Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Mona

Zawód: okna - sprzedaż, montaż, zabezpieczanie itp. Budowlaniec 
Adres: Małopolskie, 32-600 Oświęcim Chemików 19
Telefon: 33 843 72 44 Kom. 502097397
Adres e-mail: AMKspk(małpa)op.pl
Strona internetowa: www.firmamona.pl
Opis działalności: Sprzedaż , montaż OKNA - DRZWI - BRAMY -ROLTETY Słowa kluczowe: OKNA, DRZWI, BRAMY, GARAŻOWE, ROLETY, ŻALUZJE

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 22x
Ceny usług: 100% niskie 20x 1x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 4203
Data utworzenia profilu: 2012-10-17 19:54:15
Data ostatniej aktualizacji: 2016-10-06 07:08:26 

Opinie o Mona

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko fachowo i terminowo. Jesteśmy zadowoleni z bramy garażowej i drzwi które kupiliśmy. Montaż sprawny, towar ładny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Seba dnia: 2016-05-18 14:36:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłem w firmie MONA wszystko tzn. okna, rolety, drzwi garażowe, drzwi wewnętrzne i zewnętrzne, dużo tego było i wszystko jest idealnie obsługa, serwis i w ogóle. Teraz kupuje napęd do bramy zewnętrznej i nawet nie szukam nigdzie indziej bo wiem że nigdzie nie będzie ani lepiej ani taniej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jacek dnia: 2016-02-15 21:08:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Od samego początku, tj. wyceny aż po odebranie i zamontowanie okien firma spisała się na medal. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Oczywiście jestem zdania że ta firma jest godna polecenia.Muszę przyznać że to profesjonaliści w każdym calu, zdecydowanie polecam. Super ludzie i super montaż w bardzo atrakcyjnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marzena dnia: 2015-05-27 15:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar wysokiej jakości, montaż na czas. Doświadczenie sprzedawcy i monterów dużym atutem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Marta B. dnia: 2015-03-30 19:01:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, profesjonalna i miła obsługa, fachowy montaż w umówionym terminie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R.B. dnia: 2015-02-25 22:33:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym tygodniu zamontowano mi bramę segmentową. Działa elegancko, prezentuje się ładnie i była w dobrej cenie (sprawdzałem). Polecam innym zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Przemo dnia: 2014-09-20 19:58:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pełne zadowolenie, kupiłam rolety drewniane na okna z montazem- monter przyjechał, pomierzył i zamontował i.... pełen sukces. Potem zamawiałam drzwi wejściowe, również ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-15 09:17:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna i miła obsługa, realizacja zamówienia i towar na najwyższym poziomie. Zakupów dokonaliśmy sprawnie i szybko. Łatwy kontakt z firmą. Jesteśmy zadowoleni, że wybraliśmy firmę "MONA" i polecamy ją wszystkim zainteresowanym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bezproblemowa
Opinia dodana przez: Ewa i Stanisław dnia: 2014-09-12 18:46:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tak właśnie powinien wyglądać zakup okien, trafiłam to niej z polecenia i przekonaniem polecam ją innym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-13 18:14:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miły kontakt, bardzo dobra brama wykonana na czas. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B.G. dnia: 2014-04-06 11:50:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełny profesjonalizm jak i przy ofertowaniu, tak i później przy serwisie w razie potrzeby.
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Krzysiek dnia: 2014-03-31 18:55:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wszystko sprawnie i szybko. Łatwy kontakt z firmą. Polecam w 100%
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karol W. dnia: 2014-03-29 16:30:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupowałem w "Monie" kilka razy na przestrzeni paru lat. Zawsze byłem zadowolony. Drzwi pięcioro, okna, rolety, żaluzje. Jakość i cena - lepszej nie znalazłem. Raz jedno okno zleciłem innej firmie, to potem monterzy z Mony je poprawiali... I do tego miła obsługa, której chce się doadzić, podpowiedzieć, pomóc. Ja szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 2014-03-25 22:57:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W doskonałej cenie kupiliśmy okna i drzwi wejściowe. Można wybierać z oferty różnych producentów. Obsługa profesjonalna, montaż terminowy, firma godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ZK dnia: 2014-03-21 19:38:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nasz zakup: okna + rolety zewnętrzne i POLECAMY !. wrócimy po drzwi do środka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-03-18 07:25:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "MONA" to fajna firma z renomą, można im ufać, bo produkty mają wysokiej jakości. Dobrzy fachowcy z profesjonalnym podejściem do klienta. Ceny też są przystępne. Jestem bardzo zadowolona z zakupionych okien.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-02-21 22:16:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. Bardzo polecam firmę "MONA". Pomiar okien dobrze przeprowadzony, fachowe doradztwo. Montaż okien i parapetów przebiegł bardzo terminowo, solidnie i szybko. System działania okien jest bardzo wygodny i bezpieczny. Obsługa miła i profesjonalna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bez zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Kola dnia: 2014-02-13 16:14:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy żaluzje i jesteśmy zadowoleni w 100%. Miła obsługa, Pani Monika zna się na swojej pracy i doradziła nam idealnie. Polecam w 100 %
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2014-02-13 08:48:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiliśmy bramę garażową segmentową "WIŚNIOWSKI" z montażem -jesteśmy zadowoleni, na bramę mamy gwarancję a panowie monterzy to prawdziwi fachowcy, poradzili sobie z bramą sprawnie. Polecamy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie było potrzeby składania reklamacji.
Opinia dodana przez: R-scy dnia: 2014-02-09 18:36:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będę polecał firmę Mona, jak sam szukałam okien do domu to słyszałem o nich dużo dobrych opinii i teraz sam się przekonałem, że robią usługę fachowo, w bardzo dobrej jakości. Nie ma jak udany zakup i poczucie, że lepiej być nie może. Obsługa profesjonalna i miła. Jestem bardzo zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kosti dnia: 2014-02-04 20:45:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Obsługa, realizacja towar na najwyższym poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.D. dnia: 2014-02-04 17:04:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma godna polecenia, my jesteśmy bardzo zadowoleni.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2013-02-06 21:02:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiony towar dociera szybko i jest b. wysokiej jakości. Miła obsługa. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie był opotrzeby zgłaszać
Opinia dodana przez: dnia: 2012-10-17 19:55:23 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją