Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adokat Ewa Joanna Nowacka Kancelaria Adwokacka

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Lubelskie, 20-026 Lublin Chopina 27/31
Telefon: Kom. 534844544
Adres e-mail: e.j.nowacka(małpa)lnadwokaci.pl
Strona internetowa: www.lnadwokaci.pl
NIP:
7123298041
Opis działalności: Ewa Joanna Nowacka Kancelaria Adokacka Słowa kluczowe: adwokat Lublin, dobry adwokat Lublin, kancelaria adwokacka Lublin, rozwód adwokat Lublin, prawnik od podziału majątku Lublin, alimenty adwokat Lublin, skuteczny adwokat Lublin, adwokat sprawy rodzinne Lublin, adwokat sprawy spadkowe Lublin,

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 13x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 1682
Data utworzenia profilu: 2015-10-18 15:55:15
Data ostatniej aktualizacji: 2017-11-07 13:26:37 

Opinie o Adokat Ewa Joanna Nowacka Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Adwokat trafiłam za pośrednictwem znajomych. Pani Adwokat od razu powiedziała, że sprawa jeżeli trafi do sądu to może być różnie, nie owijała w bawełnę. Na szczęście udało się odzyskać pieniądze na drodze przed sądowej. Bardzo sprawnie poprowadziła negocjację z drugim pełnomocnikiem, przy tym wykazała się cierpliwością w stosunku do mojej osoby. Wytłumaczyła mi złożoność sprawy, przez co czułam się bezpiecznie. Bardzo dziękuje i gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2018-01-12 16:51:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kilka lat temu rozpoczęły się moje problemy ze zniesieniem współwłasności, sprawa trwała już kilka lat i nie widać było końca. Pani Mecenas weszła do sprawy i udało się zawrzeć ugodę na bardzo korzystnych warunkach. Dziękuje bardzo. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-01-07 18:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niezwykle zorganizowana Pani Mecenas, jej porady są zawsze konkretne, jest kompetentnym i młodym fachowcem. Przy pierwszej rozmowie może się wydawać oschła ale to tylko pozory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomasz Witek dnia: 2017-12-19 19:34:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa, rzeczowa i bardzo dobra merytorycznie. Polecam i dziękuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2017-12-19 15:06:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Nowacka miała do mojej sprawy dużo cierpliwości. Bardzo sprawnie prowadziła negocjacje z drugą stroną i wywalczyła na prawdę bardzo dobre warunki. Jestem wdzięczna i polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wanda dnia: 2017-12-10 18:40:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Ewa Nowacka najlepsza na świecie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-03 21:18:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i merytoryczna. Zawsze bardzo dobrze przygotowana przed rozpawa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-01 22:11:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wielkie problemy, wizyta u adw. Nowackiej sprawiła, iż znikły
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-11-22 13:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Mecenas trafiłem za pomocą kolegi, któremu prowadziła sprawę karną. Moja sprawa nie należała do najprostszych - eksmisja :(. Pani Mecenas wywalczyła bardzo dobre warunki ugody, więc w mieszkaniu żyje do tej pory.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janek dnia: 2017-11-20 13:45:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam bardzo poważny problem osobisty, ta sytuacja mnie zuepłnie przerosła, wiedziałam że muszę udać się do dobrego adwokata. Na Panią Mecenas trafiłam drogą pantoflową. Nie zawiodłam się. Już w czasie pierwszej wizyty zorientowałam się że ma bardzo dużą wiedzę i łapie świetny kontakt z klientem. Nie owijała w bawełne ale też uspokoiła mnie. Sprawę przeprowadziła bardzo sprawnie, nie naciągała mnie na terminy sądowe. Polecam, uważam że jest na prawdę uczciwa, rzetelna i bardzo sprawna pod względem prawnym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria Anna dnia: 2017-11-13 17:07:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do kancelarii trafiłam z polecenia i w pierwszym momencie z racji na mlody wiek Pani Mecenas miałam sceptyczne podejście. Zwracam honor - z tak profesjonalną merytorycznie osoba dawno się nie spotkałam a sprawa choć trudna WYGRANA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2017-11-08 19:12:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra merytoryczenie. Myslalam ze jestem na straconej pozycji. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2017-11-06 23:49:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam do czynienia z kilkoma adwokatami, jednak to mecenas Nowacka pomogła mi w rozwiązaniu problemu, bardzo konkretna, plecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2017-11-03 16:24:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas bardzo mi pomogła, profesjonalnie podeszła do tematu, rzeczowa i konkretna. Bardzo konkretna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2017-10-29 19:35:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo konkretna i rzeczowa. Profesjonalnie podeszła do mojego tematu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2015-10-18 15:57:36 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją