Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

usługi ogólnobudowlane Paweł Gil Paweł Gil

Zawód: budowlane usługi i remonty Budowlaniec 
Adres: Dolnośląskie, 51-113 Wrocław wrocław obornicka 6/17
Telefon: Kom. 782791033
Adres e-mail: pawe453(małpa)onet.eu
Strona internetowa:
Opis działalności: Usługi ogulnobudowlane,malowanie .systemy g.k, elektryka. nietypowe zlecenia budowlane.. itp.poprawy po złych wykonawcach .naprawy,itp... Słowa kluczowe: solidnie.. rozsadne ceny...

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 7x 1x
Ceny usług: 80% niskie 4x 3x 1x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 6822
Data utworzenia profilu: 2010-03-20 21:59:39
Data ostatniej aktualizacji: 2016-03-28 17:17:33 

Opinie o usługi ogólnobudowlane Paweł Gil Paweł Gil

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: profesjonalne podejście do klienta ..wszystko dokładnie wykonane ..jestem zadowolona z wykonanych prac ogólnobudowlanych ..będę polecać Pana Pawła .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: baz reklamacji
Opinia dodana przez: anna dnia: 2018-04-17 13:15:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: SUPER FACHOWIEC.polecam...wszystko dokładnie wykonane. PAN PAWEŁ DORADZI I POMOŻE I POZOSTAWI WS,YSTKO CZYSTE I SUMIENNIE WYKOŃCZONE..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Damian dnia: 2016-11-20 17:25:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Paweł to solidna firma. Zwraca uwagę na szczegóły i wykonuje wszystkie prace starannie. Bardzo cenna była pomoc przy wyborze odpowiednich materiałów. Na pewno będę polecał Pana Pawła swoim znajomym i sam również chętnie ponownie skorzystam z jego usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łukasz S. dnia: 2016-05-30 21:22:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelna i profesjonalna praca wykonana w terminie. Pan Paweł doradzi w kwestiach spornych w trakcie wykończenia mieszkania. Jesteśmy bardzo zadowoleni a trochę się Pan Paweł u nas napracował (podwieszane sufity,malowanie, zmiana położenia elektryki w mieszkaniu, położenie płytek, wygładzenie ścian oraz montaż sprzętów AGD i RTV, montaż armatury łazienkowej). Polecamy w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mr & Mrs Jeżykowie dnia: 2015-11-09 18:49:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z wykonanych usług. Stały kontakt, kultura, doradzanie, terminowość, wszystko na szóstkę:-) Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Paterak Sławomir dnia: 2014-01-24 11:39:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zlecenie wykonuje fachowo , profensjonalnie z pieczołowitą dokładnością . Ponad to potrafi doradzić lub dobrać ciekawe koncepcje wpływające na estetyczny wygląd remontowanych pomieszczeń .Gogny zaufania fachowiec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pacynko Zbigniew dnia: 2012-08-04 23:44:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo pomocny Fachowiec, zna siędoskonale na swym fachu. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: Paweł W dnia: 2012-05-21 20:05:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wszystko super,dokładnie i profesjonalnie,dobre ceny, polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2011-10-22 17:02:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: HEHE ja spotkałem tego wykonawcę i przyznam ze chociaż ceny ma wysokie to nie narzekam bo trafiałem już na "troli" Uwazam,że jest dobry w pracach na wysoki połysk gdzie trzeba wyjść trochę z inwencją
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie miałem
Opinia dodana przez: Adam K dnia: 2010-03-21 15:39:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją