Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zakład Remontowo Budowlany Henryk Sakowicz

Zawód: Budowlaniec 
Adres: Mazowieckie, 05-074 Halinów Okuniewska 26
Telefon: Kom. 503517974
Adres e-mail:
Strona internetowa:
NIP:
539 001 21 69
Opis działalności: Usługi budowlane Słowa kluczowe: usługi budowlane, budowa domów, ocieplenia, dach, ogrodzenia, wykończenia

Ocena: 24% pozytywna 6x 19x

Jakość usług: 22% wysoka 5x 2x 17x
Terminowość: 15% bez zastrzeżeń 3x 3x 17x
Ceny usług: 26% niskie 5x 5x 14x
Ilość opinii w serwisie: 25
Ilość odsłon profilu firmy: 2610
Data utworzenia profilu: 2011-10-09 23:12:54
Data ostatniej aktualizacji: 2014-09-30 23:51:39 

Opinie o Zakład Remontowo Budowlany Henryk Sakowicz

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma panheniek.pl wykonała u mnie remont tarasu. Ogólnie wykonane prace oceniam dobrze. Zamówiłem samą robociznę bez materiałów. Firma jak firma.Właściciel starszy człowiek.Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Taras Bemowo dnia: 2014-09-15 20:07:38 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: UWAŻAĆ NA TEGO OSZ..USTA. POD ŻADNYM WZGLĘDEM NIE GODZIĆ SIE NA ZAKUP PRZEZ TEGO OSZ..USTA I PAR..TACZA TOWARU. NIGDY NIE PLACIC ZALICZKI - JAK ZAPLACISZ PRZYJDZIE ZA MIN 7 DNI. UMAWIA SIE NA KONKRETNY TERMIN I NIE PRZYCHODZI. ZA TO TERMINOWY JEST GDY PRZYJEZADZA PODPISAĆ UMOWE I WZIASC PIENIADZE. PAR..TACZ OSZ..UST. UDAJE ZE SIE ZNA A GOWNO SIE ZNA. TRZEBA PATRZEC CALY CZAS NA RECE. ROZCIENCZA CHEMIE BUDOWLANA Z WODĄ ZEBY BYLO JEJ WIECEJ , LUB UWAZA ZE JEST ZA GESTE. STOSUJE NAJTANSZE MATERIALY CHOCIAZ BYLO USTALONE ZE MA BYC KONKRETNY PRODUKT. UDAJE NIEWIADOMO JAKIEGO SPECJALISTE A CH...UJ SIE ZNA. PRAWDZIWY OSZ..UST. PROPONUJE UWAZAĆ NA PANA HENIA. TELEFONOW TEZ NIE ODBIERA. NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA USLUGI TEGO CZLOWIEKA. ROBI LUDZI W W TOTALNEGO WALA. OBY TEN PARTACZ JUZ NIKOGO NIE NACIAGNAŁ.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: GOŚCIU dnia: 2014-08-25 20:12:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: firma Henryka Zakowicza vel Pana Heńka miała budować dom od stanu 0 do stanu pod klucz...zaczęło się kiepsko opóźnienia i brak kontaktu nastepnie było tylko gorzej...totalny brak kontaktu i wydębianie kasy na wyimaginowane zaliczki w sklepach...potem ucieczka z budowy brak kontaktu a co za tym idzie strata mojej kasy...około 40 000 zł nastepnie kłótnie z podwykonawcami których też naciągnął ten partacz i kolejne poprawki po jego robotnikach...Ludzie uważajcie to KŁAMCA...właśnie wystapiłem na drogę sądową ale ten gosć jest w długach... i nie wiem co z tego wyjdzie....RADA UCIEKAJCIE OD TEGO KŁAMCY
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: HAHAHHAHHAHAHAHA TEN PARTACZ NIE WIE CO TO JEST
Opinia dodana przez: JA dnia: 2013-10-23 15:05:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: "nie mam przyjemności z państwem dalej współpracować"- to słowa które możecie usłyszeć po daniu 15.000 tys. zaliczki na materiał.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-31 20:59:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Henryka wykonała u mnie rozbudowę domu- zdjęcie starego dachu i podniesienie budynku. W między czasie zmianiali się robotnicy ale wszystko zostało wykonane poprawnie. Pozdrawiam. Andrzej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: OK
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-08-21 22:20:12 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Partacz,kłamca, alkoholik mały brodaty patałach.Ludzie żadnej współpracy z tym oszołomem wyciąga pieniądze i znika.Prawdę mówi jak się pomyli.Pozdrowienia dla odważnych chcących mieć kłopoty.
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-09 14:53:50 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Heniek jest niewypłacalny i bardzo często jest pijany. Owszem jest miły i może fajny z niego facet, ale nie żeruje się na innych ludziach i wyciąga od nich pięniądze, żeby mieć na piwko. Dlatego odradzam Wam tego fachure i pseudobudowlańca. Po co się denerwować. On nie odbiera telefonów, a jego ekipy budowlane to pożal się panie Boże. On coś próbuje na tych budowach robić, ale to jest takie ściemnianie. Jak tylko dostanie zaliczke to koleś się ulatnia, a potem to sobie możesz dzwonić. Ciągle na bani. Powinien zmienić zawód ten pseudofachura. Napewno nie zna się na budowlance!!!!! chory nieszczęśliwy człowiek, alkoholik.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Nie nie ma czegoś takiego jak reklamacja u Pana Henia. Za to jest piwko i ćwiartka. Te pojęcia zna.
Opinia dodana przez: Fachman dnia: 2013-03-11 00:20:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pod firmą pana Henryka działa również pan Janusz Kopka. Na pierwsze spotkanie przyszli obaj oferując kompleksowe wykonanie robót budowlanych. Następnie na budowie pojawiał się wyłącznie pan Kopka. Prace postępowały z coraz większymi opóżnieniami, aż do momentu wykonania dachu. W tym momencie firma przestała robić cokolwiek. Wzieli zaliczkę na materiały na budowę dachu i prace staneły. W konsekwencji okazało się że w hurtowni zamówili połowę materiałów i ich nie opłacili, sprowadzili podwykonawcę, którego również nie opłacili i pan Kopka zapadł sie pod ziemię. Sam musiałem ratować budowę płacąc drugi raz za materiały i przejmując umowę pomiędzy podwykonawcą dachu a panem Kopką. Straty szacuję na około 30 000,- zł. Pan Jasnusz Kopka zobowiązuje się do zwrotu nadpłaconych zaliczek na poczet budowy w nieoznaczonej przyszłości. Firma niesolidna, zatrudniająca byle jakich "fachowców", którzy zmieniali się co kilka dni (z informacji od zatrudnianych pracowników wynika że nie otrzymywali oni należnego wynagrodzenia na czas)świadczy usługi bardzo niskiej jakości, Janusz Kopka nie stroni od alkoholu. Zdecydowanie odradzam kontakty z tą firmą - gwarantują kłopoty i straty finansowe.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Brak poczucia jakiejkolwiek odpowiedzialności za przyjęte zobowiązania
Opinia dodana przez: aborygen dnia: 2012-07-15 10:31:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma Pana Zakowicza wykonała u mnie remont tarasu. Zjeli stare płytki i oczyścili podłoże. Praktycznie codziennie po pracy oglądałem prace. Położyli nową warstwę zabezpieczającą, coś jakby guma, zastosowane były taśmy łączące ścianę z podłogą przysmarowane tylko po brzegach - aby mogło pracować (czyli tak jak powinnow być). Są dylatacje, a jak kładli płytki to smarowali klejem i podłoże i płytki. Trochę się na tym znam i czytałem wcześniej jak to powinno być wykonane ale z braku czasu nie zrobiłem tego sam. Właściciel firmy był codziennie. Można się przyczepić do terminowości -miało być kilka dni a było ponad trzy tygodnie ale wygląda, że jest solidnie. Jakby co będę reklamował -mam gwarancję. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Taras Ursynów. dnia: 2012-05-21 22:42:59 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: człowiek nadużywający alkoholu,partacz,człowiek przywłaszczający sobie cudze pieniądze.winien nam w sumie ok 40.000 tyś zł.....nie ma z nim kontaktu,nie odbiera tel.pod pretekstami 5-cio letniego dziecka.nie wypłacalny.jeżeli na czymś się zna to napewno nie na budowlance, gadać potrafi.jak widać wielu ludzi oszukał.żonka prawdopodobnie ma rozdzielność majątkową dlatego straszenie ich sądem wywołuje u nich rozbawienie.teraz podobno szuka kredytu na spłate naszego długu......a gdzie inne?a przy takich zadłużeniach i rejestrze bik nie dostanie 5 zł.zasłania się tym że górale"pan Krzysio"(o którym była tu mowa)zabrali mu budowe a druga się podobno spaliła....i tam niby są nasze pieniądze.prostak jakich mało i alkoholik.reszte opiszę po zakończeniu sprawy.....o ile do tego dojdze.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: zerowa.nawet robota nie jest zakończon a co tu mówić o reklamacjach.
Opinia dodana przez: inwestor z pod wawy dnia: 2012-05-09 22:31:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam. odradzam tego pseudo fachowca i jego firme. Duzo mówi mało robi, na moja budowe sprowadził ludzi nie wiadomo skąd, jak sie wszyscy popili, po ostrej wymianie zdan ze mna, szef zmienil ekipe trwalo to ok 1 tydzien, jak sie okazalo znalazl jakis partaczy z "oferty". tak wiec lipa straszna. do tego jest mi winien 2500 i nie raczy oddac:((
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: smieje sie w twarz, nie odbiera telefonu...
Opinia dodana przez: Radek dnia: 2012-04-30 22:02:46 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nam Pan Zakowicz jest winny ponad 3000.Czekamy od września i chyba się nie doczekamy.Gdy czytam o niekompetencji hurtowni ogarnia mnie śmiech.Pan Henryk chyba nigdy słowa prawdy nie powiedział.Nawet firmy ma zarejestrowane pod różnymi adresami.A co chodzi o picie ze mną również rozmawiał w stanie dalece wskazującym.Panie Zakowicz a może to nie prawda ,że inwestorzy i podwykonawcy nachodzili Pana w Halinowie żądając zwrotu pieniędzy?Straciliśmy przez Pana pieniądze i dobre imię.Gdyby komuś z Państwa puściły nerwy i złożył wniosek w sadzie to ja z WIELKĄ przyjemnością się przyłączę.Może wreszcie czas aby ktoś zakazał Temu Panu prowadzić działalność gospodarczą!!!!!!!!!!!Jeżeli zaś ktoś z Państwa nie wierzy ,że te wszystkie negatywne opinie są prawdziwe chętnie przedstawię umowę oraz wszystkie koszty z których nie wywiązał się Pan Zakowicz.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Reklamacja Pan Zakowicz nie zna takiego słowa
Opinia dodana przez: oszukany dnia: 2012-03-27 23:45:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Inwestor z Przebory- haha dobra sobie, Heniek oddawaj moje pieniądze lub przyjedź dokończyć robotę z którą spaprałeś. Dobrze wiesz, że w żadna hurtownia nie da Ci towaru- problemy wynikają z tego ,że nie masz za co za niego zapłacić... Dlaczego oszukałeś normalnych ludzi którzy chcieli po prostu wyremontować dom??? Została rozgrzebana budowa, masa poprawek , zabrał kase na towar i więcej się nie pojawił. Bardzo proszę aby nikt nie podejmował współpracy z tym Panem.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie odbiera telefonów, rozłącza się, odzwania pijany, raz się nawet po pijaku zadeklarował że przyjedzie to było w grudniu- oczywiście się nie pojawił.
Opinia dodana przez: Wawer dnia: 2012-02-28 11:00:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2012-02-23 20:45:52 | 159.205.234.* | Inwestor Przebory Drodzy internauci na początku chciałbym przestrzec Was przed negatywnymi komentarzami które są pisane przez osobę widniejącą wielokrotnie pod tym samym adresem IP > moim skromnym zdaniem jest to konkurencja która ma na czele tylko oczerniać inne firmy.. Firma Pana Henryka wykonywała dla mnie inwestycje na mojej działce.. co prawda zdarzały się jakieś małe problemy .. ale nie wynikały one z niedopatrzenia przez firmę Pana Henryka lecz przez pobliskie hurtownie. Moją inwestycje firma wykonała na 4+/5 . etapy były wykonywane na czas . Wszystko w należytym porządku . POLECAM !! Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: ok
Opinia dodana przez: Inwestor Przebory dnia: 2012-02-27 23:31:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma wykonała u mnie renowację cieknącego tarasu. Poza zastrzeżeniami odnośnie obróbki blacharskiej wszystko zostało wykonane poprawnie. Prace nadzorował właściciel osobiście - pojawiał się praktycznie każdego dnia. Zatrudniałem już różne ekipy zawsze są jakieś problemy - ogólnie ok.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klient dnia: 2012-02-23 20:49:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szanowni Państwo.Widzę ,że osób oszukanych przez Pana Zakowicza jest wiele a on nadal czuje się bezkarny!!!!.Mój przedmówca powiedział ,że sąd nie robi na nim wrażenia i niestety muszę ja to potwierdzić,jak mu powiedziałam,że składam pozew do sądu to się tylko ironicznie uśmiechnął.Wszyscy są winni tylko nie on.ŻENADA
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: TO SŁOWO W SŁOWNIKU TEGO PANA NIE ISTNIEJE ALBO NIE WIE ON CO TO OZNACZA.
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-14 12:10:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak słów dla wyrażenia jak ogromnym lawirantem bez honoru jest Pan Zakowicz. Obiecać potrafi wszystko, na wszystko się zgadza, nie widzi problemu, opowiada bajki, jest miły i sprawia wrażenie profesjonalnego. Po podpisaniu umowy okazuje się jednak że jest jakby pośrednikiem, zleca wykonanie prac jakimś partaczom lub ludziom z łapanki (lub spod budki z piwem).. U mnie budowa miała trwać 2 miesiące, po 8 miesiącach utyskiwań, dałem za wygraną i trzecią jego "brygadę" musiałem pożegnać (dwie wcześniejsze uciekły porzucając budowę). MAAASA poprawek, maaasa źle wyklonanych rzeczy! Unikajcie tego pseudowykonawcy, bo "współpraca" z nim oznacza NERWY, STRACONY CZAS, WYSOKIE KOSZTY SPAPRANYCH PRAC, KONIECZNOŚĆ ZAŁATWIANIA WSZYSTKIEGO SAMEMU, DOBIJANIE SIĘ I PROSZENIE O COKOLWIEK TYGODNIAMI! Pan Zakowicz prawdopodobnie nie ma nawet żadnego majątku, bo moją deklarację, że spotkamy się w sądzie przyjął ze stoickim spokojem. Prawdopodobnie jest niewypłacalny i nawet droga sądowa nie pozwoli mi pokryć poniesionych strat.
Jakość usług: Niska
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: BRAK!
Opinia dodana przez: dnia: 2011-11-14 10:10:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie wypłaca pracownikom pieniędzy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Mariusz dnia: 2011-11-05 08:48:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zła ekipa. Bardzo zła. Także jestem w szoku jeśli chodzi o ten pozytywny wpis!!! Popatrzcie w internecie, na forach jak ludzie piszą o tym partaczu. Przecież wszyscy nie mogą się mylić. Pani życzę powodzenia. Proszę dać znak jak Heniek i Panią już oszuka( a niewątpliwie tak będzie) to przekaże dane jakie udało mi się ustalić w celu odzyskania moich pieniędzy. Z pracy górali tez jest Pani zadowolona, poczekajmy do zimy- jeśli robili dach, a w sprawie blacharki to wystarczy zapytać innego fachowca- niech oceni i wtedy dla Pani tez będzie wszystko jasne.Pozdrawiam. MP
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: nie ma
Opinia dodana przez: MP dnia: 2011-10-28 22:28:22 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: NO Nie mogę uwierzyć ,że jest ktoś kto pozytywnie wyraził się o tym Fachowcu przez duże F.Żenada i szkoda słów!!!.Jak najdalej od tego Pana.Niech się każdy dwa razy zastanowi zanim podpisze umowę z tym człowiekiem.Chyba,że ma za dużo pieniedzy i może pewna kwotę przeznaczyć na straty.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: oszukany dnia: 2011-10-26 22:33:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam,firmie Pana Henryka Zakowicza zlecam już trzecią robotę. Zaczynali od zdjęcia starego dachu i położenia nowego, następnie była elewacja a teraz jest robione ogrodzenie z klinkieru. Jak dotąd nie byli w stanie dotrzymać terminów, ale faktycznie deszcz w tym roku dawał się we znaki. Ceny mają przeciętne. Codzienni staram się być na budowie i mieć wszystko na oku. Pan Henryk początkowo zajmował się zamawianiem materiałów, teraz robię to sama. To jest już moja druga budowa, miałam doczynienia z kiloma ekipami i szczerze mówiąc w tej branży nie można chyba zbyt wiele oczekiwać - trzeba mieć na wszystko oko, wymagać i nie płacić z góry a będzie ok. Pozdrawiam.
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Jak coś jest moim zdaniem nie tak, to od razu proszę i jest poprawiane.
Opinia dodana przez: Anna_Otwock dnia: 2011-10-26 20:49:26 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ludzie, uważajcie na tego partacza! Kompletnie nic nie umie zrobić poprawnie, wszystko źle - masa rzeczy do poprawy. Jak prosiliśmy o poprawki to kontakt z nim się urwał.Nie odbiera telefonu, maili. Tam gdzie ma być jego firma jest jakiś dom prywatny. Uciekł w połowie budowy. Zawinął majdan i uciekł. Teraz szukam go po budowach bo zawinął się z moimi pieniędzmi zostawił z masą rzeczy do poprawy. Drodzy ludzie - ekip budowlanych jest multum - omijajcie tego fachurę. Nie dajcie się nabrać na te bzdury jaki wam wciska i atrakcyjną cena a oszczędzicie sobie kupę nerwów. Patrzcie co ludzie piszą o nim w necie - jak by to było o jego wspólniku- a na pewno tak będzie się tłumaczył- to te wpisy nie były by z tego roku!!!! Ja już umoczyłem kasą- ale wy możecie jeszcze się ustrzec.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: brak
Opinia dodana przez: MP dnia: 2011-10-23 21:18:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Odradzam !!!!Zatrudnienie firmy Henryka Zakowicza lub zatrudnienie się u niego to proszenie się o DUŻE KŁOPOTY!!!!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: W słowniku tego Pana to słowo nie istnieje!!!!!!!!!!!!!!!
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-19 11:40:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam się z moim przedmówcą.Pracowaliśmy jako podwykonawcy i z nami również się nie rozliczył.Nie przywoził materiałów a jak już udało mu się coś przywieść to był to taki chłam ,że nie dało sie tym pracować.Wiecznie umawiał się na spotkania na które się spóźniał godzinami lub nie przyjeżdżał wcale.Człowiek pozbawiony honoru i etyki zawodowej.U inwestora u którego wykonywaliśmy pracę jest masę poprawek i przez miesiąc(praca była na dwa tygodnie ale ciągły brak materiałów ją przedłużył)nikt z szanownej firmy tego SZEFA się nie pojawił.A Pan Zakowicz udaje Jelonka.Wszystkich podwykonawców ostrzegam uważajcie.Ja tej sprawy tak nie zostawię i z tym człowiekiem spotkam sie w sądzie.
Jakość usług: Niska
Opinia dodana przez: anna dnia: 2011-10-10 10:42:25 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Drodzy Państwo. Szczerze i ze stanowczością ostrzegam was przed współpracą z Henrykiem Zakowicz vel Pan Heniek. Jest to partacz. Z wrażenia jest fachowcem jakich mało, na wszystko będzie przystawał, będzie bardzo atrakcyjny cenowo- ale to do czasu gdy weźmie zaliczkę. Nawet może zdarzyć mu się przywieść jakiś towar, lub przysłać ekipę lecz to ma na celu wyciągnięcie od was więcej pieniędzy. Mi po wypłaceniu kolejnej zaliczki oświadczył telefonicznie- „ że nie ma ochoty ze mną dalej współpracować”. Dodam, że nic nie zapowiadało takiego zachowania- także jeśli jeszcze możecie wycofajcie się ze współpracy z Zakowiczem. Ja obecnie sądownie musze dochodzić zwrotu swoich pieniędzy. Wiem już, że nie będzie to łatwe ponieważ człowiek ten jest całkowicie niewypłacalny, nie ma narzędzi własnych, a miejsce w którym jest niby lokalizacja firmy jest dom prywatny w którym Zakowicz kiedyś wynajmował lokum. Pyzatym górale z Panem Krzyśkiem na czele, których na pewno wam przysłał do roboty to kolejni partacze- obróbki blacharskie które wykonali - do całkowitego zerwania, podobnie z papą termozgrzewalna. Jeśli chcecie w spokoju wykonać remont domu to absolutnie nie podejmujcie współpracy z tym pseudorobotnikiem. Nie jestem nikim z jego konkurencji.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Brak kontaktu, brak poprawek
Opinia dodana przez: dnia: 2011-10-09 23:16:42 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją