Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Akademia Estetyki Iwona Jabłońska

Zawód: kosmetyka - usługi Kosmetyczka 
Adres: Łódzkie, 97-400 Bełchatów Łąkowa
Telefon: 446323891 Kom. 605616656
Adres e-mail: akademiaestetyki(małpa)neostrada.pl
Strona internetowa: www.akademiaestetyki.versum.com www.kosandkons.pl
NIP:
769-105-06-29
Opis działalności: kosmetyka lecznicza, siłownia dla kobiet, drogeria medyczna, konsultacje kosmetologiczne, sklep on-line, kosmetyka przeciwstarzeniowa twarzy i ciała Słowa kluczowe: kosmetyki, trądzik, siłownia, przebarwienia, zmarszczki, blizny, nadmierne owłosienie, odchudzanie, mezoterapia, sonoforeza, złuszczania, odmładzanie

Ocena: 100% pozytywna 11x

Jakość usług: 100% wysoka 11x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 10x
Ceny usług: 100% niskie 9x 1x
Ilość opinii w serwisie: 11
Ilość odsłon profilu firmy: 3687
Data utworzenia profilu: 2009-09-04 20:51:17
Data ostatniej aktualizacji: 2014-07-08 13:43:42 

Opinie o Akademia Estetyki Iwona Jabłońska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najwyższa jakość obsługi z jaką mnie potraktowano w salonie kosmetycznym. Pełny profesjonalizm i kultura Pani Iwony mnie zauroczyła. Polecam każdemu kto ma ochotę na spędzenie kilku chwil w ciszy ze świadomością, że ktoś zadba o Twoje ciało.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2014-08-31 14:34:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Świetny fachowiec i przemiłe podejście do klienta :) Gorąco polecam p. Iwonę!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-08-04 10:48:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem stałą klientką, ogromnie polecam! Fachowa obsluga, pomoc w doborze kosmetyków do codzienniej pielęgnacji oraz bardzo mila atmosfera
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2014-07-07 23:51:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Iwona jest świetną profesjonalistką i posiada szeroką, specjalistyczną wiedzę. Spokojnie można jej zaufać w trudnych przypadkach - mi osobiście pomogła rok temu pozbyć się potwornych przebawień na twarzy. Teraz jestem stałą, zadowoloną klientką :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Małgorzata dnia: 2014-06-10 19:29:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani kosmetyczka jest bardzo kompetentna, miła i zawsze fachowo informuje oraz dobiera zabiegi. Gabinet czysty i schludny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: AJ dnia: 2014-06-10 17:01:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalne podejście, zabieg na najwyższym poziomie. Byłam już w kilku salonach ale tutaj będę jeszcze wracać. Polecam wszystkim, którzy chcą się zrelaksować i pięknie wyglądać.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-07 10:31:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam usługi Pani Iwony Jabłońskiej.Z salonu wyszłam bardzo zadowolona. Zabieg oczyszczania twarzy okazał się bardzo przyjemny (do tej pory miałam inne zdanie o tym zabiegu), a co najważniejsze na drugi dzień wyglądałam doskonale. Każda wizyta jest staranna, z wyczerpującymi odpowiedziami na moje pytania. Doskonale dobrane kosmetyki utrwalają efekt. Wieloletnie klientki są najlepszą reklamą dla usług wykonywanych przez Panią Iwonę, życzę sobie wyglądać tak jak one, polecam gorąco :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-06 18:34:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Miła i profesjonalna obsługa i, co ważniejsze, skuteczne zabiegi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-06 13:14:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Profesjonalna obsługa. Widać wysokość wykształcenia
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2013-12-20 22:05:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: osoba profesjonalnie wykonuje swoją pracę
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2011-07-07 02:12:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fachowość wynika z bardzo dobrego wykształcenia medycznego i technicznego oraz wieloletniego doświadczenia zabiegowego.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-09-04 20:53:13 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją