Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

fasardi.com

Zawód: odzież i konfekcja - detal  
Adres: Łódzkie, Pabianice
Telefon: 429422088
Adres e-mail: sklep(małpa)fasardi.com
Strona internetowa: http://fasardi.com/
Opis działalności: odzież damska, odzież męska Słowa kluczowe:

Ocena: 59% pozytywna 49x 1x 34x

Jakość usług: 59% wysoka 47x 3x 32x
Terminowość: 60% bez zastrzeżeń 45x 4x 30x
Ceny usług: 90% niskie 49x 22x 5x
Ilość opinii w serwisie: 84
Ilość odsłon profilu firmy: 3479
Data utworzenia profilu: 2014-02-12 18:19:30
Data ostatniej aktualizacji: 2014-02-12 18:19:30 

Opinie o fasardi.com

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytając komentarze w internecie, że firma często nie reazlizuje zamówień po przedpłacie, zamowiłam ubrania za pobraniem. Przesyłka dotarła szybko, jednak jakość niektórych ubrań fatalna. Dokonałam zwrotu wraz z pismem o odstępieniu od umowy. Zwrotu nie otrzymałam, choć minęły 3 tygodnie. Już piaty dzień jestem zwodzona , że przelew został zlecony, natępnego dnia, że "dziś juz napewno". Widzę, że nie tylko ja mam taki problem i zapewne firma liczy , że więkoszość osób odpuści, ale ja nie. Zamierzam dochodzić swoich praw w sądzie. Uważajcie na zakupy w tym sklepie, szkoda nerwów.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2015-06-12 13:53:02 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówiłam i zapłaciłam o2.02.2015 .Kilka zwodzących odpowiedzi a na koniec że nie na ich konto wpłyneły pieniądze .Tydzień temu dodzwoniłam się ale pani przerwała rozmowe gdy usłyszała w jakiej sprawie dzwonie .Pieniądze jakoś wstrzymam ,ALE TA BEZSILNOSC,straszne uczucie.Beznadziej.....a.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Niekompetentna
Opinia dodana przez: Maluch dnia: 2015-05-28 15:23:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwsze dwa zamówienia przebiegły bezproblemowo, trzecie złożyłam i czekałam dość długo, problemów przy tym parę po drodze, ale przyznam szczerze że dział obsługi klienta ostatecznie sprawnie rozwiązał mój problem i nawet dostałam gratis. Nie wiem czy i jakie problemy mieli, ale myślę, że można się z nimi dogadać. Ciuszki też są ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Ok
Opinia dodana przez: Kass88 dnia: 2015-05-15 14:27:24 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 2 miesiące temu złożyłam zamówienie w tym sklepie,zamówienie do mnie dotarło, ale jakość tych ubrań była fatalna i rozmiar chyba XXXL. Odesłałam towar po dwóch dniach, a zwrotu pieniędzy nie mam do dziś. Dostaje wiadomości, ze już niedługo będzie przelew, że mój zwrot należy do zwrotów priorytetowych, a ostatnio dostałam wiadomość, że mają problem z systemem i proszą o cierpliwość. To jest tak żałosne, że aż śmieszne. Nie polecam, szkoda pieniędzy i czasu!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: Fatalna
Opinia dodana przez: Rozczarowana dnia: 2015-05-08 10:23:27 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie mogę się doprosić o zwrot pieniędzy w sklepie Fasardi, zakupu dokonałam dnia 27 marca na kwotę 28zł, była to sukienka koszt przesyłki 22zł w sumie wydałam 50zł... sukienka dość szybko przyszła ale nie spełniła moich oczekiwań więc odesłałam towar wraz z wypełnionymi załączonymi formularzami, odesłany towar niby pozytywnie rozpatrzyli dnia 4 kwietnia i w ciągu 14 dni roboczych mieli wykonać przelew za towar, mamy już 6 maja a pieniędzy nie ma, po licznych e-mailach z mojej strony odpowiedzieli jedynie że mój zwrot środków jest przekazany do realizacji i czeka na potwierdzenie, kur...!!!! jestem wściekła bo może i nie jest to duża kwota ale w jaki sposób oni postępują z klientami!!!! szok!!! zwlekają z oddaniem kasy i pewnie myślą że dam sobie na spokój...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: agaM123 dnia: 2015-05-06 15:25:14 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonalam zakupow na poczatku marca 2015 i do tej pory nie otrzymalam ani zamowionych rzeczy ani zwrotu pieniedzy a minely juz dwa miesiace. Odradzam ten sklep, to zwykli oszusci, a pozytywne opinie pisza sami. Chetnie dolacze do pozwu zbiorowego bo z tego co widze to nie jestem sama, ktora ta firma oszukala.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-05-04 09:13:06 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na zamówienie czekałam dwa miesiące... Po miesiącu czekania okazało się, Fasardi nie może zrealizować zamówienia, ponieważ rzeczy, których zamawiałam nie mają... Zażądałam zwrotu pieniędzy jednak idzie już kolejny miesiąc, a zwrotu środków na konto nadal nie dokonano. Wysyłanie e-maili, a nawet dzwonienie nic nie daje, mało tego ze strony na FB wycinają wszystkie niepochlebne komentarze lub blokują niewygodne osoby, zwłaszcza te, które piszą o braku zwrotu środków za nierealizowane zamówienie. CZUJĘ SIĘ OSZUKANA!!! ZDECYDOWANIE ODRADZAM ten sklep!!! To był ostatni raz kiedy zrobiłam zakupy w Fasardi!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-04-23 23:41:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Absolutnie odradzam. Zamowilam ubrania 6.03.2014 i od ponad poltora miesiaca nie mam ani pieniedzy ani ubran. Zerowy kontakt ze sklepem a od 4 tygodni oszukiwanie ze zaraz wysla pieniadze. Opinie negatywne z profilu na fb usuwaja
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2015-04-16 17:12:43 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 17.02.2015 r. złożyłam zamówienie wraz z zapłatą. do dnia dzisiejszego nie otrzymałam ani towaru za który zapłaciłam ani pieniędzy!! brak jakiegokolwiek kontaktu. telefony głuche. na maila nie odpisują.DNO!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: zerowa
Opinia dodana przez: Iwona G. dnia: 2015-04-01 09:43:03 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Tragedia!! Zamówienie wysłałam 14 marca, od razu za nie zapłaciłam - kwota 336 zł - i do dzisiaj go nie zobaczyłam. Napisałam maila w zeszłym tygodniu, próbuję się do nich dodzwonić ale to graniczy z cudem. Zgłasza się sekretarka a po wyborze działu sprzedaży albo reklamacji wszystkie linie są zajęte!!! i to praktycznie non stop, a jak się dzwoni przed 16 to jest już informacja, że pracują do 16!! Napisałam dzisiaj kolejnego maila, że jak nie odpiszą mi dzisiaj do 16 to zgłaszam sprawę na policję. A te pozytywne komentarze to chyba pracownicy wypisują, bo tak to by były same negatywy!! Jakby co to jestem za pozwem zbiorowym jak najbardziej
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewelina dnia: 2015-03-30 11:53:44 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Masakra. Zero kontaktu. Zamówienie zostało anulowane przez firmę po tygodniu,ponieważ o dziwo wszystkie ubrania (6 sztuk)jest niedostępna a na stronie widnieją dalej! Pierwszy raz spotkałam się z tak dziwną sytuacją-brak kontaktu zarówno telefonicznego jak i mailowego. Strata kasy i tyle-myślę że na zwrot pieniędzy sobie poczekam. Wnioskuję po przeczytanych komentarzach na temat tej firmy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-29 23:13:59 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zamawiałam kilka rzeczy jakiś czas temu. Przesyłka doszła w terminie, ciuchy są ok, nie mogę narzekać. Mnie się rzeczy z fasardi podobaja i tyle
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sara dnia: 2015-03-26 16:44:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zamówienie 1 marca 2015 do dnia 22 marca nie zrealizowane. Nie odpowiadają na emaile. Dodzwonić się nie można (albo automatyczna sekretarka, albo zajęte wiecznie) Ocena negatywna. Na tą chwilę stracone 120 zł.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-03-22 10:11:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dramat!!! Realizacja zamówienia trwa ponad miesiąc! Brak odpowiedzi na maile i telefony! Przestrzegam przed zakupami w tym pożal się Boże sklepie...
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2015-03-19 22:04:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam !!! Brak możliwości kontaktu.Nie mam ani towaru ani pieniędzy od lutego 2015.Uważajcie, chyba , że nie szkoda Wam 200 zł.bo tyle wydałam.Znajdę ich i poproszę wszystkich znajomych żeby zaczęli skladać zamówienia bez opłaty.Narobimy teraz my trochę bałaganu !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-03-19 11:31:42 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w dniu 2 marca 2015 zamawiałam marynarki do dnia 19 nie otrzymałam towaru. nie można się z nimi skontaktować nie odbierają telefonu i nie odpowiadają na emaile.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Aga dnia: 2015-03-19 09:45:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mnie się ubrania i ceny podobają. Nie było problemów z moją przesyłką
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: marta dnia: 2015-03-12 12:22:54 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dokonałam zakupu na stronie sklepu, 3 rzeczy. Minęły 3 tygodnie jak paczki nie było tak nie ma. Napisałam ponaglenie z zapytaniem co z paczką, odpisali że wysyłają w ciągu 14 dni. Minęło 21 dni i nadal nie otrzymałam , zakupy zrobiłam za 150 zł. Chyba wybiórczo wysyłają paczki, albo co 3 zlecenie realizują, na mniejsze kwoty. Proponuje zebrać wszystkich poszkodowanych klientów i zrobić pozew, wtedy kwota będzie większa wiec może wejść na odpowiednią szkodowość.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Ana dnia: 2015-03-09 16:44:40 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: nie dotrzymują terminów ,które mają w swoim regulaminie,zwrot pieniędzy za towar który został oddany miał być w ciągu 14 dni roboczych minął już ten termin ,mija już drugi tydzień a pieniędzy nie ma!!OSZUŚCI ZOSTAJE TYLKO ZGŁOSIĆ NA POLICJĘ,MOŻE WTEDY ODZYSKAM SWOJE PIENIĄDZE
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: FATALNA
Opinia dodana przez: justka dnia: 2015-02-20 16:51:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupiłam świetną czerwoną sukienkę na wesele. Wszyscy sie zachwycali. Super ciuchy mają w tym sklepie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia dnia: 2015-02-19 13:51:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar otrzymałam szybko i kompletny, jednak nie spełniał moich oczekiwań postanowiłam go zwrócić. I od kilku tyg. nie mogę doprosić się zwrotu pieniędzy za zwrócony towar. Ciągle piszą, że wkrótce otrzymam pieniądze, że moja sprawa została przekazana do kierownika księgowości,że mieli problem z systemem itp. Zwykli oszuści i nic więcej. A dodzwonić się do nich graniczy z cudem. Najpierw jakaś dziwna automatyczna sekretarka zgłasza się, a jak już wybierze się nr wewnętrzny to gra jakaś muzyczka i brak połączenia.Nie polecam i ostrzegam!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: zajaczek dnia: 2015-02-17 18:08:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ubrania w takich cenach że prawie za darmo. Poza tym kolekcje są modne a ubrania dostępne w wielu kolorach, dlatego czasem lubię sobie coś zamówić u nich
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-15 21:03:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: całkiem spoko ciuszki za małe pieniążki. kupiłam zieloną tuniczkę. Super leży
Jakość usług: Przecięta
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: llolo dnia: 2015-02-11 19:09:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: wysłałam pieniądze w przedpłacie i mimo tysięcznych próśb towaru nie zobaczyłam na oczy!!!ciekawe co sobie kupili za moje pieniądze! uważajcie!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: żenada!!!
Opinia dodana przez: gość dnia: 2015-02-10 20:30:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zadowolona, bo firma jest rzetelna i obsluga klienta jest tu na wysokim poziomie. Nie mam co narzekac :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: okej, bez problemowo
Opinia dodana przez: zwieszonka dnia: 2014-12-15 22:13:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fasardi jest na prawdę bardzo fajne i porządne. kupowałam u nich rzeczy dla dzieci i siebie - przesyłka doszła bardzo szybko a ciuszki bardzo fajnej jakości! polecam firmę
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: kobcia dnia: 2014-12-01 21:57:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie moge o firmie zlego slowa napisac. Z perspektywy klienta jest rzetelna, przyjazna
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Elvisia dnia: 2014-11-29 16:45:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kupiłam sukienkę dresową na Fasardi i jestem zachwycona. nie dość ze trafiłam z rozmiarem to myślę, że posłuży mi przez długi czas bo jest dobrej jakości! Fasardi ma dobre rzeczy!
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: anja dnia: 2014-11-24 21:58:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciuchy swietnej jakosci, przesylka bezproblemowa. Polecam ten sklep
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Antonina dnia: 2014-11-16 17:23:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z zakupów jestem zadowolona. Ubrania są tanie i modne. W takim stylu jak lubię. Nie miałam żadnych problemów z kontaktem ze sklepem. Wszystko przyszło w terminie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: clair dnia: 2014-11-16 13:41:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Fajne mają ubrania.Z wymianą jednaj koszulki nie miałam kłopotów. Za taką cene bardzo bardzo fajne ciuszki!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-11 16:33:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, kupiłam sukienkę dresową, dobrze opisane rozmiarówki mają, a przesyłka przyszła po dwóch dniach! szybka i bezproblemowa transakcja!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: miniaturka dnia: 2014-11-09 16:24:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim największym błędem było dokonanie zakupu na FASARDI.com niby okazja cenowa,ale podane w tabeli zaniżone wymiary wprowadzają w błąd w zamówieniu wielkości odzieży,a co za tym idzie zwrot-wymianę towaru i zwiększenie kosztów,bo za wszystkie przesyłki płaci klient i z kwoty 69zł za byle jaką sukienkę płacę prawie 93zł-sukienka 57+wysyłka12+odsyłka 8,50+odbiór wymiany 15z.To jest świadome wprowadzanie w błąd celem zwiększenia kosztów uzysku.Regulamin mówi"Koszt przesyłki w przypadku zwrotu z winy sklepu są zwracane do kwoty 12 zł (list polecony ekonomiczny). Wysyłka nadana oczywiście kurierem(15zł)-gdzie można wysłać Mini paczką za 8,50zł.Pierwszy raz się spotykam przy zakupie on-line,że muszę zapłacić za winę sklepu,bo za taką uważam zaniżenie rozmiarów.Nie polecam nikomu zakupów z tym sklepem.Mam tylko nadzieję,że sukienka,którą dzisiaj odbiorę nie będzie brakiem z krzywymi szwami i dziwną rozmiarówką,bo za taką kwotę w sklepie dokładając 10 lub 20 zł mogłabym kupić naprawdę coś fajnego.
Jakość usług: Przecięta
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: mało wyczerpująca i nie podająca istotnych dla klienta spraw
Opinia dodana przez: dnia: 2014-11-07 12:00:42 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, wysylka szybko, ciuchy super! :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bd
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2014-10-29 11:48:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Swietne zakupy tam zrobilam! Jestem zadoowlona klientka, nie bylo problemu
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: spoko
Opinia dodana przez: dnia: 2014-10-16 13:46:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, zwłaszcza polować na przeceny i można się nieźle zaopatrzyć! teraz powakacyjna wyprzedaż - można praktycznie całą letnią garderobę skompletować :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bd
Opinia dodana przez: anonka dnia: 2014-10-09 16:05:48 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar marnej jakości. Dostałam bluzkę z dziurą. Po odesłaniu towaru nie otrzymuję zwrotu pieniędzy mimo kilku telefonów i listów. Oszuści.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: karygodna
Opinia dodana przez: dnia: 2014-09-29 13:32:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo porządne ubrania, do tego w dobrej cenie i wysyłka szybka. polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: bd
Opinia dodana przez: makronka dnia: 2014-09-17 16:09:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przekonała mnie cena ubrań. Mamy z dziewczynami zespół taneczny i chciałyśmy kupić jednakowe ciuszki. Szukałyśmy w necie jakiś tańszych i zamówiłyśmy właśnie na fasardi. Jesteśmy bardzo zadowolone z naszych zestawików. Jak będziemy miały jakąś kaskę jeszcze na ubrania to chyba też tam zamówimy, bo ceny są niskie a rzeczy wygodne i wyglądają super
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karina dnia: 2014-09-09 16:04:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam :) z reguły nie wystawiam opinie, ale tutaj pozytyw aż się prosi - bardzo fajne ubrania, za niewielką cenę, z terminową dostawą.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kuklagaba dnia: 2014-08-29 11:49:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, ciuchy porządnej jakości, wysyłka szybko, obsługa kontaktowa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: b.d.
Opinia dodana przez: mirabela dnia: 2014-08-18 14:36:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ceny spoko i ciuszki wystrzałowe, kupuje juz trzeci raz:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: domino dnia: 2014-07-31 22:33:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: MOja opinia będzie pozytywna, bo całość transakcji przebiegła pozytywnie. Wybrałem ciucha ze strony internetowej i dostałem go takiego jakiego zamówiłem, a oprócz tego był naprawdę dobrej jakości.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: Nie reklamowałem
Opinia dodana przez: adiory dnia: 2014-07-31 20:38:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super ubrania, dobre materialy i fasony, no i ceny zachecajace:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: tatka dnia: 2014-07-30 21:38:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: tanie i ladne ciuszki, nic tylko kupowac:D:D:D
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: lolita dnia: 2014-07-29 18:21:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fajowe ubrania i dobra rozmiarowka - wreszcie asuja na mnie ciuchy z netu, warto:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: miska dnia: 2014-07-27 23:03:34 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: modne ubrania, tanio i szybko polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: berenika dnia: 2014-07-23 18:57:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepszy sklep w necie, ubrania ciekawe i na studencka kieszen, spoczko..
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: adelka dnia: 2014-07-21 23:27:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bardzo fajny sklep jest w czym wybierać i ceny przystępne. Polecam!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2014-07-20 22:36:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z transakcji, chwilę musiałam czekać na przesyłkę, ale ciuszki idą z daleka więc akurat na to byłam gotowa :) polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wisia dnia: 2014-07-17 16:08:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Modne ubrania we wszystkich rozmarach no i tanie! Świetny sklep
Opinia dodana przez: zuza dnia: 2014-07-15 19:58:58 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zdecydowanie nie polecam i odradzam!!! Publikuję korespondencję: https://docs.google.com/document/d/1IghcOP8XMLNnowCDnSzwS-VtXrXg9UcsdXQsCRTLFP8/edit?usp=sharing
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: poniżej krytyki!
Opinia dodana przez: anna dnia: 2014-07-09 14:34:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: super sklep, duży wybór, tanio i szybko, jestem bardzo zadowolona
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: sara dnia: 2014-07-07 19:57:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem bardzo zadowolona z zakupów, ubrania tanie, ładnie się układają, zamówienie doszło do mnie po 7 dniach :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie mam doświadczenia
Opinia dodana przez: Justyna dnia: 2014-06-27 15:28:20 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: ubrania chińszczyzna na całego, śmierdząca papierosami - przewozone chyba w kontenerze z tytoniem ... nie trzymająca rozmiaru (zamówiłam rozm. L na 38, 40 i 44 wygladało równie koszmarnie), procedura zwrotu tragedia, a dział obsługi reklamacji nie odbiera telefonów ... tragedia !!!!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: na zwrot kasy czeka się i czeka ...
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-23 15:22:23 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Złożyłam zamówienie i od razu wpłaciłam pieniądze. Czekam już prawie 3 tygodnie na przesyłkę. Dzisiaj upłynął kolejny termin dostawy. Dzwoniłam do kuriera, który rozwozi przesyłki na mój rejon i przesyłki brak. Zbywają człowieka mówiąc, że czekają na dostawę, bo nie mają całego zamówienia bądź, że mają dużo wysyłek. Skandal i tyle! Złożyłam oświadczenie o odstąpieniu od umowy i czekam na pieniądze. NIE POLECAM!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-06-20 17:09:16 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: katastrofa, brak kontaktu, brak przesyłki
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: fatalna
Opinia dodana przez: zawiedzione dnia: 2014-05-30 11:37:47 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam wrażenie, że Fasardi to kolejny nieuczciwy sklep . Nie zwracają pieniędzy za odesłany towar. Przynajmniej ja do tej pory nie miałam szczęścia ich zobaczyć. Komentarze negatywne na stronie i FB znikają .
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Obsługa reklamacji: Odpisano tylko na jeden mail, kontaktu telef. brak
Opinia dodana przez: XYZ dnia: 2014-05-27 12:58:37 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma nieterminowa, współpraca z nimi to koszmar i ciągłe proszenie się o regulowanie faktur. Zwija biznes i przenosi się w inne miejsce nie informując ani nie regulując niemałych należności.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Agnieszka Z dnia: 2014-04-28 14:13:55 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: zamówienie złożone 13.03.2014, wpłata natychmiast zero kontaktu z firmą
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: żadna
Opinia dodana przez: hanka1 dnia: 2014-03-24 20:52:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj otrzymałam paczkę z kompletem dresowym (spódniczka i bluza). Jakość bardzo dobra, materiał niesamowicie miękki, delikatny i miły w dotyku - cienki, lejący polarek - dla mnie super. Wyprodukowane w Turcji, z polskimi metkami. Bardzo szybka realizacja zamówienia. POLECAM! link zestawu który zakupiłam http://fasardi.com/product-pol-5450-Zestaw-z-dresowego-materialu.html
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: _angela_ dnia: 2014-03-21 09:25:51 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Towar zamówiony 3 marca , tego samego dnia wpłata.Do tej pory brak jakich kolwiek informacji, telefonu nie odbieraja, na maile nie odpisuja, sekretarka to glos Ivona ..... gdy juz dojdziesz do konca kolejki zaczyna sie nowa dłuższa .... Proponowałbym umówić sie i złożyć pozew zbiorowy i odzyskać pieniądze
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Michał dnia: 2014-03-19 14:25:31 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: te opinie to ściema! czekam już 13 dni na przesyłkę i zero kontaktu z firmą - nie odbierają i nie odpisują na maile nic!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-19 12:37:29 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: towar zmówiony i zapłacony 17dni temu nadal nie dostarł! a w sklepie nikt nie odpisuje na maile i nie odbiera tel.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie odpowiadają na maile i nie odbierają tel.
Opinia dodana przez: anu dnia: 2014-03-19 09:24:28 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najgorsza firma, z jaką przyszło mi współpracować, czekam już 16 dzień na dostarczenie towaru, w słuchwce słychać sekretarkę i to automatyczną, na szczęście są jeszcze organy ścigania, które uniemozliwią oszukanie kolejnych osób
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie ma niestety kontaktu z nikim
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2014-03-18 16:26:18 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Brak kontaktu, nie odbierają telefonów, czekam na zamówienie 2 tygodnie.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-13 17:28:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciuszki są fajne. Niedrogie i ładne. Wysyłka w terminie. Jak dla mnie współpraca z Fasardi była ok
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasieka dnia: 2014-03-01 19:23:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: fasardi.com to rzetelna firma!!! Jestem ich stałą klientką! Ceny Konkurencyjne, szybka wysyłka i jakość towarów pierwszorzędna!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: nie zgłaszałam żadnych reklamacji
Opinia dodana przez: Tina dnia: 2014-02-28 21:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moja paczka też dotarła nieco później, ale dotarła i to najważniejsze. A kontakt ze sklepem był bardzo dobry, napisałam mail, z pytaniem o przesyłkę, odpisali tego samego dnia. Towar dobrej jakości, ceny bardzo dobre. Oceniam ich pozytywnie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: andim dnia: 2014-02-25 22:17:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: przesylka zostala zamowiona na poczatku lutego jest juz koniec lutego a przesylki nie widac......i chyba juz nie zobacze
Terminowość: Zła
Obsługa reklamacji: -
Opinia dodana przez: iwona dnia: 2014-02-25 16:21:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Znakomita obsługa, szybka dostaw. Odzież bardzo dobrej jakości. Kupowałam tam 2 tuniki i są naprawdę znakomite.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: monia dnia: 2014-02-25 00:25:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Firma ma bardzo fajne ciuchy. Szybka dostawa, jakość ubrań - ok. Nie wiem czemu ktoś dał opinię negatywną. Ja odebrałam firmę jako profesjonalną i za niedługo znów złożę zamówienie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: magda4000 dnia: 2014-02-24 21:49:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam ten sklep - ubrania są wysokiej jakości, przesyłka doszła na czas, kontakt ze sklepem - bez zarzutu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Talesin dnia: 2014-02-23 21:50:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ciuchy przyszły na czas. Jakościowo dobre, towar zgadzał się ze zdjęciem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nie miałam potrzeby reklamacji
Opinia dodana przez: Nyska dnia: 2014-02-21 23:24:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem wystawiam pozytywną opinie. Przesyłka przyszła na czas, kontakt też dobry. Zastanawiam się nad kolejnym zakupem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marlena D dnia: 2014-02-20 16:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja na swoją przesyłkę czekałam dokładnie osiem dni. Też chciałabym trochę wcześniej, ale wytrzymałam i było warto. Nie miałam też żadnego problemu z kontaktem ze sklepem, nawet zmieniłam rozmiar. Może w tym momencie mają po prostu natłok zamówień? Poczekaj, towar pewnie przyjdzie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lesi dnia: 2014-02-20 12:56:41 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zastanawiam się, czy przypadkiem pozytywne opinie tutaj wystawione, to nie jakaś ściema. Piszą na swojej stronie, że czas realizacji zamówienia do 8 dni. Czekam już ponad dwa tygodnie i przesyłki ani widu, ani słychu. Na maile nie odpowiadają. Najgorszy sklep internetowy, na jaki się natknęłam. Zdecydowanie odradzam zakupy tam. Co z tego, że kuszą niskimi cenami, jeśli towaru nie zobaczysz na oczy.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-19 16:42:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem zachwycona z zakupów w tym sklepie:) Dobra jakość oraz szybka przesyłka. Z miłą chęcią wystawiam pozytywną opinie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: IzaS dnia: 2014-02-19 13:58:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pierwszy raz zamówiłam w tym sklepie, przede wszystkim skłoniona naprawdę ładnie prezentującymi się ciuszkami i NISKIMI cenami. Bałam się, że ubrania będą gorszej jakości, ale uważam, że za takie pieniądze, są naprawdę dobre! Na pewno kupię u nich ponownie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Martha dnia: 2014-02-18 22:11:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ma się do czego przyczepić. Ładne i dobrej jakości ubrania w przystępnej cenie. Napewno będę tu jeszcze kupować.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2014-02-17 17:34:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jakość dobra, kontakt dobry, duży wybór, wyprzedaże
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Janina dnia: 2014-02-14 16:19:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dobry sklep internetowy z ciekawymi fasonami odzieży. Szczególnie ciekawe wzory marynarek, tunik, bluz i kompletów ze spódnicą. Dla mnie trochę za mało dużych rozmiarów. Bardzo dobre ceny, częste wyprzedaże. Sprawna wysyłka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Basia Stobejczyk dnia: 2014-02-14 15:38:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kupuję tu bardzo często ponieważ ubrania są dobrej jakości i są w korzystnej cenie. Kontakt dobry, na przesyłkę też długo się nie czeka.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: TeresaWójcik dnia: 2014-02-13 16:34:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry kontakt z sklepem oraz przystępne ceny. Zamawiałam już trzy razy i nigdy się nie zawiodłam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-02-12 18:20:30 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją