Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

PPHU KINGA - meble na wymiar

Zawód: meble kuchenne  
Adres: Mazowieckie, 96-320 Mszczonów k. Warszawy Mszczonów ul. Dworcowa 24b
Telefon: Kom. 695-852-89; 601-368-545
Adres e-mail: info(małpa)meble-kinga.pl
Strona internetowa:
Opis działalności: Meble na wymiar, szafy Słowa kluczowe: meble na wymiar, szafy

Ocena: 28% pozytywna 2x 5x

Jakość usług: 40% wysoka 2x 1x 3x
Terminowość: 28% bez zastrzeżeń 2x 5x
Ceny usług: 0% niskie 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 7
Ilość odsłon profilu firmy: 1213
Data utworzenia profilu: 2015-02-13 20:46:31
Data ostatniej aktualizacji: 2015-02-13 20:46:31 

Opinie o PPHU KINGA - meble na wymiar

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Totalny nieprofesjonalizm, szafy źle wykonane poprawki wykonane na bardzo niskim poziomie. Dodatkowo nieterminowość i nieuczciwość jeżeli jest coś ustalone słownie to później firma się z tego wymiguje. Notoryczne nie odbieranie telefonów umawianie się na dokończenie pracy po czym człowiek nie przyjeżdża trzy razy brano wolne stanowczo odradzam
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie obiera telefonu umawia się na montż po czym nie przyjeżdża
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2017-10-25 11:42:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uwaga na pana legięcia i jego córke w żyrardowie maja salon na tyłach dekady ul. szulmana. Wykonywal u nas szawki kuchenne zawiasy zamiast bluma jakies chinskie, blat krzywo dociety, na drzwi do 3 szafek czekalismy 3 mies setki telefonów, arogancja tego człowieka siega zenitu. Nniestety po wplacie całosci pieniedzy wyszły niedoróbki ale telefonów juz nikt nie odbierał. Baaardzo przestrzegam !!!!.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Brak
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2017-06-17 09:14:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonywała dla mnie meble kuchenne i do pokoju mojego syna. Zarówno jedne jak i drugie były wykonane bez zastrzeżeń i w uzgodnionym terminie. Co było dla mnie zaskoczeniem bo terminowość to cecha rzadko spotykana i myślę że każdy miał okazję się z tym spotkać.Pan dobrze mi doradził i ogólnie bardzo pozytywny gość.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-01 22:00:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wyjątkowo niesłowny wykonawca. od około roku nie realizuje reklamacji na hartowaną szybę czarną która zaraz po montażu popękała.wielokrotnie ustalał terminy na które musiałam się zwalniać z pracy lub brać urlop. nigdy nie przybył ani też nie uprzedził telefonicznie.Nie wykonuje mebli zgodnie z ustaleniem tylko jak mu wygodnie tzn.miały być 2 szuflady na sztućce zrobił jedną dużą .Szafki miały być powieszone 20 cm.od sufitu powiesił równo z sufitem.Jedną z szafek tak powiesił że przewiercił otwór do pokoju i tak zostawił.Od pewnego czasu nie odbiera mojego telefon z reklamacją bo go zna na pamięć. Zdecydowanie odradzam tego "fachowca" bo potrafi mówić tylko okrągłe słowa i tzw. bajer.reklamacja ciągnie się od LUTEGO!2015
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: krystyna łakomska warszawa ul . blatona,bemowo dnia: 2016-03-11 09:15:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam usług tej firmy. Uwaga Pan reklamuje się na Olimpii na Kole w Warszawie. Praca źle wykonana, nie dokończona. Mój błąd to ustalenia ustne i nie spisane szczegóły, które okazały się inne niż uzgodnione. Źle ustawione szafki, niezgodnie z planem, nie takie zawiasy przy szufladach. Nie wolno zaufać, że wykonawca będzie uczciwy. Niestety zapłaciłam całą ustaloną kwotę bo Pan tak się spieszył, że nie sprawdziłam wszystkiego. W październiku minie rok jak oczekuję na poprawki i dokończenie (np. brak zawiasu w szafce nad okapem, zmiana zawiasów w szufladach, spowalniacze do drzwiczek, brak uszczelnienia zlewu. Pan Zbigniew obiecywał a później nie odbierał telefonu, osobiście znalazłam Go na Olimpii, pojechaliśmy ocenić braki, znowu obiecywał, kilkakrotnie się umawiał i nie przychodził. Nie wiem jak spowodować aby wywiązał się ze swego zobowiązania. Może ktoś mi pomoże!
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: brak zupełny
Opinia dodana przez: Maria Warszawa Bemowo dnia: 2015-09-06 21:50:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fachowiec Bardzo dobry, Firma ta robiła meble u Nas i Naszej Rodziny. Jakość mebli b dobra Pan doradził nam by kuchnia była praktyczna i funkcjonalna ponieważ niestety projektant nasz zaprojektował nam kuchnie ładna ale nie funkcjonalna a Pan Zbyszek przyjechał i doradził powiedział co jest dobre i jaka jakość wybrać systemów. Montaż sprawny i fajnie ze Panowie posprzątali po sobie. Polecam firmę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2015-08-03 12:10:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie wszystkim odradzam tego pana i jego usługi, po pierwsze jest wybitnie nierzetelny, po drugie inaczej interpretuje ustalenia – szafa na wymiar, którą miał wykonać z „tyłem” okazała się być bez niego, podobnie źle zostały przez niego zrozumiane ustalenia dotyczące spodu szafy (również jego brak). Po burzliwej dyskusji, fachowiec zgodził się na zrobienie poprawek zgodnie z umową. Duże znaczenie w tej kwestii miał fakt, że w związku z nienależytym wykonaniem zlecenia nie otrzymał całości kwoty. Niestety za drugim razem już nie miałam możliwości sprawdzenia dokonanych poprawek i fachowiec otrzymał resztę pieniędzy. Po tym okazało się, że w szafie brakuje drążka, zaślepek, blokad do drzwi itp. Po tym ponownie fachowiec został odwiedzony na warszawskim bazarku Olimpia, na którym stacjonuje i w trakcie rozmowy zobowiązał się przyjechać na kolejne poprawki. Niestety nie dotarł, połączyć się telefonicznie było bardzo trudno, usłyszałam nawet, że zawracam panu g... głowę. Tymczasem na stronie internetowej umieszczono zdanie: "Spełniamy najbardziej szalone pomysły"... A według mnie wystarczyłoby po prostu rzetelne wywiązanie się z podjętego zlecenia. Ponad trzy tygodnie czekania, wydzwaniania, umawiania się na poprawki i nerwów. NIE POLECAM! Wynika z tego kolejne doświadczenie życiowe (szkoda, że bolesne), myślę, że przyda się wszystkim – póki zlecenie nie zostanie wykonane zgodnie z życzeniem zamawiającego NIE WOLNO płacić wykonującemu całości ustalonej kwoty.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 2015-02-13 20:52:51 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją