Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adw. Małgorzata Koprowska Kancelaria Adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Pomorskie, 81-854 Sopot Al. Niepodległości 675/4
Telefon: Kom. 501598752
Adres e-mail: malgorzata.koprowska(małpa)kancelaria-kgg.pl
Strona internetowa: www.adwokatkoprowska.pl
NIP:
5842432375
Opis działalności: Głównym przedmiotem działalności Kancelarii, jest wszechstronna oraz kompleksowa pomoc prawna w zakresie prawa rodzinnego i opiekuńczego. Słowa kluczowe: kancelaria adwokacka sopot, skuteczny adwokat, prawo medyczne. prawo rodzinne, prawo karne, dobry adwokat, obsługa prawna, błąd lekarski, pomoc prawna

Ocena: 100% pozytywna 15x

Jakość usług: 100% wysoka 15x
Terminowość: 100% bez zastrzeżeń 15x
Ceny usług: 80% niskie 8x 4x 2x
Ilość opinii w serwisie: 15
Ilość odsłon profilu firmy: 4378
Data utworzenia profilu: 2013-07-18 11:40:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-01 16:15:16 

Opinie o Adw. Małgorzata Koprowska Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Dzięki pani mecenas jestem juz po rozwodzie. Najważniejsze że przez cały czas była przy mnie, nawet w najtrudniejszych momentach, to było dla mnie bardzo ważne, gdyż podczas rozwodu czułam się niezrozumiana przez rodzinę. Cały czas była ze mną na telefonie, gdy mąż przysyłał smsy lub nie chciał oddać dziecka. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: M.A. dnia: 2015-06-18 22:36:37 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Potwierdzam pozytywne opinie dotyczące Pani mecenas Koprowskiej. Pani Małgorzata pomagała mi w sprawie o alimenty na córkę i kontakty z ojca z córką. Przemiła, kompetentna osoba, spokojna i rzeczowa, co było wielką zaletą, bo ja przed każdą rozprawą byłam kłębkiem nerwów.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Jola dnia: 2015-05-20 11:20:26 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Doskonały adwokat ,pełne i na bieżąco informacje niezbędne w sprawie
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Opinia dodana przez: dnia: 2015-02-07 09:36:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Małgorzata Koprowska jest najlepszym wyborem w sprawach o rozwód i alimenty. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, wsparcie i wyrozumiałość. Z czystym sumieniem P O L E C A M!!!!! Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-10-02 11:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi, gdy zostałam niesłusznie posądzona o spowodowanie kolizji drogowej. Jest osobą kompetentną i rzeczową. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B .D dnia: 2014-08-09 10:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w sprawie o rozwód. Reprezentowała mnie w sądzie. Dzięki jej zaangażowaniu ciężka i przykra sprawa rozwodowa zakończyła się uznaniem winy mojego męża i zasądzeniem na moją rzecz alimentów. Bez Pani mecenas z pewnością sama bym tego nie osiągnęła. Współpraca z Panią mecenas przebiegała idealnie, nie było problemu z kontaktem telefonicznym (nawet o bardzo późnych godzinach) zawsze pogodna i bardzo dobrze przygotowana na rozprawy. Byłam pod wrażeniem obszerności pism procesowych i ilości dowodów jakie składała w sądzie. Jestem Pani niezwykle wdzięczna Pani Mecenas :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta z Gdańska dnia: 2014-05-23 17:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Koprowska była moim pełnomocnikiem w sprawie rozwodowej. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, na każdym etapie byłem informowany o przebiegu sprawy, na rozprawy zawsze była bardzo dobrze przygotowana. Od początku jasno mówiła na co mogę liczyć i realnie oceniła moją sytuację procesową. Jej porady oraz składane wnioski dowodowe okazały się być bardzo trafne. Pani Małgorzata Koprowska to kompetentny adwokat od spraw rozwodowych. Dziękuję i polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 20:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pania adwokat.Profesjonalne podejscie do klienta.Bardzo duze zaangazowanie.Mila wspolpraca.Efekt-uzyskalam rozwod na pierwszej rozprawie.Jeszcze raz bardzo dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-21 09:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Koprowska była moim obrońcą w sprawie karnej. Dzięki doświadczeniu, profesjonalizmowi i przyjętej taktyce moja sprawa zakończyła się warunkowym umorzeniem. Sprawa zakończyła się szybko a mogła ciągnąć się latami. Pani adwokat na bieżąco informowała mnie o postępie sprawy. Zawsze odbierała telefony lub oddzwaniała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 23:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata jest nie tylko przemiłą osobą ale osobą doskonale znającą się na swoim fachu. Rzetelnie udziela porad i szczerze mówi jakie są szanse na wygranie sprawy. Polecam wizytę u Pani Małgorzaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna A. dnia: 2014-02-13 15:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Małgorzaty trafiłam z polecenia i żałuję, że tak późno. Pani Małgorzata podjęła się reprezentowania mnie w sprawie o rozwód i o alimenty na mnie i na mojego synka. Sprawa jeszcze trwa, ale już teraz mogę powiedzieć, że Pani mecenas to nie tylko bardzo dobra prawniczka, ale również wspaniała kobieta, która zapewnia mi wsparcie w trudnych dla mnie chwilach. Na sprawy zawsze jesteśmy przegotowane. Bardzo Pani mecenas dziękuję, jest Pani moim aniołem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzięczna mama. dnia: 2014-02-01 14:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Koprowska prowadziła mój rozwód – zapowiadał się długi proces i walka z żoną, ale dzięki staraniom pani adwokat podjęliśmy z drugą stroną rozmowy i doszliśmy do porozumienia. W sądzie rozprawa była tylko formalnością. Jeszcze raz bardzo dziękuję. R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R. dnia: 2014-01-24 17:23:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata prowadziła moje sprawy rodzinne ( pozew o alimenty i ustalenie kontaktów z dzieckiem). Z czystym sumieniem polecam ˘ Bardzo serdeczna, kulturalna osoba, zawsze dostępna, jeśli sytuacja tego wymagała nie było problemu z kontaktem i konsultacją w weekend lub w godzinach wieczornych. Jeszcze raz polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek K. dnia: 2014-01-12 21:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę spadkową. Konkretna, rzeczowa a przy tym bardzo sympatyczna osoba. Jestem bardzo zadowolona polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-12-14 20:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pani Mecenas przekonała mnie aby nie wnosić o orzekanie rozwodu z winy męża ponieważ i tak nie miałabym co liczyć na jakieś alimenty, a sprawa by się ciągnęła latami i pochłonęłaby ogromne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-06 23:38:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją