Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Arkadiusz Szałajko

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 44-100 Gliwice Zabrze Daszyńskiego 3/4
Telefon: 32 230 60 22 Kom. 603281318
Adres e-mail: martyna_borowiecka(małpa)o2.pl
Strona internetowa: http://adwokat-szalajko.pl/
Opis działalności: adwokaci adwokat Słowa kluczowe: adwokat kancelaria adwokacka prawnik

Ocena: 100% pozytywna 51x

Jakość usług: 100% wysoka 51x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 48x
Ceny usług: 100% niskie 46x 1x
Ilość opinii w serwisie: 51
Ilość odsłon profilu firmy: 6541
Data utworzenia profilu: 2014-06-12 19:53:44
Data ostatniej aktualizacji: 2018-05-09 22:26:37 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Arkadiusz Szałajko

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra kancelaria.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam dnia: 2018-06-08 22:14:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata,prowadził mi sprawę karną bardzo profesjonalnie wiem, że ma dużo zadowolonych klientów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz O. dnia: 2018-05-11 20:38:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Arkadiusza to osoba konkretna,skutecznie rozwiązuje trudne sprawy!!! jeżeli nie ma tak zwanego wyjścia z danej sytuacji (problemu) to Jego porady są ukierunkowane tak aby dokonać właściwego wyboru!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-20 01:04:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Szałajko konkretny, doświadczony adwokat.Prowadził moje sprawy.Jestem bardzo zadowolona.Informuje o wszystkim. Z całą odpowiedzialnością mogę polecić każdemu.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: wszystkie moje dotychczasowe sprawy wygrał.
Opinia dodana przez: Niezbecka Agnieszka dnia: 2018-03-14 18:22:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szałajko napisał mi wniosek o upadłość konsumencką, którą niedługo później ogłosiłem. Moja beznadziejna sytuacja finansowa zmieniła się, a obecnie mam już ustalony plan spłaty. JEstem wdzięczny za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-12 23:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec Szałajko prowadził mi sprawę o zapłatę oraz sprawę karną. Wszystko poszło zgodnie z moimi oczekiwaniami. Polecam Pana Arka, to prawdziwy adwokat z powołania. Jest uprzejmy i kulturalny a dla przeciwników stanowczy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-09 10:47:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem sprawę karną dzięki adwokatowi Szałajko poszła dobrze, jestem zadowolony ze współpracy z nim i jego kancelarią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2018-02-02 15:36:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas to świetny fachowiec. Najpierw byłam u niego na poradzie w sprawie karnej i gospodarczej gdzie poświęcił mi dużo czasu objaśnił wszystko, czego nie rozumiałam. Później gdy otrzymałam dokumenty z sądu prowadził sprawę, która zakończyła się ostatnio z wielkim sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2018-01-12 09:36:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza kancelaria. W pierwszej instancji prowadziłam sprawę o zapłatę przed sądem gospodarczym bez adwokata , którą przegrałam. Pani Martyna złożyła apelację i w drugiej instancji zmieniono orzeczenie i wygrałam. Polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-18 20:59:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Szałajko to super adwokat do rozwodów zna się na rzeczy polecam jego kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adam z Toszka dnia: 2017-11-23 17:11:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenasi z kancelarii wygrali dla mnie sprawę gospodarcza przeciwko bankowi. Świetni specjaliści .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albrol dnia: 2017-11-22 12:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria prowadziła mi jakiś czas temu sprawę o upadłość konsumencką, która zakończyła się pozytywnie czyli ogłoszeniem upadłości. Ostatnio wygrałam ponownie ponieważ Sąd umorzył moje zobowiązania bez planu spłat. Jestem wdzięczna, bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Upadłość dnia: 2017-10-27 09:31:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Arkadiusz Szałajko prowadził moją sprawę karną począwszy od zatrzymania, uczestniczył też w posiedzeniu aresztowym, gdzie wybronił mnie od aresztu. Przeprowadził mnie przez długi i ciężki proces, tłumacząc mi co się dzieje na każdym etapie. Sprawa zakończyła się pomyślnie. Polecam serdecznie kancelarię i dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-03 21:37:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuje kancelarii za prowadzenie mojej sprawy karnej i gospodarczej. Polecać was będę i polecam teraz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Td dnia: 2017-09-23 20:25:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szałajko z sukcesem poprowadził mioja sprawę pracownicza. Wygrałem z pracodawca i jeżeli ktoś poszukuje adwokata od spraw pracowników to polecam. Zawsze był ze mną na rozprawie, przed każda rozprawa mogłem spotkać się i omówić linie obrony. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-06 12:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas jest świetnym fachowcem w sprawach cywilnych polecam jej usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek dnia: 2017-06-03 22:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego adwokata bo mi pomógł ,dzięki niemu dostałem umorzenie z art 59a kk choć myślałem że moja sytuacja jest beznadziejna i będę skazany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukasz dnia: 2017-05-31 21:17:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas A Szałajko był moim obrońca s urzędu. Jest to człowiek bardzo kulturalny i nawet dla klienta z urzedu jest bardzo pomocny. Zawsze miał dla mnie czas, mogłem tez w każdej chwili umówić spotkanie. Mówi się ze do klientów s urzędu adwokaci podchodzą złe ale napewno nie mecenas który traktował mnie rak jak każdego innego klienta. Jestem bardzo zadowolony , jeżeli kiedyś finanse mi na to pozwolą zlecę sprawę mecenasowi .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 2017-05-31 19:18:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry adwokat i nie zdziera z ludzi pieniędzy a dzisiaj to rzadkość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2017-04-04 10:52:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pani mecenas rzetelnie wykonuje prace i dziękuje za wszystko
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-17 20:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tej kancelarii miałam prowadzoną sprawę o rozwód i podział majątku. Pomimo, że początkowo nie wierzyłam w sukces i przyznanie pieniędzy przez sąd od byłego męża to jednak wygrałam , a były mąż musiał zaciągnąć kredyt, żeby mnie spłacić. Polecam bardzo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andżela dnia: 2017-03-15 21:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mec.Szałajko b. dobry adwokat, prawy człowiek. Poleciłem w mojej rodzinie po wypadku komunikacyjnym szwagra. Trudna sprawa, przewlekła z powodu błędów śledczych. Cierpliwie bez kosztów wstępnych, doprowadził do pomyślnego finału. Bardzo dziękuję, że polecając, nie zawiodłem siebie i rodziny. Polecam innym, warto korzystać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2017-03-02 15:45:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana adwokata, jest bardzo dobrym karnistą walczącym o ludzi w sądzie mimo, że inni nie chcieli pomóc. Pan wie kto to pisze Panie Mecenasie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Radziu dnia: 2017-02-01 16:04:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria stale doradza mi w sprawach firmowych. Mam korzystny ryczałt miesięczny i jestem bardzo zadowolony. Zawsze kiedy potrzebuję adwokat mi pomaga a to dla mnie ważne , bo w dzisiejszych czasach czas to pieniądz. Polecam to działa !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2017-01-04 22:21:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szałajko to dobry adwokat i szanują go w sądzie.Mnie obronił.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marian dnia: 2016-12-13 15:45:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Szałajko to dobry adwokat i stara się bardzo by pomóc ludziom. Mnie pomógł więc go polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Henryk z Gierałtowic dnia: 2016-10-19 18:03:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi z sukcesem w sprawie upadłości konsumenckiej, a inni adwokaci uważali że w mojej sytuacji nie mam szans na upadłość konsumencką. Jestem wdzięczna, moje życie zmieniło się ponieważ nie gnębią mnie już komornicy i firmy windykacyjne, co miało miejsce przez ostatnie 8 lat nieustannie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renia dnia: 2016-10-13 21:22:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z Pana adwokata podchodzi na prawdę profesjonalnie i przede wszystkim UCZCIWIE co u innych adwokatów bywa różnie wziąść pieniądze i wszystko a tu była przedstawiona sytuacja bez owijania w bawełnę bardzo polecam uczciwy adwoakt któremu nie zależy tylko na pieniądzach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: andzius22 dnia: 2016-09-12 21:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Martyna prowadziła mój rozwód. Skończył się szybko i z sukcesem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2016-08-23 11:34:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas potrafi wytłumaczyć to, czego normalny człowiek nie widzi w swojej sprawie. Przedstawia realne możliwości. Nie mami obietnicami bez pokrycia. Do tego traktuje klienta jak partnera. Słucha co się do niego mówi. I wygrywa :)Dziękuję:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-07-21 00:56:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Szałajko walczy o swoich klientów i o ich sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka z Pyskowic dnia: 2016-05-20 21:41:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Posiadałam zadłużenie w banku, który wniósł sprawę do sądu. Bardzo denerwowałam się ponieważ nie posiadałam pieniędzy na spłatę kredytu. Pani Adwokat Martyna Borowiecka zajęła się moją sprawą i bank wycofał sprawę z sądu przed pierwszą rozprawą. Nie musiałam nawet iść do sądu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A dnia: 2016-03-25 20:22:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałam z usług Pana Mecenasa Szałajko bardzo mi pomógł mimo, że moja sytuacja finansowa nie jest dobra. Polecam tego adwokata bo wiem,iż może pomóc jeszcze innym osobom. Moim zdaniem to prawdziwy adwokat z powołania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna z Gliwic dnia: 2016-03-05 07:45:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Borowiecka prowadziła moją sprawę rozwodową. Osiągnęliśmy sukces chociaż nie zapowiadało się na wygraną. Ważne dla mnie jest , że nie mam obowiązku płacenia alimentów na byłą żonę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-03 11:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam za granicą od wielu lat a Pan Mecenas pomógł mi uregulować wszystkie moje sprawy w Polsce, jestem mu za to wdzięczny to dobry adwokat i dobry człowiek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2016-02-05 16:28:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Mecenasa, pomógł mi odzyskać prawo jazdy zatrzymane przez Policję. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2015-12-30 21:27:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry i niedrogi. Osobiście prowadził moją sprawę odszkodowawczą. Uzyskałam wysokie odszkodowanie w związku z wypadkiem. Podobało mi się też, że mogłam w każdej chwili do mecenasa zadzwonić i uzyskać niezbędne informacje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola z Gliwic dnia: 2015-09-23 09:22:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Borowiecka napisała mi wniosek o upadłosć konsumencką, który odniósł świetny skutek. Kontakt z Panią Adwokat jest bardzo dobry, cena wniosku także przystępna , co było istotne w mojej trudnej sytuacji finansowej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malik dnia: 2015-09-20 11:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serdecznie Adwokata Szałajko. Prowadził mój rozwód, jest kompetentny, uzyskałam wszelkie potrzebne informacje, miał dla mnie czas. Osobiście uczestniczył w rozprawach w Gliwicach przed Sądem Okręgowym. Jestem zadowolona i mogę polecić tego adwokata jako świetnego fachowca.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna W. dnia: 2015-08-04 09:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyszłam do Pana mecenasa Arkadiusza Szałajko ze sprawą, która wydawała mi się beznadziejna. Wszyscy mówili mi , że nie mam żadnych szans na powodzenie w sprawie karnej. Okazało się, że na sprawie , jak Pan Mecenas przedstawił sytuację używając nowych argumentów, sprawa potoczyła się dla mnie korzystnie. Jestem mu wdzięczna ponieważ nie miałam już żadnej nadzieji. Mecenas cierpliwie zajął się moją sprawą i wysłuchał mnie. Prowadząc sprawę uwzględnił wszystkie moje uwagi i spostrzeżenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-23 21:21:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Martyna Borowiecka pomogła mi w uzyskaniu upadłości konsumenckiej , świetnie napisany wniosek , przystępna cena. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-06-15 21:04:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat pomogła mi w trudnym procesie z bankiem. polecam ponieważ proces został wygrany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2015-03-14 10:03:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobrze i niedrogo
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-03 19:17:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Szałajko wybronił mnie w sprawie karnej mimo że mówiono mi że sprawa jest przegrana. bardzo mu dziękuję . polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-29 20:47:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dzięki adwokatom z tej kancelarii udało mi się znacznie podwyższyć alimenty od byłego męża. dlatego polecam serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-11-28 09:25:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pana Mec. Szałajko .Jest doswiadczonym adwokatem i bardzo mi pomógł w walce z Bankiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: A.O. dnia: 2014-10-23 22:18:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rzetelni i solidni adwokaci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: nick dnia: 2014-09-02 21:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokat Szałajko jest świetnym specjalistą w sprawach rozwodowych. Prowadził moją sprawę, która zakończyła się orzeczeniem winy mojego męża. Uzyskałam również bardzo wysokie alimenty, chociaż wątpiłam, że się uda. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rozwiedziona dnia: 2014-07-23 13:37:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym roku zaczęli nękać mnie i moją rodzinę windykatorzy.Pani Mecenas Borowiecka pomogła i pomaga rozwiązać problem,bez tzw.prawniczego ściemniania.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Zenon dnia: 2014-07-03 16:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Martyna Borowiecka udzieliła mi porady dotyczącej postępowania egzekucyjnego. Pomimo, że moja sytuacja jest bardzo ciężka, Pani mecenas znalazła rozwiązanie, które poprawiło moją sytuację. Adwokat poświęciła mi bardzo dużo czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Halina z Zabrza dnia: 2014-06-15 22:12:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z usług Pana Szałajko. Prowadził mi sprawę karną, jestem zadowolony z jej wyniku i będzie prowadził kolejną. Polecam Pana Mecenesa Szałajko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2014-06-12 19:59:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją