Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Auto Complex

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Warmińsko-mazurskie, 13-100 Nidzica ul. Działdowska 14A
Telefon: Kom. 89 625 82 24
Adres e-mail: grzebski1234(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.autocomplex.nidzica.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 52x

Jakość usług: 100% wysoka 52x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 52x
Ceny usług: 100% niskie 52x
Ilość opinii w serwisie: 52
Ilość odsłon profilu firmy: 1266
Data utworzenia profilu: 2014-07-23 20:08:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-23 20:08:05 

Opinie o Auto Complex

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Konkretny warsztat samochodowy spełniający oczekiwania naprawdę wymagającego klienta, jakim ja jestem :) Super, że mają zarówno oryginalne części jak i zamienniki wysokiej klasy. Bardzo dobrze wyposażony warsztat. Jestem zadowolony z usług. Oby tak dalej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-12-05 18:25:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cieszę się, że zdecydowałem się na naprawę właśnie tutaj. Indywidualne podejście do klienta, fantastyczna atmosfera, uprzejma. Klienta traktują poważnie i odpowiedzialnie. Cenię sobie terminowość i wysoki profesjonalizm, dlatego skorzystam z ich usług ponownie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-11-12 16:32:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie mam uwag!! Klienta traktują poważnie. Są skoncentrowani na kliencie i na tym, czego on oczekuje. Nowoczesne narzędzia, plac naprawczy. No i panowie znają się na rzeczy. Potrafią ocenić dany problem już przy pierwszym spotkaniu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-10-15 20:11:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam ten warsztat samochodowy już naprawdę długo Jestem zadowolony z dotychczasowych usług. Każdą naprawę traktują bardzo poważnie i odpowiedzialnie wykonują swoją pracę. Wiarygodni i uczciwi. Jak coś robią, to tylko dobrze. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-08-14 10:56:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalny serwis samochodowy. Znają się na rzeczy, są skoncentrowani na swojej pracy, a klienta traktują bardzo poważnie. Dlatego to właśnie do nich zawsze jeżdżę. Cieszę się, że zdecydowałam się na ten serwi samochodowy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-20 09:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona, bo po raz kolejny udowodnili mi swój profesjonalizm. Widać, że naprawa samochodu nie stanowi dla nich żadnego problemu. Bazują na dobrych częściach i są uprzejmi wobec klienta, co też jest ważne moim zdaniem. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-03-04 11:00:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: O samochodach wiedzą wszystko. Jak już się czegoś podejmują to od A do Z. Kompleksowo, w dobrej cenie. Do klienta podchodzą indywidualnie i nie mają wygórowanych cen. Można na spokojnie korzystać z ich usług.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-02-15 11:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam! Jestem pozytywnie zaskoczona Naprawa trwała dwa dni Dziękuję bardzo za konkretyzm i poważne podejście do sprawy. Można im zaufać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-23 11:17:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa wykonana czas. Konkret. Solidne podejście do klienta. Nie bagatelizują uwag i sugestii klienta.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2019-01-07 23:30:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fantastyczna obsługa!!! Jestem bardzo zadowolona ;) Indywidualne podejście do klienta, dobre ceny. Sprzęgło znów działa jak trzeba Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-22 09:30:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klima sprawdzona, rozrząd wymieniony. A to wszystko w ciągu trzech dni. Jestem pozytywnie zaskoczony. POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-02 09:33:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Warto skorzystać z ich usług. Tylko oni znają się na motoryzacji tak dogłębnie ;) Skrzynia biegów naprawiona. Bardzo dziękuję za pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-24 07:53:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo miła, sprawna obsługa. W Auto Complex naprawiają samochody, znają się na klimatyzacji i wiedzą jak zająć się samochodem od A do Z. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-06 20:09:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawa skrzyni biegów nie trwała długo,co jest dla mnie dużą niespodzianką. Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na naprawę własnie tutaj.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-16 07:08:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znajomość motoryzacji, doświadczenie, indywidualne podejście do klienta i przede wszystkim niewysokie ceny. Bardzo się cieszę, że zdecydowałem się na naprawę silnika w tym właśnie warsztacie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-22 02:50:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielkie dzieki za pomoc. Kto by pomyślał, że tak wielki hałas zrobiło odpadające nadkole. Dzięki za błyskawiczne wsparcie i wymiana na nowe nadkole.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-28 07:31:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ręczny znów działa jak należy, zaciski odbijają, nic nie trzyma. Super. Od razu bezpieczniej i bardziej komfortowo jedzie się autkiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-14 04:18:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znam serwis od lat i jako stały klient mogę powiedzieć tylko tyle, że nigdy mnie nie zawiedli. Wyróżniają sie podejściem do klienta i solidnością w każdej naprawie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-30 04:36:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak zawsze - kompleksowa naprawa w dobrej cenie. Bardzo się cieszę, że mamy tak solidny i terminowy warsztat samochodowy w naszym mieście. Oby tak dalej panowie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-06 04:53:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo solidna naprawa . Naprawdę cieszę sie, że to do nich zwróciłem się o pomoc z zepsutym sprzęgłem. Widać, że znają się na motoryzacji i ciągle poszerzają swoje umiejętności. Oby tak dalej. Dobra cena.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-01-24 08:35:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolonym klientem tego serwisu. Od lat korzystam tylko z ich usług. Dlaczego? Cenię profesjonalizm i wysoką jakość. Dobra cena pozwala mi na regularne korzystanie z ich usług. Rewelacyjnie podchodzą do klienta dbają o każdy szczegól w czasie naprawy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-19 10:19:52 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duża wiedza, doświadczenie, umiejętności. Cieszę się ogromnie, że zdecydowałem się na naprawę auto właśnie w tym serwisie. Jestem zadowolony z usług świadczonych przez Auto Complex.Widać, że znają się na rzeczy, i potrafią pomóc każdemu klientowi. Dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-10-17 09:14:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po raz kolejny skorzystałem z ich usług i po raz kolejny się nie zawiodłem. Uważam, że naprawy samochodowe wykonywane są naprawdę profesjonalnie. Duże zaskoczenie, co do podejścia do klienta. Uważam, że warto im zaufać i powierzyć swój samochód. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-09-14 09:46:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zaufałem i nie zawiodłem się wymiana sprzęgła poszła im naprawdę sprawnie warto było im zaufać,bo są to mechanicy , którzy przede wszystkim patrzą na satysfakcję klienta, a nie na to, by zarobić na kliencie podoba mi sie to, że wykorzystują tylko dobre części, jak zamienniki, to tylko z wyższej półki pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-24 08:56:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znam Auto Complex nie od dziś i wiem dokładnie jak wiele potrafią u nich regularnie naprawiam swój samochód, bo wiem, że mają oni odpowiednie doświadczenie i wiedzę,którą potrafią wykorzystać w praktyce.Jestem mile zaskoczony cenami jak i krótkim czasem oczeiwania. Można im zaufać, bo jako jedyni w Nidzicy nie oszukują klienta i patrzą na to, by to klient był w pełni usatysfakcjonowany.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-11 09:42:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dawno nie spotkałem się z takim profesjonalizmem i taką wiedzą. Można zaufać mechanikom pracującym w Auto Complex. Motoryzacja, to ich konik i doskonale znają się na nich. Krótki czas oczekiwania na naprawę to dodatkowy atut. Dziękuję bardzo za dotychczasową pomoc i wsparcie. Jesteście the best!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-08-01 17:39:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z warsztatu samochodowego. cieszę się, że w Auto Complex mogę nie tylko kupić części, ale również skorzystać z pomocy pod względem technicznym. Nigdy nie czekałem dłużej na naprawę, niżeli 3 dni. Naprawdę sprężają się i mają odpowiednie podejście do swojej pracy. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-07-13 08:59:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! U nich zawsze można skorzystać z usług bezstresowo. Obsługa w serwisie jest profesjonalna i wie jak zadbać o swojego klienta oferując oryginalne części samochodowe i pomoc od ręki. Dobre ceny! Super, że tak poważnie traktują klienta i oferują krótki czas oczekiwania na naprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-20 11:07:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dziękuję bardzo za skrupulatną naprawę :) Samochód już jeździ bez zastrzeżeń. Nic mi z tyłu nie puka. Kto by,pomyślał, że to tylko łączniki drążka są do wymiany;) Osobiście bym na to nie wpadł. Na szczęście,mam was!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-09 08:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Duże zaskoczenie co do jakości. Dawno nie widziałem mechaników tak pełnych pasji i zaangażowania, w to co robią i jak wykonują. Usługi są świadczone na najwyższym poziomie. Solidnie, terminowo i co najważniejsze, zgodnie z oczekiwaniami klienta. Jestem zadowolony z dotychczasowych usług. Mój samochód jeździ bez zarzutów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-27 23:45:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo cieszę się , że mają w swojej ofercie sprzedaż części zamiennych i oryginalnych do wszystkich marek samochodów osobowych. Dzięki temu każdą część mogę kupić i od razu wymienić w Auto Complex. Świetny zespół kompetentnych i rzetelnych ludzi z doświadczeniem, którzy nie boją się wyzwań i lubią swoją prace. Zero partactwa. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-03-09 21:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W serwisie zostały rozwiane wszelkie moje wątpliwości na temat wahania poziomu oleju silnikowego. Turbosprężarka do wymiany - tak powiedziano mi w tym serwisie. Wymienili, odebrałem samochód i jestem bardzo zadowolony. Przy odbiorze nie zapłaciłem jakoś dużo, choć turbosprężarka nie należy do najtańszych. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-16 23:00:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za poradę dot. oleju ;) Faktycznie wybór innego oleju i zdecydowanie się na jego wymianę u was było dobrą decyzją Samochód wcześniej nie byl tak dynamiczny jak teraz. Szok, jak wiele zmienia olej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-01-22 23:51:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprzęgło mi się kończyło, dlatego zwróciłem się o pomoc do Auto Complex. Słyszałem o nich raczej dobre opinie, dlatego tak zadecydowałem. Nie żałuję. Wymiana trwała dwa dni, no i nie zapłaciłem dużo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-28 20:01:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam, bo znają się na samochodach i wiedzą jak sprostać oczekiwaniom wymagającego klienta. Ta ich kreatywność, dokładność i po prostu wiedza jest godna podziwu. Uważam, że są nadzwyczaj profesjonalni i to ich wyróżnia na tle innych warsztatów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-12-14 11:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dawno nie byłam tak zadowolony z napraw. Usługi wykonywane są rzetelnie i na czas. Nigdy nie było problemów z samochodem po ich naprawach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-23 15:11:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Super obsługa. Pierwszy raz odwiedziłem ten serwis i powiem szczerze, że to duże dla mnie zaskoczenie, szczególnie jeśli chodzi o cenę. Panowie - doświadczenie, wiedza, umiejętności - to jest to czego szukałem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-08-01 17:30:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Można im zaufać. W naprawach są skrupulatni i konkretni. Angażują się w naprawy samochodowego i chętnie fachowo doradzają. Z ich pomocą zawsze naprawiam to co konieczne, a nie to co niepotrzebne :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-19 10:06:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: U nich można i wymienić części i umyć samochód i wszystko, wszystko. Znają się na samochodach jak nikt i mają podejście do klienta. W dzisiejszych czasach, to naprawdę sztuka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-25 09:34:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Auto Complex, to warsztat samochodowy, które cenię za uczciwość. Uczciwość w dzisiejszych czasach, to coś nieosiągalnego. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-07 11:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie jestem łatwym klientem, ale potrafią mnie przekonać... wykonują naprawy naprawdę tak jak tego oczekuję i na dodatek oferują bardzo przyzwoite ceny. Nie ma porównania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-02 10:42:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komputerowa geometria zawieszenia to ekstra sprawa. Ten serwis sprawdziłem kilka razy i za każdym razem byłem zadowolony. Firma uczciwa i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2015-04-02 12:04:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komputerowa geometria zawieszenia to ekstra sprawa. Ten serwis sprawdziłem kilka razy i za każdym razem byłem zadowolony. Firma uczciwa i rzetelna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roman dnia: 2015-03-05 11:25:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myślałem, że za wymianę wahacza zapłacę więcej. Ten serwis mile mnie zaskoczył. Pełen profesjonalizm. Firma solidna i co najważniejsze uczciwa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Norbert dnia: 2015-02-06 19:27:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonują mnie niewysokie stawki cenowe za naprawy. Serwis świadczy je na wysokim poziomie i na dodatek dba o ciepłe relacje z klientem. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartosz dnia: 2015-01-22 23:50:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajna sprawa ten serwis. Ostatnio wymieniałem olej i skorzystałem też z serwisu ABS. Jestem pod wrażeniem profesjonalnej obsługi. Moim zdaniem to jeden z lepszych serwisów w okolicy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bartek dnia: 2015-01-08 11:48:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pozytywnie zaskoczyli mnie okresem oczekiwania na dokonaną naprawę. Dużym atutem okazało się również indywidualne podejście do klienta oraz dobra organizacja pracy w serwisie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-12-10 16:26:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam serwis i bardzo dziękuję za wszystkie pogwarancyjne naprawy w moim aucie. Do tego szybka wymiana oleju i dla mnie ten serwis zasługuje na medal.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcel dnia: 2014-11-10 14:25:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolony z wymiany amortyzatorów. Zrobili to bardzo sprawnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olek dnia: 2014-10-20 13:26:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rekomenduję wszystkim ten serwis. Zdecydowałem się tutaj na wymianę oleju oraz filtra i jestem zachwycony. Cena była bardzo przystępna a usługę tę wykonano naprawdę bardzo szybko. Dodatkowo odgrzybiłem tu klimatyzację by podróżować w komfortowych warunkach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tomek dnia: 2014-09-30 16:02:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam ze względu na jakość i cenę, ponieważ w okolicy nie ma tak niezawodnego i tak terminowego serwisu samochodowego. Dzięki za ostatnią wymianę świec zapłonowych - samochód odpala na pstryk ;)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaziu dnia: 2014-09-11 15:09:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna pełna pogwarancyjna obsługa eksploatacyjna. Dzięki ich rzetelności wszelkie usterki są na bieżąco niwelowane i unikam poważnych napraw Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roberto dnia: 2014-08-13 20:39:04 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją