Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Zespół Muzyczny Focus

Zawód: Muzyk, Zespół muzyczny 
Adres: Lubelskie, 21-426 Wola Mysłowska Osiny 68
Telefon: Kom. 662 036 552
Adres e-mail: poczta(małpa)zespol-focus.pl
Strona internetowa: www.zespol-focus.pl
Opis działalności: Słowa kluczowe: zespół muzyczny mazowieckie, zespół na ślub, zespół na wesele, zespół weselny

Ocena: 100% pozytywna 23x

Jakość usług: 100% wysoka 23x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 23x
Ceny usług: 100% niskie 23x
Ilość opinii w serwisie: 23
Ilość odsłon profilu firmy: 1457
Data utworzenia profilu: 2014-02-05 11:45:01
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-27 16:29:50 

Opinie o Zespół Muzyczny Focus

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Podobało nam się jak grali w czasie wesela. Ich próbny koncert był niczym w porównaniu do tego, co wykonali w czasie uroczystości. Bawiliśmy się świetnie przy takiej muzyce. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-03-18 10:57:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół Muzyczny Focus, to profesjonalizm w muzyce. W zespole są artyści, którzy wiedzą jak spełnić oczekiwania wymagających przyszłych małżonków. Pozdrawiam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-02-19 09:00:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zespół, to grupa świetnych muzyków, którzy nie wykonują swojej pracy na sucho... oni potrafią muzyką się bawić. Czują ją i kochają, a to przekłada się na efekt...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-25 08:25:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długie, dynamiczne bloki muzyczne, do tego różnorodność. Zespół jest muzykalny ;) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2016-01-07 09:38:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pięknie... Pięknie graliście. Głos wokalistki zabójczy! Jesteśmy zadowoleni z tego zespołu. Dzięki Wam to wesele trwało do białego rana!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-11-03 09:30:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jesteśmy zadowoleni. Tak poprowadzili nasze wesele, że żaden z gości nie siedział przy stole.. Wszyscy tańczyli - bez wyjątku.. Repertuar taki jak tego oczekiwaliśmy... :) Dynamiczne, długie bloki muzyczne :) Polecamy!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-10-05 09:21:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Żywa konferansjerka, magiczny kontakt z Gośćmi, do tego bezapelacyjnie dobra muzyka... Utalentowani ludzi z doświadczeniem, którzy potrafili wprowadzić nas w ślubny klimat. Dziękujemy!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-08-17 08:52:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie ten zespół przygotowując ciekawy repertuar no i konferansjerkę, która była na poziomie. Myślę, że ten zespół to gwarancja dobrej zabawy. Polecam go serdecznie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2015-05-13 11:03:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół. Uświetnił on nasze przyjęcie weselne i było to naprawdę rewelacyjne rozwiązanie. Z żoną i gośćmi bawiliśmy się po prostu fantastycznie. Naprawdę nie mam uwag i chcę polecić tę firmę. Usługa kamery video okazała się doskonałym pomysłem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maciej dnia: 2015-04-27 17:54:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mało jest takich zespołów jak ten. Proponuje doskonałe instrumentarium oraz fantastyczny wokal. Do tego dobór repertuaru był perfekcyjny. Szczerze polecam! Kontakt jest znakomity a cena konkurencyjna.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wera dnia: 2015-04-15 09:04:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki za doskonałą zabawę no i przepiękny film. Jestem bardzo zadowolona, że razem z mężem wybraliśmy właśnie ten zespół. Szczerze polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sara dnia: 2015-02-09 11:00:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Repertuar bardzo bogaty a do tego fantastyczne wykonanie znanych utworów. Zespół doskonale sprawdził się na moim weselu podobnie jak pani kamerzystka. Bardzo dziękuję.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irka dnia: 2014-12-11 10:32:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ekstra pani z kamerą! Spisała się na medal. Film bardzo mi się podoba. Do tego zespół okazał się wspaniały. Konferansjerka prowadzona naprawdę na wysokim poziomie a repertuar dobrany do charakteru przyjęcia.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia dnia: 2014-11-18 14:25:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Prawdziwa rewelacja. Razem z mężem wybraliśmy ten zespół i panią z kamerą ze względu na atrakcyjne warunki cenowe. Współpracowało nam się doskonale i zabawa na weselu była przednia. Do tego ekstra film.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Tatiana dnia: 2014-10-27 11:35:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na temat tego zespołu mam bardzo pozytywną opinię i rekomenduję go z czystym sumieniem. Razem z mężem posłuchaliśmy namowy koleżanki i to był strzał w dziesiątkę. Oprócz zespołu pani z kamerą również wykonała kawał doskonałej roboty. Film z wesela jest naprawdę znakomity.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Irka dnia: 2014-09-23 18:09:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Od początku podobało mi się ich podejście do klienta. Zespół jest bardzo zgrany, bez wątpienia są muzykalni i wykonują swoją pracę z pasją, ale potrafią też bawić swoim głosem. My i nasi goście bardzo pozytywnie odebraliśmy ich podczas uroczystości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina K dnia: 2014-09-10 14:40:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chcę zarekomendować wszystkim ten zespół. Uświetnił on imprezę plenerową zorganizowaną z okazji rocznicy działalności mojej firmy. Zaproszeni goście doskonale się bawili, a w repertuarze były nie tylko stare, ale też i nowe przeboje. Szeroka gama instrumentów to kolejny atut tego zespołu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina Nosówka dnia: 2014-08-22 19:10:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Film z chrzcin mojego dziecka został nakręcony przez tę firmę. Jest on doskonałej jakości. Bardzo cieszę się, że ten ważny moment dla mojego maleństwa został uwieczniony. Współpraca układała nam się świetnie. W tej firmie pracują prawdziwi profesjonaliści, którzy posiadają doświadczenie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-07-19 19:12:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobrze, że są otwarci na muzykę. Nasze wesele było bogate w nowoczesne kawałki Zespół nie miał z nimi żadnego problemu. Czysty, żeński głos i wspaniały dźwięk instrumentów. Profeska
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-16 17:53:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam wszystkim ten zespół. Jestem bardzo zadowolona z jego usług. Współpraca przebiegała naprawdę znakomicie. Dzięki niemu moja impreza firmowa wypadła naprawdę wspaniale. Bogaty repertuar sprawił, że wszyscy świetnie się bawili. Ceny są bardzo przystępne.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Kokocińska dnia: 2014-05-23 20:09:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: To zespół naprawdę godny polecenia. Swoim występem uświetnił on moje wesele. Jestem zachwycona z bogatego repertuaru oraz profesjonalnego wykonania wszystkich utworów. To naprawdę dobry i doświadczony zespół. Współpraca z nim była czystą przyjemnością. Cena była niezwykle przystępna. Oprócz zespołu na naszym weselu była też kamera z tej firmy. Film jest świetny. Gorąco polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Kędziora dnia: 2014-05-18 16:04:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo fajny zespół muzyczny i profesjonalne videofilmowanie. Dzięki Państwa doświadczeniu wszystko poszło po naszej, dobrej myśli. Film weselny został wykonany z należytą starannością, bardzo profesjonalnie, w wysokiej jakości. Co do zespołu muzycznego również nie mam zastrzeżeń. Dostosowali się do naszego zaproponowanego repertuaru muzycznego. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-04-02 17:06:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Focus Media Studio, to profesjonalny zespół muzyczny, który pojawił się na naszym wesele z kamerą, dzięki czemu jedna firma zajęła się dwoma kwestiami organizacyjnymi, przez co koszty wydały się mniejsze. Bardzo doświadczeni, obeznani w ceremonii ślubnej muzycy, którzy stosując się do naszych wymagań wykonywali utwory na najwyższym poziomie, wykorzystując przy tym nowoczesny sprzęt i instrumenty. Nie ukrywam, że zespół zachwycił nas i naszych gości niezwykłą charyzmą, talentem muzycznym, pewnymi umiejętnościami, których inne zespoły muzyczne mogą jedynie pozazdrościć. Świetne podejście do potrzeb klientów. Czyste brzmienie muzyki. Jeśli chodzi o filmowanie - to również nie mamy zastrzeżeń. Film profesjonalny, wysokiej jakości, że z przyjemnością się ogląda. Godni zaufania i polecenia. Pozdrawiam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Sylwia Kuszyńska dnia: 2014-02-21 20:35:15 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją