Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Kinesis Bartosz Czajka

Zawód: medycyna naturalna Rehabilitant - fizjoterapeuta 
Adres: Łódzkie, 97-200 Tomaszów Mazowiecki Tomaszów Maz Pl. Kościuszki 10
Telefon: Kom. 502-564-520
Adres e-mail: bartphysio(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.kinesis-tomaszów.pl
NIP:
7732296067
Opis działalności: Leczenie dysfunkcji kręgosłupa , masaż leczniczy . Słowa kluczowe: Masaż , terapia manualna , chiropraktyka

Ocena: 100% pozytywna 14x

Jakość usług: 100% wysoka 14x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 8x
Ceny usług: 100% niskie 5x 2x
Ilość opinii w serwisie: 14
Ilość odsłon profilu firmy: 2746
Data utworzenia profilu: 2011-06-03 11:32:05
Data ostatniej aktualizacji: 2014-04-14 15:28:05 

Opinie o Kinesis Bartosz Czajka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem. Trafiłam do Bartka po operacji barku. Lekarz ortopeda zapowiadał, że po ok 6 miesiącach odzyskam 90% zakresu ruch. Jestem po 3 tyg. pracy z Bartkiem i już mamy te 90%! Już po pierwszej wizycie była kolosalna poprawa. Polecam każdemu komu zależy na szybkim powrocie do formy. Warto!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Paulina dnia: 2014-06-15 13:52:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzieki panu Bartkowi nie czuje bolu i moge normalnie funkcjonowac jest naprawde fantastycznym czlowiekiem a na dodatek mily i wie jak pomoc pacjentowi polecam goraco jego uslugi
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 19:04:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen profesjonalizm na najwyższym poziomie w leczeniu oraz bardzo miła osobowość. Tata, któremu zostały przepisane zastrzyki przeciwbólowe w Szpitalu NFZ, nie musiał ich aplikować, ponieważ po 1 wizycie u Pana Bartosza natychmiast stanął na nogi! Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie Panie Bartoszu:-)! Z czystym sumieniem polecam korzystanie z usług Pana Bartosza.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Ad.B. dnia: 2014-01-09 23:02:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na wizytę namówiła mnie znajoma, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Najlepszy specjalista u jakiego miałam okazję być, po wizycie jestem jak nowo narodzona. Ból minął i teraz będzie już tylko lepiej. Jeżeli szukacie naprawdę dobrego specjalisty to wybierzcie się do niego!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Teresa N.. dnia: 2013-10-04 08:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem lekarzem ortopedą, pacjenci z dolegliwościami narządu ruchu to mój "chleb powszedni". Do dnia spotkania z Panem Bartkiem Czajką mój pogląd na temat leczenia narządu ruchu był zgodny z zasadą medycyny klasycznej, tzn. najpierw fizykoterapia w miejsce bolesne i leki przeciwbólowe , a jak to nie pomoże to operacja. Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłem jak pacjent z silnym bólem odcinka lędźwiowo-krzyżowego kręgosłupa, ograniczającym większość ruchów i zdiagnozowanym jako wypadnięcie dysku, nagle ozdrowiał w wyniku kilku pchnięć kręgosłupa i ucisków w okolicy stawów skokowych. Wielki podziw Panie Bartku! Andrzej- od dziś sojusznik medycyny manualnej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Andrzej dnia: 2013-04-16 15:43:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciekawy gosc pracy ma od groma to zresztą slychac w mieście.Trafilismy do P.Bartka z polecenia i teraz polecam terapie innym pomogl niesamowicie mnie i mamie przy 3 spotkaniach w ciągu 2 tyg.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: asia dnia: 2013-04-10 23:48:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chciałabym w jakiś sposób podziękować temu człowiekowi za poświęcenie i to jak bardzo pomógł mojemu mężowi . Leczył sie od 4 lat u różnych lekarzy miał wyznaczony termin na operacje kręgosłupa. Pan Czajka postawił męża po 4 spotkaniach na nogi i przywrócił mu sprawność fizyczną i wiare w to że może być dobrze . Jestem bardzo wdzięczna i dziękuje raz jeszcze Teresa
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: dnia: 2013-01-16 21:21:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: miły, konkretny, punktualny, dostosowuje yerapię do pacjenta
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sonick dnia: 2012-11-23 07:06:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały specjalista.Widać dobrą praktykęnie tylko u lekarzy ortopedów.Jego metody "uzdrawiania" poprzez klawiterapię i masaże są rewelacyjne.Już po pierwszej wizycie z uszkodzonym barkiem odczuwałam 50% poprawy.POLECAM.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2012-06-08 01:25:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry fachowiec godny polecenia Mam przepuklinę kręgosłupa już po pierwszej wizycie było widać poprawę. Po kilku zabiegach jest znacznie lepiej to nie to co oferuje nam NFZ na rehabilitacjach
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: raf dnia: 2011-08-05 20:44:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Terapeuta godny polecenia wielu masażystów już zaliczyłem ale tego Pana terapia jest rewelacyjna i skuteczna
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Kasia36 dnia: 2011-07-23 20:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zabiegi godne polecenia szybko i profesjonalnie . Masaże u Pana Czajki szczerze moge polecic osobą które wybrały już mało skuteczne zastrzyki bez wiekszej porawy stanu zdrowia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krzysztof dnia: 2011-06-18 19:08:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najważniejsze że gość mi pomógł i odjął mi wiecej niż 80 proc bólu już po 2 wizytach . Wizyta była dość długa ale szczerze powiem że ja innego specjalisty jużnie będe szukał. Pozdrowiam z Wolborza...
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: MaciekL dnia: 2011-06-17 08:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Bartek zna się na medycynie w szeroko pojetym aspekcie . Wiele razy byłam masowana ale nigdy nie byłam u takiego profesjonalisty, czuje sie rewelacyjnie
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Sylwa222 dnia: 2011-06-03 11:34:40 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją