiera telefonów. Żałosne!!! Szkoda nerwów i pieniędzy! NIE POLECAM!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie istnieje! ZSZ -zwabic, spartaczyc, zniknąć
Opinia dodana przez: Paulina L. dnia: 2016-02-11 12:55:05 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzymać się z daleka. Umówiłem się na pomiary. Kilka razy obiecywali że dotrą, po trzech tygodniach dałem sobie spokój. Szkoda tylko że zmarnowałem te kilka tygodni. Jak taki początek, to wykonanie prawdopodobnie też kiepskie, co widać po opiniach na forum. Może i dobrze że na początku się skończyło
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Przemek dnia: 2015-12-23 21:04:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo odradzam kozystanie z uslug tych pozal sie boże fachowców.Partacze i oszuści,realizacja zamówienia trwała trzy miesiące,ponieważ meble,które zamówiłam wymagały wielu poprawek.Właściciel wiele objecuje a gdy przychodzi co do czego trzeba czekać tygodniami,kiedy się wreszcie pojawią to jedno poprawią a trzy zniszczą.Coś koszmarnego.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariola Bąk dnia: 2015-09-23 19:04:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowcy oznajmili mi, że montują dwie/trzy kuchnie dziennie.....u mnie zeszło im 6 dni :) Fachowiec numer jeden powiada - tam się oszuka i nie będzie widać. Fachowiec numer dwa - pan chce byśmy meblami ściany prostowali - nie da się! Przecie przyjeżdżają na pomiary i znają stan kuchni! To meble mają dostosować do wnętrza - jednak podczas montażu okazuje się, że prawie wszystko nie pasuje. Pokrótce - złe pomiary, potem rzeźba i próby ukrycia niedoróbek, presja na szybkość montażu a nie na jakość i zadowolenie klienta. Nie polecam szczerze....no chyba, że jesteś złotą rączką i wiesz jak z takimi gadać i czego oczekujesz nie dając się zbyć.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: z opóźnieniami
Opinia dodana przez: Latający Czestmir dnia: 2015-07-24 16:35:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam firmę.Moje meble byly zrobione w trzy tygodnie i pasowały.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-16 14:04:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam firmy, przestrzegam wszystkich. Meble żle wymierzone. Poprawki nie można się doczekać. Zwodzenie przez kilka miesięcy. TRAGEDIA!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-24 08:59:04 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chlopaki przyjmuja zasade ze kuchnie sklada sie na kilka razy. Tak mierza ze zawsze cos nie pasuje. Szef mistrz klamca na potege. PRZESTREGAM PRED ROBIENIEM ZAMOWIENIA U TYCH PANSTWA!!!!!!!!!!! STRES I ZMARNOWANE DNIOWKI CZEKAJAC NA SPECJALISTOW..... Do pozytywnych opini: Panie DROGOSZ sam sobie pan te opinie na 5 i 5+ wystawia? Drugi pozytywny po 8 miesiacach dodaje pozytywna opinie? SMIECH... NAWET GOSCIE Z USTERKI SIE Z NIMI NIE MOGA UMOWIC NA SKLADANIE MEBLI.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: XXX dnia: 2015-02-18 17:16:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble wykonane zgodnie z zamówieniem. Świetny kontakt z fachowcami, którzy potrafili doradzić, przy czym jeśli chodzi o jakieś poprawki to nie było problemu z załatwieniem. Jednym słowem obsługa na 5. Polecam firmę MEBLE DROGOSZ, na obecną chwile nie mamy nic do zarzucenia. Pozdrawiamy z Wrocławia ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientki z Wrocławia dnia: 2015-02-13 16:34:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,meble wykonane zgodnie z zamowieniem.Fachowe doradztwo.Ekipa montażowa na 5+,meble są u mnie już 4 miesiace nic sie nie z nimi zlego nie dzieje
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie bylo takiej potrzeby
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2014-11-29 21:46:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NIE POLECAM!!Jedna wielka banda osz...ów.Meble zamówione w czerwcu do tej pory nie są dokończone.Miały być po 3 tygodniach doczekaliśmy się we wrześniu niekompletnych.Wykonane nie tak jak na projekcie, braki elementów przy montażu.Panowie źle docięli blat po czym chcieli to zatuszować i pozostawić.Do tej pory nie można się doprosić o poprawki przez co opóźniają nam przeprowadzkę.Dodatkowo cena uległa zmianie pomimo ustaleń. Najgorszemu wrogowi nie polecam!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie odbierają telefonów tylko wysyłają smsy, trudno doprosić się o swoje zapłacone meble
Opinia dodana przez: S&M dnia: 2014-10-31 17:15:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam firmę. Jakość wykonania mebli kuchennych poniżej jakiegokolwiek poziomu. Montarzyści na jaką kolwiek uwagę co do ich pracy odpowidają fochem i gorszą jaością pracy. Na uwagi co do jakości wykonanych mebli właściciel wyszedł bez słowa. Duże problemy aby wyegzekwować poprawki wykonanej usługi.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: trudno osiągalni pracownicy, właściciel nie odbiera telefonu
Opinia dodana przez: siostra dnia: 2014-03-07 22:38:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam meble kuchenne od 8-mc nie mam zastrzeżeń.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-09-18 13:49:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Meble kuchenne zrobione fatalnie. Zawiasy w drzwiczkach liche po paru otwarciach wyskakują z płyt.Szafki w meblach latają w cały swiat - krzywe. Szuflady zrobione jak w latach 70 decha i liche prowadnice - po 3 mieiacąch użytkowania totalnie rolki zdarte, płyta w szufladach ze wszyskich stron daje cięzkośc niesamowitą. Reklamacja przyjęta lecz nieuwzgledniona żadnej reakcji ze strony sprzedającego pomimo ,iż był problem zapisany . Nie polecam.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2012-05-01 13:49:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją