Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Domański

Zawód: adwokaci i radcy prawni Adwokat 
Adres: Kujawsko-pomorskie, 87-100 Toruń Wiązowa 16/4
Telefon: 56 650 81 92 Kom. 792-006-774
Adres e-mail: piotr(małpa)adwokatwtoruniu.pl
Strona internetowa: www.adwokatwtoruniu.pl
NIP:
956-222-07-28
Opis działalności: Doradztwo prawno, reprezentowanie stron przed sądami i organami administracji Słowa kluczowe: adwokat w Toruniu, rozwody, odszkodowania, sprawy karne, adwokat toruń, adwokat torun, radca prawny Toruń, doradztwo prawne toruń,

Ocena: 100% pozytywna 18x

Jakość usług: 100% wysoka 18x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 18x
Ceny usług: 100% niskie 17x
Ilość opinii w serwisie: 18
Ilość odsłon profilu firmy: 7199
Data utworzenia profilu: 2013-08-06 23:34:54
Data ostatniej aktualizacji: 2014-05-12 16:01:07 

Opinie o Kancelaria Adwokacka Adwokat Piotr Domański

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałem objęty ustawą represyjną obniżającą mi emeryturę od dnia 1 października. Pan mecenas w sposób fachowy i rzetelny pomógł mi w tej trudnej sprawie. Polecam Pana Mecenasa wszystkim mundurowym poddanym ustawie represyjnej!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mirosław dnia: 2017-07-03 22:31:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Piotr jest niesamowity. Jestem pod wrażeniem jego podejścia do człowieka i stylu pracy. Pomagał mi już w trzech kolejnych sprawach rodzinnych i jestem z niego bardzo zadowolona. Pozdrawiam Pana Piotra i polecam jego usługi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kaśka dnia: 2016-12-05 08:25:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam zwolniona z pracy z art. 20 KN. Pan Mecenas zaangażował się w moją sprawę w 100%. Z takim adwokatem nie można przegrać sprawy w sądzie! Poza tym Pan Mecenas ma świetny kontakt z klientem, dzięki czemu w moim przypadku, dramat przeżywany w związku z utratą pracy po 25 latach zatrudnienia w tej samej szkole, był mniej bolesny. Szczerze polecam Pana Mecenasa, to bardzo dobry adwokat!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-12 11:59:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas mi również rewelacyjnie poprowadził sprawę rozwodową. Dziękuję za dobry kontakt, fachowe rady i osobistą obecność na rozprawach a słyszałem, że bywa z tym baaaardzo różnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marcin W. dnia: 2015-08-16 23:21:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pana Mecenasa polecam wszystkim osobom walczącym o podział majątku po rozwodzie. Dzięki pomocy Pana Mecenasa puściłam gnojka z torbami!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2015-07-29 10:30:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas to bardzo rzetelny człowiek! Pomagał mojemu synowi w sprawie karnej, która potoczyła sie dokładnie tak jak Pan Mecenas mówił. Dziękuję mu za to i polecam go innym osobom.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Łucja dnia: 2015-06-19 13:59:38 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa pomoc z prawa pracy. Dziękuję za wygraną sprawę z pracodawcą!!!POLECAM!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maria dnia: 2015-05-15 10:09:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Mecenas załatwił mi dozór pał w zamian za areszt. Sam nie mogłem w to uwierzy przy prawie 90 zarzutach:))) Spoko chłop!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kwiatek dnia: 2014-05-09 18:10:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z pomocy Pana Mecenasa. Szybko i skutecznie poprowadził moją sprawę rozwodową. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtas dnia: 2014-05-09 10:36:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat zajmuje się reprezentowanie moich dwóch firm w KRS-ie. Często robię zmiany w Spółkach, zmieniają się wspólnicy, Zarządy, Prezesi itp. Pan mecenas dokonuje wszystkich zmian bardzo szybko i bez zbędnych problemów. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wojtek dnia: 2014-04-29 13:11:03 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: PORADA PRAWNA UDZIELONA MI PRZEZ PANA MECENASA ,POZWOLIŁA MOJEJ FIRMIE URATOWAC PIENIADZE ,I JEDNOCZESNIE USTRZEGŁA MNIE PRZED DECYZJĄ KTÓRA BYŁABY BARDZO NIEKORZYSTNA DLA MOJEJ DZIAŁALNOSCI.STĄD MOJE WYSOKIE NOTY.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: mariusz59 dnia: 2014-04-22 09:06:56 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony, z przeprowadzonej sprawy, szybki i skuteczny rozwód :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2014-04-17 18:15:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Sprawa o dział spadku i rozliczenie nakładów. Bardzo sprawnie przeprowadzona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paweł dnia: 2014-04-15 20:54:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam!!! Szybko, sprawnie i na temat!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2014-04-13 23:41:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan adwokat bardzo mi pomógł. Polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Oczkowski Stanisław dnia: 2014-04-05 23:30:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Po prostu rewelacyjny fachowiec!POLECAM!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: pawel78 dnia: 2014-01-24 20:06:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pomimo młodego wieku Pana Mecenasa moge go z całą odpowiedzialnością polecić! Profesjonalnie podszedl do mojej sprawy i udzielił fachowej porady. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Na pewno w razie jakichkolwiek problemów wrócę do niego po pomoc.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia dnia: 2013-08-08 10:35:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fachowa obsługa. Rewelacyjny kontakt i podejście do klienta. Młody adwokat i widać, że nie jest zmanierowany i dba o swoje nazwisko! Gorąco polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jarek dnia: 2013-08-06 23:36:12 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją