Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

salon fryzjerski trendy hair fashion

Zawód: Fryzjer 
Adres: Śląskie, pszczyna
Telefon:
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 84% pozytywna 21x 3x 4x

Jakość usług: 84% wysoka 21x 3x 4x
Terminowość: 94% bez zastrzeżeń 17x 4x 1x
Ceny usług: 20% niskie 1x 16x 4x
Ilość opinii w serwisie: 28
Ilość odsłon profilu firmy: 7337
Data utworzenia profilu: 2010-04-28 21:53:56
Data ostatniej aktualizacji: 2010-04-28 21:53:56 

Opinie o salon fryzjerski trendy hair fashion

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Sylwie i Magde;) dobrze koszą nożycami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-08 10:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: DLA KOLEŻANKI PONIŻEJ ...obetne....haha obcina się paznokcie ,włosy się strzyże;)koleżanka chyba wiejskiego pokroju
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: doris dnia: 2013-12-08 21:05:25 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: może i najlepszy w Pszczynie ,ale NAJDROŻSZY!! i to za zwykłe obcięcie 50zł porażka!! za 3 żł kupie nożyczki i sama lepiej obetne
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: gunwo gal anonim dnia: 2013-10-29 19:15:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zakład na wysokim poziomie pracownicy wykwalifikowani,polecam-pozdrawiam p. Ewe.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2013-07-10 17:21:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Kaya;) przyjechalam z daleka...poszperałam w internecie i wybrałam sie do Trendy Hair Fashion i troszke sie zdziwiłam kawka, herbatka nawet środki do higieny intymnej dostępne:)pełno kwiatów, recepcja jak u lekarza:)kolor dobrany taki jak chciałam ,strzyzenie dobrane super,ceny nie najgorsze zaplacilam 165zł i kupilam kosmetyk za 47.Po upływie 2 tyg kolor bez zmian:)Polecam i szkoda ze tak daleko mieszkam...Podrawiam p.mała czarną:)zapomniałam jak ma na imie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-26 21:09:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam:)wysoki standard
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2013-06-19 20:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam w 100%, nigdy się nie zawiodłam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-06-11 11:56:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super salon !!! chodze juz z poł roku i w Pszczynie nie ma takiego drugiego salonu!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alina dnia: 2013-06-03 17:50:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super miejsce, fajna atmosfera I jakosc uslug na bardzo wysokim poziomie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Klientka dnia: 2013-05-27 16:37:11 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ten salon to jakieś dno. nie zależy im na dobrej opini. klientki są czesane na jedno kopyto.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-05-26 12:00:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani poprzedniczka chyba się pominęła z kulturą ale cóż i tak bywa.Otóż szanowna Pani jest coś takiego jak PRAWO i jego unormowanie w systemie naszego życia.Pani to prawo jak najbardziej naruszyła i mam nadzieję ,że wspomniana przez moją poprzedniczkę Pani Sylwia w sposób jasny sprawę skieruje na drogę postępowania sądowego.A i jeszcze jedno , Pani "malinowa" jak jest taka "ODWAŻNA " niech przedstawi się z imienia i nazwiska.No i ostatnia sprawa.Pani Sylwiu proszę i mam nadzieję ,że to jak najszybciej Pani zgłosi.Pozdrawiam: „Art. 212 § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku. § 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 3. W razie skazania za przestępstwo określone w § 1 lub 2 sąd może orzec nawiązkę na rzecz pokrzywdzonego, Polskiego Czerwonego Krzyża albo na inny cel społeczny wskazany przez pokrzywdzonego. § 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1 lub 2 odbywa się z oskarżenia prywatnego”. „Art. 216 § 1. Kto znieważa inną osobę w jej obecności albo choćby pod jej nieobecność, lecz publicznie lub w zamiarze, aby zniewaga do osoby tej dotarła, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności. § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. IP Pani "malina" na wniosek Prokuratury udostępnia administrator portalu :-)) Pani Sylwiu i do zobaczenia pod latarnią ;-))
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: KaśkaNiechBędzie dnia: 2013-05-16 15:53:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon naprawdę dobre fryzjerki ,potrafią doradzic fryzure i polecic dobry kosmetyk .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2013-04-01 21:00:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: powoli robi sie z nich ,,salon u pani krysi'',chyba juz tam u nich ze szkoleniami nie tak bo nic nowego nie pokazują
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: noo dnia: 2013-03-31 19:20:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sylwia Karpowicz !!!!mistrz cięcia. W oczach ma linijkę ...dosłownie:) Na początku wydaje się dziwny człowiek ale po paru zdaniach bardzo mądra dziewczyna!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: tajemnica:) dnia: 2013-03-22 21:06:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w sumie to przecietne fryzjerki
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: zula dnia: 2012-12-06 00:40:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Odnoście jednego fryzjera.... ;/ Co do salonu "Trendy" w Pszczynie, muszę przyznać, iż owszem, dziewczyny tam pracujace, są naprawdę niezłymi fryzjerkami. Sprawa ma sie natomiast nieco inaczej z ich męskim fryzjerem, Panem Mateuszem. Pragnę ostrzec tych, którzy są do niego zapisani. Nie słucha uważnie i ma sie wrażenie, jakoby nie przejmował sie wyglądem estetycznym włosłów obcych ludzi, a tylko swoich. Dziewczynę potrafi ostrzyc tak, iż zamiast ładnej i prostej grzywki , ma jakby garnek na głowie pomimo wszelkich uwag i próśb, gdyż 'wieczorem jest wazne wydarzenie i trzeba ładnie wygladac". A po źle wykonanej pracy, twierdzi, że przecież tak , dokładnie tak klient chciał. A co do męskiego strzyżenia. Z włosów o długości 7 cm, i prośbie by przystrzyc o mniej wiecej 2 cm, tworzy włosy rodem z wojska- krótkie , nijakie, sterczące. Polecam dziewczyny, jednakże Panu Mateuszowi grzecznie podziekuje. Paula
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2012-09-08 00:09:01 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przereklamowany salon.Kiedyś starali się bardziej ale teraz nic specjalnego
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Zocha dnia: 2012-08-27 11:49:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo się wahałam przy wyborze odpowiedniego salonu fryzjerskiego, ponieważ chciałam zmienić fryzurę i potrzebowałam fryzjera, który doradzi mi, w jakiej fryzurze będę dobrze wyglądać. Padło na "Trendy" i absolutnie nie żałuję wyboru! Obsługa niezwykle miła, dbająca o klienta. Fryzjerka (pani Sylwia) poleciła mi odpowiednią fryzurę, powiedziała jakich kosmetyków powinnam używać i czego potrzebują moje włosy. Z salonu wyszłam uśmiechnięta i bardzo zadowolona, bo jeszcze otrzymałam kupon na darmowy zabieg :) Ceny nie są najniższe, ale nie żałuję wydanych pieniędzy - w zamian za jakość, którą mi zaoferowano, to wcale nie tak drogo. Polecam serdecznie! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2012-05-08 21:21:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten salon paniom które chcą się czuć kobieco oraz w pełni chcą być zadowolone z fryzury.Fachowe podejście do klientki,strzyżenie profesjonalne co efektem jest krótki czas spędzany przed lustrem a efekt zadowalajacy!Pozdrawiam p.Magde:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-29 16:28:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetne cięcie, bardzo dokładne, dobrze dobrany kolor i fryzura do twarzy, przemiła atmosfera, byłam tam raz a czułam się jakbym była ich stałą klientką. Włosy układają się świetnie, poświęcam im 10 min. na ułożenie, tak krótko jeszcze nie było, ale to dzięki temu precyzyjnemu cięciu p. Magdy. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-22 14:40:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Salon THF!...mistrz ciecia Sylwia Karpowicz
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2012-03-11 21:30:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy Salon w Pszczynie naprawdę polecam,Kolor super! Strzyżenie również włosy układają się bardzo dobrze,nie muszę już poświęcać rano godziny na ułożenie,włosy są wręcz bezproblemowe bardzo się cieszę ze trafiłam na ten Salon!!!Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2012-01-19 21:51:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra obsługa miła atmosfera ;) Dobre wykonanie fryzury
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-29 17:07:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam mieć włosy obcięte tylko trochę (miałam włosy do łokci) mam do ramion, przez farbowanie mam na głowie plamy!!! Zapłaciłam za zniszczenie moich włosów 500 złotych (żałuję, że nie uciekłam nie płacąc). Pozdrawiam Panią Ewę, dziękuję bardzo!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-05-25 09:45:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcesz zmienić swój wizerunek na lepszy wybierz salon TRENDY w Pszczynie:)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2011-03-24 10:47:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam najlepszy salon w Pszczynie!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2010-11-04 21:33:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam każdej pani i każdemu panu. Zawsze profesjonalne podejście, fachowa usługa i miła obsługa. Pani Sylwia jest mistrzynią w swoim fachu, to najlepsza fryzjerka, jaką znam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2010-10-22 18:34:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście do klienta, ogromna życzliwość i oczywiście wspaniała fryzura. Pozdrawiam Panią Ewę.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2010-04-28 21:56:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją