Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adwokat. Rafał Bargiel

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Śląskie, 43-300 Bielsko - Biała Legionów 57/4
Telefon: Kom. 604842456
Adres e-mail:
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 90% pozytywna 57x 2x 6x

Jakość usług: 90% wysoka 55x 1x 6x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 53x 4x 4x
Ceny usług: 84% niskie 32x 24x 6x
Ilość opinii w serwisie: 65
Ilość odsłon profilu firmy: 12729
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2017-01-03 11:45:07 

Opinie o Adwokat. Rafał Bargiel

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam do spraw rozwodowych. DObry psycholog, potrafi doradzić tak, żeby nie prać brudów przed sądem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Milena dnia: 2018-06-04 10:39:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zajął się moją sprawą gospodarczą. Dobra jakość. Cena była sensowna. Sprawa trochę trwała, ale tak bywa w sądach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2016-08-01 10:01:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry specjalista od spółek prawa handlowego. Ja jestem zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Weronika K dnia: 2016-02-01 11:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem z usług Pana Mecenasa Bargiela i jestem bardzo zadowolony, sprawa rozwodowa, myslałem że czeka mnie mnóstwo wizyt w sądzie a już na pierwszej rozprawie udało się wszystko sprawnie załatwić dzięki naciskom Pana Rafała. Skuteczny i konsekwentny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2015-10-31 13:23:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo w porządku adwokat. Pomaga też ludziom czasem społecznie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: max dnia: 2015-07-02 09:04:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Społecznik. Udziela się samorządowo pomagając rozwiązywać lokalne problemy mieszkańców Bielska - Białej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta G dnia: 2015-06-10 11:37:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas zajmował się moim rozwodem. To co chciałam uzyskałam. Więc w mojej ocenie - jest skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: nusia dnia: 2015-06-01 18:10:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry fachowiec. Uważam, że dobra znajomość taktyki i lokalnych realiów sądowych przekłada się na sukces
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Albert dnia: 2015-04-07 17:19:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam korzystałem z usług tego Pana bardzo jestem nie zadowolony, nic nie zrobił w mojej sprawie, dogadał się z Panią prokurator na ugodę a gdy zmieniłem zdanie ze chcę iść do sądu był bardzo nie zadowolony i bardzo nie miły. miałem takie wrażenia że Pan adwokat dbał tylko o swoje interesy a nie moje. nic nie zrobił mojej sprawie a kasę zabrał tak się zastanawiam za co. może jest dobry ale przy rozwodach przy większych sprawach nie polecam ale to jest moje odczucie
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nie zadowolony dnia: 2015-03-27 08:59:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry. Mam dobre wrażenia o nim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bart dnia: 2015-02-05 14:13:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry mówca. Udziela sie też społecznie. Pomaga ludziom w walce z problem smrodu ze smietnista w bielsku - białej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika S dnia: 2014-08-11 11:57:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pomógł mi w sprawie falszywego oskarzenia przez policje o handel narkotykami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jacek K dnia: 2014-07-09 10:57:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo mile zaskoczona postawą Pana Mecenasa. Mąż mnie zostawił, sprawa rozwodowa. Pan Mecenas potrafi wysłuchać, zrozumieć, wykazuje duże zainteresowanie Klientem. Dobry psycholog. Dał mi duże wsparcie w tych trudnych chwilach. Proces zakończył się dla mnie pozytywnie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna M dnia: 2014-06-13 13:18:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zrobil na mnie dobre wrazenie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-12 17:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Serdecznie polecam go w sprawach rodzinnych.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bogusława dnia: 2014-04-25 15:17:34 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Proszę o opinię w sprawie przejęcia opieki nad dzieckiem przez ojca. Czy warto prosić Tego Pana Adwokata o pomoc?
Opinia dodana przez: ON dnia: 2014-04-21 20:33:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: inni boją sie prokuratury a on z nimi walczy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: maximilian dnia: 2014-04-15 13:38:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miałem ciężki przypadek z uwagi na to iż kiedyś byłem karany,Pan mecenas mi pomógł,nie chciałem walczyć o uniewinniene nie miałem już sił do jakiej kolwiek walki.Pan mecenas swoim byciem robi kolosalne wrażenie,jestem bardzo zadowolony z postawy pana mecenasa,polecam wszystkim tego znakomitego obrońcę,w moim odczuciu jest najleprzym prawnikiem na jakiego w życiu natrafiłem.polecam w sprawach karnych.gdyby nie Pan mecenas siedział bym niewinnie w więzieniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2014-03-25 07:59:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcem polecic go od rozwodow. Dla mnie rozwod dzieki niemu zakonczyl sie dobrze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanna dnia: 2014-03-21 15:26:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chodzilo o wyludzenie. ten adwokat bardzo mi pomogl. dzialal na policji co skutkowalo umorzeniem. tak ze wyszlo na moje i jestem bardzo zadowolony z jego uslug
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Henryk Stanisławiński dnia: 2014-01-31 14:21:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas jest manipulantem i potrafi obrocic sprawe na korzysc klienta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: max c dnia: 2014-01-30 20:24:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kłamca i manipulant
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: nick dnia: 2014-01-18 12:31:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: JeSTEM PEŁEN NADZIEI ŻE PAN MECENAS WYGRA MOJĄ SPRAWE W SPRAWIE O ZNĘCANIE SIĘ ART 207KK NIE MA ŻADNYCH DOWODÓW OBDDUKCJI MOI KOCHANI SĄSIEDZI NIGDY NIC NIE SŁYSZELI WSZYSCY DO OKOŁA WIDZIELI JAK CIĘŻKO PRACUJĘ PO PRACY PRZED DOMEM NIBY BYŁO ŻE NASZYM ALE ŻONE TAK TYLKO MÓWIŁA DAWAŁEM MOJE CAŁE ZAROBIONE PIENIĄDZE ŻONIE BYŁA BARDZO CHYTRA NA KASĘ.Traktowała mnie przedmiotowo.kiedyś byłem karany za poważne przestępstwo.problemy zaczęły się gdy postanowiłem odciąć dopływ całej mojej gotówki z powodu że woziła swojego alkoholika ojca za moję ciężko zarobione pieniądze.koszmar to ja przechodziłem po pracy leżałem w domu na silnych przeciebólowyvh zastsztkach ona z matką chandlowała papierosami matka miała prąd na lewo nie godziłem się z tym .na rozwodzie sędzina była za mną bo opisałem całą prawde o niej i jej matce z ojcem.czekam za wyrokiem z rozprawy rozwodowej !jestem pełen nadziei że pan mecenas mnie z tego wyciągnie!wenasem jest przyjazny i mnie uspokaja!czekam na wezwanie z prokuratury rozmowie z panem mec
Opinia dodana przez: tomek dnia: 2014-01-18 09:53:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: uwazam ze pan mecenas jest prawdziwym profesjonalista. mi wygral sprawe
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zenon W dnia: 2013-12-06 14:58:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super prawnik
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dorota dnia: 2013-10-15 23:22:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nawet jako obrońca z urzędu bardzo interesuje się sprawami karnymi co rzadko zdarza się w przypadkach obrońców nie z wyboru. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin dnia: 2013-10-15 20:41:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kawal ch...a.Reprezentowal moja byla zone ws o rozwod i byl do mnie arogancki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Maciek W dnia: 2013-10-15 16:22:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: moja opinia jest pozytywna. agresywny na rozprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mirek dnia: 2013-10-08 15:31:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wygrał dla mnie duże pieniądze
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 17:56:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: dobry w rozwodach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Teresa dnia: 2013-08-19 14:50:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chcialem napisac o swej sprawie. bylem dlugo w areszcie i mecenas mnie wyciagnal. dla mnie to duze szczescie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zachary dnia: 2013-08-08 15:13:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałem wypadek samochodowy. Dzieki niemu odzyskałem prawo jazdy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Professional driver dnia: 2013-07-17 07:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałem ostrzec przed firmami które pisza negatywne opinie w internecie. Nastepnie dzwonia do tej osoby tj..mnie i oferuja za 180 zl.usluge tzw ochrona wizerunku w Internecie i usuniecie komentarza. Tak bylo ze mna i opinia z 16 lipca
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Rafał Bargiel dnia: 2013-07-16 18:37:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z działań tego Pana. W moim przypadku była to walka z chłopakami z wydziału PG policji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Prezes dnia: 2013-07-15 16:31:12 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swiety Rafal.Patron i obronca handlarzy narkotyków. Dzieki takim jak on takie osoby sa na wolności
Opinia dodana przez: anty drug dnia: 2013-07-11 22:32:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Specjalizuje sie m.in. w wypadkach samochodowych. Bronil dziewczyny ktora w kozach zabila samochodem dwoch chlopcow pod wpływem amfetaminy. Glosna sprawa w mediach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kozak dnia: 2013-07-08 21:15:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miarą sukcesu człowieka jest ilość jego wrogów - to komentarz do opinii poniżej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R dnia: 2013-07-02 15:42:56 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mysli, że zna się na wypadkach drogowych a w piśmie same bzdury ani składu, ani ładu w tym co robi .... Na sali cham ...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Obcy dnia: 2013-07-01 18:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prowadził mi rozwód. Był dla mnie wsparciem w tych nieprzyjemnych chwilach w starciu z mężem i jego prawniczką w sądzie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: MOnika dnia: 2013-06-04 14:56:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo dobry prawnik. doradza klientowi dla jego dobra, nie by zarobic
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Elzbieta dnia: 2013-05-17 10:41:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry w sprawach karnych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: fighter dnia: 2013-05-14 22:46:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo przyjazna w kontakcie z klientem osoba. Jestem bardzo zadowolona z usług tego prawnika.Poleciła mi go znajoma z pracy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta Z dnia: 2013-05-06 15:26:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam się - po trupach do celu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-28 13:45:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szukałam obrońcy dla syna w sprawie karnej. jestem zadowolona gdyż bardzo mu pomógł.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-03-27 11:35:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny w rozwodach!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Myszka dnia: 2013-03-20 14:38:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Broni tej dziewczyny co zabiła po amfie dwoje dzieci w wypadku samochodowym w Kozach. Głośna sprawa w mediach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mokka dnia: 2013-02-27 14:55:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślę że warto mieć takiego adwokat w sprawie rozwodowej. sama bym sobie raczej nie poradziła
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2013-02-18 10:36:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: świetny znawca prawa karnego, potrafi zaatakowac na rozprawie, nie boi sie odezwać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: polecam
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-02-12 14:20:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry obrońca. Miałem sprawę o narkotyki. Wykazał że mnie wrobili. jestem zadowolony
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: P dnia: 2013-02-12 14:02:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam go w sprawach rozwodowych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2012-11-19 09:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry w sprawach karnych. Uniewinnili mnie a to mega trudne w polsce. Naprawdę ok gość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Pitbull dnia: 2012-11-10 10:23:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomógł mi bardzo. Miałem wypadek samochodem. Lezałem w szpitalu długo. On załatwił wtedy za mnie dużo spraw. jest ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Wojtek T dnia: 2012-11-05 11:27:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże firmy robia wszystko szablonowo. Duzo spraw i z tego zysk. Ten Pan stara sie przy każdej sprawie. Działa też w sprawie karnej,a to ma wpływ na odszkodowanie. Tzw ,, duże " firmy tego nie robią.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2012-10-30 12:05:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dostałem bardzo małe odszkodowanie przy pomocy tego Pana, tzn i tak było wyższe niż normalnie od ubezpeczalni ale okazuje się że to co on wywalczył to kropla wody w tym co mogłem mieć korzystając z innej firmy - dużej!! Nie polecam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2012-10-04 10:20:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Też uważam że to ekspert od wypadków samochodowych i odszkodowań z tym zwiazanych
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Boniek dnia: 2012-10-03 12:39:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miałam wypadek samochodowy. Sprawca wziął sobie adwokata. W sadzie chcieli zrobić ze mnie sprawcę.Płakałam przypominając o tym co sie stało, Ale pan bargiel mnie reprezentował w sprawie karnej i na to nie pozwolił. POtem załatwił mi bardzo wysokie odszkodowanie od ubezpieczyciela sprawcy i to bez sądu. Naprawdę polecam. Ciesze się ze nie trafiłam do jakiejs firmy typu kogucik która tylko bierze kase za zgłoszenie sprawy do ubezpieczyciela i nic nie robi w sprawie karnej - a to w poważnej sprawie decyduje o otrzymaniu odszkodowania.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-10-02 10:50:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zgadzam sie- idzie po trupach do celu. Ale mi to odpowiadało
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Mysza dnia: 2012-08-06 12:48:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Pomógł mi w rozwodzie. Myślałem że bedzie z mojej winy, ale mecenas to odwrócil
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2012-05-30 13:04:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo uczciwy i kompetentny prawnik. Pomógł mnie i mojej rodzinie. Uważam że nie zapłaciliśmy za dużo. Polecam go. Trafiłam do niego ze strony internetowej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata dnia: 2012-05-07 13:05:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest skuteczny. a to najwazniejsze w tym fachu. Ceny ujda w tlumie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: shark dnia: 2012-04-16 17:17:39 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idzie po trupach.Moze raz mu się cos takiego uda, ale wszyscy adwokaci i sędziowie go znają.wredny i nieprzyjemny typ!!!Do takie nie posada zadnych wartości etycznych, najlepszy dla łotrów i złodieji, uczciwych ludzi nie broni!!!
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-03-11 20:08:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzeba mu zaufać. Jest wtedy bardzo skuteczny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: wojtek234 dnia: 2012-02-29 15:32:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przewiduje ruchy przeciwnika i w tym jego przewaga.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: O.K. dnia: 2011-11-27 18:21:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wyciągnął mnie z Aresztu po 12 miesiącach.Gdzie byłem oskarżony o 3 rozboję i usiłowanie nakłonienia do zabójstwa. Polecam naprawde zna się na rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuris dnia: 2010-08-19 11:51:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetna obsługa prawna. Szybkość i błyskotliwość to cechy tego adwokata. Polecam. J.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-15 14:59:38 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją