Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

WinRol Rolety i Żaluzje

Zawód: rolety, markizy, żaluzje  
Adres: Dolnośląskie, 53-015 Wrocław al. Karkonoska 25a
Telefon: Kom. 506 276 482 - 518 328 298
Adres e-mail: kontakt(małpa)winrol.pl
Strona internetowa: http://www.winrol.com.pl
NIP:
8982119415
Opis działalności: Serdecznie zapraszamy do umówienia się na bezpłatny i niezobowiązujący pomiar! Fachowe doradztwo i wycena w Państwa domach, pomoże uzyskać odpowiednie informacje na temat osłon okiennych które będą dla Państwa najkorzystniejsze. Słowa kluczowe: rolety, żaluzje, markizy, moskitiery, plisy, maty, wrocław

Ocena: 100% pozytywna 76x

Jakość usług: 100% wysoka 74x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 67x
Ceny usług: 100% niskie 46x 18x
Ilość opinii w serwisie: 76
Ilość odsłon profilu firmy: 10679
Data utworzenia profilu: 2013-07-08 12:36:42
Data ostatniej aktualizacji: 2017-06-19 21:53:04 

Opinie o WinRol Rolety i Żaluzje

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki termin pomiaru,krótki czas oczekiwania na montaż,żaluzje aluminiowe założone,jestem zadowolony,super firma,wszystko na plus,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michal dnia: 2017-07-21 18:09:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalna firma.Roletki plisowane zostały mi doradzone podczas pomiaru.Początkowo niechętnie ponieważ nastawiona byłam na roletki "dzień-noc"ale ze względów technicznych nie był możliwy ich montaż.Pliski naprawdę świetnie się sprawdziły.Termin ,montaż i ceny również bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2017-06-30 12:38:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamawiałam rolety rzymskie, zwykłe oraz dzień i noc. Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń i co najważniejsze nie musiałam iść do salonu, żeby dokonać wyboru.:) Przyjechał do nas Pan z próbkami, doradził i pomierzył. Termin realizacji był szybszy niż przewidywała umowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Dorota Robaczewska dnia: 2017-02-23 12:31:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny kontakt, szybka wycena oraz pomiar, bardzo mili pracownicy, a cena najniższa we Wrocławiu w porównaniu do innych firm. Realizacja montażu rolet w czasie krótszym niż podana w informacji. Od pierwszego kontaktu do zamontowania rolet wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Serdecznie polecam firmę WinRol.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelo dnia: 2016-09-26 23:22:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma konkretna, szybki pomiar, jak również szybki, miły, bezproblemowy montaż . Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2016-07-21 07:44:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Przemiła obsługa:) Rolety wykonane w terminie, zgodnie z zamówieniem. Firma wykazała dużą cierpliwość - długo nie mogłam się zdecydować, prosiłam o dwa pomiary. Montaż w asyście moich dzieci - bezproblemowy. Efekt - zgodny z oczekiwaniami w 100 procentach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2016-07-18 23:24:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam :) Z usług skorzystałam już kilkakronie i polecam wszystkim, którzy szukają dobrego produktu w przystępnej cenie i fachowego doradztwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-08 20:42:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam każdemu współpracę z Firmą WinRol, przede wszystkim firma wyróżnia się bardzo profesjonalnym, rzetelnym i uczciwym podejściem do klienta, począwszy od momentu doradztwa, aż po realizację zamówienia. Realizacja wykonania osłon na bardzo wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Renata Bułat dnia: 2016-04-08 14:25:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam współpracę z Firmą WinRol, profesjonalne, rzetelne i uczciwe podejście do klienta od doradztwa, aż po realizację zamówienia. Bardzo dziękuję i na pewno przekażę kontakt znajomym.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Anna Klaczkowska dnia: 2016-02-12 18:12:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z usług firmy WINROL, profesjonalna obsługa,doradztwo i przede wszystkim montaż.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda Rajkowska dnia: 2015-12-16 18:50:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Winrol tak traktuje klienta, jak każdy usługodawca w tym kraju powinien traktować klienta. Profesjonalnie, uprzejmie, rzetelnie i punktualnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Dwie żaluzje musiałem zareklamować - wymiana była szybka i bezpłatna, bez jęczenia i narzekania, czyli tak, jak powinno być!
Opinia dodana przez: Michał Sikuciński dnia: 2015-12-08 12:53:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wybrałam tą firmę bo jest niedaleko mojego domu. Wybór okazał się strzałem w dziesiątkę. Ze wszystkiego od początku do końca jestem zadowolona. Termin dotrzymany , Pan montujący przemiły , zamontował żaluzję bardzo sprawnie. Wygląda super .Czego chcieć więcej.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2015-11-19 13:26:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowa obsluga oraz dobre ceny jak na zaluzje drewniane- jestem zadowolony z wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lukasz Andrejczuk dnia: 2015-11-18 19:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wysokiej jakości profesjonalna usługa od samego początku do końca. Cały proces był doskonały z początkowym planowaniem, dorada odpowiednich produktów, wykonaniem i szybka instalacja. Wspaniała komunikacja dotycząca zamówienia, punktualność i wykonanie zamowienia według życzenia. Bardzo polecam usługi tej firmy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: JG dnia: 2015-11-12 19:10:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozważałam zakup rolet na Allegro i dobrze, że się na to nie zdecydowałam. Nie byłoby taniej, a musiałabym sama dobrze wymierzyć okna i zamontować rolety. Z firmą WinRol poszło o wiele sprawniej, do tego pan Rafał doradził mi produkty odpowiednie do moich okien. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda W. dnia: 2015-10-14 23:03:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: oferta i montaż idealne, ale..... SERWIS pogwarancyjny i zaangażowanie firmy w usterkę wywołaną własną potrzebą kreatywności BEZCENNE!. MEGA PROFESJONALIZM! :) dziękuję za pomoc/ klient z Jagodna :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2015-10-11 22:10:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z jakości usługi. Świetny kontakt, realizacja na moją prośbę przed terminem, wykonanie bez zarzutu, materiały pierwszego gatunku. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-01 16:00:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie Rafale bardzo dziękuje z rolet jestem bardzo zadowolony i bardzo dziękuje za te obciążniki do roletek super firma bardzo szybka realizacja no i kontakt super oraz pomoc pozdrawiam serdecznie firma godna polecenia wszystkim oby więcej takich firm z takimi ludzni jak Pan Rafał
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Leszek Kłapkowski dnia: 2015-09-05 17:49:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna firma , dotrzymują ustalonych terminów realizacji zamówienia i montażu.Początkowo zdecydowałam się na zakup drewnianych żaluzji tylko do salonu , ale po otrzymanym rabacie i zadowalającym efekcie końcowym domówiłam w WinRol rolety do pozostałych pomieszczeń.Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-01 21:19:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż rolet zgodny z terminem (rolety czyściutkie i idealnie założone) - Rozleklamujemy Pana Rafała jeszcze na naszym osiedlu. Naperawdę polecamy wszystkim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał dnia: 2015-07-27 15:08:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Rafał to młoda i kompetentna osoba. Profesjonalna obsługa super kontakt i ekspresowa i terminowa realizacja w normalnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Musieliśmy skorzystać i reklamacja załatwiona ekspresowo i bezproblemowo.
Opinia dodana przez: luk dnia: 2015-06-10 21:48:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobre doradztwo, szybkie terminy, bardzo dobra realizacja.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magdalena Rychlik dnia: 2015-04-15 14:04:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi pana Rafała.Rolety rzymskie zrobione bardzo szybko,świetnie sie prezentują.Pełen profesjonalizm,szybkość i fachowość,ogólnie bez zastrzeżeń.Polecam wszystkim,nikt się nie zawiedzie:-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: roxira dnia: 2015-03-23 20:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Zamowilam rolety D-N do dwoch okien i zaluzje drewniane do kolejnych dwoch - wszystko profesjonalnie obmierzone a pozniej zamontowane - oczywiscie w terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bez zastrzezen - szybko - wystarczyl jeden telefon
Opinia dodana przez: Paszczak dnia: 2015-02-21 11:42:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam usługi Pana Rafała, pełen profesjonalizm, szybka realizacja, elastyczność czasowa i doświadczenie którym dysponuje ułatwia klientowi wybór przy ewentualnych wątpliwościach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek M dnia: 2015-02-19 10:05:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybko zrealizowana usługa pomiaru, szybka dostawa i montaż plis, zamówiony towar dobrej jakości. Szkoda zajmować się samemu kupnem i montażem plis. Usługa warta swojej ceny. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Jeszcze nie było okazji sprawdzić
Opinia dodana przez: Grzegorz Łotocki dnia: 2015-02-10 11:00:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo szybka realizacja zamowienia. Montaz rolet zostal wykonany fachowo.Firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Alicja Stabryn-Krol dnia: 2015-02-04 18:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż żaluzji wykonany został szybko i fachowo. Czas oczekiwania na realizację usługi był krótki, a ceny konkurencyjne. Firma naprawdę godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2015-01-10 18:49:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W firmie WinRol dokonaliśmyu zakupu plis do okien w naszym mieszkaniu, firma dokonywała również ich montażu. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z usługi, szczególnie doceniamy terminowość, fachowość i profesjonalizm w kontakcie z nami, a także szczerość. Polecamy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie mamy doświadczenia
Opinia dodana przez: dnia: 2015-01-09 19:01:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość i rzetelność na etapie doradztwa i wykonawstwa. Uługa wykonana fachowo i bardzo szybko przed formalnym terminem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarosław dnia: 2014-12-15 22:03:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko na plus. Szybko, konkretnie, elegancko. Przed terminem, tak jak chciałam. Polecam z czystym sumieniem:):)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-12-14 11:12:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec - profesjonalista, jakość doskonała, krótki czas oczekiwania, a żaluzje rewelacyjne. Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-12-12 17:33:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po pierwsze dobrze, po drugie dobrze i szybko, po trzecie dobrze, szybko i tanio - nic dodać, nic ująć ! Firma godna polecenia!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie dotyczy
Opinia dodana przez: W. Z. Zaporoska, Wrocław dnia: 2014-12-11 12:42:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż rolet szybki i fachowy. Bardzo krótki czas realizacji. szczerze polecam :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2014-11-29 12:53:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Montaż rolet na wysokim poziomie, szybka realizacja zamówienia, fachowe doradztwo, konkurencyjne ceny, ogromna paleta kolorów, materiałów i form rolet bądź żaluzji. Serdecznie polecam, ja jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-11-12 21:22:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm w wykonaniu i świadczeniu usługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-28 18:33:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rolety wykonane w terminie i zgodnie z umową. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-07 11:10:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Usługa na najwyższym poziomie. Czas oczekiwania na rolety niezwykle krótki, montaż szybki i sprawny, a przy tym niezaprzeczalnie fachowy. Ceny, według mojego rozeznania, dość przyzwoite. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: buraklesny dnia: 2014-09-06 11:03:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem rolety i markizy. Krotko pisząc: szybko, fachowo i w konkurencyjnej cenie. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2014-08-26 11:15:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, terminowo, bez zastrzeżeń
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2014-07-27 22:55:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona zarówno z doradztwa w zakresie doboru rolet jak również z terminowego i świetnie wykonanego montażu. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: H. Mystek dnia: 2014-06-30 14:53:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Jestem zadowolona z usług tej firmy. Nie ma problemu z kontaktem, pomiar szybki i dokładny, szybki czas realizacji i szybki montaż. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-06-10 21:05:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w firmie WinRol zakupiliśmy żaluzje drewniane. Wybór bardzo dobry,żaluzje spełniają swoją funkcję, wyglądają bardzo ładnie i elegancko.Zamówienie zrealizowane terminowo,a nawet przed czasem.Ceny bardzo konkurencyjne.Polecam firmę WinRol.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur Skulski dnia: 2014-06-09 07:41:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma profesjonalna,dbająca o klienta.Jestem wręcz zachwycona poziomem obsługi i wyrobem również.Bardzo polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2014-06-07 21:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka, sprawna kompetentna obsługa, dobre materialy, solidne sprawny i dokladny montaż , mila słowna i terminowa obsluga.firma godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ania josek dnia: 2014-05-23 14:38:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w firmie rolety materiałowe wraz z montażem. Termin realizacji oraz wykonanie bez zastrzeżeń. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Kaska dnia: 2014-05-07 15:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i szybki montaż rolet! Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-04-18 22:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona z poziomu serwisu Pana Rafała. Reklamacja rozpatrzona i usterka naprawiona bardzo szybko.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2014-03-29 13:48:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam w tej firmie rolety na okna dachowe-wycena błyskawiczna, realizacja również a do tego konkurencyjne ceny i rolety super-jak będę zakładać rolety na pozostałych oknach to na pewno w tej firmie :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Waligóra dnia: 2014-03-28 18:00:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowala nam rolety rzymskie. Wykonanie oraz montaz dobre.
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Złoty dnia: 2014-03-08 10:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma zamontowała nam żaluzje drewniane. Łącznie zamówiliśmy 5 sztuk wszystko pod kolor okien - orzech. Termin realizacji do 16 dni roboczych ale Pan przyjechał na montaż po 8 dniach. Jakoś i wykonanie godne polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-03-06 17:35:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zleciłem założenie rolet tz. przyszybowych z prowadnicami w 3 pomieszczeniach. Jakość rolet pierwszorzędna, cena konkurencyjna. Kontakt z firmą via Mail i telefon doskonała. Punktualność i rzetelność są na pierwszym planie!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Pablo dnia: 2014-03-06 01:21:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalizm i Duża Kultura Osobista. Zdecydowanie POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: znakomita
Opinia dodana przez: B.Majewska dnia: 2014-01-18 10:26:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie, solidnie i terminowo. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2013-12-28 12:44:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma rzetelna. Współpraca idealna, żadnych problemów. Realizacja zamówienia szybka. Gorąco polecam tą firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin Z dnia: 2013-12-20 11:46:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: sprawdzone dobre i tanie na dlugie lata
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ciastek dnia: 2013-12-19 22:42:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamowilem w firmie rolety rzymskie, wykonanie i produkt bez zarzutu. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-12-17 16:37:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata Klaus - Rosińska dnia: 2013-12-16 14:33:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo POLECAMY firmę WINROL. Fachowa i szybka obsługa. Potrafią doradzić i wypracować kompromis między ceną a jakością. Rolety zostały wykonane w terminie i w bardzo dobrej jakości. Wszystko zostało wykonane zgodnie z naszymi oczekiwaniami.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila Konieczna dnia: 2013-12-04 14:15:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybki termin realizacji, dobre ceny, wysoka jakość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2013-12-03 12:01:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa i szybka obsługa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bazyl dnia: 2013-12-03 10:10:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM!Konkurencyjne ceny, fachowe doradztwo, szybki czas realizacji zamówienia. Obsługa klient -jednym słowem super!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia P. dnia: 2013-11-18 11:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam 100% profesjonalizmu, dobrze szybko i przede wszystkim tanio.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 17:53:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Winrol był jedną z 3 firm, jakie zaprosiliśmy do domu na pomiar i prezentację i pomiar. Szybko, sprawnie, najszersza oferta i najlepsza cena w porównaniu z konkurencją. Wszystko bez najmniejszych zastrzeżeń!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2013-11-14 22:31:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poziom obsługi, pomiaru, montażu, jak i wykonania na wysokim poziomie. Polecam z czystym sumieniem!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-31 14:49:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem w firmie rolety materiałowe, wykonanie usługi odbyło się zgodnie z ustaleniami. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Daniel dnia: 2013-10-25 01:12:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo porządna firma. Usługa wykonana szybko, solidnie i za rozsądne pieniądze. Bardzo kulturalny pan. Naprawdę polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bart dnia: 2013-10-08 19:02:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czas realizacji bardzo szybki, wykonanie bardzo dokładne, zgodne z umową i cała współpraca bez zarzutu. Firma solidna i godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-10-08 14:26:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonała usługa. Wszystko się zgadzało... i termin, i jakość, i kasa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: moonman dnia: 2013-10-06 19:57:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firme WinRol znalezlismy w internecie w trakcie poszukiwan zaluzji i rolet no naszego mieszkania. Zalezalo nam na dogodnej cenie, nie tracac prz tym na jakosci materialow i usug. Po uzyskaniu wstepnej wyceny i wymianie paru maili, zdecydowalismy sie bez wiekszego namyslu skorzystac z uslug firmy WinRol. Poniewaz nie do konca wiedzielismy, na jakiego typu zaluzje sie zdecydowac, przedstawiciel firmy przyjechal z probkami i wzornikami i fachowo objasnil wszystkie opcje. Nasze zamowienie zostalo do tego bardzo szybko zrealizowane. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2013-10-06 16:40:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: montaż rolet ok poł roku temu, profesjonalne podejscie do klienta, szybka wycena, termonowość wykonania usługi, ogolnie bardzo miła osoba potrafiąca doradzić, jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni i smiało polecamy innym
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: jaroslaw w. dnia: 2013-10-05 20:53:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma bardzo kompetentna, zupełnie jak jej pracownicy. Bardzo dobra i ekspresowa obsługa. Zdecydowanie polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klaudia Kozłowska dnia: 2013-09-06 14:20:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec, pomógł w doborze tkanin - dzięki czemu w sypialni w nocy nastała przyjemna ciemność mimo bliskości latarni. Szybko i sprawnie uporał się z montażem. Cena bardzo konkurencyjna a obsługa godna polecenia
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: mmm dnia: 2013-09-06 14:20:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłem w firmie żaluzje drewniane, termin realizacji to 6 dni. Produkt w bardzo atrakcyjnej cenie w porównaniu do konkurencji.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-07-31 15:03:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam ze strony żaluzje drewniane. Cały proces przebiegł bardzo sprawnie i profesjonalnie. dodatkowo uzyskałam wiele przydatnych informacji. jestem usatysfakcjonowana.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Żaneta Zedde dnia: 2013-07-31 09:59:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doświadczenie w branży i wysokiej jakości systemy przeciwsłoneczne to podstawa profesjonalnej realizacji usług, począwszy od pomiaru, wyceny po solidny montaż i serwis.
Opinia dodana przez: dnia: 2013-07-08 12:37:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją