Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

KPD Wiejak i Wspólnicy Sp. j.

Zawód: windykacja należności, obrót wierzytelnościami  
Adres: Mazowieckie, 02-884 Warszawa biuro@kpdwiejak.pl Puławska Puławska
Telefon: 227271622
Adres e-mail: jeszczepolskaniezginela(małpa)o2.pl
Strona internetowa: www.kpdwiejak.pl
NIP:
1231281011
Opis działalności: windykacja należności Słowa kluczowe: windykacja warszawa, windykacja terenowa

Ocena: 100% pozytywna 7x

Jakość usług: 100% wysoka 7x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 6x
Ceny usług: 100% niskie 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 183
Data utworzenia profilu: 2017-11-13 14:23:14
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-13 14:23:14 

Opinie o KPD Wiejak i Wspólnicy Sp. j.

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspolpraca na najwyzszym poziomie. Dostep do monitoringu dzialan w.w. firmy. Znakomity system informatyczny. KPD Wiejak = pelen profesjonalizm. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: WWMemphis dnia: 2018-09-03 13:39:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna porada prawna udzielona na facebooku, zdecydowanie polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KrzysztofTr dnia: 2018-08-16 14:26:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: reklamuja sie jako najlepsza windykacja w warszawie i chyba rzeczywiscie tak jest, bardzo szybko odzyskany dlug i wsyzstko zgodnie zp rawem, polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jakub dnia: 2018-06-08 08:53:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam, swietny kontakt i bardzo szybko odzyskali naleznosci, duza klasa
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: KamilM dnia: 2018-04-25 11:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szybka i skuteczna porada prawna uzyskana przez Messengera. w pełni polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek Radomski dnia: 2018-02-19 11:50:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Detektywi z KPD szybko rozwiali moje watpliwosci dotyczace sprawy. Pelna profeska.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2017-12-04 12:27:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo skuteczna i szybka windykacja naleznosci. Czekalem na splate dlugu ponad pol roku - panowie zalatwili sprae w kilka tygodni. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barto dnia: 2017-11-13 14:24:06 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją