Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Ośrodek Szkolenia Kierowców MOTOS

Zawód: nauka jazdy  
Adres: Podkarpackie, 37-450 Stalowa Wola Okulickiego 64
Telefon: Kom. 691404400
Adres e-mail: motos(małpa)motos.edu.pl
Strona internetowa: www.motos.edu.pl
Opis działalności: nauka jazdy, szkolenia kierowców Słowa kluczowe:

Ocena: 100% pozytywna 9x

Jakość usług: 100% wysoka 9x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 9x
Ceny usług: 100% niskie 9x
Ilość opinii w serwisie: 9
Ilość odsłon profilu firmy: 519
Data utworzenia profilu: 2013-11-15 08:49:11
Data ostatniej aktualizacji: 2013-11-15 08:49:11 

Opinie o Ośrodek Szkolenia Kierowców MOTOS

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona że dałam się namówić koleżance i razem zapisałyśmy się do OSK Motos, to najlepsza szkoła nauki jazdy w miejscie, uczą w niej mili i sympatyczni instruktorzy, którzy solidnie i rzetelnie przygotowują do egzaminu a do tego prowadzą zajęcia w miłej i bezstresowej atmosferze, nauka jest to traktowana jako przujemność
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: anonim dnia: 2014-03-26 12:50:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Moim zdaniem to najlepsza szkoła w mieście, uczą tam cierpliwi instruktorzy którzy rzetelnie i solidnie przygotowują do egzaminów. Mnie przygotowywał Pan Marcin i jestem mu bardzo wdzięczna za przydatne uwagi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2014-03-20 12:24:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki panu Marcinowi, który przygotowywal mnie do egzamoinu na prawo jazdy bez najmniejszych problemów zaliczyłam egzamin, jego cenne wskazówki zapamiętam do końca życia. Bez stresu, miły człowiek. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hanka dnia: 2014-02-28 10:20:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo dobra i profesjonalna szkoła jazdy w której uczą najlepsi instruktorzy. Cała grupa szybko i sprawnie przeszła przez teorię, a jazdy to była sama przyjemność. Zdałam za 1 razem. polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-05 12:10:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tę szkołę jazdy, mają krótkie terminy, kursy rozpoczynają się co 2 tygodnie, wykłady są prowadzone w sposób jasny, instruktorzy są cierpliwi, tłumaczą skrupulatnie każdy błąd, zwracają uwagę na "pułapki".
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2014-01-17 10:48:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała szkoła nauki jazdy, jestem bardzo zadowolona że dałam sie namówić koleżance i zapisałam się do tej szkoły, uczą w niej znakomici instruktorzy, bardzo sympatyczni
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ewa dnia: 2013-12-19 10:38:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacyjy ośrodek szkolenia kierowców, uczą tam najlepi instruktorzy w miejsce, sympatyczni i cierpliwi, solidnie i rzetelnie przygotowują do egzaminu. to najlepsza szkoła w Stalowej Woli
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ula dnia: 2013-12-10 09:19:44 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wspaniała szkoła, dzięki p. Jackowi udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem i to bez najmniejmniejszych problemów. To najlepsza szkoła w okolicy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Emia dnia: 2013-11-26 09:18:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepsza szkoła jazdy w Legnicy, według mnie i moich znajomych. Bardzo podobał mi się kurs, szybki, bezstersowy i niedrogi, świetny instruktor pan Ryszard, znakomicie mi się z nim jeździło do tego jest mega nauczycielem, bo zdałam za 1 razem. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-11-15 08:50:22 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją