Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

P.H.U. „ZET” Marek Zrobek

Zawód: samochody - mechanika pojazdowa  
Adres: Śląskie, 41-253 Czeladź ul. Rzemieślnicza 1
Telefon: 32 265 78 96
Adres e-mail: mz.zet(małpa)wp.pl
Strona internetowa: http://www.phu-zet.pl/
Opis działalności: Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 39x

Jakość usług: 100% wysoka 39x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 39x
Ceny usług: 100% niskie 39x
Ilość opinii w serwisie: 39
Ilość odsłon profilu firmy: 1159
Data utworzenia profilu: 2014-07-23 19:13:13
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-23 19:13:13 

Opinie o P.H.U. „ZET” Marek Zrobek

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie polecam! Fantastyczna obsługa w serwisie, terminowo wykonują każde zlecenie. Samochód znów trzyma się drogi. Dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-16 08:35:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Klocki i tarcze wymienione w jeden dzień, co mnie niezmiernie cieszy. Jestem bardzo zadowolony i na pewno wrócę do tego serwisu ponownie. POZDRAWIAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-10-05 09:35:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nawet długo nie czekałem na naprawę , co mnie niezmiernie cieszy. Jestem pozytywnie zaskoczona jakością obsługi klienta. Widać, że zależy im na kliencie. Pozdrawiam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-09-17 09:07:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tu mogę załatwić tak naprawdę wszystkie sprawy związane z samochodem. Jestem bardzo zadowolony. Sympatyczna obsługa na miejscu i krótki czas oczekiwania na naprawę.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-08-31 05:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za szybki,a jednocześnie dokładni przegląd. widać, że ktoś tu zna się na rzeczy . Jestem zadowolony.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-30 19:17:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Samochód już nie przerywa w czasie jazdy. Serdecznie dziękuję za błyskawiczna naprawę i pomoc. Jak zwykle można na was polegać
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-07-04 07:31:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Korzystam tutaj z serwisu, kontroli stacji pojazdów i fachowego doradztwa. Tutaj szanują klienta, jego czas i pieniądze. Ostatnia naprawa sprzęgła trwała tylko jeden dzień!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-06-14 02:24:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem pod wielkim wrażeniem profesjonalizmu i indywidualnego podejścia do klienta. Ręczny znów działa jak należy i wszystko odbija. Dzięki za wsparcie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-05-21 04:28:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z naprawy. Jako jedyni znaleźli usterkę i nie załamywali rąk. Przyznam, że to był mój drugi raz w tym serwisie i po raz drugi jestem mile zaskoczony. Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-04-12 04:16:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szybka i fachowa obsługa. Od ręki zajęli się wymianą klocków hamulcowych. Cieszę się, że zdecydowałem sie na wymianę właśnie w tym serwisie. POLECAM
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-03-07 03:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Genialna robota. Można zaufać mechanikom z tego serwisu. Zawsze fachowo doradzą, pomogą, załatwią części. Atrakcyjne ceny.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-24 13:03:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie znam sie na motoryzacji za bardzo, ale nie muszę się znać, ponieważ mam serwis Zet, w którym pracują fachowcy i specjaliści od motoryzacji. Lubią wyzwania, lubią grzebać w samochodach. Widać, że ich to kręci,i że to ich pasja. Jak naprawa - to krótki czas oczekiwania. Nie ma mowy o długotrwałym czekaniu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2018-02-05 04:34:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: chętnie korzystam z usług tego serwisu wg mnie jako jedyny w czeladzi jest sprawdzony i godny zaufania ostatnia wymiana rozrządu sprawiła, ze nie muszę już się martwić o to, że pasek mi pęknie w czasie jazdy części załatwili jak zwykle sami, więc ja nie musiałem w nic ingerować polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-12-15 09:43:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wymiana drążków łącznika stabilizatora, wymiana bezpieczników od świateł awaryjnych i centralnego zamka, jak również fachowe doradztwo z sprawie rozrządu w serwisie zet można liczyć na odpowiednią obsługę dobre ceny sprawiają,że jestem ich stałym klientem i regularnie korzystam z usług
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-06-08 07:17:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To się nazywa fachowość. Zawiozłem do nich auto wczoraj. Dzisiaj już mogę spokojnie odebrać. Podoba mnie się ich nastawienie i to, że zawsze wiedzą od razu co jest problemu. Diagnostyka na najwyższym poziomie Bardzo dziękuję za staranność, za dobre ceny i przyjemną obsługę Warto!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-30 07:36:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W Serwisie Zet klient traktowany jest z szacunkiem i kulturą. Dotrzymują terminów napraw i skrupulatnie wykonują każdą pracę. Zaangażowani, pełni determinacji, chęci... Jestem zadowolony z dotychczasowych napraw. Dzięki nim mój samochód jeździ naprawdę bez zastrzeżeń i nie zawodzi na drodze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-05-04 11:43:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam! Dawno nie spotkałem się z taką wiedzą i takim doświadczeniem. W Serwisie Zet pracują osoby wykwalifikowane, pełne determinacji i chęci, które nie boją się wyzwań i chętnie podejmują się nowych napraw. Jestem zadowolony i szczerze polecam ten serwis szczególnie osobom wymagającym.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-04-19 00:45:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Indywidualne podejście do klienta. Wyrozumiałośc, ciepliwość wobec klienta. w tym serwisie wiedzą jak się zachować. Traktują klienta zgodnie z zasadą "Klien nasz Pan ". I to mnie się podoba. Płacę za to co jest wymieniane, a nie za to co nie potrzeba. POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-28 11:24:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cieszę sie, że zwróciłem się o pomoc właśnie tutaj... w zakresie od 1500 do 2000 obr./min. słychać było głośne drgania i to było to... koło dwumasowe wcale nie było to tanie, ale w serwisie naprawdę zrobili to dobrze... w innych zapłaciłbym jeszcze więcej ,dzieki
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2017-02-07 23:27:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cenię profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. W tym serwisie można liczyć i na pomoc i na fachowe doradztwo w zakresie motoryzacji. Polecam każdemu, kto ma jakikolwiek problem z samochodem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-30 16:22:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwa mechanika pojazdowa. Jak naprawa samochodowa to tylko u nich. Wiedzą jak sprostać oczekiwaniom wymagającego klienta. Można negocjować ceny :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-11-09 23:36:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie raz pokazali klasę w naprawach. Są skuteczni, elokwentni i przede wszystkim rzeczowi. Mają odpwiednie podejście do klienta. Oby tak dalej!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-06-15 00:40:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: znam ten serwis samochodowy od 2 lat zawsze chętnie korzystam z usług tego serwisu, bo wiem, że u nich wszystko odbywa się profesjonalnie dziękuję za zaangażowanie i wsparcie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-27 07:21:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis Zet, to profesjonalna obsługa, super podejście do klienta. Korzystanie z usług tego serwisu, to nie tylko przyjemność, ale i bezpieczeństwo zapewnione swojemu samochodowi. Z nimi zawsze jest w porządku.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-05-09 10:54:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Niejednokrotnie zaskakują mnie swoim profesjonalizmem. Można tutaj liczyć na fachowe doradztwo w każdej sprawie dot. samochodu. czy to wymiana oleju, czy poważna naprawa ­ zawsze fachowo i na czas.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-22 00:27:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w tym serwisie wiedzą jak zająć się klientem i jak sprawić, by wyjechał stąd zadowolony z własnego doświadczenia wiem, ze znają się na samochodach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-28 09:22:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z każdym problemem jeżdżę tutaj, ponieważ wiem, że będą potrafili mi pomóc i doradzić,a co najważniejsze - nie zapłacę dużo. Dziękuję za dotychczasowe naprawy i życzę dużo sukcesów na ten Nowy Rok!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-05 10:09:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Opony wymienione szybko i niedrogo. Panowie sprawnie sobie poradzili. Przyznam, że pierwszy raz w życiu odwiedziłem ten warsztat, ale jestem w pełni zadowolony i chyba będę częściej ich odwiedzał w razie problemów oczywiście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-12-01 09:37:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serwis Zet spełnił moje oczekiwania. Dzięki poprawnie wykonanej diagnostyce okazało się dlaczego obroty falują na rozgrzanym silniku. Miła obsługa i indywidualne podejście do klienta, to dwa najważniejsze atuty, które doceniam. Profesjonalnie!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-23 10:24:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony. Jako jedyni zrobili mi od ręki wymianę oleju i wymianę amortyzatorów. W innych serwisach musiałby czekać nie wiadomo ile czasu. Dzięki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-09-16 10:07:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekstra serwis. Świetnie poradzili sobie z dziurawą oponą. Po naprawie trzyma bez problemów. Wulkanizacja na duży plus!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2015-02-06 18:55:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry serwis samochód. Udzielili mi pomocy, kiedy tego natychmiastowo potrzebowałem. Fachowa, kompleksowa obsługa.Jestem zadowolony!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jurek dnia: 2015-01-22 23:20:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Naprawdę fajny serwis i zasługuje on na uwagę. Naprawa sprawna. Do tego korzystałem też z usług wulkanizacyjnych i jestem zadowolony. Serwis warty polecenia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patryk dnia: 2015-01-08 11:41:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wymiana amortyzatorów i wymiana klocków została wykonana solidnie. Ceny serwis oferuje bardzo przystępne. Dziękuję za miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Grzegorz dnia: 2014-12-10 14:51:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjny serwis. Korzystam z jego usług już od dawna i bardzo dziękuję pracującym tu fachowcom. Ich zasługą jest utrzymanie mojego samochodu w tak dobrym stanie technicznym mimo upływu czasu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kuba dnia: 2014-11-10 14:31:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Osobiście korzystam tutaj z Okręgowej Stacji Kontroli Pojazdów i jestem zadowolony. Kontrola następuje w oparciu o nowoczesny sprzęt i doświadczenie fachowców. Bardzo uprzejmi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jan dnia: 2014-10-20 12:50:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dziękuję za wymianę drążków kierowniczych oraz ustawienie zbieżności kół. Jestem zachwycony niezwykle miłą oraz profesjonalną obsługą. Szczerze polecam wszystkim ten serwis. Naprawy wykonywane są tutaj bardzo dokładnie i skrupulatnie a ceny są bardzo konkurencyjne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Fabian dnia: 2014-09-30 16:17:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jak najbardziej polecam ten serwis samochodowy, a to ze względu na precyzję w usługach, dobrą cenę, umiejętne utrzymanie kontaktów ze swoim klientem. Bardzo dobrze poradzili sobie z ostatnią wymianą amortyzatorów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Mateusz dnia: 2014-09-11 14:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Regularnie robię tutaj przeglądy samochodu. Jestem zadowolony ze świadczonej usługi, gdyż jest ona robiona w oparciu o nowoczesny osprzęt. A więc rzetelnie i za nieduże pieniądze. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Cris dnia: 2014-08-13 20:15:11 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją