Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Maciej Krakowiński Maciej Krakowiński

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Łódzkie, 90-319 Łódź Żwirki 16/I
Telefon: 42 636 40 42 Fax: 42 636 40 42
Adres e-mail: maciej.krakowinski(małpa)adwokatura.pl
Strona internetowa: www.adwokat-lodz.eu
Opis działalności: Kancelaria obsługuje firmy i osoby fizyczne, udziela porad prawnych, sporządza opinie prawne Słowa kluczowe: adwokat łódź, porady prawne, obsługa prawna firm i osób fizycznych, sprawy karne, cywilne, gospodarcze, rodzinne,

Ocena: 100% pozytywna 26x

Jakość usług: 100% wysoka 26x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 24x 1x
Ceny usług: 100% niskie 14x 11x
Ilość opinii w serwisie: 26
Ilość odsłon profilu firmy: 12241
Data utworzenia profilu: 2010-08-25 16:56:20
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-12 14:38:38 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Maciej Krakowiński Maciej Krakowiński

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rozwód i podział majątku wszystko po mojej myśli polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2017-10-03 12:48:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Syn wyciągnięty z więzienia a to najważniejsze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2017-03-28 17:35:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: serdecznie polecam pana mecenasa nie dość ze odzyskał mi nieruchomość to jeszcze wygrał odszkodowanie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: PM dnia: 2017-01-12 13:35:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas wygrał sprawę wypadku i odszkodowanie wydaje się beznadziejnego a inni nie chcieli się podjąć albo mówili ze sprawa jest przegrana. na dodatek kase wzial dopiero po wygraniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: qwerty dnia: 2016-12-20 18:07:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem wdzięczna za zajęcie się sprawa wypadku śmiertelnego i za wygranie odszkodowania, mecenas Krakowiński przywrócił mi wiarę w życie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariola dnia: 2016-08-09 16:50:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny Adwokat, który reprezentował mnie z należytą starannością i nie obiecywał gruszek na wierzbie. Otwarcie powiedział jakie mam szanse na wygranie sprawy i "wygrał"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna G. dnia: 2016-08-04 16:57:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam jak narbardziej. Wczesniej byłam u takiej niby super pani mecenas. Na szczesie kolezanka polecila mi mecenasa Krakowińskiego. od razu wzial sie za sprawe od innej strony i wygrał. Załuje że nie trafiłam do niego rok wczesniej. Facet wie co robi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aneta N dnia: 2016-06-28 18:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu fachowiec. Poprowadził sprawę rozwodową, żona piła i zdradziła mnie. Rozwód zasądzony z jej winy, ja mam spokoje zycie rdzięki panu adwokatowi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Piotr Sarnecki dnia: 2016-06-14 20:27:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mialalma bardzo trudną sytuacje, a dzięki panu Krakowinskiemu udało się skutecznie przeprowadzić rozwod i szczęśliwie doprowadzić sprawę do końca. Adwokat wykazal się zrozumieniem oraz doświadczeniem
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: EwelinaM dnia: 2016-03-23 21:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Krakowiński to wspaniały fachowiec, pomógł mi wywalczyć bardzo wysokie odszkodowanie i rentę na przyszłość, jestem mu naprawdę bardzo wdzięczna i gorąco wszystkim polecam współprace z nim.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-29 14:41:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super prawnik! Wiedział czego spodziewać sie po sędzinie. Na apelacji sędziowie przyznali mu racje. Byłem w dobrych rękach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ... dnia: 2015-04-14 23:29:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wiem ze pan Maciej jest dobry w odszkodowaniach i rozwodach ja natomiast jestem pod wrażeniem obsługi mojej spółki. Jak trzeba zrobić umowę spółki przekształcić, kupić nieruchomość jest szybki i niezawodny. Sprawy u notariusza i komornika załatwia w mig dobrze z nimi współpracuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-19 11:19:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny i rzeczowy. Polecam pana Krakowińskiego do spraw spadkowych. Doskonale poradził sobie w mojej dość skomplikowanej sytuacji rodzinnej i dzięki niemu odzyskałam dom rodziców. To adwokat na którym można polegać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2014-11-18 15:18:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no no nie tylko rozwodowych. Mnie wygrał duże odszkodowanie i do tego swietnie poprowadził sprawę karna. Duża firma która mnie wcześniej prowadziła sprawę nie umiała się tym zając
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-15 20:59:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To jeden z najlepszych adwokatów rozwodowych w Łodzi jeśli nie najlepszey. U nas w firmie masa osób się rozwodzilła i wiem co mowię. No i nie jest najdroższy bo kolega zapłacił dużo więcej ale to pewni się zmieni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-27 00:28:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomity Adwokat, Pan Maciej Krakowiński, pełen profesjonalizm. Jeżeli ktoś z Państwa ma problemy natury prawnej jakiekolwiek proszę się nie zastanawiać na wyborem, znam to z autopsji, polecam z pełnym przekonaniem wdzięczna klientka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta L. dnia: 2014-07-21 11:45:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma sobie równych. Prowadził moją sprawę rozwodową i powinni to nagrać i pokazywać wszystkim jak powinien postępować adwokat na sali sądowej. Dostałam rozwód tak szybko, że nawet nie spodziewałam się, ze taka sprawa może tak szybko trwać. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-06-17 15:02:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pan mecenas bardzo fachowo podszedł do sprawy. nic tylko polecać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2014-06-09 00:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak często zdarza się, że ojciec dostaje dziecko po rozwodzie? Ja mam swoja coreczke przy sobie dzięki panu mecenasowi. Fachowiec i tyle dobrze rozegrał sprawe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: J. F. dnia: 2014-05-07 15:23:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najpierw mnie oskarżał i jaki mi się przytrafiła druga sprawa to nie mialem wątpliwości do kogo się udac. Polecam cały czas wszystkim znajomym tą kancelarię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: jacek dnia: 2013-11-14 12:25:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bronił mnie w sprawie o wyłudzenie odszkodowania. Trzeba było zobaczyć ja rozprawil sie z biegłymi rzeczoznawcami. To trzeba było po prostu zobaczyć. Facet jest w tym dobry godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mr. Pink dnia: 2013-04-09 19:30:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas świetnie poprowadził mi sprawę rozwodową. W sądzie apelacyjnym postawił kropkę nad i. Wygrała wszystko, winę, dziecko, alimenty a mąż stracił władzę rodzicielską.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: trixie990@gmail.com
Opinia dodana przez: Zadowolona klientka dnia: 2013-02-15 13:18:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: rewelacja! suepra adwokat,świetna współpraca i super wynik sprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: janosik dnia: 2012-12-06 16:39:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałam już że z mojej spraw nic nie bedzie. Prokuratura nie chciała prowadzić mojej sprawy byłam tam chyba ze 20 razy wysłałam chyba ze sto pism także do ministra Rzecznika Praw obywatelskich. Pan mecenas polecił nie przejmować się sprawą karną. Założył cywilną i wygrał. Jestem bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monia dnia: 2012-06-01 12:42:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: mecenas Krakowiński prowadził mi sprawę karną, byłem bardzo zadowolony. Jest naprawde dobry, widziałem też że występował w paru głośnych sprawach
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Robert dnia: 2012-03-22 14:13:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał mi więcej pieniędzy niż przypuszczałem. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2010-08-26 17:46:55 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją