Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Gabinet Podologiczny Agnieszka Herczyńska

Zawód: kosmetyka - usługi Pielęgniarka 
Adres: Mazowieckie, 00-071 Warszawa Krakowskie Przedmieście 43
Telefon: Kom. 692060573
Adres e-mail: herczynska.gabinet(małpa)gmail.com
Strona internetowa: www.agnieszkaherczynska.pl
Opis działalności: Profilaktyka, pielęgnacja specjalistyczna, poradnictwo Słowa kluczowe: wrastąjace paznokcie, pękajace krawędzie stóp, pedicure leczniczy,

Ocena: 100% pozytywna 19x

Jakość usług: 100% wysoka 19x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 100% niskie 9x 7x
Ilość opinii w serwisie: 19
Ilość odsłon profilu firmy: 2423
Data utworzenia profilu: 2013-01-25 12:19:47
Data ostatniej aktualizacji: 2013-12-10 17:20:02 

Opinie o Gabinet Podologiczny Agnieszka Herczyńska

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pedicure u Pani Agnieszki bez konkurencji. Czystość i wyposażenie jakiego nie widziałam w żadnym gabinecie.Polecam bez wahania
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2014-09-10 14:54:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: czysto, fachowo, konkretnie, polecam!!!
Jakość usług: Wysoka
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Tomasz dnia: 2014-08-13 16:58:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy masaż stóp w mieście.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: Mona dnia: 2014-08-04 08:06:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka zna sie na tym co robi i widac, ze to lubi. Jej diagnozy sa sluszne. Bardzo mily gabinet, super czysto i profesjonalnie. I bardzo wygodny fotel :)
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aldona dnia: 2014-07-31 22:01:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Agnieszka jest w 100% profesjonalna. Miły, czysty gabinet. Sympatyczna atmosfera. Pomogła mi wyleczyć palce z zapalenia, bo nieudanej wizycie u innej pani podolog... POLECAM!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Julia dnia: 2014-07-10 15:50:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam z czystym sumieniem. Jestem lekarzem i jestem pod wrażeniem wiedzy Pani Agnieszki. Gabinet w pełni profesjonalny, właściwie na pograniczu kosmetyki i medycyny. Gratuluję pomysłu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna dnia: 2014-06-11 17:38:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zostałam klientką Pani Agnieszki przez przypadek, komfort, dbanie o najmniejsze szczegóły , pełen profesjonalizm, wiedza, i wiele innych sprawiło iż usunęłam z kontaktów w telefonie pozostałe numery do "podologów". Dawno nie byłam tak zachwycona efektem prac innej osoby, stopy wyglądają wspaniale, czuję się doskonale! Fantastyczny Gabinet, polecam każdemu!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: GUSIACZEK dnia: 2014-05-20 14:15:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam pania Agnieszke do usuwania odciskow, mi pomogla i kilku moim znajomym, niepotrzebnie sie meczylam wczesniej
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2014-05-15 20:13:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dziś w gabinecie przy Krakowskim Przedmieściu 43. Czyściutko, bardzo schludnie, żadnych zbędnych ozdób. Za to profesjonalnie, komfortowo, wspaniała jakość i poczucie, że jest się bezpiecznym, pod najlepszą opieką. Serdecznie polecam ten gabinet, a w szczególności masaż specjalistyczny stóp. IMHO taki seans daje niezwykłą lekkość nie tylko stopom, szczególnie własnemu samopoczuciu.
Jakość usług: Wysoka
Opinia dodana przez: Aneta dnia: 2014-03-12 16:21:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam wizytę u Pani Herczyńskiej. Ma wszystko co powinien mieć dobry lekarz, ma wiedzę, jest stanowcza, prowadzi terapię konsekwentnie. Ma plan na pacjenta i się go trzyma. Wyprowadziła mi paznokieć wrastający z przerwami od 15 lat.Chapeau bas!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: bogdan dnia: 2014-03-09 10:06:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Długo zbierałam się do napisania tej opinii. Jestem klientką Pani Herczyńskiej od marca ubiegłego roku. Poszłam na pedicure, od ok 20 lat miałam problem z modzelami, pękającymi piętami i bardzo brzydkimi paznokciami u stóp i dłoni. Przez ten czas chodziłam do kilku gabinetów w Warszawie i radziłam sie w tej sprawie lekarzy. Gdy trafiłam do Pani Agnieszki wszystko sie zmieniło,nie tylko wykonała zabieg ale wytłumaczyła mi szczegółowo jak takie zmiany powstają, co może być ich przyczyną.Zaleciła mi ćwiczenia, ułożyła plan pielęgnacji, zasugerowała wizytę u endokrynologa i hematologa. I to był strzał w 10. Lekarze zlecili mi szczegółowe badania krwi, których wyniki potwierdziły w 100% wszystko co mówiła Pani Agnieszka. Obecnie jestem po leczeniu, cały czas wykonuje zalecone ćwiczenia i dbam o stopy tak jak nauczyła mnie Pani Agnieszka. Mam stopy młodej dziewczyny, piękne paznokcie, chociaż trwało to prawie rok jestem szczęśliwa.Mój lekarz nie mógł uwierzyć że "zwykła kosmetyczka" wpadła na ten trop po tak nietypowych objawach, a ja uważam że Ona jest całkiem niezwykła.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Joanna dnia: 2014-01-19 10:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W gabinecie podologicznym Agnieszki Herczyńskiej pracują prawdziwi fachowcy. Nie mogę przestać patrzeć na swoje wspaniale zrobione dłonie i stopy :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-18 10:01:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: 100% fachowca w fachowcu :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-01-04 20:34:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam bardzo pozytywne zdanie o Pani Agnieszce, pomogła mi bardzo z wrośniętym paznokciem i wiele się od niej nauczyłam o pielęgnacji w ogóle.Poza tym jest serdeczna, czas spędzony u niej na fotelu to przyjemność.Dziękuję Pani Agnieszko za wszystko :-)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ela dnia: 2013-12-11 23:13:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszlam na pedicure do pani Agnieszki namowiona przez kolezankę, jestem zachwycona, nigdy nie mialam tak zrobionych stóp. Przy masazu zapomnialam o wszystkich swoich problemach.Fajna babka i widac ze kocha to co robi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2013-08-29 11:16:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona z usług tej Pani, choruję na cukrzycę i skierował mnie do niej mój lekarz. Teraz regularnie wykonuje mi pedicure i przestałam panicznie bać się o swoje stopy. Solidnie wykonany zabieg w bardzo higienicznych warunkach i masa wiedzy na temat pielegnacji i profilaktyki. Polecam zwłaszcza cukrzykom
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna dnia: 2013-07-02 20:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co można powiedzieć o pani Agnieszce? Cudowne ręce, imponująca wiedza, wysoka kultura osobista. Polecam każdemu kto ma problemy ze stopami oraz wszystkim innym, którzy chcą zadbać o swoje stopy. Nie pójdę już gdzie indziej :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Obsługa reklamacji: zbędne
Opinia dodana przez: Wdzięczna dnia: 2013-05-20 17:18:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam p. Agnieszkę to profesjonalistka w każdym calu. Po wizycie tańcznym krokiem można mierzyć się z życiem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Obsługa reklamacji: nigdy nie składałam :)
Opinia dodana przez: dnia: 2013-04-02 14:36:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobry podolog, fachowo z ogromną wiedzą i bardzo uprzejmie. Pani Agnieszka zajęła się moimi stopami, pożegnałam się z problemem wrastającego paznokcia i pękających pięt, a wcześniej walczyłam z tym latami u rożnych specjalistów (również lekarzy). Polecam wszystkim
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2013-01-25 12:23:19 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją