Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

fasardi.com

Zawód: odzież i konfekcja - detal  
Adres: Łódzkie, Pabianice
Telefon: 429422088
Adres e-mail: sklep(małpa)fasardi.com
Strona internetowa: http://fasardi.com/
Opis działalności: odzież damska, odzież męska Słowa kluczowe:

Ocena: 70% pozytywna 36x 15x

Jakość usług: 71% wysoka 35x 14x
Terminowość: 72% bez zastrzeżeń 34x 2x 13x
Ceny usług: 94% niskie 34x 9x 2x
Ilość opinii w serwisie: 51
Ilość odsłon profilu firmy: 1836
Data utworzenia profilu: 2014-02-12 18:19:30
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-12 18:19:30 

Opinie o fasardi.com

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, wysylka szybko, ciuchy super! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bd
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2014-10-29 11:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietne zakupy tam zrobilam! Jestem zadoowlona klientka, nie bylo problemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: spoko
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-16 13:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, zwłaszcza polować na przeceny i można się nieźle zaopatrzyć! teraz powakacyjna wyprzedaż - można praktycznie całą letnią garderobę skompletować :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bd
Opinia dodana przez: anonka dnia: 2014-10-09 16:05:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar marnej jakości. Dostałam bluzkę z dziurą. Po odesłaniu towaru nie otrzymuję zwrotu pieniędzy mimo kilku telefonów i listów. Oszuści.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: karygodna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-29 13:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządne ubrania, do tego w dobrej cenie i wysyłka szybka. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bd
Opinia dodana przez: makronka dnia: 2014-09-17 16:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonała mnie cena ubrań. Mamy z dziewczynami zespół taneczny i chciałyśmy kupić jednakowe ciuszki. Szukałyśmy w necie jakiś tańszych i zamówiłyśmy właśnie na fasardi. Jesteśmy bardzo zadowolone z naszych zestawików. Jak będziemy miały jakąś kaskę jeszcze na ubrania to chyba też tam zamówimy, bo ceny są niskie a rzeczy wygodne i wyglądają super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-09-09 16:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam :) z reguły nie wystawiam opinie, ale tutaj pozytyw aż się prosi - bardzo fajne ubrania, za niewielką cenę, z terminową dostawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kuklagaba dnia: 2014-08-29 11:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, ciuchy porządnej jakości, wysyłka szybko, obsługa kontaktowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: b.d.
Opinia dodana przez: mirabela dnia: 2014-08-18 14:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny spoko i ciuszki wystrzałowe, kupuje juz trzeci raz:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domino dnia: 2014-07-31 22:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MOja opinia będzie pozytywna, bo całość transakcji przebiegła pozytywnie. Wybrałem ciucha ze strony internetowej i dostałem go takiego jakiego zamówiłem, a oprócz tego był naprawdę dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie reklamowałem
Opinia dodana przez: adiory dnia: 2014-07-31 20:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ubrania, dobre materialy i fasony, no i ceny zachecajace:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tatka dnia: 2014-07-30 21:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanie i ladne ciuszki, nic tylko kupowac:D:D:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lolita dnia: 2014-07-29 18:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajowe ubrania i dobra rozmiarowka - wreszcie asuja na mnie ciuchy z netu, warto:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miska dnia: 2014-07-27 23:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: modne ubrania, tanio i szybko polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: berenika dnia: 2014-07-23 18:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy sklep w necie, ubrania ciekawe i na studencka kieszen, spoczko..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adelka dnia: 2014-07-21 23:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajny sklep jest w czym wybierać i ceny przystępne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2014-07-20 22:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z transakcji, chwilę musiałam czekać na przesyłkę, ale ciuszki idą z daleka więc akurat na to byłam gotowa :) polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wisia dnia: 2014-07-17 16:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Modne ubrania we wszystkich rozmarach no i tanie! Świetny sklep
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2014-07-15 19:58:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam i odradzam!!! Publikuję korespondencję: https://docs.google.com/document/d/1IghcOP8XMLNnowCDnSzwS-VtXrXg9UcsdXQsCRTLFP8/edit?usp=sharing
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: poniżej krytyki!
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-07-09 14:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super sklep, duży wybór, tanio i szybko, jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sara dnia: 2014-07-07 19:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z zakupów, ubrania tanie, ładnie się układają, zamówienie doszło do mnie po 7 dniach :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mam doświadczenia
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-06-27 15:28:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ubrania chińszczyzna na całego, śmierdząca papierosami - przewozone chyba w kontenerze z tytoniem ... nie trzymająca rozmiaru (zamówiłam rozm. L na 38, 40 i 44 wygladało równie koszmarnie), procedura zwrotu tragedia, a dział obsługi reklamacji nie odbiera telefonów ... tragedia !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na zwrot kasy czeka się i czeka ...
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-23 15:22:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłam zamówienie i od razu wpłaciłam pieniądze. Czekam już prawie 3 tygodnie na przesyłkę. Dzisiaj upłynął kolejny termin dostawy. Dzwoniłam do kuriera, który rozwozi przesyłki na mój rejon i przesyłki brak. Zbywają człowieka mówiąc, że czekają na dostawę, bo nie mają całego zamówienia bądź, że mają dużo wysyłek. Skandal i tyle! Złożyłam oświadczenie o odstąpieniu od umowy i czekam na pieniądze. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 17:09:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: katastrofa, brak kontaktu, brak przesyłki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: zawiedzione dnia: 2014-05-30 11:37:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam wrażenie, że Fasardi to kolejny nieuczciwy sklep . Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar. Przynajmniej ja do tej pory nie miałam szczęścia ich zobaczyć. Komentarze negatywne na stronie i FB znikają .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Odpisano tylko na jeden mail, kontaktu telef. brak
Opinia dodana przez: XYZ dnia: 2014-05-27 12:58:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nieterminowa, współpraca z nimi to koszmar i ciągłe proszenie się o regulowanie faktur. Zwija biznes i przenosi się w inne miejsce nie informując ani nie regulując niemałych należności.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Agnieszka Z dnia: 2014-04-28 14:13:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówienie złożone 13.03.2014, wpłata natychmiast zero kontaktu z firmą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: hanka1 dnia: 2014-03-24 20:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj otrzymałam paczkę z kompletem dresowym (spódniczka i bluza). Jakość bardzo dobra, materiał niesamowicie miękki, delikatny i miły w dotyku - cienki, lejący polarek - dla mnie super. Wyprodukowane w Turcji, z polskimi metkami. Bardzo szybka realizacja zamówienia. POLECAM! link zestawu który zakupiłam http://fasardi.com/product-pol-5450-Zestaw-z-dresowego-materialu.html
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: _angela_ dnia: 2014-03-21 09:25:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar zamówiony 3 marca , tego samego dnia wpłata.Do tej pory brak jakich kolwiek informacji, telefonu nie odbieraja, na maile nie odpisuja, sekretarka to glos Ivona ..... gdy juz dojdziesz do konca kolejki zaczyna sie nowa dłuższa .... Proponowałbym umówić sie i złożyć pozew zbiorowy i odzyskać pieniądze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-03-19 14:25:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: te opinie to ściema! czekam już 13 dni na przesyłkę i zero kontaktu z firmą - nie odbierają i nie odpisują na maile nic!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 12:37:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: towar zmówiony i zapłacony 17dni temu nadal nie dostarł! a w sklepie nikt nie odpisuje na maile i nie odbiera tel.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie odpowiadają na maile i nie odbierają tel.
Opinia dodana przez: anu dnia: 2014-03-19 09:24:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma, z jaką przyszło mi współpracować, czekam już 16 dzień na dostarczenie towaru, w słuchwce słychać sekretarkę i to automatyczną, na szczęście są jeszcze organy ścigania, które uniemozliwią oszukanie kolejnych osób
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma niestety kontaktu z nikim
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2014-03-18 16:26:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak kontaktu, nie odbierają telefonów, czekam na zamówienie 2 tygodnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 17:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciuszki są fajne. Niedrogie i ładne. Wysyłka w terminie. Jak dla mnie współpraca z Fasardi była ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasieka dnia: 2014-03-01 19:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fasardi.com to rzetelna firma!!! Jestem ich stałą klientką! Ceny Konkurencyjne, szybka wysyłka i jakość towarów pierwszorzędna!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2014-02-28 21:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja paczka też dotarła nieco później, ale dotarła i to najważniejsze. A kontakt ze sklepem był bardzo dobry, napisałam mail, z pytaniem o przesyłkę, odpisali tego samego dnia. Towar dobrej jakości, ceny bardzo dobre. Oceniam ich pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andim dnia: 2014-02-25 22:17:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przesylka zostala zamowiona na poczatku lutego jest juz koniec lutego a przesylki nie widac......i chyba juz nie zobacze
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2014-02-25 16:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa, szybka dostaw. Odzież bardzo dobrej jakości. Kupowałam tam 2 tuniki i są naprawdę znakomite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2014-02-25 00:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma bardzo fajne ciuchy. Szybka dostawa, jakość ubrań - ok. Nie wiem czemu ktoś dał opinię negatywną. Ja odebrałam firmę jako profesjonalną i za niedługo znów złożę zamówienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda4000 dnia: 2014-02-24 21:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten sklep - ubrania są wysokiej jakości, przesyłka doszła na czas, kontakt ze sklepem - bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Talesin dnia: 2014-02-23 21:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciuchy przyszły na czas. Jakościowo dobre, towar zgadzał się ze zdjęciem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Nyska dnia: 2014-02-21 23:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem wystawiam pozytywną opinie. Przesyłka przyszła na czas, kontakt też dobry. Zastanawiam się nad kolejnym zakupem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena D dnia: 2014-02-20 16:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja na swoją przesyłkę czekałam dokładnie osiem dni. Też chciałabym trochę wcześniej, ale wytrzymałam i było warto. Nie miałam też żadnego problemu z kontaktem ze sklepem, nawet zmieniłam rozmiar. Może w tym momencie mają po prostu natłok zamówień? Poczekaj, towar pewnie przyjdzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lesi dnia: 2014-02-20 12:56:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiam się, czy przypadkiem pozytywne opinie tutaj wystawione, to nie jakaś ściema. Piszą na swojej stronie, że czas realizacji zamówienia do 8 dni. Czekam już ponad dwa tygodnie i przesyłki ani widu, ani słychu. Na maile nie odpowiadają. Najgorszy sklep internetowy, na jaki się natknęłam. Zdecydowanie odradzam zakupy tam. Co z tego, że kuszą niskimi cenami, jeśli towaru nie zobaczysz na oczy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 16:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona z zakupów w tym sklepie:) Dobra jakość oraz szybka przesyłka. Z miłą chęcią wystawiam pozytywną opinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaS dnia: 2014-02-19 13:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz zamówiłam w tym sklepie, przede wszystkim skłoniona naprawdę ładnie prezentującymi się ciuszkami i NISKIMI cenami. Bałam się, że ubrania będą gorszej jakości, ale uważam, że za takie pieniądze, są naprawdę dobre! Na pewno kupię u nich ponownie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martha dnia: 2014-02-18 22:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma się do czego przyczepić. Ładne i dobrej jakości ubrania w przystępnej cenie. Napewno będę tu jeszcze kupować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2014-02-17 17:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość dobra, kontakt dobry, duży wybór, wyprzedaże
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-02-14 16:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry sklep internetowy z ciekawymi fasonami odzieży. Szczególnie ciekawe wzory marynarek, tunik, bluz i kompletów ze spódnicą. Dla mnie trochę za mało dużych rozmiarów. Bardzo dobre ceny, częste wyprzedaże. Sprawna wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Stobejczyk dnia: 2014-02-14 15:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupuję tu bardzo często ponieważ ubrania są dobrej jakości i są w korzystnej cenie. Kontakt dobry, na przesyłkę też długo się nie czeka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TeresaWójcik dnia: 2014-02-13 16:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z sklepem oraz przystępne ceny. Zamawiałam już trzy razy i nigdy się nie zawiodłam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-02-12 18:20:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją