Serwis pomaga znaleźć najlepszych fachowców z poszczególnych branży. Opinie internautów na temat firm, świadczących usługi na rynku polskim, pozwalają trafnie wybrać odpowiedniego fachowca, którego właśnie potrzebujecie.

Serwis o fachowcach

Jeżeli chcesz podzielić się z innymi swoimi doświadczeniami, ostrzec lub zachęcić do korzystania z usług danej firmy, prosimy dodaj opinię na jej temat na naszym portalu.

Powrót do głównej strony

Adw. Małgorzata Koprowska Kancelaria Adwokacka

Zawód: Adwokat 
Adres: Pomorskie, 81-854 Sopot Al. Niepodległości 675/4
Telefon: Kom. 501598752
Adres e-mail: malgorzata.koprowska(małpa)kancelaria-kgg.pl
Strona internetowa: www.adwokatkoprowska.pl
NIP:
5842432375
Opis działalności: Głównym przedmiotem działalności Kancelarii, jest wszechstronna oraz kompleksowa pomoc prawna w zakresie prawa rodzinnego i opiekuńczego. Słowa kluczowe: kancelaria adwokacka sopot, skuteczny adwokat, prawo medyczne. prawo rodzinne, prawo karne, dobry adwokat, obsługa prawna, błąd lekarski, pomoc prawna

Ocena: 92% pozytywna 12x 1x

Jakość usług: 92% wysoka 12x 1x
Terminowość: 92% bez zastrzeżeń 12x 1x
Ceny usług: 80% niskie 8x 3x 2x
Ilość opinii w serwisie: 13
Ilość odsłon profilu firmy: 3647
Data utworzenia profilu: 2013-07-18 11:40:50
Data ostatniej aktualizacji: 2013-10-01 16:15:16 

Opinie o Adw. Małgorzata Koprowska Kancelaria Adwokacka

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani mecenas Małgorzata Koprowska jest najlepszym wyborem w sprawach o rozwód i alimenty. Jestem bardzo wdzięczna za pomoc, wsparcie i wyrozumiałość. Z czystym sumieniem P O L E C A M!!!!! Ania
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Ania dnia: 2014-10-02 11:51:18 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi, gdy zostałam niesłusznie posądzona o spowodowanie kolizji drogowej. Jest osobą kompetentną i rzeczową. Polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: B .D dnia: 2014-08-09 10:26:31 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas pomogła mi w sprawie o rozwód. Reprezentowała mnie w sądzie. Dzięki jej zaangażowaniu ciężka i przykra sprawa rozwodowa zakończyła się uznaniem winy mojego męża i zasądzeniem na moją rzecz alimentów. Bez Pani mecenas z pewnością sama bym tego nie osiągnęła. Współpraca z Panią mecenas przebiegała idealnie, nie było problemu z kontaktem telefonicznym (nawet o bardzo późnych godzinach) zawsze pogodna i bardzo dobrze przygotowana na rozprawy. Byłam pod wrażeniem obszerności pism procesowych i ilości dowodów jakie składała w sądzie. Jestem Pani niezwykle wdzięczna Pani Mecenas :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Marta z Gdańska dnia: 2014-05-23 17:18:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Koprowska była moim pełnomocnikiem w sprawie rozwodowej. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy, na każdym etapie byłem informowany o przebiegu sprawy, na rozprawy zawsze była bardzo dobrze przygotowana. Od początku jasno mówiła na co mogę liczyć i realnie oceniła moją sytuację procesową. Jej porady oraz składane wnioski dowodowe okazały się być bardzo trafne. Pani Małgorzata Koprowska to kompetentny adwokat od spraw rozwodowych. Dziękuję i polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-03-26 20:21:22 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Polecam Pania adwokat.Profesjonalne podejscie do klienta.Bardzo duze zaangazowanie.Mila wspolpraca.Efekt-uzyskalam rozwod na pierwszej rozprawie.Jeszcze raz bardzo dziekuje.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: Monika dnia: 2014-02-21 09:10:28 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani adwokat Koprowska była moim obrońcą w sprawie karnej. Dzięki doświadczeniu, profesjonalizmowi i przyjętej taktyce moja sprawa zakończyła się warunkowym umorzeniem. Sprawa zakończyła się szybko a mogła ciągnąć się latami. Pani adwokat na bieżąco informowała mnie o postępie sprawy. Zawsze odbierała telefony lub oddzwaniała.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: dnia: 2014-02-18 23:32:39 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata jest nie tylko przemiłą osobą ale osobą doskonale znającą się na swoim fachu. Rzetelnie udziela porad i szczerze mówi jakie są szanse na wygranie sprawy. Polecam wizytę u Pani Małgorzaty.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Anna A. dnia: 2014-02-13 15:10:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Do Pani Małgorzaty trafiłam z polecenia i żałuję, że tak późno. Pani Małgorzata podjęła się reprezentowania mnie w sprawie o rozwód i o alimenty na mnie i na mojego synka. Sprawa jeszcze trwa, ale już teraz mogę powiedzieć, że Pani mecenas to nie tylko bardzo dobra prawniczka, ale również wspaniała kobieta, która zapewnia mi wsparcie w trudnych dla mnie chwilach. Na sprawy zawsze jesteśmy przegotowane. Bardzo Pani mecenas dziękuję, jest Pani moim aniołem :)
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: wdzięczna mama. dnia: 2014-02-01 14:06:35 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Adwokat Koprowska prowadziła mój rozwód – zapowiadał się długi proces i walka z żoną, ale dzięki staraniom pani adwokat podjęliśmy z drugą stroną rozmowy i doszliśmy do porozumienia. W sądzie rozprawa była tylko formalnością. Jeszcze raz bardzo dziękuję. R.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Niskie
Opinia dodana przez: R. dnia: 2014-01-24 17:23:08 

Ogólna opinia: Negatywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Serdecznie odradzam. Babka zbiera na mebelki Ludwik XVI.
Jakość usług: Niska
Terminowość: Zła
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: krzysztof dnia: 2014-01-23 22:20:14 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Małgorzata prowadziła moje sprawy rodzinne ( pozew o alimenty i ustalenie kontaktów z dzieckiem). Z czystym sumieniem polecam ˘ Bardzo serdeczna, kulturalna osoba, zawsze dostępna, jeśli sytuacja tego wymagała nie było problemu z kontaktem i konsultacją w weekend lub w godzinach wieczornych. Jeszcze raz polecam !
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Wysokie
Opinia dodana przez: Marek K. dnia: 2014-01-12 21:06:58 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Pani Mecenas prowadziła moją sprawę spadkową. Konkretna, rzeczowa a przy tym bardzo sympatyczna osoba. Jestem bardzo zadowolona polecam.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Iwona dnia: 2013-12-14 20:39:08 

Ogólna opinia: Pozytywna  Zgłoś wniosek
Uzasadnienie: Jestem bardzo zadowolona. Pani Mecenas przekonała mnie aby nie wnosić o orzekanie rozwodu z winy męża ponieważ i tak nie miałabym co liczyć na jakieś alimenty, a sprawa by się ciągnęła latami i pochłonęłaby ogromne pieniądze.
Jakość usług: Wysoka
Terminowość: Bez zastrzeżeń
Ceny: Przeciętne
Opinia dodana przez: Katarzyna dnia: 2013-10-06 23:38:37 

Zamieszczone wpisy są prywatnymi opiniami gości serwisu. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.
Ranking FachowcówRegulamin serwisu   Polityka PrywatnościPolityka Prywatności   Opinie o firmachCertyfikat „WZOROWY FACHOWIEC”   Wyszukiwarka FachowcówKontakt z Redakcją