Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Włodarczyk Krzysztof. Studio fryzur

Zawód: Fryzjer 
Adres: Łódzkie, 90-450 Łódź Piotrkowska 107
Telefon: 509180891 Kom. 696365864
Adres e-mail: marjetta25(małpa)yahoo.com
Strona internetowa:
Opis działalności: Słowa kluczowe: fryzjer, fryzjerstwo, stylizacja, salon fryzjerski, strzyżenie, usługi fryzjerskie, farbowanie, pielęgnacja włosów

Ocena: 98% pozytywna 104x 1x 2x

Jakość usług: 99% wysoka 104x 1x
Terminowość: 98% bez zastrzeżeń 103x 1x 2x
Ceny usług: 99% niskie 99x 5x 1x
Ilość opinii w serwisie: 107
Ilość odsłon profilu firmy: 8277
Data utworzenia profilu: 2009-01-01
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-20 15:20:07 

Opinie o Włodarczyk Krzysztof. Studio fryzur

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Oooo moj NEGATYWNY komentarz zniknął? Tak chyba nie powinno być! Widać, jaki z Pana fachowiec!
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: normalka dnia: 2014-10-21 10:31:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zalozylam sobie wlosy w tym salonie,zachecona opinia moich kolezanek.Musze przyznac ze efekt przeszedl moje oczekiwanie,jestem mile zaskoczona ze mozna wygladac tak naturalnie z przedluzonymi wlosami
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Angelika dnia: 2014-09-16 13:43:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zawsze wychodze zadowolona,jestem uzalezniona od usług w tym salonie,zaczynajac od przedluzania konczac na cudnych upieciach.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kasia dnia: 2014-09-04 18:29:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja polecac bede kazdemu komu tylko moge;)rewelacyjne sciecie i ulozenie fryzury!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Weronika dnia: 2014-09-03 17:13:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjezdzam specjalnie z Karakowa do Pana Krzyska bo uwazam go za najlepszego fachowca jakoego spotkalam na swojej fryzjerskiej drodze.Milo szybko i profesjonalnie,wlosy dziewicze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klara dnia: 2014-04-25 08:06:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ukonczylam w tym salonie szkolenie z technik przedluzania wlosow!!szkolenie na bardzo wysokim poziomie,poswiecono mi baaardzo duzo czasu,podejscie super,atmosfera i wiedza rowniez,bylam juz na kilku szkoleniach ale dopiero tu nauczylam sie wszystkiego czego powinnam.Kurs ukonczylam otrzymujac dwa dyplomy w jez.polskim i angielskim.Teraz zamierzam wprowadzic w swoim salonie wWarszawie przedluzanie wloskow:)Dziekuje Kriss:):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Wiola dnia: 2014-02-19 08:52:54 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam w czterech roznych salonach zakladac wlosy i zawsze byly niby naturalne,no wlasnie "niby"i trafilam do P. Krzyska,zalozyl mi wlosy dziewicze mam je juz trzy miesiace i jestem przeszczesliwa zeznalazlam salon w ktorym nie oszukuja!!!!!!!!!!przedluzone metoda na laser ktorej nawet ja sama nie nie jestem w satanie wyczc,bede polecac")
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Goska dnia: 2014-02-14 23:01:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: piekne nowe wnetrze,jakosc uslug na bardzo wysokim poziomie,tak trzymac;)zycze samych milych klientek:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roma dnia: 2014-02-09 21:04:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelka!wlosy przedluzam u nich juz rok i zawsze extra!jakosc,metoda i profeska na swiatowym poziomie.Buziaki:):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: T.M dnia: 2014-02-04 08:56:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Panna Agus przyznala etykiete najgorszego salonu!!!!!!!hahaha jakis zart,przeciez nawt nie skorzystala z uslug tego salonu!!i to z wlasnej glupoty,jak mozna przyjechac z innego miasta nie majac 100%pewnosci ze dane kontaktowe sa poprawne!!!ludzie sa jednak dziwni...a co do Pana Krzysztofa to mpzna okreslic jedym slowem PROFESJONALISTA!!!!!a tel kontaktowy jest tylko jeden dobry drugi nie rowniez mail jest prawidlowy.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-01-16 11:15:57 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Myslalysmy z kolezanka ze nie ma juz fryzjerow z prawdziwego zdazenia,z powolania i takich ktorzy wiedza co robia,az trafilysmy na Pana Krzyska:)Dzieki bogu ze jednak sa tacy fachowcy!!!!!Jestesmy trudnymi klientkami gdyz pracujemy w mediach a nasze "glowy"to nasze wizytowki,jestesmy przeszczesliwe i zauroczone fryzurami ktore wyczarowal Pan Krzysztof:)Mysle ze dzieki temu grono klientek znacznie sie powiekszy.Przemily i przystojny:)Godny zaufania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jolanta.P dnia: 2014-01-13 16:56:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co to ma wspolnego z ocenaniem fachowca???Pani ma jakis problem ale chyba najwiekszy ze soba!Jak mozna nie rozumiec ze to forum tworzone przez klientow!!!i informaxje moga byc nie prawdziwe!!Strona ktora podalas jest strona darmowa zakladana przez portal w momencie gdy firma jest zgloszona do bazy firm!!!Szkoda mi ze Pan krzysiek musi znosic takie sfrustrowane baby,nie mnej jednak fachowcem jest rewelacyjnym i to ze panie nie skorzystaly z jego uslug to juz z wlasnej glupoty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2014-01-12 12:18:36 

Ogólna opinia: Neutralna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Komentarze negatywne nie majace na uwadze obiektywizm,badz wysylane cyklicznie od tej samej osoby lub zbtego samego nr IP sa traktowane jako atakujace,nie majace zasadnosci tworzenia profilu danej osoby.
Opinia dodana przez: ADMIN dnia: 2014-01-10 11:44:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: POLECAM KAZDA USLUGE W TYM SALONIE!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wanda dnia: 2014-01-09 11:05:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona z wloskow:)swietny duet:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2014-01-09 00:01:17 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nr podane na portalu jak i adres nie sa do konca zgodne z prawda bo forum nie bylo zakladane przez wlascicieli tylko przez klientki!!!!!wiec co ma do tego Pan Krzysztof?????tez skorzystalam z jego uslug znajdujac ten salon na tym forum i dopiero poprzez maila skontaktowalam sie z Panem Krzyskiem,a fryzjerem jest rewelacyjnym a Pani wiedziec o tym nie moze bo nawet nie skorzystala Pani z jego fachu!!!Pan Krzysztof nie posiada zadnej "strony"z tego co wiemlMoze zwyczajnie didzwonika sie Pani do stomatologa ktiry miesci sie w tym samym miejscu????ja pokecam z czystym sumieniem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Jagoda dnia: 2014-01-07 19:21:21 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie polecam!! ! totalna porazka! no chyba ze ktos lubi tracic czas stojac pod drzwiami salonu, marznac i ze tak powiem generalnie sie wkurzac na to ze fryzjer zrobil Cie w balona i postanowil po prostu sobie nie przyjsc , a do tego pan Krzysztof szanowny nie moze chyba sie zdecydowac jaka usluge prowadzi bo kiedy wraz z siostra po 20 min czekania zadzwonilysmy do niego pod numer telefonu ktory znajduje sie zreszta na jego stronie internetowej to podal sie za gabinet stomatologiczny!!! Trzeba po prostu miec tupet i miec klientow ktorzy specjalnie przyjezdzaja do niego z innego miasta po prostu w d...e , dziekujemy panie Krzysztofie za pelen profesjonalizm i smialo przyznajemy panu etykietke NAJGORSZEGO salonu w Lodzi ? A tak przy okazji mam nadzieje ze moj komentarz nie zniknie tak jak inne negatywne komentarze ktore jeszcze tydzien temu byly na tej stronie ?
Terminowość: Zła
Opinia dodana przez: Agus dnia: 2014-01-06 19:26:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: pieknie:)wszystko wyglada jak chcialam,wstrzymywalam sie z opinia kilka miesiecy gdyz juz nie raz mialam przedluzane wlosy i zawsze na poczatku bylo ok a po 2 miesiacACH DRAMAT...A U pANA kRZYSZTOFA WLOSY mam juz 3 miesiace i wygladaja zaj..cie!!!jestem po przekladaniu i metoda tez rewelacja wlosy nie zniszczone SUPER
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: BASIA dnia: 2014-01-02 15:49:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Zgadzam sie z poprzedniczka,jak przedluzac to tylko u Pana Krzyska.Dawno nie bylam bo mieszkalam w szczecinie i kilka razy przedluzylam tam wlosy,niby naturalne i na supEr tasmy,zdejmowlam szybciEj niz zalozylam,naszescie znow mieszkam w lodzi i juz jie moge doczekac sie wizyty u Krzyska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Amelia dnia: 2013-12-06 23:16:10 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedluzalam wlosy w beautice na kosciuszki,DRAMAT!!!!tyle kasy a efekt tragiczny,trafilam do Pana Krzyska i dzieki bogu!!!!!!!!Wlosy super!prawdziwe geste i niesamowicie zalozone na laser!!!Odradzam tasmy i kleje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-12-02 18:38:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja przyjezdzam z Warszawy i juz zawsze bede przedluzac wloski u pana Krzyska,mam 100% pewnosc ze wlosy sa dziewicze ktore nosze od ponad roku i wygladaja wciaz jak nowe:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magda dnia: 2013-10-20 14:27:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przyjezdzalam do Pana Krzyska specjalnie ze Szwecji,bo nikt nigdy nie przedluzyl mi wlosow tak jak to zrobil P.Krzysztof,niestety teraz mieszkam w stanach i nie moge sobie pozwolic na korzystanie z usług Pana Krzyska,jednak zawsze bede go wszystkim polecac:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2013-09-18 19:50:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Czytalam i czytalam te opinie i bez zastanowienia poszlam i przekonalam sie,wnioski: -Pełen profesjonalizm -Rewelacyjne podejscie do klienta -niesamowita atmosfera -Jakosc na najwyzszym poziomie -Szybko i sprawnie Po przedluzeniu wygladam jak bym miala swoje wlasne wlosy:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Flexi dnia: 2013-09-13 16:20:32 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Szczerze polecam,a juz na pewno przedluzanie wlosow,nigdzie takich nie maja,wlosy piekne dlugie i.geste,kolor dobrany cudnie:)Dodam,ze Pan Krzysztof pracuje sam,nie ma starzystek.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Adrianna dnia: 2013-09-12 08:17:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja! Fryzura dobrana idealne do typu urody i rodzaju włosów. Będę polecała wszystkim znajomym. Jakość usługi super, a do tego niskie ceny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-06-10 21:11:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A jaki przystojny i miły:*
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gosia dnia: 2013-04-20 23:53:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jednym słowem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2013-03-20 19:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam tego fryzjera w 100%. Czesałam się u niego i strzygłam kilka razy i za każdym razem byłam zadowolona. Potrafi doradzić i odradzić fryzurę do konkretnego typu urody. Poza tym jest bardzo tani. POLECAM :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Niewielkie opóźnienia
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paula dnia: 2013-02-24 17:04:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co mozna powiedziec- rewelacyjny salon , od 5 lat tylko chodze do niego i z cała pewnościa moge go polecic. A jak ktos chce cos napisac negatywnego to naprawde jest masa salonów gdzie te opinie bardzo pasuja ale w zadnym wypadku u Krzyska!!!!!!!Pozdrawiam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: KINGA dnia: 2012-06-15 10:23:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja wlosy!!!jestem wniebowzieta!!!!jak idealnie dobrane sa doczepione do moich,szczerze bede POLECAC kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Justyna Maciag dnia: 2012-05-08 18:10:47 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Krzysztof bardzo miły, a dla niezdecydowanej klientki potrafi dobrać fryzurę pasującą do owalu twarzy. Przytulny wystrój salonu i bardzoooo przystępne ceny. Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta dnia: 2012-04-27 22:18:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: najlepsze wlosy jakie nosilam,bede polecac kazdemu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Bianka dnia: 2012-04-24 18:19:40 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Cudny kolorek i precyzyjne strzyzenie,inni moga sie tylko uczyc od pana Krzysztofa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia dnia: 2011-10-30 11:51:29 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedluzylam wlosy,wygladaja jak moje,bardzo zadowolona.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Maja dnia: 2011-10-25 16:05:12 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chyba najlepszy Zaklad w miescie,moge z czystym sumieniem polecic Pana Krzysztofa.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2011-09-20 19:44:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Super Fachowiec,bardzo mocno polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2011-09-14 22:47:24 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Najlepszy salon w miescie!!!!!!!!!!!!!!Rewelacja pod kazdym wzgledem.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Olga M dnia: 2011-09-08 23:10:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W 100% zgadzam sie z poprzedniczka:)Salon na najwyzszym poziomie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Patrycja dnia: 2011-08-18 21:40:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jestem kobietka która lubi zmiany jeśi chodzi o fryzury więc u fryzjera bywam często, szukałam i szukałam ale zaden nie był w stanie sprostać moim oczekiwaniom, no i trafiłam własnie na ten salonik i musze powiedzieć , że przedłużanie włosów profesjonalnie nie widac w ogole ze sa doczepiane, trezymały mi sie długo, jeśli chodzi o dekoloryzacje tak samo idealnie, raz od razu przeszlam z czarnego na kolorek jaki chciałam do tego włosy sa w takiej samej kondycji jak przed zabiegiem, w ogole nie sa zniszczone, co do obcinania hm nawet jak sama nie wiesz co chcesz to pan Krzysztof dobierze Ci taka fryzurkę do buzi ze napewno bedziesz zadowolona tak samo jest z doborem koloru, napewno ci nie wciśnie jakiegoś w którym byś zle wygladała nawet jesli przyjdziesz np sama z pomyslem ze nagle z blondu chcesz brąz i do tego jakiś ciemny i jeśli stwierdzi ze bedzie ci w nim zle to napewno ci to powie i jakoś postara sie wybić Ci ten pomysl z głowy , a wymysli tak jak napisalam wyżej coś co bedzie do Ciebie pasowało, trochę sie rozpisalam więc tak podsumowując salon jak najbardziej godny polecenia :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Bardzo zadowolona dnia: 2011-08-10 11:40:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam,jestem bardzo zadowolona z efektu przedluzonych wloskow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Gabi dnia: 2011-04-29 14:38:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przeszlam u Pana Krzysztofa metamorfoze;jestem pod wielkim wrazeniem,tego wlasnie oczekiwalam;wygladam zupelnie inaczej,Kolor,strzyzenie,przedluzanie,wszystko an medal!!~!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kasia dnia: 2011-04-26 21:48:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo tu duzo opinie odnosnie przedluzania:)Ja rowniez jestem stala klientka i do tego zadowolona ze strzyzenia:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Malgorzata dnia: 2011-03-27 22:35:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: kazdemu polecam przedluzanie w tym salonie.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Daniela dnia: 2011-03-26 18:29:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Witam.Jestem stałą klientką Pana Krzysztofa.Zawsze jestem bardzo zadowolona z usług i każdemu moge polecić ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Krystyna K. dnia: 2011-03-11 12:47:06 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ada dnia: 2011-01-16 22:25:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon przeszedl metamorfoze wizualna i za to wielki pozytyw,jest przepieknie.jestem bardzo zadowolona z ostatniego kolorku i docvzepionych wloskow.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Asia dnia: 2011-01-09 17:55:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Studio Fryzur w ktorym przedluzaja wlosy najlepiej w lodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pati dnia: 2011-01-06 13:04:01 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krzysiu ile tu o tobie opini!!!Wcale nie jestem zaskoczona ze wszystkie pozytywne,sama przeciez przyjezdzam z Anglii zakladac wlosy wlasnie u Ciebie,do zobaczenia w lutym,caluje!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Roxana dnia: 2011-01-03 19:06:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wlosy sa jak moje wlasne,perfekcyjnie zalozone i wystylizowane,pelna profesjonalna obsluga,jestem milo zaskoczona.Bede wszystkim zainteresowanym przedluzaniem polecala ten Salon.Pozdrawiam serdecznie Pana Krzysztofa i gratuluje umiejetnosci
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Zofia Kruszynska dnia: 2010-12-31 10:19:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krzysiu zalozyl mi Mega wlosy,zreszta jak zawsze,kolezanka juz sie tam wybiera:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Renata dnia: 2010-12-14 21:39:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bardzo zadowolona,Pan krzysztof jest mistrzem w przedluzaniu wlosow.PS.Do poprzedniczki,faktem jest ze Pani Marta ma dziwny sposob bycia ,nieadekwatny do rodzaju pracy a wypowiedz"ze nie wszystkich klientow sie lubi"jest dalece nie na miejscu bo w tym fachu"klient to nasz Pan"Pani Natalio!POzdrawiam serdecznie caly salon i zycze wesolych swiat!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Klientka z Holandi:):) dnia: 2010-12-03 21:26:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ile razy pani Hania widziała rzeczoną pania żeby była niemiła czy wyglądała na taką co siedzi w pracy za kare ? Osobiście nigdy się z tym nie spotkałam! Może pani ma wygórowane wymagania co do kadry... a to że się niektórych klientek poprostu nie lubi to też coś innego... a w towarzystwie szefa nie wiem jak pani się zachowuje ale trzeba się zachowywać taktownie. Ja jestem zadowolona i chodzę tylko do niej.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Natalia dnia: 2010-12-01 22:47:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ma chlopak fach w reku,wie,co,komu i jak zrobic z niczego "COS"
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-28 22:23:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonaly fachowiec,mily,uprzejmy z duzym poczuciem humoru:):)Doskonale zadbal o moje wlosy.Oczywiscie chodzi o Pana Krzyska.Do calosci przydala by mu sie lepsza kadra gdyz Pani ktora tam pracuje ma mine jak by za kare tam przychodzila.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania Tomaszewczyk dnia: 2010-11-25 21:28:27 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam poraz pierwszy 5-6 lat temu, od tego momentu nie byłam nigdzie indziej!! Każdemu polecam tego Mistrza Nożyczek:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-22 15:19:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: bARDZO POZYTYWNE MIEJSCE,pAN kRZYSZTOF TO W 100% FACHOWIEC.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-11-21 22:03:41 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Co racja to racja:)salon na Medal!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Pasikowska A dnia: 2010-11-18 23:08:09 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam jak na razie tylko raz, ale zamierzam tam bywać częściej, bardzo miła atmosfera, profesjonalne dobranie fryzury, nałożenie koloru, strzyżenie i normalne ceny, zdecydowanie polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: zadowolona20 dnia: 2010-11-17 00:21:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wczoraj zalozylam sobie wloski u nich,sa MEGA zaj...ste!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: angela dnia: 2010-11-12 11:06:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Wielki pozytyw dla tego salonu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2010-11-09 23:08:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: A ja Polecam:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Hania dnia: 2010-11-07 00:00:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nie ocenia sie kogos wzgledem siebie...ale coz,swiadczy to o kulturze i wychowaniu ktorego w tym przypadku brak.Bez podania konkretnej sytuacji taka opinia jest zwyczajnie zenujaca i wydana z zazdrosci badz od konkurencji
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: K.W dnia: 2010-10-27 10:55:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doczepione włoski sa cudne!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ola dnia: 2010-09-23 22:21:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jeden z lepszych salonow w jakich bylam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Magdalena dnia: 2010-09-21 22:57:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja zawsze wychodze zadowolona z salonu na Piotrkowskiej 107,jednak ufam tylko Panu Krzyskowi,do pracownicy,która obecnie tam pracuje nie mam przekonania.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania K. dnia: 2010-09-13 01:57:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Byłam dzis w salonie u Pana Krzysztofa. Jestem pod ogromnym wrażeniem przemiłej obsługi.Włosy moje,które nigdy nie poddawały się koloryzacji poległy pod ręką p.Krzyśka.Baleyage super hiper to prawdziwy MAJSTERSZTYK!!!Nie mogę się już doczekać następnej wizyty.Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów na tak wysokim poziomie!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Katarzyna Widawska dnia: 2010-09-02 20:07:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Poszłam tam za namowa kolezanki,ktora chodzi tam regolarnie,musze przyznac,ze bardzo pozytywnie jestem zaskoczona,a do łatwych klientow nie naleze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Lidia W dnia: 2010-08-30 20:13:30 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jezeli mam kogos polecic to Krzyska,Marta ostatnio w plamy ufarbowala mi wlosy,ogolnie wszystko ok.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika B dnia: 2010-08-29 13:37:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pan Wojewoda i Pan Wlodarczyk sa dobrymi fachowcami,nie kazdemu musi odpowiadac styl drugiego,uczeszczalam do Pana Wojewody dosc dlugi czas teraz chodze do Pana Krzysztofa i jestem rownie zadowolona a nawet bardziej gdyz atmosfera w salonie jest niesamowita.O gustach nie powinno sie dyskutowac,kazdemu odpowiada co innego.Pozdrawiam Panie Krzysku
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iwona Wilewska dnia: 2010-08-22 16:48:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Kolorek i fryzura super,bylam pierwszy i na pewno nie ostatni raz.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Twardowska K dnia: 2010-08-20 20:01:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jest ok!!!!Polecam!!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Aneta Ciesielska dnia: 2010-08-19 10:51:16 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolony z EKSTRAWAGANCKIEGO strzyzenia!!!mam super wzorki,dokladnie takie jak przedstawilem na zdjeciu.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Arek dnia: 2010-08-12 18:58:15 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Nic dodać, nic ująć. 100% profesjonalizm, dokładność, kreatywność, pomysłowość i wspaniali pracownicy. Z całą pewnością polecam.:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dominika dnia: 2010-08-10 18:24:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Na jakiej podstawie wyraża Pani swoja opinie na temat tego salonu?Wypadało by podać jakieś konkretne przykłady czemu jest to "patologia",jest Pani konkurencja czy może bliską znajoma Pana Wojewody?Ja w salonie na Piotrkowskiej 107 byłam kilkakrotnie i zawsze jakość usług byla bardzo zadowalająca,ceny sa przystępne i atmosfera z jaka w żadnym innym salonie się nie spotkałam.Pan Krzysztof natomiast jest fryzjerem z długoletnim stażem i w swojej branży nie ma sobie równych.Jeśli była Pani niezadowolona z usługi należałoby o tym powiedzieć fryzjerowi,który na pewno coś by zaradził,a nie pisać niepochlebne komentarze i psuć niepotrzebnie opinie salonu, który moim zdaniem jest jednym z lepszych w Łodzi.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Urszula Wójcik dnia: 2010-08-09 14:32:04 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja się z panią niżej nie zgodzę... bo przychodzę tam od kilku lat i zawsze jestem zadowolona... A nie każdy może uważać ze panowie wymienieni poniżej są świetni... To raczej pani nie ma pojęcia o fryzjerstwie bo jest zwykła klientka ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Kamila dnia: 2010-08-05 21:35:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: cudny salonik,jakosc przedluzania wlosow znacznie wyzsza niz w innych salonach,ktore oferuja tego typu USLUGE!!!Wlosy 100%naturalne,a to sie niestety nie czesto zdaza,dlatego zostalam ich stalą klientka:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-07-24 00:44:33 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja panią Marte bardzo lubie przynajmniej ma zdolności a nie to co jej poprzedniczka ...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Karolina dnia: 2010-07-19 18:38:00 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ten salon RZĄDZI na rynku Łódzkim!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Viola dnia: 2010-06-28 23:01:50 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Chodze tam od kilku lat i zawsze wychodze zadowolona,polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2010-06-23 20:54:36 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Uslugi na najwyzszym poziomie:)Jednak musze zgodzic sie z wpisem wczesniej ze Pani ktora tam pracuje nie przypomina fryzjerki i jest antypatyczna...a szkoda bo czasem pan Krzysztof nie ma czasu mnie przyjac i skorzystala bym z inwencji tworczej kogos innego a tej Pani sie boje...Dlatego polecam tylko pana Krzyska:):):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-06-13 12:46:48 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Rewelacja!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iga dnia: 2010-06-03 10:55:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pełen POZYTYW dla tego Saloniku:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dagmara Derczoska dnia: 2010-05-31 23:30:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ale super mam wlosy,takie dluugie i geste,a to tylko dzieki Krzyskowi,polecam wszystkim Pania ktore chca przedluzyc lub zagescic wlosy,efekt przepiekny!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: gabrysia kowalska dnia: 2010-05-20 21:15:55 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: w zeszlym tygodniu pierwszy raz przedluzylam wlosy,jestem bardzo zadowolona,poniewaz wlosy sa idealnie dobrane do moich,nie mam problemu z rozczesywaniem,łączen nie widac,zadne pasemko mi nie spadlo.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-17 19:52:02 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja od niej zawsze wychodze zadowolony a każdy moze miec gorsze dni wiec nie wiem skad ta opinia ... tak poza tym fajny salon
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-05-09 16:26:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Gorąco polecam uslugi tego salonu,Pan Krzysztof przecudownie zaklada wlosy,do tego sa ta wlosy najlepszej jakosci!!!Jedyna uwaga...nie skromnie dodam ze Pani ktora tam pracuje w blond krótkich wlosach jest strasznie antypatyczna,mina niezadowolona,wrecz odstraszajaca klientow.Za to Pan Krzysztof nadrabia za ta Pania w 100000%:):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-04-25 23:41:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Bylam dzis na zabiegu przedluzania wlosow w salonie u pana Krzysztofa.Wloski mialam przedluzone pierwszy raz,nikt ze znajomych mnie nie poznal a kazdy nie mogl uwierzyc ze sa przedluzone!!!Pan Krzysztof bardzo profesjonalnie wykonal swoja prace za co jestem mu bardzo wdzieczna i oczywiscie polecam wszytkim ktorzy chca miec dlugie i piekne wlosy
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Iza dnia: 2010-03-04 22:16:13 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam,mila atmosfera.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agata dnia: 2010-02-21 20:44:45 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Mam idealnie dobrane przedluzone wloski do moich naturalnych,z kolczyka w brodzie tez jestem zadowolona.Super Salon!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-19 17:09:05 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: szczerze polecam,szczegolnie uslugi pana Krzyska.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka dnia: 2010-02-16 16:24:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W salonie pojawil sie nowy fryzjer,przyznam ze mialam obawy czy do niego zasiasc:)gdyz jestem stala klientka pana Krzyska(byl nieobecny tego dnia),musze jednak przyznac ze Pan Krzysztof potrafi rewelacyjnie dobierac kadre,gdyz wyszlam z salony strasznie zadowolona:):):):):
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-02-14 11:52:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Piekny salon:)Mili ludzie:)Z przedluzonych wloskow jestem mega zadowolona!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: patrycja dnia: 2010-02-01 23:39:25 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Razem z kolezankami bylysmy czesac sie w salonie u Krzyska,powiem tylko tyle REWELACJA!!!!Obcy ludziena balu robili zdjecia naszym przepieknym upiecią!!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2010-01-02 23:08:20 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon rewelacja!!!!!!!!!!!!!!juz cala moja firma tam uczescza:):):kreatywnosc pana Krzysztofa nie zna granic.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Barbara Pienkowska dnia: 2009-12-12 21:39:53 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Trzy miesiace temu zakladalam wlosy u Pana kRzyska i jestem mega zadowolona,nie spadl mi nawet jeden wlos,ogolnie wlosy zachowuja sie rewelacyjnie!!teraz ide na przeczepienie i nowy kolorek:):
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Agnieszka Szychowska dnia: 2009-12-07 19:20:19 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: W tym salonie zageszczalam sobie wlosy.Pan Krzysztof polecil mi nowa metode i jak na razie nie spadl mi z głowy ani jeden włos:)Fachowa porada,mila atmosfera,niskie ceny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Anna Błońska dnia: 2009-12-03 22:23:51 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: no dokładnie piekna :) super to teraz wyglada. Wogóle ostatnio fajnie siet tam jakoś zrobiło
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-11-16 22:45:59 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Przedluzylam sobie wlosy w tym salonie z polecenia mojej kolezanki i jestem MEGA zadowolona,przedluzam od 3 lat i nigdy nie bylam tak zadowolona jak teraz:)):)Piekna aranzacja salonu!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: ewelina kobiela dnia: 2009-11-13 21:37:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: jak dla mnie wszystko jest wporzadku. nie mam zadnych zastrzezeń co do wykonywanych usług. polecam :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-27 22:35:07 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Z czystym sumieniem moge polecic ten salon.Pan Krzysztof scial i ufarbowal mi wloski na najwyzszym poziomie.Do tego przekulam sobie w salonie jezyk i rowniez jestem bardzo zadowolona:):)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Monika Zajac dnia: 2009-10-25 18:51:21 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: polecam, salon profesjonalny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-25 00:09:49 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem strasznie zadowolona z tego salonu! Nie wiem jak ktos stamtad moze wyjsc niezadowolony!! Panuje miła atmosfera a wykonywane usługi sa naprawde na wysokim poziome i czego tu chciec wiecej polecam ten salon :))
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Paolcia:) dnia: 2009-10-19 23:17:23 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Krzysztof wykonuje swoja prace z pasja i pelnym zaangazowniem. Jestem klientka tego salonu od 4 lat i nie wyobrazam sobie udac sie gdzie indziej. Jestem bardzo zadowolona z jego pracy a takze z pomocy jego praktykantek. Panuje tu miła i otwarta atmosfera, wzajemne sympatyczne relacje. Bardzo serdecznie polecam ten salon!!!
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Dorota dnia: 2009-10-15 13:54:46 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: salon bardzo pożadny nie mam zastrzeżeń co do pana Krzysztofa i dziewczny, w końcu mam na głowie kolor taki jaki chciałam mieć i który nie spływa po pierwszymmyciu polecam salon bardzo profesjonalny
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: kitty dnia: 2009-10-07 19:42:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Salon super,wkoncu mam kolor o jakim marzylam.Pozdrawiam serdecznie:)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-07 19:29:11 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Ja tez tam przedluzalam i bylam bardzo zadowolona,jakies brednie ze naublizal komus,to do niego nie podobne.Polecam ten salon.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Marlena dnia: 2009-10-05 21:32:43 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem klientka tego salonu od jakis dwuch lat,przedluzam tam wlosy i jestem bardzo zadowolona,nigdy nie zdazylo mi sie aby bylo cos nie tak,kolezanki polecily mi ten salon i ja z niego jestem zadowolona.Łatwo odroznic syntetyki od naturalnych nawt juz podczas zakladania,wiec dziwna sprawa troche u kolezanki ktora wypowiada sie negatywnie...
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: dnia: 2009-10-04 21:14:09 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją