Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Marcin Kotowski i Współpracownicy

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Warmińsko-mazurskie, 10-509 Olsztyn Mickiewicza 14/1
Telefon: 504017510 Kom. 504017510
Adres e-mail: sekretariat(małpa)kancelariakotowski.pl
Strona internetowa: www.adwokatolsztyn.pl
NIP:
7393475932
Opis działalności: prawo gospodarcze, budowlane, cywilne, rodzinne, karne, spółek handlowych Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 25x

Jakość usług: 100% wysoka 25x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 16x 7x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 6375
Data utworzenia profilu: 2014-07-31 16:29:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-11-28 11:24:09 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Marcin Kotowski i Współpracownicy

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakiś czas temu bardzo potrzebowałam pomocy adwokata a znaleźć rzetelnego to jak ze świecą szukać. Kolega mi podrzucił wizytówkę Pana Marcina. Pan mecenas okazał się naprawdę miły a przy okazji podobało mi się jego profesjonalne podejście. Oczywiście przedstawił swoje usługi więc mogłam uzyskać poradę takiej jakiej potrzebowałam. Podczas sprawy starałam się zdobyć ważne dla mnie informacje przy czym mecenas Kotowski wszystko dyskretnie załatwił w takim obrębie czasowym jakim potrzebowałam. Dostałam to o co prosiłam i jestem 100% zadowolona z jego pomocy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grażyna dnia: 2019-08-19 14:00:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry adwokat. Sprawa o zapłatę 100% wygrana. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2019-08-07 16:06:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana mecenasa Marcina Kotowskiego poleciła mi moja znajoma. Umówiłam się telefonicznie. Pan mecenas przyjął mnie w swojej Kancelarii. Słuchał uważnie jak opowiadałam o swoim życiu, związku, który właśnie się rozpada po 30 latach małżeństwa. Mój rozwód jest jeszcze w toku / bo rozwód jest z orzekaniem o winie / ale mogę podzielić się swoją opinią o Panu Mecenas z własnego doświadczenia do chwili obecnej. Pan mecenas jest bardzo dobrze przygotowany do każdej sprawy. Jest staranny i konsekwentny. Bardzo dobrze napisał mi odpowiedź na pozew rozwodowy i za każdym razem na sprawie jest bardzo aktywny, zadaje pytania świadkom podczas ich przesłuchiwania przez Sąd. Jestem bardzo zadowolona z tego, że powierzyłam właśnie Jemu prowadzenie mojego rozwodu. Polecam Pana Marcia Kotowskiego każdemu !!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2019-07-27 17:16:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kancelaria Marcina Kotowskiego to mój najlepszy wybór. Sytuacja życiowa zmusiła mnie do skorzystania z usług prawnika. Na początku z moją sprawą poszedłem do innej dużej kancelarii – i to był mój duży błąd, mają sprawą zajmowało się kilka adwokatów tam pracujących, nikt nie potrafił mi udzielić dokładnych informacji co się dzieje z moją sprawą, dodam że ceny były wygórowane a obsługa beznadziejna. Nie czekając aż moja sprawa źle się dla mnie skończy , postanowiłem przyjść z nią do mecenasa Marcina Kotowskiego – i to było najlepsze co zrobiłem. Mecenas Kotowski sprawą zajął się osobiście od początku do końca. Na bieżąco informował mnie co się dzieje, kontakt mail oraz telefoniczny bardzo dobry, na każdej rozprawie był osobiście i wszystkiego pilnował na czas. Ceny u mecenasa Kotowskiego normalne a obsługa na najwyższym poziomie. Ostatecznie moja sprawa skończyła się bardzo pozytywnie za co mecenasowi Marcinowi Kotowskiemu Bardzo Dziękuję i Wszystkim Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dawid dnia: 2019-07-20 10:37:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm!! Jestem bardzo zadowolony ze współpracy przy rozwodzie. Pan Kotowski jest niezwykle rzetelnym i doświadczonym Prawnikiem. Poświęcił mi dużo czasu w trakcie spotkań, uważnie słuchała, zagłębia sie w sprawę. Autentycznie zaangażowany, zawsze mogłem liczyć na fachową poradę. Bardzo sympatyczny i życzliwy a na sali sądowej zdecydowany, konkretny, walczy o klienta. Panu Mecenasowi nic nie umknie, obnaży wszystkie słabości ''przeciwnika''. Dba o najmniejsze szczegóły w sprawach formalnych. Szczerze polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2019-07-19 16:14:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Kotowski prowadził moją dosyć skomplikowaną sprawę rodzinną. W sposób rzeczowy, szczegółowy i zrozumiały zapoznał mnie z możliwościami prawnymi sprawy. Spotkania z Panem Mecenasem odbywały się regularnie według potrzeb. Byłam również informowana na bieżąco o postępach sprawy oraz o ważnych terminach. W efekcie sprawa zakończyła się pomyślnie dla mnie. Współpracę z Panem Marcinem oceniam bardzo dobrze. Polecam szczerze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bożena dnia: 2019-07-14 07:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mieszkam od wielu lat za granica i miałem sporo obaw co do tego, której kancelarii powierzyć moją sprawę rozwodowa. Do kontaktu z mecenasem Marcinem Kotowskim skłoniły mnie w większości pozytywne opinie w internecie i to właśnie jego wybrałem do poprowadzenia mojej sprawy. Była to dobra decyzja. Odległość nie wpłynęła na jakość naszych kontaktów. Rozwód został poprowadzony bardzo starannie, rzetelnie i szybko. Moje oczekiwania co do rezultatu zostały spełnione pozytywnie. Kancelaria rzeczywiście godna polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cezary.K dnia: 2019-07-12 09:23:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kontakt do mecenasa znalazłam w internecie, nigdy wcześniej nie korzystałam z pomocy prawnej, więc nie wiedziałam czego się spodziewać. W internecie znalazłam wiele opinii pozytywnych ale również negatywną - stwierdziłam jednak, że przekonam się na spotkaniu, bo kto teraz w internecie nie ma negatywnych opinii ;) Na pierwszym spotkaniu mecenas uspokoił mnie i pokazał kilka możliwości poprowadzenia sprawy. Podczas rozpraw czułam się bezpiecznie, widząc jak sobie radzi na sali rozpraw. Sprawa zakończyła się pozytywnie, przyjemnością było obserwowanie jak mecenas ze stoickim spokojem pięknie ogrywa przeciwników :) Z pewnością adwokat Kotowski jest godnym polecenia specjalistą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta dnia: 2019-07-10 10:43:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas Marcin Kotowski prowadził moją sprawę rozwodową. Ogólnie z rozwodu - dość trudnego - jestem zadowolony... o ile można być z rozwodu zadowolonym :) Miałem dobre wrażenie i wiedziałem, że zmierza to w dobrym kierunku. No i faktycznie - mam fajny kontakt z dzieckiem, alimenty małe i rozwód bez winy. 1. Doskonały kontakt z Panem mecenasem 2. Osobiste stawiennictwo na każdej rozprawie 3. Na bieżąco otrzymywałem informację o sprawie. 5. Cena Ok. POLECAM !!! Wszystkim szukającym dobrego adwokata w Olsztynie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2019-07-10 00:55:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Kotowski prowadził moją sprawę rozwodową i czuję się zobowiązany wystawić mu jak najlepszą opinię. Powiem krótko, przy pierwszym spotkaniu niczego nie obiecywał, jedynie powiedział że zrobi co w jego mocy żeby mi pomóc (a moja była już na szczęście żona to naprawdę twardy zawodnik). Na każdej rozprawie był osobiście, o wszystkim informował mnie na bieżąco, a koniec końców trudną sprawę rozwodową wygrał w zasadzie w 100%. Naprawdę polecam Pana Mecenasa Marcina Kotowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zbych dnia: 2019-06-01 19:37:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Adwokata Marcina Kotowskiego znalazłam na stronie internetowej, dobre opinie zachęciły mnie do oddania mojej sprawy gospodarczej w jego ręce. Pan mecenas Kotowski jest osobą nie tylko kompetentną ale bardzo spokojną, uprzejmą i na wszystkie pytania telefoniczne oraz mailowe otrzymałam szybko właściwe odpowiedzi. Poradził sobie znakomicie i z dużym zaangażowaniem doprowadził do załatwienia, wydawałoby się trudnej do rozwiązania sprawy. Moja sprawa zakończyła się dla mnie sukcesem. Wszystkim osobom które szukają dobrego adwokata w sprawach gospodarczych Polecam adwokata Marcina Kotowskiego. Panu Mecenasowi z okazji Świąt Bożego Narodzenia oraz zbliżającego się Nowego Roku życzę samych sukcesów i wygranych spraw. Oby każda sprawa zakończyła się wygraną tak jak w moim przypadku. GORĄCO POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2018-12-19 18:28:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z Kancelarią Adwokacką Marcina Kotowskiego nasza firma współpracuje już od dawna. Na stałe mamy pomoc w zakresie prawa gospodarczego. Pan Mecenas przygotowuje nam wszelkiego rodzaju umowy oraz zajmuje się reprezentacją naszej firmy przed wszystkimi sądami. Gorąco polecamy usługi Pana Marcina, gdyż z niesamowitą starannością i z zaangażowaniem podchodzi do każdej sprawy. Wielokrotnie okazało się już, że wszelkie wykonane prace są bardzo skuteczne właśnie ze względu na to, że Pan Mecenas bardzo dba o sprawy prawne naszej firmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze stałej współpracy i liczymy na dalsze skuteczne działania. Ogromna wiedza, doświadczenie i intuicja Pana Marcina połączona z bardzo dużym zaangażowaniem pozwala nam być spokojnym we wszelkich sporach sądowych. Daje to niesamowity komfort pracy, gdyż my możemy się zająć sprawami, na których się znamy, a sprawy prawne powierzamy Panu Mecenasowi. Dodam jeszcze, że skutecznie poleciliśmy i cały czas polecamy Pana Mecenasa naszym kontrahentom i partnerom biznesowym w sprawach gospodarczych. Polecamy usługi prawne Adwokata Marcina Kotowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Firma dnia: 2018-07-19 21:16:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Adwokat Marcin Kotowski pomógł mi przebrnąć przez kwestie z zakresu prawa po raz kolejny. Także tym razem jestem bardzo zadowolona z naszej współpracy. Pan Adwokat bardzo dokładnie tłumaczy zagadnienia prawne, pokazuje możliwe w danej sytuacji rozwiązania i ewentualne ich konsekwencje. Co ważne, nie zakłada, że klient ma wiedzę prawną – krok po kroku omawia, co nas czeka, z czym to się wiąże i co jeszcze warto zrobić, żeby jak najlepiej zadbać o swoje interesy. Na początku współpracy w jasny sposób określa warunki finansowe – dzięki temu klient ma szansę oszacować czekające go koszty i podjąć świadomą decyzję. Pan Adwokat Kotowski jest osobą posiadającą szeroką wiedzę, doświadczenie i niezbędne cechy pozwalające bardzo dobrze reprezentować klienta w sądzie. Zawsze jest doskonale przygotowany, zna i pamięta sprawę. W sądzie jest zaangażowany, opanowany i wykazuje się refleksem oraz zdecydowaniem – nie pozwala się zastraszać, zawsze gdy jest to potrzebne dochodzi do głosu i przedstawia adekwatne argumenty. Do tego jest bardzo kulturalny. Co ważne, nie dąży do przeciągania sprawy. Jego zaangażowanie nie kończy się w momencie wyjścia z sali sądowej – sprawdza tekst protokołów sądowych, gromadzi akta i na bieżąco monitoruje działania sądu, komornika, itp. i informuje klienta o ważnych kwestiach. To On pilnuje terminów. Jest słowny i punktualny. Dla mnie bardzo ważne było również emocjonalne wsparcie ze strony Pana Adwokata. Prowadzona sprawa dotyczyła alimentów – po raz kolejny sąd zasądził wnioskowaną przez nas kwotę. Wcześniej, podobnie jak teraz, Pan Adwokat Kotowski reprezentował interesy mojej córki w sądzie I i II instancji. Z całym przekonaniem polecam Pana Adwokata Marcina Kotowskiego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Alicja dnia: 2018-07-04 19:19:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przemiła obsługa, ale przede wszystkim fachowe i indywidualne podejście do problemu z jakim się zwróciłem do mecenasa Kotowskiego. Pan adwokat wytłumaczył mi sposób postępowania oraz informował mnie o postępach w mojej sprawie . Widać duże zaangażowanie, dlatego Polecam tę Kancelarię.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Adam. S. dnia: 2018-05-04 18:44:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny i skuteczny adwokat. Mieliśmy spór z zamawiającym przy inwestycji budowlanej dot. robót dodatkowych. Mec. Kotowski pomógł nam odzyskać należne pieniądze wygrywając sprawę w Sądzie. Pełen profesjonalizm.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marek dnia: 2018-03-08 11:06:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Skuteczny adwokat, prowadził nam sprawę, nasza firma miała spór, chodziło o niewypłacenie części wynagrodzenia za wykonane przez nas usługi, twierdzili, że nie wywiązaliśmy się z umowy. Nie mniej jednak udało się odzyskać środki. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AZ dnia: 2017-02-28 12:58:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, nie koloryzuje ale działa, przynajmniej u mnie tak było sprawa z góry przegrana.. dosłownie nikt nie dawał za wygraną, a tu jednak się udało:) Jestem bardzo wdzięczna za pomoc jaką od niego otrzymałam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: klientka dnia: 2016-09-22 18:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mecenas Marcin Kotowski to z pewnością bardzo dobry wybór. Najbardziej skuteczny, kompetentny, konkretny, terminowy i rzetelny adwokat jakiego spotkałam. Nigdy mnie nie zawiódł, wygrał cztery sprawy rodzinne- odzyskując mój spokój ducha. Z czystym sumieniem polecam! Fachowiec w swojej profesji. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2016-02-11 19:46:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Kotowski prowadził sprawę mojego kuzyna . Jestem bardzo zadowolona z jego porad i sposobu rozwiązania problemu. Polecam tego adwokata .
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Pan Kotowski prowadził sprawę mojego kuzyna . Jestem bardzo zadowolona z jego porad i sposobu rozwiązania problemu. Polecam tego adwokata .
Opinia dodana przez: kuzynka dnia: 2015-11-23 00:17:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Działa szybko i sprawnie. Założył mi spółkę z o.o. dosłownie w 24 godziny. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-27 11:16:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam mecenasa Kotowskiego. Kontaktowy i skuteczny. Wygrał moją sprawę o rozwód.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zibi dnia: 2015-09-22 14:10:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z współpracy z Panem Kotowskim. Prowadził moją sprawę o rozwód a następnie sprawę o podział majątku. Z wyniku obydwu spraw jestem zadowolony. Widać, że zależy mu na wyniku sprawy a nie tylko na zgarnięciu pieniędzy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Artur dnia: 2014-11-28 11:39:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan mecenas Kotowski wygral dla mnie odszkodowanie z OC sprawcy wypadku drogowego. Sad zasadzil dwa razy wiecej niz proponowal ubezpieczyciel. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Driver dnia: 2014-09-25 07:33:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rzetelny adwokat. Z sukcesem poprowadził moją sprawę o rozwód i o alimenty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Maria M. dnia: 2014-08-06 07:41:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny adwokat, profesjonalne podejście. Prowadził mi kilka spraw i w każdym temacie był obyty. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: M. dnia: 2014-08-01 09:26:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją