Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

ADSW DETEKTYW Adam Husarski

Zawód: Detektyw 
Adres: Małopolskie, Kraków
Telefon: Kom. 534334634
Adres e-mail: biuro(małpa)sprawdzwiernosc.pl
Strona internetowa: sprawdzwiernosc.pl
Opis działalności: PRYWATNY DETEKTYW Profesjonalne usługi detektywistyczne Słowa kluczowe: odzyskiwanie danych z urządzeń elektronicznych,Informatyka Śledcza,sprawy rozwodowe,sprawdzanie uczciwości i lojalności partnera biznesowego,obserwacja osób, analiza wiarygodności firm,pozyskiwanie informacji,porady i pomoc prawna.

Ocena: 100% pozytywna 13x

Jakość usług: 100% wysoka 13x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 3x
Ceny usług: 100% niskie 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 649
Data utworzenia profilu: 2016-11-03 21:45:29
Data ostatniej aktualizacji: 2016-11-03 21:45:29 

Opinie o ADSW DETEKTYW Adam Husarski

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie dotyczyło wirtualnego śledztwa.Firma działa rzetelnie i zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami zawartymi w podpisanej umowie. Polecam Sylwia Kraków
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Karaś dnia: 2017-09-04 10:01:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za okazaną mi Pomoc-Nigdy tego nie zapomnę co zrobiliście dla mnie. Zadzwoniłam do ADSW po namowie mojego dobrego kolegi który współpracował z nimi i był pod wielkim wrażeniem z ich doświadczenia i podejścia do klienta.Szczerze mówiąc mogę polecić ich wszystkim. Detektyw Husarski jest profesjonalistą i zaufaną osobą której śmiało można się zwierzyć z osobistych problemów.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ewa Michalska dnia: 2017-08-20 14:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i fachowa obsługa skoncentrowana na osiągnięciu celu.Pan Adam na bieżąco zorientowany z przepisami prawa.Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-17 08:06:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialam bardzo podziekowac panu detektywowi za okazana mi pomoc i ustalenie pewnych faktow.Sprawe wczesniej zgłosilam na policje ale zostalam odeslana z kwitem gdyz moja corka jest pelnoletnia a to ze jest zastraszona i sie boi nikogo nie interesuje 8(była w zwiazku z alkoholikiem który stosowal przemoc fizyczna i psychiczna.Dzieki zebraniu materiałow dowodowych przez ta firme mmoglam wreszcie zalozyc sprawe do sadu.(Corka mieszka juz ze mna-Uwolnila sie od OPRAWCY czekamy na wyrok sadu)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Grazyna Migda dnia: 2017-07-22 10:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Bardzo zadowolony ze zdobycia dla mnie "istotnych"informacji których nie mogła zdobyć inna agencja detektywistyczna z Warszawy.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Gall Anonim dnia: 2017-06-15 14:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem Pozytywnie zaskoczony wraz z moja małżonka błyskawiczna reakcja i interwencja detektywa.Rozegranie całej sprawy która rozpoczeła się w sieci-Skonczyła się wezwaniem Policji.(Okazało się że moja niepełnoletnia córka nawiązała kontakt z osobą która przedstawiała się za jej rówieśnika) Detektyw podszedł do sprawy profesjonalnie.Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: J&W dnia: 2017-03-23 22:08:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ustalili adres zamieszkania mojej córki w 3 dni?!!Polecam wszystkim A pan detektyw Husarski równy gość. Ceny wysokie Ale coś za coś widocznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-18 20:48:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia.Dzięki ich pomocy odzyskałem utracone dane z laptopa których nie potrafili odzyskać inni "specjaliści". Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Krystian Wrocław dnia: 2017-01-12 13:32:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Postanowiłam po raz pierwszy wystawić komuś komentarz tutaj.W pełni na niego zasługują Bo mi bardzo pomogli i dziękuję im BARDZO za to.Dodam tylko że szukałam długo kogoś takiego komu mogę w pełni zaufać i zwierzyć się z mojej trudnej sytuacji.I pewnie szukałabym nadal bo ciężko się przełamać i zaufać komuś "obcemu".Szukając porad prawniczych w Krakowie na temat rozwodu znalazłam stronę rozwodzesie.pl i przypadkiem natrafiłam na nich.Dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kathrine dnia: 2016-12-14 19:08:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super!!!Jestem bardzo zadowolona z współpracy z tą agencją detektywistyczną.Z początku wahałam się ale przekonała mnie moja adwokat.Zdobyłam istotne dowody które później wykorzystałam w sądzie. Dziękuję M.Sosnowiec
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Michalina Jurkiewicz dnia: 2016-11-16 12:15:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystałem jakiś czas temu z usług tej agencji i jestem jak najbardziej zadowolony.Detektyw godny zaufania.Polecam 100%
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Bartosz.K. dnia: 2016-11-09 08:59:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem właśnie po spotkaniu z p.Husarskim 06.11.2016r.Po dwu godzinnej rozmowie przy kawie zostałam poinformowana że by się wstrzymać z działaniem detektywa gdyż obecne materiały dowodowe jakimi dysponuję wystarczą mi do rozwodu.Chciałam dodać że porada i czas poświęcony dla mnie przez detektywa była całkowita darmowa!!!Dodatkowo rachunek za kawkę na koszt firmy 8)Dżentelmen jakich mało w tych czasach. P.S. Dziękuję panu za porady i szczerość ze mną.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Katarzyna Kraków dnia: 2016-11-07 08:06:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Za nim trafiłam do w/w Pana zostałam oszukana na nie małe pieniądze... Przez pseudo "detektywa"który wszystko mi obiecał na spotkaniu uśmiechając się i zapewniając mnie że sprawa jest banalnie łatwa i potrwa max 7 dni 8/.Z chęcią podałabym nazwę tej firmy Ale już nie działają...?Hmmm ciekawe czemu..?Żałuję że od razu nie trafiłam do p.Husarskiego zaoszczędziłabym pieniądze i co najważniejsze moje zszargane NERWY.Wystarczy poczytać o ich działaniu w licznych artykułach na ich stronie.sprawdzwiernosc.pl
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-03 21:51:28 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją