Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Yennefer Medical Spa

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Śląskie, 43-450 Ustroń Adama Mickiewicza 5
Telefon: Kom. 510-110-890
Adres e-mail: yennefer(małpa)yennefer.eu
Strona internetowa: www.yennefer.eu
NIP:
548-171-80-20
Opis działalności: Yennefer Medical Spa oferuje Państwu usługi kosmetyczne w pełnym zakresie. Makijaż permanentny,medycyna estetyczna, laseroterapiai - to tylko niektóre z usług znajdujące się w naszej ofercie.Zapraszamy Słowa kluczowe: kosmetyka makijaż permanentny przedłużanie rzęs opalanie natryskowe mikrodermabrazja depilacja LightSheer kriolipolizafale RF mezoterapia dermomasaż depilacja laseroterapia medycyna estetyczna lipoliza iniekcyjna mezoterapia igłowa

Ocena: 95% pozytywna 62x 1x 3x

Jakość usług: 96% wysoka 59x 2x 2x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 50x 6x 1x
Ceny usług: 97% niskie 36x 24x 1x
Ilość opinii w serwisie: 66
Ilość odsłon profilu firmy: 11366
Data utworzenia profilu: 2012-04-11 23:37:27
Data ostatniej aktualizacji: 2015-09-21 23:39:47 

Opinie o Yennefer Medical Spa

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Telefonicznie mówiłam o moich alergenach, konkretnych substancjach, otrzymałam informację zwrotną, że zabieg jest bezpieczny. Efekt po zabiegu? 2 miesiąc leczenia dermatologicznego
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Monika W dnia: 2019-09-06 12:19:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duzy plus za mozliwosc umawiania się poza godzinami otwarcia. Niestety pracuje do 18, po tej godzinie wiekszosc salonow jest juz zamknieta. W rewanzu za siedzenie po godzinach i pozytyw dla dziewczyn z yenefer i gabinetu pielegnacji paznokci obok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2016-04-04 08:12:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła obsluga, śliczne wnetrze, zastrzeżenie budzi jednak wiedza pracownic, bardzo często dopytują szefowej co zrobić i jak, można poczuć sie niepewnie, każdy sie uczy, jednak w wieku lat 20 nie ma mowy o doświadczeniu i ugruntowaniu wiedzy.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2016-03-30 00:56:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny brwi wykonany przez Panią Justynę to po prostu dzieło artystki ! :) Brwi wykonane bardzo dokładnie i przedewszystkim profesjonalnie. Polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ala dnia: 2016-03-18 20:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż na studniówkę piękny. Dziękuję pani Patrycji :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2016-02-08 08:22:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Idealny makijaż permanentny brwi i górnej kreski czas szybko zleciał bez bólu w przyjemnej atmosferze przy tak profesjonalnym podejściu Pani Justyny ;)Pozdrawiam i Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie składam
Opinia dodana przez: Monika Husar dnia: 2015-12-09 11:13:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klimatyczne miejsce, wspaniałe na relaks i odpoczynek, w podziękowaniu za wspaniałe zabiegi na ciało pozytywna opinia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Beata i Marek dnia: 2015-10-07 22:19:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skorzystałam juz nie pierwszy raz usług Yennefer,ale pierwszy raz był to zabieg oxybrazji i jestem bardzo zadowolona z efektów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-07-12 20:37:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładnie wykonane brwi cieniowane. Miałam szczęście być modelką Pani Justyny w Katowicach w centrum szkoleniowym Broadway Beauty. Chcę serdecznie podziękować ponieważ jestem niesamowicie zadowolona z efektu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2015-06-22 06:21:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm – moje usta i brwi wykonane przez Panią Justynę , są śliczne:). Ponadto: przemiła atmosfera i troska personelu odczuwalne są już od wejścia do gabinetu.Polecam w 100%.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2015-05-19 12:08:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja. Gabinet bardzo ładnie urządzony, wrażenie jak najlepsze. Czyściutko. Personel wspaniały. Służy bardzo fachową pomocą. Bada stan skóry i do tego dobiera zabiegi. Miła atmosfera. Można tam odpocząc i poczuć się wspaniale. Według mnie jeden z najlepszych gabinetów jakie znam. Gorąco polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elżbieta dnia: 2015-04-26 19:03:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przepiękny salon i przemiłe Panie Daria i Monika oraz doktor Sylwia z której usług miałam okazję skorzystać podczas wizyty w Ustroniu. Poziom usług najwyższych lotów, kultura i przepięknie urządzony gabinet zabiegowy, uczciwe ceny. Jedynie czym się mogę odwdzięczyć za przemiłą wizytę oraz pomoc w moim nietypowym przypadku, to wpis na tym portalu (nie posiadam facebook. Pozdrawiam serdecznie cały zespół fachowców i trzymam kciuki za dalszy, dynamiczny rozwój!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lucyna Malinowska-Schreiber dnia: 2015-04-04 20:06:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękujemy za sugestię użytkownikom portalu "O Fachowcach". Dzięki waszym opiniom zdecydowaliśmy się podnieść standard i przenieść naszą siedzibę. Nowy lokal zapewni maksymalny komfort oraz intymność dla naszych klientów. Zapraszamy do nowego salonu przy ulicy Adama Mickiewicza 5 (70m od poprzedniej lokalizacji)
Opinia dodana przez: Zespół Yennefer dnia: 2015-03-07 22:15:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe podejście do klienta, zabiegi wykonywane z zaangażowaniem i profesjonalizmem :) Jedyny minus to zbyt mała intymność, warto było by popracować nad odgrodzeniem łóżek od recepcji nie tylko kotarą i nie prowadzić rozmów poprzez przekrzykiwanie się kosmetyczek między łóżkami i recepcją. Fajnie było by, gdyby podczas zabiegu był zapewniony maksymalny relaks i komfort, a w czasie gdy np. leżymy z maseczką kosmetyczka zajęła się np. masażem dłoni. To tylko moja uwagi, ale poza nimi naprawdę jestem bardzo zadowolona i polecam salon koleżankom :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aisha dnia: 2015-03-07 12:54:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco ten salon.Wszystkie Panie bardzo uprzejme i profesjonalne. Usługi wykonywane rzetelnie na wysokim poziomie.Wracam tam przy każdej możliwej okazji.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-12-06 00:09:26 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie dziękujemy za wszystkie wystawione opinie. W związku z wykorzystywaniem portali opiniotwórczych przez agencje PR do odpłatnego "marketingu szeptanego", oraz przez samych właścicieli firm, wystawiających sobie pozytywne komentarze, niestety portale tego typu oraz wasze oceny tracą na wiarygodności, dlatego zachęcamy do skorzystania z możliwości wystawiania ocen na naszym Fan Page na Facebook. Podparte osobistym kontem oceny, dają możliwość kontaktowania się pomiędzy sobą użytkowników portalu i weryfikacją opinii : https://www.facebook.com/Yennefer.eu?sk=reviews
Opinia dodana przez: Zespół "Yennefer" dnia: 2014-10-26 18:10:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo profesjonalne i przyjazne podejście, piękny salon oraz przyjemna atmosfera sprawiły, że zaufałam i wykonałam makijaż permanentny brwi.P. Justyna wykonała go z iście anielską cierpliwością (oj byłam wymagająca..;)i precyzją - efekt nieziemski;)dziękuję i do zobaczenia znowu;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylka;) dnia: 2014-10-10 13:33:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa.Ceny jak na jakość wykonanej pracy niskie. Panie wkładają dużo serca do tego aby klient zawsze wyszedł zadowolony.Szczerze polecam i pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia Cieszyn dnia: 2014-08-13 22:43:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ładne wnętrze, przyjemna atmosfera, profesjonalizm a przede wszystkim higiena! Bardzo indywidualne podejście do klienta, dobre preparaty, dobry sprzęt, duża wiedza i umiejętności. Jestem stałą klientką, bardzo zadowoloną klientką:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Nie zgłaszałam
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-07-10 08:19:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzęsy wykonane fachowo i pięknie ! dziękuję
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Magda G. dnia: 2014-01-14 10:46:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam panią doktor Sylwię. Niesamowita cierpliwość i delikatność. Pierwszy raz nie miałam siniaków po ostrzykiwaniu kwasem hialuronowym a regularnie od lat korzystam z tego zakresu usług. Jedyny mankament to duży ruch w salonie, rozbawione klientki z poczekalni nie dawały o sobie zapomnieć. No ale to już nie wina obsługi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Sonia dnia: 2014-01-02 18:05:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam :) W sylwestra byłam w salonie Yennefer na opalaniu natryskowym. I co? Jestem zachwycona ! efekt po opalaniu jest niesamowity ! Każdy zachwala moją piękną cerę ! :) Naprawdę warto warto i jeszcze raz warto ! Osoby, które narzekają na takie opalanie, to dlatego, że nie zrobiły peelingu lub zrobiły,ale tak sobie, albo nie zastosowały się do rad kosmetyczki. Jestem naprawdę zadowolona i na pewno przyjdę ponownie na takie opalanie :) Polecam ! Robiłam także w tym salonie makijaż permanentny brwi i jestem bardzo zadowolona.Kolor i kształt idealny a efekt bardzo naturalny a nie jak te czarne błyszczące pijawki robione maszynką do tatuażu chyba ;).Rzęsy robiłam 2 tyg temu a nadal efekt jak po wyjściu z salonu :)Była tam też moja koleżanka i zrobiła sobie usta.Jesteśmy bardzo zadowolone.Polecam przemiłą Panią Justynę, która doradziła profesjonalnie i z medyczną precyzją co i jak stosować przed i po zabiegu. Na pewno będziemy przychodzic na inne zabiegi. Mam już też kilka koleżanek chętnych na podobne zabiegi. Pozdrawiamy salon Yennefer :)i oby tak dalej-trzymajcie ten wysoki poziom, bo jak dla nas to jesteście najlepszym salonem na Śląsku!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina K. dnia: 2014-01-02 09:12:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak dla mnie jeden z lepsZych gabinetów kosmetycznych w regione. wystrój, atmosfera, szeroki wybór zabiegów i oczywiście niskie ćeny zasługuje na duża piątkę z plusem. Nie zamienię tego gabinetu na żaden inny. A konkurencyjne gabinety powinny nie atakować yennefer tylko zastanowić sie dlaczego tracą swoich klientów.(a byłam stała klientka innego gabinetu wcześniej) yennefer dla mnie ON THE TOP !!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania s dnia: 2013-12-28 18:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miłe Panie kosmetyczki, przyjazna atmosfera. Zabieg wykonany zgodnie z opisem, niskie ceny. Gorąco polecam. Mam już umówioną kolejną wizytę. Poza tym mają bardzo bogatą ofertę zabiegów, która cały czas się powiększa :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: ws dnia: 2013-11-20 14:43:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem od 3 lat systematycznie co 3 tygodnie na pedicure i paznokciach. Panie sa przesympatyczne z nienagannymi manierami i bardzo dbajace o atmosfere w gabinecie. Troskliwe taktowne i bardzo opiekuncze. Bylam swiadkiem w jak profesjonalny sposob zajely sie osoba niepelnosprawna. Śledzę stronę internetowa nowosci ktorych ciagle przybywa. Dziewczyny pieknie sie rozwijaja co najwyrazniej bardzo przeszkadza konkurencji. Czytajac wczesniejsze komentarze mozna tak sadzic. Goraco polecam gabinet.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: Małgosia cieszyn dnia: 2013-08-31 11:25:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo lubię tam chodzić, wszystkich zachęcam, wszystkie plotki z regionu w jednym miejscu!Super!POLECAM!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: :))) dnia: 2013-08-29 19:07:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stała klientką, ale jeszcze nie dodalam opinii. Jednak jestem zaskoczna określeniem pani Justyny "tengą".Jest ona faktycznie brunetką wysoką ale napewno nie tęgą. Wystawiam duży pozytyw Pani Justyno i pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Agnieszka Ł. dnia: 2013-08-29 11:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Droga konkurencjo ! Laser zakupiliśmy kilka dni temu i nie był dotąd używany do zabiegów depilacji na ŻADNEJ klientce ! (nie ma tego zabiegu jeszcze w ofercie) Stąd mamy niczym niezachwianą pewność, iż opinia użytkownika Xenia jest opinią fałszywą, najprawdopodobniej wystawioną przez nieuczciwą konkurencję. Jednocześnie oświadczamy, iż podejmiemy odpowiednie kroki prawne mające chronić nasz wizerunek i nie będziemy tolerować fałszywych opinii wystawianych przez osoby, które klientkami naszego gabinetu nie były. Piotr Dawid, współwłaściciel.
Opinia dodana przez: Yennefer dnia: 2013-08-28 23:49:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabieg na twarz i regulacja brwi bardzo profesjonalnie wykonane. Panie przesympatyczne, wystrój wnętrza bardzo ładny, łóżko kosmetyczne baaaardzo wygodne. Jedyne, co bym zmieniła, to bardziej oddzieliłabym strefę gabinetu od strefy recepcji, by telefony i rozmowy nie przeszkadzały w totalnym relaksie. Pomimo tej małej niedogodności ze spokojnym sumieniem polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-28 18:33:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja lubię atmosferę naszego prowincjonalnego miasteczka i salonu kosmetycznego Yennefer. Medycyna estetyczna na wysokim poziomie, bezpłatny kontakt z lekarzem, podologia ... konkrety a nie kolejny ośrodek SPA z chlorowanym jacuzzi i saunami. Do jakości usług nie można mieć zastrzeżeń, jak ktoś pisze takie negatywy to pewnie nie był nawet klientem. Wszystkie dobrze wiemy jak pracownice tam się starają i jak im zależy. Pracuję w restauracji i sama na codzień mam kontakt z takimi paniusiami, które przyjeżdzają tylko po to aby się powyżywać. Jak widzę ten tekst o prowincji i rozczarowaniu to mi się już słabo robi bo nam się obrywa nawet za krzywo położony widelec.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Bezpłatnie poprawiono mi jeden paznokieć
Opinia dodana przez: Beata z Cieszyna dnia: 2013-08-17 06:25:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wg mnie podejście do klienta profesjonalne. Dobre kosmetyki, dobry sprzęt, nienaganna czystość, dobre maniery obsługujących Pań. Salon przestronny, kilka gabinetów. Nie ma się do czego przyczepić.Miło się zrelaksowałam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-16 15:59:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalnie i perfekcyjnie wykonany makijaż permanentny brwi przez p.Justynę. Atmosfera fantastyczna !!! Gorąco polecam !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zaren dnia: 2013-08-09 20:28:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona poziomemn usług i miłą atmosferą tego salonu.Makijaż permanentny brwi wykonany perfekcyjnie. Mam zamiar powrócić jeszce ne raz!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: magda.z dnia: 2013-08-09 13:00:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Perfekt paznokcie zrobione przez p.Magdzie. Rewelacyjne rzęsy dobrze wykonane, długo sie trzymają to efekt dobrej pracy p. Justynki . Bardzo miła obsługa, dziewczyny są rewelacyjne. A takie ciała to grzech nie pokazywac
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Barbara dnia: 2013-08-09 04:20:34 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panie z tego salonu chodzą zbyt skąpo ubrane. Rozumiem, że jest gorąco, ale powinien chyba jakiś dresscode je obowiązywać. Żadna przyjemność patrzyć na ich gołe nogi i dekolty. Wstyd!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: KL dnia: 2013-08-02 19:24:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła atmosfera jak i fachowa obsługa klienta. Nie ma się do czego przyczepić. Brwi wyrywają perfekcyjnie i w 15 minut wszystko jest gotowe ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2013-07-24 14:33:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pedicure wykonany super przez Panią Magdę, henna z regulacją bardzo starannie i dokładnie przez Panią Darię. Muszę jeszcze "przetestować" pozostałe Panie z obsługi, jak będzie ok to też pochwalę na fachowcach :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-05-26 23:49:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: FACHOWA OBSŁUGA,DZIĘKUJĘ TERAZ MAM PIĘKNE BRWI
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: NITA dnia: 2013-03-13 21:36:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Właśnie takiego gabinetu nam w Ustroniu brakowało!pełna profeska,p.Justyna i p.Magda przesympatyczne dziewczyny,gabinet ślicznie i gustownie urządzony,zapewnia dyskrecję i swobodę.Można miło pogadać,popytać,doradzić się w kwestii zabiegów,CENY MEGA KONKURENCYJNE,co bardzo ważne w tych czasach :) Zabiegi przyjemne,fajne efekty.P.Justyna rzęsy robi zawodowo i przepięknie !! Jestem i będę stałą klientką-POLECAM w 100 %!!Jak dla mnie najlepszy gabinet kosmetyczny na Śląsku :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2013-02-21 18:06:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ferie spędziłam w Ustroniu i zachęcona opiniami w tym serwisie skorzystałam z usług salonu. Kosmetyczki w stolicy wiele mogły by się od pań zatrudnionych w Jeneffer nauczyć. Wszystkie zabiegi dokładnie wykonane, wzorowa dbałość o higienę ( z racji zawodu zwracam na to szczególną uwagę), kultura i wzorowe zachowanie a jednocześnie wesoła atmosfera. W podzięce za mile spędzony czas wystawiam pozytywną opinię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie korzystałam
Opinia dodana przez: Barbara W-wa dnia: 2013-02-11 23:01:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon piękny, zrobiony gustownie, można się w nim zrelaksować, zapomnieć o problemach dnia codziennego. Obie Panie sympatyczne, otwarte, zawsze uśmiechnięte. Paznokcie wykonywane są na najwyższym poziomie, jestem bardzo zadowolona. Usługi Pani Justyny perfekcyjne, bezbolesne, zawsze w miłej atmosferze. Trudnością jest jedynie umówienie się na wolny termin, gdyż jest bardzo dużo klientek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Meggy dnia: 2013-01-27 11:21:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco!!! Zabiegi,na najwyższym poziomie, wykonywane są w miłej atmosferze.Salon czyściutki i piękny;).Pani Michalina,która wykonywała tatuaż,świetnie potrafi uspokoić zdenerwowaną klientke która boi się bólu. Pani Justyna,która wykonywała dermomasaż,stworzyła iście rajską atmosfere pozwalającą na zupełny relaks;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Gosia Jurzykowska dnia: 2013-01-26 15:43:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam tego salonu bo Pani Justyna jest bezczelna i amatorska nie potrafi sie kulturalnie zachowac nie szanuje klienta wstyd
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: agnes dnia: 2013-01-26 10:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ostatnio wykonywałam u pani Justyny makijaż permanentny brwi i musze stwierdzić wszystko odbyło się bezboleśnie ,fachowo i przy miłej rozmowie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: łucja dnia: 2013-01-08 16:16:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo ładny salon, chyba najładniejszy w mieście.Duży wybór konkretnych zabiegów jak makijaż permanentny , paznokcie na dobrej jakości żelach ( 4 tyg bez poprawek ! Poszłam uzupełnić tylko dlatego że mi odrosły) , przedłużanie rzęs na Andzrzejki też się sprawdziły. Nikt mi nie wciskał żadnego czary mary kosmicznymi maszynami których strasznie nie lubię
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Majka dnia: 2012-12-16 00:26:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam gorąco!Poprawiłam tu makijaż permanentny i jestem super zadowolona.Mój stary makijaż był wykonany jakims dziwnym pigmentem który zczerwieniał,a do tego wypadła mi połowa włosków i już nie odrosła!Zapłaciłam bardzo duzo a gdy zgłosiłam reklamację zostałam potraktowana bardzo nieładnie.W Yenefer poświęcono mi duzo czasu i uwagi,pani kosmetyczka ma świętą cierpliwość i chwała jej za to.Obie panie są super fajne,faktycznie atmosfera jest miła,dlatego nie dziwie się że mają dużo klientów,fajne opinie w internecie i rozwijają się jak burza :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcelina Skoczów dnia: 2012-11-07 15:09:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Głównym plusem tego miejsca jest świetna atmosfera.Człowiek spokojnie może się zrelaksować bez wysłuchiwania narzekań na konkurencje,pracodawców itp itd co niestety jest notoryczne w innych salonach a ja tego bardzo nie lubię.Znalazłam to czego szukałam i polecam innym bo jestem już stałą klientką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie korzystałam
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2012-11-01 20:59:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam gabinet jak i obydwie przesympatyczne Panie, przedłużanie rzęs rewelacja wszyscy nie mogą wyjść z zachwytu jak i ja, a makijaż ślubny wykonany przez Panią Justynę prześliczny i trzymał się do samego rana :) Polecam i napewno sama skorzystam z nieraz z ich usług :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sandra dnia: 2012-09-29 14:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż permanentny super, obsługa na wysokim poziomie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-08-11 08:52:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super obsługa, manicure i pedicure wykonane zostały świetnie, bardzo profesjonalnie. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-07-29 18:25:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Będąc na wakacjach w Ustroniu postanowiłam sobie zrobić hennę. Muszę przyznać, że pierwsze wrażenie było bardzo sympatyczne, Pani bardzo miła, bez problemu udało nam się umówić na dogodny dla mnie termin (choć terminarz Pani miała dość mocno obsadzony). Na miejscu fajny wystrój, lokal blisko centrum, dwie przesympatyczne babeczki, a w dodatku pełen profesjonalizm. Jakość usług bardzo wysoka - regulacja brwi super no i powiem szczerze, że pierwszy raz przy zmywaniu henny oczy mi nie łzawiły ani nie piekły. (w Krakowie jeszcze mi się to nie zdarzyło). No i naprawdę przystępna cena - porównywalna z najtańszymi gabinetami w Krakowie. NAPRAWDĘ POLECAM!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2012-07-28 15:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gabinet gorąco polecam wszystkim, ktorzy chcą w kameralnej, miłej i odprężającej atmosferze zadbać o swoją urodę. Pani Justyna jest najwyższej klasy specjalistką w makijażu permanentnym, czego dowodem są moje brwi i górna kreska. Od dwóch miesięcy korzystam też z masażu próżniowego i efekty są zdumiewające - redukcja cellulitu i gładka jędrna skóra. Polecam też przedłużanie rzęs, naprawdę robią ogromne wrażenie :) Oczywiście muszę też wspomnieć o Pani Magdzie, która w profesjonalny sposób zajmuje się moimi dłońmi i stopami :) Jestem w 100% zadowoloną i zrelaksowaną klientką!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja, Wisła dnia: 2012-07-13 18:26:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niestety, muszę zacząć od narzekania... Dwa razy byłam u Pani od manicure, i dwa razy musiałam na nią czekać... Ponieważ ta Pani jest przemiłą i bardzo kompetentną osobą, moja opinia o gabinecie wciąż jest pozytywna, ponadto moje czekanie umilała Pani kosmetyczka, zostałam poczęstowana napojem i zabawiona rozmową, czyli nie mogę powiedzieć ze o mnie nie zadbano. Gabinet jest ładny, czysty, świetnie wyposażony. Gdybym tylko nie musiała znów na Panią czekać, powiedziałabym że jest idealnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M.R. dnia: 2012-07-12 14:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokładnie i starannie wykonany zabieg czyszczenia buzi.Zachecona profesjonalnym podejsciem zdecydowałam sie na makijaz permanentny ust.Duzym plusem jest ,że nie musiałam biegac za recepta na Heviran-lekarz jest na miejscu,jestem panikarą więc cały czas wszystko konsultowałam z panią doktor.Zagoiło się szybko,efekt piękny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michalina Blochowska dnia: 2012-06-18 15:32:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgłosiłam się z palcem u stóp w fatalnym stanie,ropa,zakażenie.Sama na własne życzenie-za krótko przyciety , aż do krwi wrastający paznokieć.Nie mogłam już chodzić.Zostałam przyjęta od razu,pani pedikirzystka specjalnie znalazła dla mnie czas,żebym nie chodziła w takim stanie-bardzo miła i ciepła osoba.Wszystko od razu się pogoiło,jestem bardzo wdzięczna,będę już stałą i oddaną klientką.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2012-06-15 13:58:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam gabinet. Robiłam tu makijaż permanentny - brwi i kreski. Szybko, fachowo, bezboleśnie, bez komplikacji. Jestem bardzo zadowolaona. Teraz chodzę do Pani Justyny na rzęsy. Zdecydowanie porzucam gabinet, który dotychczs pomagał mi dbać o urodę. W Yennefer czuję się jak w SPA. Profesjonalne podejscie, miła atmosfera a przede wszystkim fachowość Pani Justyny są wręcz imponujące. POLECAM !!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2012-06-11 14:28:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Makijaż ust i brwi perfekcyjnie wykonany na doskonałych pigmentach oraz na wysokiej klasy sprzęcie/poprzednie makijaże robione w innych gaginetach bolesne,a usta opuchnięte przez dobre kilka godzin...nie wspominając już o efektach końcowych.../Pani Justyna jest prawdziwą profesjonalistką makijażu permanentnego i nie tylko-zabiegi na twarz wykonuje fantastycznie na dobrej jakośći kosmetykach i z wielkim zaangażowaniem,poświęca dużżo czasu aby klientka wyszła usatysfakcjonowana-Polecam gorąco wszystkim Paniom.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2012-05-15 08:52:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcialam pochwalic za swietnie wykonany masaz antycelulitisowy.Wczesniej chodzilam na orginalna endermologie,tez fajnie ale nie ma to jak masaz prozniowy na gola skore plus konkretna reka masazysty .Zabieg trwal ponad godzine!Pani sie niezle nademna napocila ale efekt mam juz po zabiegach.Wszystko w rozsadnej cenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie skladalam
Opinia dodana przez: Renata Cieszyn dnia: 2012-05-14 12:42:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowa obsługa, atrakcyjne ceny, nowoczesne zabiegi - słowem rewelacja :) Jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam wszystkim gabinet zdrowia i urody - Yennefer w Ustroniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-05-14 00:05:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niedawno otwarty zakład kosmetyczny w Ustroniu, prowadzony przez dwie miłe panie, które oferują naprawdę wysoki poziom usług w BARDZO przystępnych cenach. Justyna (z której usług korzystałam) jest 100% fachowcem (poprzednio pracowała w zawodach związanych z medycyną, więc zna się na rzeczy i potrafi doskonale doradzić), moja buzia po czyszczeniu naprawdę wygląda super korzystnie. Po dwóch godzinach zajmowania się moją twarzą, byłam pozytywnie zaskoczona ceną. Polecam wszystkim dziewczynom i paniom z Ustronia i okolic!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie korzystałam, ale na pewno bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2012-05-03 07:03:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajny gabinecik z fajnymi paniami a nie sztywiarami w białych fartuchach.Chodzę czyścić buzię regularnie więc mam porównanie.No i cena za czyszczenie super,a miałam i ampułke i algi i prądy jakieś.Trafiłam przypadkiem bo kumpela rzęsy sobie przedłużała,ale teraz będe dojeżdzać z Wisły na 100%.No i "like" na FB też daje!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgosia z Wisły dnia: 2012-04-23 11:51:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tego właśnie brakowało nam kobietom w Ustroniu. Gabinet na prawdę pierwsza klasa. Duże urozmaicenie jeśli chodzi o usługi. Jeśli do tej pory mogłyśmy tylko depilować sobie brwi albo robić maseczkę, to ten gabinet oferuje więcej! Jestem bardzo zadowolona, szczególnie polecam przedłużanie rzęs i zabiegi na twarz. Obsługa miła i profesjonalna, jako mieszkanka Ustronia będę stałą klientkom. Magda E.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2012-04-19 20:11:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pobyt w uzdrowisku urozmaiciłam sobie wizytą w gabinecie Yennefer i byłam bardzo zadowolona z obsługi. Poleciłam znajomym kuracjuszkom i cieszę się że mogę polecić także w internecie. Miła atmosfera, fachowa obsługa i rzetelne podejście do klienta. Pani, która robiła mi zabieg była bardzo dokładna i szczegółowo mi wszystko wytłumaczyła. Z czystym sumieniem gorąco polecam!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anka dnia: 2012-04-15 22:23:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem mile zaskoczona! Atmosfera miła, czysto i zabiegi wykonywane dokładnie z zadowalającym efektem.
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Krystyna Z. dnia: 2012-04-14 14:45:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: gabinet profesjonalnie wyposażony, obsługa na wysokim poziomie, szeroki zakres usług, konkurencyjne ceny. polecam gorąco
Jakość usług: Wysoka
Obsługa reklamacji: brak reklamacji
Opinia dodana przez: BzK dnia: 2012-04-12 20:07:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna atmosfera, profesjonalny servis, gabinet godny polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2012-04-12 02:15:39 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją