Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Salon Wenus Sylwia Stańczak-Kontorska

Zawód: odnowa biologiczna  
Adres: Lubuskie, 66-600 krosno odrzańskie krosno Odrz. ul.Piastów 10/G
Telefon: 068-383-89-47
Adres e-mail: sylwiastanczak(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.salonwenus.pl
NIP:
926-145-18-35
Opis działalności: dyplomowany kosmetolog, wizażystka, stylistka- wielokrotna finalistka Mistrzostw Polski w Makijażu Słowa kluczowe: makijaż permanentny, szkolenia zawodowe, solarium, masaż, wizaż - nauka makijażu, kosmetyka.

Ocena: 80% pozytywna 4x 1x

Jakość usług: 80% wysoka 4x 1x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 50% niskie 1x 1x 1x
Ilość opinii w serwisie: 5
Ilość odsłon profilu firmy: 4034
Data utworzenia profilu: 2010-11-02 19:47:36
Data ostatniej aktualizacji: 2010-11-02 19:47:36 

Opinie o Salon Wenus Sylwia Stańczak-Kontorska

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niby profesjonalizm a jednak lipa
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-27 19:47:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam też zastanawiam się nad ipl z tego ci wiem to jest nowy laser z podgrzewaniem RF. Salon wygląda zachęcająco i oferta również wybieram się w październiku.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2013-10-07 23:02:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet i jego oferta wyglądają bardzo zachęcająco :) Koleżanki polecały mi zabiegi, więc zastanawiam się nad depilacją bikini IPLem. Czytałam o zabiegu w wielu źródłach. Wiem, że konieczna jest wymiana przez gabinety lampy wewnątrz głowicy zabiegowej. Wtedy zabieg na pewno będzie bezpieczny i skuteczny. Ta lampa wewnątrz zwyczajnie się zużywa i tylko regularnie wymieniana gwarantuje udaną terapię. Na pewno przed zdecydowaniem się na serię zabiegów w Gabinecie upewnię się w serwisie głowicy. Wy też pytajcie o certyfikat :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anita dnia: 2013-06-04 11:08:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobra obsluga polecam z czystym sumieniem
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kama dnia: 2013-01-31 13:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretna firma wykupiłem żonie karnet na zabiegi. 100 %, Sam się wybieram na masaż
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kamil Sz. dnia: 2010-11-11 22:02:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją